Büşra Develi Haberleri Ve Son Dakika Büşra Develi Haberleri

Büşra Develi Haberleri Ve Son Dakika Büşra Develi Haberleri

25 Ağustos 1993, İzmit doğumlu olan Büşra Develi, orta öğrenim ve lise hayatı boyunca Antalya'da yaşamıştır. Ancak tiyatro ve oyunculuk eğitimi için İstanbul'a taşınıp Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaya hak kazanmıştır.

Televizyonda" Küçük Tatlı Yalancılar" dizisinde boy göstererek izleyicinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Beyaz perdede 2017 yılında "Ayla" filmi ile izleycilerin karşısına çıkan Büşra Develi başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı "Hadi Be Oğlum" projesiyle sinemada kendini kanıtlayan başarılı oyuncu kariyerine "Arada" filmi ile devam etmiştir. Televizyon, sinema ve internet dizilerinde boy gösteren güzel oyuncunun dikkat çeken bir diğer projesi " Fi" olmuştur.

Büşra Develi Haberleri

Akıncı'nın güzeller güzeli Nergis'i Büşra Develi süper minisiyle nefes kesti! 'Sade ama şık'

Son olarak başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Akıncı dizisinde 'Nergis' karakterine hayat veren güzel oyuncu Büşra Develi dün akşam düzenlenen özel bir davete katıldı. Süper mini bir elbise giyen Develi'nin sade ama şık tarzı çok beğenildi.

Magazin 17-12-2023 14:37

Akıncı'nın yıldızı Büşra Develi'nin davet tarzı olay oldu! Bakan bir daha baktı

Son olarak Akıncı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Büşra Develi davet tarzıyla sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz akşam bir davete katılan güzel oyuncu beyaz salaş bir pantolon ve beyaz bir gömlek giydi. Gömleğinin düğmelerini tamamen ünlü ismin iddialı tarzına yorum yağdı.

Magazin 28-10-2023 17:32

Büşra Develi, Çağatay Ulusoy'lu Kübra dizisinden ayrıldı! Yerine bakın kim geldi

Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi Kübra'nın birinci sezon çekimleri tamamlandı. Afşin Kum’un aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Büşra Develi yer alıyordu. Güzel oyuncunun diziye veda ettiği ortaya çıktı. Büşra Develi yerine son yılların gözde bir oyuncusuyla anlaşma sağlandı.

Magazin 08-06-2023 16:54

Çağatay Ulusoy'un Kübra dizisine 2 bomba isim! Sete çıkmak için gün sayıyor

Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynayacağı Kübra dizisi sete çıkmak için gün sayıyor. Taylan Biraderler’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin oyuncu kadrosuna 2 bomba isim daha katıldı. Ödüllü usta oyuncu Nazan Kesal ve BKM'nin eski oyuncusu Cihan Talay kadroya dahil oldu.

Magazin 27-03-2023 17:36

Büşra Develi

Büşra Develi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Büşra Develi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri bakın kim oldu! Sürpriz isim

Çağatay Ulusoy yeni dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kübra dizisinde başrol olacak. Son dakika gelişmesinde yeni dizisi Netflix’te yayınlanacak olan Ulusoy’un partnerinin kim olacağı belli oldu.

Magazin 23-02-2023 08:27

Büşra Develi'den Burak Deniz açıklaması! Barıştılar mı?

Oyuncu Büşra Develi, 3 yıllık aşk yaşadığı Burak Deniz'le yeniden barıştığı iddialarına ilk kez cevap verdi.

Magazin 04-01-2023 15:24

Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun'dan ünlü oyuncuya şaşırtan yanıt! ''Benimkiler hep dost kazığı!''

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Rüya karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Melisa Şenolsun, yakın arkadaşı Büşra Develi'nin paylaşımına verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 03-11-2021 13:11

Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz’a Büşra Develi eşlik edecek

Son Yaz final yaptıktan sonra elini çabuk tutan Alperen Duymaz, ücretli platformlarda yayınlanacak Erkek Severse dizisi ile el sıkışmıştı. Dizinin kadın başrolü Büşra Develi oldu.

Magazin 28-10-2021 09:07

Akıncı’nın Nergis’i Büşra Develi yeni imajı ile herkesi şaşırttı! İşte güzel oyunun yeni imajı

Atv ekranlarında alışılmışın dışında senaryosu ile dikkat çeken Akıncı dizisinden Şükrü Yıldız ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Büşra Develi, imaj değişikliğine gitti. Dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu kuaförde alan .develi, yeni imajıyla hayranlarını şaşkına çevirdi. İşte ünlü oyuncunun yeni imajı...

Magazin 07-06-2021 17:46

Akıncı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Akıncı için büyük yüzleşme!

ATV ekranlarının heyecan dolu aksiyon dizisi Akıncı, 30 Nisan Cuma günü 18. Yeni bölümü ile izleyici ile buluşuyor. NT yapım imzalı Akıncı dizisi, bilindiği üzere 20. Bölümü ile ekranlara veda ediyor. Geçtiğimiz bölümde Akıncı, Haritacılar’ın şehri kana boyayacak planını yaptığı bir hamle ile engellemişti. Nergis ise annesinin arkasındaki sırlar için Cevdet’e ulaşmaya çalışmıştı. Kemal ise, velayet için mahkemede beklenmedik birinden bir yardım aldı.

Magazin 30-04-2021 14:58

Akıncı yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Akıncı, İstanbul’u kurtarabilecek mi?

ATV ekranlarının sevilen aksiyon dolu dizisi Akıncı, her hafta Cuma günü saat 20:20’de izleyiciler ile buluşuyor. NT yapım imzalı Akıncı dizisi, geçtiğimiz haftalarda açıklanan bilgiye göre 20. Bölümü ile ekranlara veda ediyor. Belli bir kesim tarafından oldukça severek izlenen dizinin başrollerinde; Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi yer alıyor. Bunun yanında Tolga Tekin ve Yıldıray Şahinler gibi başarılı isimler de Akıncı dizisine eşlik ediyor.

Magazin 23-04-2021 12:35

Akıncı final mi yapıyor? Akıncı ne zaman final yapıyor? Sevilen Akıncı dizisinin final tarihi belli oldu

ATV’nin belli bir kesim tarafından beğeni ile takip edilen aksiyon ve fantastik türünde yer alan Akıncı dizisi, yaz sezonuna girerken final kararı aldı. Geçtiğimiz haftalarda diziye yeni karakterlerin katılması ile heyecanı yükselen diziden şoke eden karar dün akşam saatlerinde açıklandı. Başrollerinde Büşra Develi, Şükrü Özyıldız, Tolga Tekin ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerin yer aldığı Akıncı dizisi 20. Final bölümü ile izleyicine veda ediyor.

Haber 16-04-2021 11:02

Akıncı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fatih Nergis'i mi seviyor?

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı ATV'nin sevilen dizilerinden Akıncı'nın son bölümünde Kemal, Yusuf Yenice'nin ölümüyle ilgili önemli bir bilgiye ulaşmış ve Aylin'i sorguya çekmişti. İzleyenlerin merakla beklediği Akıncı yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Magazin 12-03-2021 12:57

Büşra Develi'den şaşırtan paylaşım! '900'lü hatlar mağduruyum'

Oyucu Büşra Develi, İbrahim Selim ile Bu Gece'nin bu haftaki konuğu oldu. Burada samimi açıklamalarda bulunan Büşra Develi, görüntüsü nedeniyle herkesin kendisinden zarafet beklediğini ancak bunun tam aksine içinde bir sokak çocuğu olduğunu belirtti.

Magazin 05-03-2021 10:19

Akıncı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Şükrü Özyıldız süper kahraman Akıncı rolüyle ekrana döndü!

ATV'nin yeni yıldaki iddialı dizisi Akıncı 1. bölümüyle ekrana geldi. Akıncı'nın başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız, köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul'u koruyan modern bir süper kahramanı canlandırıyor. Akıncı dizisi 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 02-01-2021 00:58

Akıncı dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

atv’nin merakla beklenen dizisi Akıncı’nın yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin paylaştığı Akıncı, 2021’in ilk dizilerinden olacak.

Magazin 23-12-2020 16:10

Büşra Develi aşka geldi! Cem Aktay ile dudak dudağa

Geçtiğimiz günlerde makyajsız halini paylaşan Büşra Develi doğum günü yemeğine aşka geldi. Güzel oyuncu sevgilisiyle dudak dudağa pozunu paylaştı.

Magazin 26-08-2020 07:41

Büşra Develi: Doğanın karşısında hiçbir şeyiz!

Katıldığı Instagram canlı yayınında konuşan Büşra Develi, "İnsanın doğanın karşısında hiçbir şey olmadığını hatırladık" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-05-2020 11:04

Büşra Develi yeni sevgili Cem Aktay ile fotoğraf paylaştı!

Güzel oyuncu Büşra Develi, Burak Deniz ile ayrılığının ardından yeni sevgilisi Cem Aktay ile fotoğraf paylaştı. Yeni sevgili Cem Aktay, eski sevgili Burak Deniz ile karşılaştırıldı.

Magazin 14-08-2019 10:27

Büşra Develi paylaştığı fotoğrafla geçmişe götürdü

25 yaşındaki genç oyuncu Büşra Develi sosyal medya sayfasından bebeklik yıllarına ait bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerini geçmişe götürdü.

Magazin 22-03-2019 16:02

Popçu Edis ile Büşra Develi aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz aylarda Burak Deniz ile ilişkisini sonlandıran Büşra Develi'nin, popçu Edis ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 24-11-2018 00:32

Burak Deniz ve Büşra Develi buluştu! Barıştılar mı?

Büşra Develi ile Burak Deniz çifti Cihangir'de buluştu; herkes barışıp barışmadıklarını merak etti! İki ünlü oyuncu mekandan ayrı ayrı çıkarak herkesi merakta bıraktı.

Magazin 12-11-2018 09:49

Büşra Develi yeni eve taşındı! İşte kirası

Büşra Develi, Cihangir’den Galata’da deniz manzaralı bir eve taşındı! Develi'nin eski aşkı Burak Deniz ile karşılaşmamak için taşındığı iddia edildi

Magazin 17-09-2018 13:43

Büşra Develi'dan hayranlarına güzel haber

Burak Deniz ile ayrılan Büşra Develi kendini işine verdi! Develi şu sıralar yeni sezon için senaryoları okuyor

Magazin 12-09-2018 17:10

Büşra Develi, Burak Deniz'in evinin karşısında...

Burak Deniz ile ilişkisi biten Büşra Develi, şu sıralar Deniz'in evinin civarında takılıyor! Büşra Develi erkek arkadaşıyla yakışıklı oyuncunun evinin yakınında böyle görüntülendi

Magazin 01-09-2018 10:24

Burak Deniz'den sonra Büşra Develi de konuştu: O defter kapandı

Burak Deniz'in dün yaptığı ayrılık açıklamasının ardından Büşra Develi'den kelimenin tam anlamıyla misilleme geldi! Develi erkek arkadaşıyla görüntülendi

Magazin 26-08-2018 16:16

Büşra Develi ile Burak Deniz barıştı mı?

Manken-oyuncu Büşra Develi ile meslektaşı Burak Deniz 3 yıllık aşkın ardından 2 ay önce ayrılmıştı. Ancak eski aşıklar hasrete fazla dayanamadı

Magazin 15-08-2018 16:37

Büşra Develi ve Cem Karcı aşk mı yaşıyor?

Burak Deniz ile ayrılan Büşra Develi, paylaştığı kalpli fotoğrafa yorum yağınca dedikoduların önünü kesmek için jet açıklama yaptı

Magazin 07-07-2018 11:09

Büşra Develi ve Burak Deniz barıştı mı?

2 hafta önce ayrılık kararı alan Büşra Develi ve Burak Deniz, geçtiğimiz gün buluşt. Şimdi herkes barışıp barışmadıklarını merak ediyor

Magazin 30-06-2018 10:03

Büşra Develi o soruyu duyunca kaçtı

Sevgilisi Burak Deniz'den ayrılan Büşra Develi, önceki gün son derece moralsiz bir şekilde objektiflere takıldı.

Magazin 28-06-2018 22:49

Büşra Develi, Burak Deniz ile ayrıldıklarını doğruladı

Oyuncu Büşra Develi üç yıldır aşk yaşadığı Burak Deniz’den ayrıldığını doğruladı.

Magazin 11-06-2018 14:10

Burak Deniz'den açıkladı! Büşra Develi ile ayrıldı mı?

Ünlü çiftin 3 yıllık ilişkisi bitti mi?

Magazin 09-06-2018 11:50

Burak Deniz ile Büşra Develi ayrıldı mı?

Uzun süredir birlikte olan oyuncu Burak Deniz ve Büşra Develi cephesinden de kötü haber geldi!

Magazin 07-06-2018 16:44

Burak Deniz kapıda kaldı!

Oyuncu Burak Deniz, önçeki akşam Cihangir'de görüntülendi.

Magazin 07-04-2018 14:20

Kız kardeşini görenler şaşkına döndü!

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Büşra Develi hem oyunculuğu hem de kusursuz fiziği ile dikkat çekiyor.

Magazin 04-04-2018 10:57

Burak Deniz'e sürpriz doğum günü

Oyuncu Burak Deniz'e yakın dostları doğum günü partisi düzenledi.

Magazin 22-02-2018 15:52

İşte Büşra Develi'nin yeni dizisi

Fİ Çİ dizisinde gösterdiği performansla hayran kitlesini artıran Büşra Develi'nin yeni dizisi belli oldu

Magazin 14-02-2018 11:26

Büşra Develi ve Burak Deniz'in romantik anları

Büşra Develi ve sevgilisi Burak Deniz, pazar günü Nişantaşı City’s Mahalle’de görüntülendi

Magazin 13-02-2018 10:09

Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi'nin öpüşme sahneleri olay oldu

Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi'nin öpüşme sahneleri dikkat çekti.

Magazin 12-02-2018 16:26

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin başrol oyuncusu değişti!

O3 Medya’nın Kanal D için çektiği 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinde başrol oyuncusu değişti. Dizi için 24 yaşındaki oyuncu Büşra Develi ile anlaşıldı.

Magazin 02-02-2018 20:18
Magazin 26-11-2017 09:21

1 milyon TL'lik teklif!

Büşra Develi ve Burak Deniz çiftine 1 milyon TL'lik reklam teklifi yapılmış, çift teklifi kabul etmiş...

Magazin 25-11-2017 11:23

Büşra Develi'den itiraf

Geçtiğimi sezon gündeme damga vuran Fi dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Fenomen dizi Fi'nin yıldızı Büşra Develi'den önemli açıklamalar geldi.

Magazin 27-09-2017 15:24

Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Büşra Develi oldu

Cesur ve Güzel dizisinde Cesur karakterine geride bıraktığımız sezon hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, dört yıl sonra sinemaya dönmeye hazırlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu.

Magazin 14-09-2017 09:56

Fi'de bu defa genç oyuncu Büşra Develi'nin sevişme sahnesi gündemde

Sevişme sahneleriyle sosyal medyayı birbirine katan Fi dizisinde bu defa Ozan Güven'in canlandırdığı Can Manay karakterinin çalışkan öğrencisi Bilge'ye hayat veren Büşra Develi'nin sevişme sahneleri gündemde!

Magazin 15-04-2017 14:29

Büşra Develi'den 'öpüşme' sahnesi açıklaması

Oyuncu Büşra Develi, son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Hande Erçel ile başrolü paylaşan sevgilisi Burak Deniz ile Erçel'in öpüşme sahnelerini değerlendirdi.

Magazin 14-01-2017 13:21

Tatlı İntikam dizisine yeni oyuncu

Kanal D nin yeni romantik komedi dizisi Tatlı İntikam'a yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin 02-05-2016 17:11

Burak Deniz sevgilisi Büşra Develi ile görüntülendi

Burak Deniz, önceki akşam kendisi gibi oyuncu olan Büşra Develi ile Cihangir'de görüntülendi.

Magazin 20-02-2016 11:02

Bensu Soral'ın güzellik sırrı

Star TV'de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken 24 yaşındaki Bensu Soral, cildinin güzelliğini Türk kahvesine borçlu olduğunu söyledi.

Magazin 03-08-2015 09:21