Bensu Haberleri

Bensu Soral mini eteğinin fermuarını açıp poz verdi! File çorap detayı...

Son olarak Tuzak dizisinde boy gösteren Bensu Soral, Hello Dergisi için cesur pozlara imza attı. Bensu Soral mini etekli tarzıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-02-2024 14:23

'Estetiğim yok' dedi sosyal medya yıkıldı! Bensu Soral'ın son haline bakan bir daha baktı

Son olarak Tuzak dizisinde hayat verdiği 'Ceren Gümüşay' karakteriyle büyük beğeni toplayan Bensu Soral rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü isim bu defa estetik açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 27-11-2023 17:31

Hercai'nin Miran'ıydı... Akın Akınözü setlere geri dönüyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Hercai dizisinde hayat verdiği Miran rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Akın Akınözü son olarak Bensu Soral ile başrolünü paylaştığı Tuzak dizisiyle ekrana gelmişti. Akın Akınözü'nün yeni adresi belli oldu...

Magazin 21-10-2023 14:54

Bensu Soral yaz sıcağında evde bot giyince sosyal medyanın diline düştü! Eleştirilere dayanamadı

Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Bensu Soral ev kombiniyle dikkat çekti. Yazın sıcağında askılı ve şortunun altına bot giymeyi tercih eden güzel oyuncu sosyal medyanın diline düştü. Eleştirilere kayıtsız kalamayan Bensu Soral bakın nasıl cevap verdi.

Magazin 26-08-2023 17:22

Bizim Hoca: Bezdum Da oyuncuları kimdir, konusu ne? Bizim Hoca: Bezdum Da filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Bizim Hoca: Bezdum Da filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Filmin senaryosunu Şeyda Delibaş kaleme aldı. Bizim Hoca Bezdum Da filmini 8 Ağustos Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyretmek isteyen sinema severler film hakkındaki detaylı bilgileri sorguluyorlar. Peki, Bizim Hoca: Bezdum Da oyuncuları kimdir, konusu ne? Bizim Hoca: Bezdum Da filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 08-08-2023 20:05

Tuzak'ın Ceren'i Bensu Soral şezlong pozlarıyla nefes kesti! Bu güzellik fazla

Bensu Soral yaz tatiline son gaz devam ediyor. Bikinili fotoğraflarını sık sık paylaşan ünlü oyuncu fit vücudu ile oldukça dikkat çekiyor. Son olarak şezlongda uzanırkenki hallerini paylaşan Soral'a adeta beğeni yağdı.

Magazin 02-07-2023 22:17

Hercai'nin Miran'ıydı! Akın Akınözü'nün annesi bakın kim çıktı! Meğer ünlü oyuncuymuş...

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü son olarak Bensu Soral ile başrolünü paylaştığı Tuzak dizisiyle izleyicisinin karşısına çıktı. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Akın Akınözü'nün annesinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 19-05-2023 16:29

Ece Sükan ve Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi

Duygu Sarışın'dan ayrılan Çağatay Ulusoy'un kendisinden 14 yaş büyük manken Ece Sükan ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları gündeme gelmişti. Bir dizide birlikte rol alan Ulusoy ile Sükan birlikte görüntülenince de bu iddialar güçlenmişti. Ünlü manken sessizliğini bozdu ve ilk açıklama geldi.

Magazin 29-04-2023 09:02

Tuzak bu akşam var mı, yok mu? Tuzak yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 21 Nisan TV8 yayın akışı

Tuzak dizisinin yeni bölüm tarihi TV8'in 21 Nisan tarihli yayın akışı ardından gündeme geldi. Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın başrollerini paylaştığı dizinin ne zaman ve saat kaçta ekranlara geleceği merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlana Tuzak her hafta cuma akşamları ekrana geliyor. Peki, Tuzak bu akşam var mı, yok mu? Tuzak yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 21 Nisan TV8 yayın akışı

Magazin 21-04-2023 18:53

Oyuncu Hande Soral oğlu Ali'nin yüzünü ilk kez gösterdi! Bakın kime benzetildi

Oyuncu Hande Soral meslektaşı İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz mayıs ayında oğulları Ali'yi kucaklarına alan çift ilk kez bebeklerinin yüzünü paylaştılar. Çiftin "Çekirdek ailem" pozlarına takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 04-04-2023 23:13

Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşini görenler inanamadı! Meğer o dizinin...

Kanal D'de izlenme rekorları kıran Camdaki Kız dizisinin oyuncuları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut , Tamer Levent ve Enis Arıkan gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizide anne Gülcihan'ı canlandıran Devrim Yakut, eşi ile gündem oldu.

Magazin 16-03-2023 20:42

Ünlü oyuncular tek yürek oldu! Yenikapı'da deprem kolilerini tek tek taşıdılar! Serenay Sarıkaya, Kaan Yıldırım, Burcu Biricik ve daha fazlası...

Türkiye 6 Şubat 2023 Pazartesi günü son yüzyılın en yıkıcı iki depremini yaşadı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından 7,6 büyüklüğünde ikinci depremle sarsıldık. 10 ili etkileyen ve büyük yıkımlara neden olan bu depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Ünlü oyuncularda tek yürek oldu ve Yenikapı'daki Deprem Yardım Merkezi'ndeki faaliyetlere katıldılar....

Magazin 11-02-2023 09:24

Tuzak dizisi bu akşam var mı, neden yok? Tuzak yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte TV 8 yayın akışı

Tuzak dizisi izleyicileri heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. TV 8 ekranlarında yayınlana Tuzak her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Bu akşam yayın akışında saat 20:00'de Survivor 2023'ün yer alması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. İşte Tuzak dizisinin yeni bölüm saati

Magazin 02-02-2023 20:41

İki dizi birden reytinglere yenildi! Tuzak ve İyilik dizilerinin final tarihi belli oldu

Ekranlarda yaprak dökümü sürüyor. Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Fox TV'deki İyilik ile TV8'in dizisi Tuzak reytinglere yenildi. Ekrana veda edecek olan İyilik ve Tuzak'ın final tarihleri de belli oldu.

Magazin 04-01-2023 21:34

Tuzak dizisi final mi yapıyor? Tuzak dizisi neden bitiyor? Final tarihi belli oldu!

19 Ekim 2022'de TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Tuzak dizisi sezonun iddialı yapımlarından biriydi. Dizinin sevenlerini üzecek haber geldi. Bensu Soral ve Akın Akınözü gibi ünlü isimlerin yer aldığı Tuzak dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Peki Tuzak dizisi neden bitiyor? İşte detaylar...

Magazin 04-01-2023 13:07

Tuzak bu akşam var mı, neden yok? Tuzak yeni bölüm ne zaman? İşte TV 8 yayın akışı

Tuzak yeni bölümün bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Oyuncuları arasında Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta çarşamba akşamları yayınlanıyordu. Tuzak dizisi yeni bölüm tarihinin değiştiği açıklandı. İşte TV 8 yayın akışı ve detaylar

Magazin 21-12-2022 21:04

Bizimkiler'in Ulviye'si Güzin Çorağan'ın son görüntüsü ortaya çıktı! Yürek burkan anlar...

Bizimkiler dizisinde oynadığı ‘Almancı Davut’un eşi’ rolüyle tanınan oyuncu Güzin Çorağan, Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki evinde 79 yaşında yaşamını yitirdi. Çorağan'ın ortaya çıkan son görüntüsü yürekleri burktu.

Magazin 06-12-2022 16:29

Bizimkiler'in Ulviye'si Güzin Çorağan'ın eşi Tayfun Çorağan'dan 'vefasızlık' haberlerine isyan etti

Bizimkiler'in Ulviye'si Güzin Çorağan, geçtiğimiz günlerde vefat etti. Balıkesir'in Gömeç ilçesinde son yolculuğuna uğurlanan Çorağan'a vefasızlık yapıldığı iddia edildi. Güzin Çorağan'ın eşi Tayfun Çorağan, sessizliğini gazeteci Arif Hür'e bozdu. İşte ilk açıklaması...

Magazin 01-12-2022 15:02

TUZAK YENİ BÖLÜM ne zaman? Tuzak bu akşam yok mu, neden yok? TV 8 yayın akışı

Tuzak dizisinin bu akşam olup olmadığı merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan dizi her hafta çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer alıyor. 30 Kasım Çarşamba TV 8 yayın akışının yayınlanmasının ardından dizinin sevenleri araştırmalarını hızlandırdılar. Peki, Tuzak bu akşam var mı, yeni bölüm saat kaçta?

Magazin 30-11-2022 16:51

TUZAK DİZİSİ OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Tuzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Tuzak dizisi oyuncuları ve isimleri araştırılıyor. Yeni dizi Tuzak bu akşam başladı. Dizide Akın Akınözü dizide Umut karakterine, Bensu Soral ise Ceren karakterine hayat verecek. Tuzak dizisi yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor. Peki, Tuzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 19-10-2022 22:03

Tuzak oyuncuları kimler, konusu nedir? Akın Akınözü ve Bensu Soral Tuzak dizisi oyuncuları arasında

Tuzak dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Tuzak için geri sayım başladı. Yayınlana fragman izleyicilerin heyecanını daha da artırdı. Dizi çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek. Peki, Tuzak dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 19-10-2022 20:26

Tuzak dizisi nerede çekiliyor? Akın Akınözü ve Bensu Soral’lı Tuzak dizisi çekim yerleri

Tuzak dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Yeni dizi her hafta çarşamba akşamları ekrana gelecek. Tuzak dizisi oyuncuları arasında Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Onur Durmaz, Rıza Kocaoğlu, İlayda Çevik gibi isimler yer alıyor. Peki, Tuzak dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 19-10-2022 20:24

Tuzak dizisi Ceren kimdir? Bensu Soral kaç yaşında, nereli? Bensu Soral’ın ablası da çok ünlü bir isim

Tuzak dizisindeki Ceren karakteri merak ediliyor. TV 8 ekranlarında her hafta çarşamba akşamları yayınlanacak olan Tuzak dizisinde Ceren karakterine Bensu Soral hayat verecek. Soral’ın daha önce rol aldığı diziler arasında İçerde ve Cam Tavanlar da yer alıyor. Peki, Bensu Soral kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 19-10-2022 20:23

Tuzak dizisinin Umut'u Akın Akınözü kimdir, kaç yaşında? Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pestemalciyan kimdir, nereli?

Tuzak dizisinde Umut karakterini canlandıracak olan Akın Akınözü, dizinin birinci bölümü için geri sayım sürerken merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncu Tuzak'ta Bensu Soral ile başrolü paylaşacak. Senaristliğini Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'nun yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor. Akın Akınözü, Sandra Pestemalciyan ile aşk yaşıyor. Peki, Tuzak dizisinin Umut'u Akın Akınözü kimdir, kaç yaşında? Akın Akınözü ve sevgilisi Sandra Pestemalciyan hakkında bilgiler...

Magazin 19-10-2022 20:22

Tuzak dizisinin Güven'i Rıza Kocaoğlu kimdir, kaç yaşında? Rıza Kocaoğlu Tuzak dizisinde yepyeni bir imajla dönüyor!

Tuzak dizisinin Güven'i Rıza Kocaoğlu dizinin birinci bölümü için geri sayım sürerken merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de ekrana gelecek olan Tuzak dizisinde Akın Akınözü, Umut karakterine hayat verirken; Bensu Soral da Ceren isminde genç bir kızı canlandıracak. Dizi usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Tuzak dizisinin Güven'i Rıza Kocaoğlu kimdir? Rıza Kocaoğlu nereli ve kaç yaşında?

Magazin 19-10-2022 20:21

Tuzak dizisi ne zaman başlayacak? Tuzak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Akın Akınözü yeni imajıyla şaşırttı!

Tuzak dizisi TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Yakında seyircisiyle buluşacak olan Tuzak dizisi geçtiğimiz aylarda sete çıktı. Dizinin başrollerinden Akın Akınözü'nün kirli sakallı imajı ise dikkat çekti. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin senaryosu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'na ait. Peki, Tuzak dizisi ne zaman başlayacak? Tuzak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Akın Akınözü'nün yeni imajı ve dizi hakkındaki detaylar..

Magazin 19-10-2022 20:21

Tuzak dizisinin Luna'sı İlayda Çevik kimdir, kaç yaşında? İlayda Çevik nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Tuzak dizisinin Luna'sı dizide dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Tuzak dizisi 19 Ekim Çarşamba akşamı itibariyle yayın hayatına başlayacak olan sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Dizide Luna karakterine can veren İlayda Çevik'in yaşı, memleketi, rol aldığı diziler gibi hayatına dair detaylar merak konusu oldu. Peki, Tuzak dizisinin Luna'sı İlayda Çevik kimdir, kaç yaşında? İlayda Çevik nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Magazin 19-10-2022 20:03