Baba Haberleri

Sosyal medya anne babaların çığlığıyla sallandı! Taşlar yerine oturdu yaşananlar şimdi ortaya çıktı

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) para alabilmek için bebekleri yoğun bakım ünitelerinde ölüme gönderen 'Yenidoğan Çetesi' hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Doktor Fırat Sarı liderliğindeki çetenin en az 10 bebeğin ölümüne neden olduğu iddia edilirken anne babalar adeta sosyal medyayı salladı. Çetenin düzenli bir şekilde suç işlediğini ve sistematik bir dolandırıcılık planı oluşturduğunu iddia eden anne babalar oluşan infiale tepki gösterdi.

Haber

Polise kendini ihbar etmiş... İki çocuğunu hayattan koparan şahsın daha öncesinde polislere yapacaklarını anlattığı kamera kayıtları ortaya çıktı

Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel'e katılan Cemile Yıldız, eşinin çocuklarını nasıl katlettiğini anlattı. Yıldız, Murat Keklik isimli şahıstan boşanmak istedi ancak şahıs rehin aldığı iki çocuğunu katledip sonrasında intihar etti. Yıldız, durum o noktaya gelene kadar yaşanan ihmal zincirini anlattı. Acılı annenin programa katılmasıyla tekrardan gündeme gelen olayda cani babanın aslında durumu önceden kendi ağzıyla polislere "Aile katliamı yapacağım" sözleriyle bildirdiği görüntüler ortaya çıktı.

Haber

80 yaşındaki kişi, psikolojik sorunları nedeniyle kedi besleyen baba ve oğluna silahlı saldırıda bulundu

Psikolojik problemleri olduğu ileri sürülen 80 yaşındaki bir kişi kedi besleyen baba ve oğlunu silahla yaraladı.

Haber

10. katındaki evinin balkonundan düştü... 2 çocuk sahibi makine mühendisi baba hayatını kaybetti

Samsun'da meydana gelen olayda 2 çocuk babası makine mühendisi Barış Özdemir, 10. katta bulunan evlerinin balkonundan düştü.

Haber

Baba

Baba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Baba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

5 çocuğunu dışkı ve idrarla kaplı evde yaşatan babadan skandal savunma! Gören inanamadı: Sadece biraz kirli

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Nicholas Carter isimli baba, beş çocuğunun insani koşullardan uzak yaşadığının bulunmasının ardından tutuklandı. Evin dışkı, idrar ve çürüyen yiyeceklerle dolu olduğu bildirildi. Baba mahkemedeki savunmasında evinin sadece biraz kirli olduğunu söyledi.

Trend

'Babasına göstere göstere yok ettiler' Narin intikama mı kurban gitti? 'Bir tuhaflık var' diyerek tek tek anlattı

Narin neden öldürüldü? Olayın Türkiye kamuoyuna yansımasının üzerinden neredeyse 40 gün geçti ancak minik Narin'i kim veya kimler neden öldürdü hala öğrenilemedi. Birden çok iddia ortaya atılırken gazeteci Cengiz Erdinç başka bir noktaya dikkat çekti. Narin intikama mı kurban gitti?

Haber

Alkolik baba annesiyle kavga edince 17 yaşındaki çocukları babasını bıçakladı...

İstanbul Esenyurt'ta alkolik baba ve anne çocuklarının gözleri önünde tartışmaya başladı. 17 yaşındaki çocuk, annesiyle tartışan babasını bıçakladı. Baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan çocuk Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

Haber

Ders çalışmayan çocuğunu acımasızca dövdü! Komşuları telefona sarıldı o anları kaydetti

İstanbul'da kayda alınan görüntüler, izleyenleri şaşkına çevirdi! Bir baba testi kısa sürede çözdüğüne inanmadığı oğlunu öldüresiye dövdü. Komşuların görüntülediği olayda babanın çocuğa vurduğu anlar yer aldı. Ekiplerin müdahalesi sonra mağdur çocuk aileden alınarak yetiştirme yurduna yerleştirildi.

Haber

Kim Milyoner Olmak İster? programında hikayesiyle yürekleri burktu! ‘Babam son anda böbreğini vermekten vazgeçti’

Pazar akşamları ATV ekranlarında yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ programının bugünkü bölümü yürekleri dağladı. Henüz 21 yaşında olan Ceren Koç, bir yandan böbrek yetmezliği ile mücadele ederken, diğer yandan 20 yıldır görmediği babasının tam da ameliyat günü nakilden vazgeçtiğini öğrendiğini anlatması izleyen herkesi hayrete düşürdü.

Haber

Dakikalarca o görüntüye maruz kaldı, babası bir grup tarafından dakikalarca darp edildi

Sosyal medyada paylaşılan video gündem oldu! Taksiciyle yolcu arasında kavga çıktı. Yolcunun küçük çocuğu taksinin üstünde dakikalarca babasının dayak yediği anlara şahit oldu. Çaresiz çocuk çığlık çığlığa ağladı.

Haber

Narin'in babası Arif Güran'dan Salim ile ilgili çarpıcı sözler! Yalanlayıp kardeşine güvenmediğini açıkladı

Diyarbakır'da katledilen Narin Güran soruşturmasıyla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Narin'in babası Arif Güran'ın da ifadesi ortaya çıktı. Güran, ifadesinde "Bu araca ben veyahut çocuklarım binmedik. Araç'ta çıkan DNA'ya bir şey diyemiyorum. Bu hususun araştırılmasını, suçlu kardeşimse cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Güran ifadesinin devamında Salim'e güvenmediğini söyledi.

Haber

'Gerçekler ortaya çıktı' Özge Ulusoy'un babası kazada hayatını kaybetmişti! Sürücüyle ilgili yeni gelişme 'Bir nebze de olsa nefes alabiliyoruz şu an'

Ankara'da manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un babası avukat Haydar Ulusoy'a (73) cipiyle çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan E.N.'ye (21), 'Taksirle ölüme neden olma' suçundan verilen 3 yıl 9 ay hapis cezası kararını istinaf bozdu. Kazada bilinçli taksir bulunduğu gerekçesiyle sanığa takdir indirimi ile 4 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası verildi. Kararı değerlendiren Özge Ulusoy, "Bir nebze olsun nefes alabiliyoruz şu an" dedi.

Haber

Narin Güran’ın cinayetindeki düğümü çözen itirafçının oğlu konuştu: O insana ‘baba’ demem!

Narin Güran’ın cansız bedenini çuval içerisinde dere kenarına bıraktığını itiraf eden şüphelinin oğlu konuştu. Babasının böyle bir şey yaptığına inanmak istemediğini belirten Nevzat Bahtiyar’ın oğlu Ferhat Bahtiyar “Eğer yapmışsa da artık bir şey diyemiyorum. Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem” ifadelerini kullandı.

Haber

Şehit Burak Büyükçaylı şehit olduğu gün baba oldu! Hamile eşi acı haberi alınca fenalaştı, kaldırıldığı hastanede doğum yaptı

Dün Tunceli'de devrilen zırhlı araçta 4 kahraman askerimiz şehit oldu. Türkiye şehitlerine ağlarken kahreden bir detay da ortaya çıktı. Şehit Burak Büyükçaylı'nın acı haberini alan eşi Gizem Büyükçaylı fenalaşıp hastaneye kaldırıldı. Hamile olan Büyükçaylı kaldırıldığı hastanede bir erkek bebek dünyaya getirdi. Kahraman askerimiz Burak Büyükçaylı ise şehit olduğu gün baba oldu.

Haber

Isparta'da av tüfeğiyle kardeşini öldürüp babasını yaralayan zanlı tutuklandı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde tartıştığı kardeşini av tüfeğiyle öldürüp babasını yaralayan zanlı tutuklandı.

Yurthaber

Boşanan çiftin çocuğu için kritik 'soyadı' kararı: Babanın itirazına son noktayı Yargıtay koydu

Ebeveynleri boşandıktan sonra annesiyle kalan çocuk, soyadı annesininkiyle farklı diye okulda akran zorbalığına maruz kaldı. Annesi mahkemeye başvurup çocuğuna kendi soyadının verilmesini istedi. Baba itiraz etti. Dava Yargıtay'a kadar taşındı. Yüksek mahkeme son noktayı koydu, kritik bir karar çıktı.

Haber

Bursa'da kan donduran olay! Babasını öldürüp annesini yaraladı

Bursa'da çilingir yardımıyla eve giren ekipler, korkunç tabloyla karşılaştı. Anne ve babasının kavgasına dahil olan ailenin en büyük oğlu, eline aldığı bıçakla babasını öldürdükten sonra annesini de ağır yaraladı. Olayın ardından şahıs, jandarmaya kendisini ihbar ederek teslim oldu.

Haber

Baba katliamı sonrası en acı veda! 3 çocuğunu toprağa veren anneden kahreden sözler: Hanginize yanayım!

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan 'baba katliamı' tüm Türkiye'yi kahretmişti. Babalarının öldürdüğü 3 küçük çocuğun cenazeleri gözyaşları arasında bugün Salihli'de toprağa verildi. Korkunç olayda ağır yaralanan ablaları ise yaşam savaşı verirken, cenazede anne Naciye Akkaplan'ın, "Ben hanginize yanayım" feryatları ise yürekleri dağladı. Katliamı işleyen baba Vesim Şimşek'e de 2 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğu öğrenildi.

Haber

Alışılagelmişin dışında bir aile tatili; anne, baba, babanın yeni eşi ve köpekleri

Sosyal medya fenomeni Ayşegül Uçar paylaştığı videoyla gündeme oturdu. Aile tatillerinden video paylaşan Uçar’ın aile fertlerini tanıttığı video olay oldu. Uçar’ın anne, baba, babanın yeni eşi ve köpeklerini tanıttığı videoyu destekleyenler kadar eleştirenler de oldu.

Haber

Kızını öldürüp çekyatın içine saklamıştı! İfadesi ortaya çıktı…Kan dondurdu

Türkiye’nin gündemine oturan kızını boğarak öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı. Balıkesir’de yaşanan olayda baba kızını öldükten sonra çekyatın içine saklamış, eve gelen anne bulmuştu. Baba Murat Sevilen ifadesinde kızının telefonunu karıştırdığını arkadaşı ile yaptığı yazışmaları gördüğünü ve onu bulmak için evden ayrılıp taksiye bindiğini söyledi.

Haber

Sosyal medyayı ayağa kaldıran baba! Çocuğunu motora bağladı, sonrası korkunç

Adana'da çekildiği tespit edilen görüntüler sosyal medyada yayılınca bir anda gündem oldu. Yabancı uyruklu bir baba kavga eden 13 yaşındaki oğlunu cezalandırmak için akılalmaz bir yönteme başvurdu. Çocuğunun beline ip bağlayan vicdansız baba onu motora bağlayıp dakikalarca koşturdu. Ekipler şahsın yaşadığı çadırı tespit edip gözaltına aldı.

Haber

Şehit Bahadır Rıdvan Talay'ın babası isyan etti: 'Ben de Kürdüm, Allah hepinizin belasını versin'

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden Türkiye'yi kahreden haber geldi. Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Talay el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. 26 yaşındaki Talay'ın nişan hazırlığında olduğu öğrenilirken acılı babanın "Ben de Kürdüm, Allah hepinizin belasını versin" sözleri yürekleri dağladı.

Haber

Baba mesleğini devraldılar! Usta olduğunu öğrenen müşteriler inanamıyor: 'Elimdeki alet çantasını gören şaşırıyor'

Kahramanmaraş'ta yıllarca yanında çıraklık yaptıkları çilingir babalarından 30 yıllık işletmeyi devralan kız kardeşler, depremde yıkılan dükkanlarının yerine konteyner çarşıda açtıkları işletmeyle çalışma hayatlarını sürdürüyor.

Kadin

Bursa'da babasını öldürüp kayıp ihbarında bulunan sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Bursa'da geçen yıl şubat ayında babasını tüfekle vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.

Yurthaber

Babasını kaybeden Volkan Demirel paylaşımıyla herkesi ağlattı!

Geçtiğimiz günlerde babası Ali Hacı Demirel'in vefatıyla sarsılan Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. İşte detaylar...

Spor

15 yaşındaki kızını arabada istismar ederken suçüstü yakalandı! Avukattan skandal savunma: Suç unsuru oluşturmaz

Bursa'da geçtiğimiz yıl arabada 15 yaşındaki kızını istimsar ederken suçüstü yakalanan baba önce tutuklanmış kızı ifade değiştirince serbest bırakılmıştı. Mağdur kız "Babam, 'Ben başka kadına gideceğim' diyerek bana baskı yapıyordu" diyerek teklifini kabul ettiğini söylemişti. Sapık baba ilk duruşmada yine tutuklandı, kız korumaya alındı. Sanığın avukatı ise "Mağdurun 15 yaşından büyük ve rızasının olması dikkate alındığında suç oluşturmaz." savunmasını yaptı.

Haber

'17 yıllık evliliğimde kuzenimle dost hayatı yaşadı' 13 yıl babalık yaptı, çocukların kendisinden olmadığını öğrendi! Komşularının o sözleri içine kurt düşürünce...

Bir babanın 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra yaptırdığı DNA testinde 3 çocuğunun 2’sinin biyolojik babası olmadığının ortaya çıkmasıyla açtığı soy bağı reddi davası sonuçlandı. Mahkeme babanın 2 kızının soy bağının reddedilmesine karar verdi. Baba “Çocukların geleceğinden endişe duyduğumdan devlet korumasına alınması için başvurdum ama sonuç alamadım. 13 yıl babalık yaptım. Karşı taraf çocuklarla ilgilenmiyor. Devletimizin konuyla ilgilenmesini istiyorum” dedi.

Haber

Babalar Günü'nden bir gün önce korkunç cinayet! Arabada oğlunu öldürüp ekipler gelene kadar yan koltukta bekledi

Antalya’nın Serik ilçesinde Babalar Günü'nden bir gün önce korkunç bir cinayet meydana geldi. Park halindeki otomobilde çıkan tartışmada 26 yaşındaki İsmail Kök, 62 yaşındaki babası M.K.'nin tabancayla açtığı ateş sonucu boyun bölgesine isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Ekipler olay yerine gelene kadar aracın içinde bekleyen baba M.K., jandarma tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen baba adliye girişinde gazetecilere, "Pişmanım" dedi.

Haber

Babasını öldürüp taziyeleri kabul etmişti! Ağabeyi bu sözlerle şikayetçi olmadı... Cinayet belli olmasın diye o mesajı göndermiş

Bursa'da kız arkadaşıyla evlenmesine karşı çıktığı için tartıştığı babası Mustafa Demirel'i öldürüp cesedi bulununca gözyaşı döküp taziyeleri kabul eden Hakan Demirel için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. Tutuklu sanığın ağabeyi H.D. ise babasının sinirli ve zor bir insan olduğunu söyleyip kardeşinden şikayetçi olmadı. Demirel ifadesinde "Cinayeti işlediğim belli olmasın diye olaydan 30-40 dakika sonra telefonuna mesaj gönderdim" derken gönderdiği mesaj ortaya çıkmıştı.

Haber

Arabayı gördü neye uğradığını şaşırdı! İçinde iki çocuğunun olduğunu öğrenince diz çöküp ağladı

Antalya'da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı! Bir araç direksiyon hakimiyetini kaybederek içi boş bir sulama kanalına düştü. Olay yerine gelen Süleyman K. çocuklarının içinde olduğu aracı görünce hayatının şokunu yaşadı. Diz çöküp ağlayan babanın çocukları kazayı sıyrıklarla atlatırken bir kişi de sıkıştığı yerden 15 dakikada kurtarılabildi.

Haber

Erzurum’da bir kişi tartıştığı babasını silahla öldürdü

Erzurum’da tartıştığı oğlu tarafından silahla vurulan baba hayatını kaybetti.

Yurthaber

Eskişehir'de bıçakla oğlunu öldüren baba tutuklandı

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde tartıştığı oğlunu bıçakla öldüren baba tutuklandı.

Yurthaber

Kilis'te baba vahşeti! Karısını ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü, sonra kendini astı

Kilis'ten gelen haber kan dondurdu. Suriye uyruklu bir baba, eşi ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü. İhbar üzerine eve gelen ekipler, babayı da ağzı bağlı şekilde ipte asılı halde buldu. Evde yapılan incelemelerin ardından cesetler, hastane morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber

İzmir'de silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaralayan kişi intihar girişiminde bulundu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaralayan kişi, intihar girişiminde bulundu.

Yurthaber

Önce küçük kızlarını sonra kendisini vurdu! İzmir'de baba dehşeti... Yatak odasında kanlar içinde kaldılar

İzmir'de yaşayan Umut A., bir süre önce iki çocuğu ile birlikte evden ayrılan eşinin barışmayı kabul etmemesi üzerine, eşyalarını vermek için çocuklarıyla görüşmek istedi. Umut A., yatak odasında eşyaları toplarken bu sırada tabanca ile iki çocuğuna ve kendisine ateş etti. Hastaneye kaldırılan baba ve 2 kızından Tuğçe A. (6) yaşamını yitirirken, Umut A. ve diğer kızı Seda A.’nın (10) ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Haber

Çok sahibi olmak isteyen aileler dikkat! Tüp bebek tedavisinde yapay zeka dönemi başladı

Çağın küresel sağlık sorunlarından birine dönüşen kısırlığın tedavi yöntemlerini geliştirme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Hakan Özörnek hızla gelişen teknolojiyle birlikte tüp bebek tedavisindeki başarı oranın da arttığını belirtti.

Kadin

İzmir'de evinde tabancayla vurulan kişi hastanede öldü

İzmir'in Bornova ilçesinde evinde tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti, olayla ilgili baba gözaltına alındı.

Yurthaber

Adana'da oğlunu av tüfeğiyle öldüren baba tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, tartıştığı oğlunu av tüfeğiyle öldüren baba tutuklandı.

Yurthaber

1 sene içerisinde çocuk sahibi olmak isteyenler dikkat! Yumurtalık kalitesini artıran 6 etkili yöntem

Çocuk sahibi olmak birçok çift için büyük bir hayaldir. Bu hayali gerçekleştirmek için yumurtalık kalitesini artırmak önemli bir adımdır. Yaklaşık olarak 1 sene içerisinde çocuk sahibi olmak isteyenler için dikkate alınması gereken 6 etkili yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri uygulayarak, yumurtalık kalitesini yükseltebilir ve hamilelik şansınızı artırabilirsiniz.

Kadin

Bursa'da babasının iş yerini ateşe verdi! Sebebi ise bilinmiyor

Bursa'da bir şahıs, babasının iş yerini ateşe vererek yaktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, soğuk hava deposundaki yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Haber

Yer Ankara… 7 yaşındaki çocuğu polis kurtardı! Babası bacağından ve omzundan vuruldu…

Ankara'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda özel harekat polislerinin operasyonu ile kurtarıldı. Operasyon sırasında polise ateş açan baba omzundan ve bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Haber

Depremin simgesi olan kare tüm dünyayı ağlatmıştı! Acılı baba 1 yıl sonra konuştu: Anında gitmiş anında...

6 Şubat'ta yaşanan felaket, depremi yaşayanlarda unutulmayacak acı izler bıraktı. Deprem sonrası bölgeden gelen kareler ise herkesi ağlatmıştı. Bunlardan en unutulmazı da enkaz altında kalan kızının elini bırakmayan baba fotoğrafıydı. O karenin üzerinden 1 yıl geçti. Baba Mesut Hançer kızının mezarını ziyaret etti. Evlat acısının tarifinin olmadığını belirten Hançer'in sözleri ise bir kez daha yürekleri dağladı.

Haber

Şanlıurfa'da oğlunu tabancayla vurarak öldüren baba tutuklandı

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde oğlunu tabancayla vurarak öldüren baba tutuklandı.

Yurthaber

Şanlıurfa'da babası tarafından tabancayla vurulan kişi öldü

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde babası tarafından tabancayla vurulan kişi, hayatını kaybetti.

Yurthaber

Sigara içerken babalarına yakalanan kuzenler koşarak kaçtı! 4 gündür her yerde aranıyorlar

Adana'da yaşayan 14 yaşındaki Reyhan Hürü Gönül ve kuzeni 17 yaşındaki Hatice Taşyürek 4 gün önce evden markete gitmek için çıktı. Kızlar evlerinin yakınındaki Kasım Gülek Çocuk Parkı'na giderek sigara yaktı. O sırada Reyhan'ın babası kızları gördü. Kızlar korkarak kaçmaya başladı. Baba kovalasa da yetişemedi. 4 gündür haber alınamayan kızların ailesi perişan halde kızlarına eve dön çağrısı yaptı.

Haber

Tekirdağ'da bir kişi oğlunu tüfekle yaraladı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişi oğlunu pompalı tüfekle bacağından vurarak yaraladı.

Yurthaber

İzmir'de babasını bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde babasını bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı.

Yurthaber

Engelli oğlu ile aynı bölümde lisans eğitimi alıyor

Erzurum'da 2 yıl önce çocuklarına örnek olsun diye hayalini kurduğu üniversiteyi kazanan baba Murat Taştekin, kendisinden ilham alan doğuştan konuşma ve yürüme engelli oğlu ile aynı bölümü okuyor.

Yurthaber

Engelli çocuğu olan öğretmen idareciliği bırakıp hayatını engelli çocuklara adadı

Diyarbakır'da serebral palsi hastası oğlu olan beden eğitimi ve spor öğretmeni 53 yaşındaki İsmail Teyhun, 15 yıl sürdürdüğü idareciliği bırakıp, hayatını engelli çocuklara adadı.

Yurthaber