Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü (Ballon D'OR) Haberleri

Dünyanın en iyi oyuncusu ödülü Ballon d'Or'un sahibi Benzema oldu! 46 maçta 44 gol...

Her yıl düzenlenen dünyanın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or ödülü bu yıl da sahibini buldu. Paris'te yapılan törende yıldızlar geçidi vardı. Geçtiğimiz yıl Lionel Messi'ye verilen ödül, bu yıl Real Madrid'in yıldıız Karim Benzema'ya verildi. Ronaldo'nun 20. sıradan girdiği listede kazanan Benzema, tüm futbol dünyasını tatmin etti. Geçtiğimiz yıl Real Madrid ile harikalar yaratan yıldız oyuncu, bu yıla da çok iyi başlamıştı.

Spor

Lizarazu: 2020 yılındaki ödül Lewandowski'ye verilebilir

Fransız eski futbolcu Biente Lizarazu, geride kalan Ballon d'Or ödülü ile ilgili konuştu.

Spor

Ronaldo'dan Messi'yi kışkırtacak olay hamle!

Lionel Messi'nin 7. kez Ballon d'Or'u kazanmasının yankıları tüm dünyada sürüyor. Arjantinli yıldızın bu sene ödülü hak etmediğini düşünenler paylaşımlarıyla tepkilerini ortaya koyarken Cristiano Ronaldo'nun hamlesi büyük ses getirdi. Portekizli yıldız, Instagram'da ödülün Messi'ye verilmemesi gerektiği yönündeki bir paylaşımı beğendi ve "Gerçekler" yorumunda bulundu.

Spor

Messi'ye tepki yağıyor! Ödülü aldığına pişman

Her sene yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or ödülünün bu seneki sahibi süper yıldız Lionel Messi olurken, kendisi ile yarışan Robert Lewandowski ikinci olarak, en iyi forvet ödülünün sahibi oldu. Polonyalı futbolcu ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından açıklamalarda bulundu. Lewandowski ve Ronaldo'nun sevenleri Messi'nin ödülü kazanmasına tepki gösterdi.

Spor

Hande Sarıoğlu sosyal medyayı salladı: Yazıklar olsun

Ve Ballon d'Or ödülünü Lionel Messi kazandı. 2021 yılında futbolun en iyisi seçilen PSG'nin yıldızı Lionel Messi kariyerinin 7. Ballon d'Or ödülünü aldı. Spor yorumculuğu yapan Hande Sarıoğlu ödülü Messi'nin kazanmasına adeta isyan etti.

Spor

Lionel Messi: Lewandoswki hak etti

Ballon d'Or ödülünün sahibi Lionel Messi, 7. kez mutlu sona ulaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Spor

Messi 7. kez Ballon D'or'un sahibi oldu

Yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or (Altın Top) ödülü sahibini buldu.

Spor

Ronaldo'dan Ballon d'Or tepkisi! Yalan söyledi

2021 Ballon d'Or ödül törenine katılmayan Cristiano Ronaldo, France Football Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre'nin kendisi hakkında yaptığı açıklamaları yalanladı.

Spor

Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Ballon d'Or ödülleri sahiplerini buldu!

Ballon d’Or TSİ 22.30'da gerçekleştirildi. Ballon d'Or ödül töreni Tivibu Spor YouTube ve Tivibu Spor 2 kanallarından yayınlandı. 'Altın Top' ödülü yılın en iyi erkek futbolcusuna veriliyor. Altın Top ödülünü geçtiğimiz yıl alan isim Lionel Messi olmuştu. İşte detaylar...

Spor