Bioderma Haberleri

Yeni yılda kendinizi şımartın! Yıl sonu indirimlerinden almanız gereken bakım ürünleri

Cilt, saç, vücut bakımı için en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla satın almak ister misiniz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime giren bakım ürünlerini sizin için seçtik. Foreo'dan Bioderma'ya The Body Shop'tan Maybelline'e onlarca markadaki en sevilen ürünleri keşfetmek için acele edin.

Kadin 13-12-2023 17:52

Bakım yapmadan asla! diyenler için kişisel bakım ve kozmetiğin olmazsa olmazları

Kişisel bakımınıza bir bütün olarak özen gösteriyor musunuz? Şampuanlardan diş macunlarına kadar pek çok ürün kişisel bakım için olmazsa olmazlardan. Değişen hava koşulları, çevre kirliliği veya yaşlanmanın etkisiyle bakım ürünlerini daha fazla kullanmanız gerekebilir. Sizin için birbirinden kaliteli kişisel bakım ürünlerini listeledik.

Kadin 05-12-2023 17:55

Leke, çil ve kararmalara son! Cilt sorunlarıyla baş etmenize destek olacak favori ürünler

Cildinizde çil, leke ve kararma gibi sorunlar mı var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Tüm bu istenmeyen lekeler için kullanabileceğiniz sayısız ürün mevcut. Peki, bu çeşitlilik içinde hangi ürün size en kesin çözümü sunuyor? Gelin; leke, çil ve kararma gibi sorunlarla başı dertte olanların kullanması gereken cilt bakım ürünlerinin yer aldığı listemize göz atalım.

Kadin 03-07-2023 17:12

Cildinize aradığınız canlılığı katacak yağlı ciltler için güneş kremi önerileri 2023

Yağlı cilt tipine sahipseniz kendinize uygun güneş kremini bulmak konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. "Yağlı ciltler için en iyi güneş kremi hangisi?" sorusunu sizler için açığa kavuşturduk. Gözenekleri tıkamayan ve yağlanma yapmayan en iyi güneş kremi önerilerine göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 06-03-2023 10:45

Cildinizdeki lekelere karşı savaşan en iyi leke kremi markaları

Güneşe maruz kalma, yaşlanma, akne gibi etkenler ciltte lekelenmeye sebep olabiliyor. Ancak, günümüzde üretilen son teknoloji leke kremleri sayesinde bu lekeler kolayca yok edilebiliyor. Leke kremi seçerken en çok dikkat edilen konular arasında kremin içeriği ve leke üzerindeki etkisi yer alıyor. Siz de cilt lekelerinden mustaripseniz inatçı lekeler için üretilen en etkili leke kremlerine ihtiyacınız var demektir. Sizler için en iyi leke kremlerini listeledik. İşte detaylar!

Kadin 05-02-2023 19:53