Çatlak Kremi Haberleri

Vücut çatlakları tamamen iyileşir mi? Çatlak görünümünü gidermek için neler yapmak gerekir?

Vücutta oluşan çatlaklar, kadınların en büyük sorunlarından biri. Genetik faktörler, doğum, sık kilo alıp verme gibi durumlar sebebiyle oluşan çatlaklardan tamamen kurtulmak ne yazık ki mümkün değil ancak bu sorunu en aza indirmek sizin elinizde. Çatlak görünümünü nasıl azaltabileceğini merak edenler için önemli tüyolar hazırladık. Gelin, şimdi o tüyoları inceleyelim!

Kadin 15-06-2023 17:42

Karnını görenler ameliyat olması için zorluyor! “Herkesin doğum sonrası vücudu farklıdır

Hamilelikte ve doğum sonrasında kadınların vücutlarında çeşitli değişimler görülebiliyor. Bu değişimlerin bazıları zaman içerisinde geçse de bazıları kalıcı etkiler bırakabiliyor. TikTok hesabında yaşadığı hamileliklerin ardından karnında görülen değişimi paylaşan kadın kötü sosyal medya yorumlarının hedefi oldu.

Kadin 23-12-2022 15:37

Hamileler kakao yağı için sırada! Çatlaklara iyi geliyor

Hamilelik süreci boyunca kadın vücudunda onlarca değişiklik yaşanır. Bunların arasında kadınların en çok şikayetçi olduğu ise çatlaklardır. Özellikle göbek bölgesinde ortaya çıkan çatlakların giderilmesi için hamilelik boyunca birçok farklı yöntem deneyen kadınlar, Zonguldak’ta satılan kakao yağına yoğun ilgi gösterdi.

Haber 18-05-2022 12:10

Çatlaklarınızdan kolayca kurtulabilirsiniz

Ciltte oluşan çatlaklar her insanda çeşitli nedenlere bağlı olarak görülebiliyor. Cilt çatlakları özellikle kadınları oldukça rahatsız ediyor. Oluşan çatlakların giderilmesi çok zor olabiliyor. Çatlakları tamamen geçirmek için tıbbi işlemler bulunsa da evde yapacağınız bakımlar ile de çatlak görünümünden kurtulabilirsiniz.

Kadin 10-05-2022 09:39

Çatlak Kremi

Çatlak Kremi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çatlak Kremi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Vücut çatlakları için evde yapacağınız etkili ve basit yöntemler

Vücutta zamanla çeşitli nedenlere bağlı olarak çatlaklar oluşabiliyor. Çatlak görünümü kadınların rahatsız olduğu konular arasında yer alıyor. Çatlak görünümünü azaltmak için en önemli nokta çatlaklara erkenden müdahale etmek. Vücut çatlaklarının oluşmaya başlamasıyla birlikte müdahale edersiniz çatlaklarınızın görünümünü tedavi edebilirsiniz. Evde yapacağınız bakım kürleri ile çatlak görünümünü azaltmanız mümkün.

Kadin 22-04-2022 13:46

Vücudunuzdaki çatlakları azaltmanız mümkün! İşte detaylar...

Genetik faktörler, kilo alıp verme, doğum gibi sebeplerle vücudunuzda oluşan çatlakları tamamen geçirmek zor olsa da azaltmak adına uygulayabileceğiniz yöntemler bulunuyor. Çeşitli yağlar kullanarak yapılan masajları ve çatlaklara savaş açan tarifleri sizler için derledik!

Kadin 18-02-2022 12:53

Elleriniz sizin her şeyiniz! Çatlayan elleriniz için evdeki malzemelerle hazırlayabileceğiniz doğal tarifler karşınızda!

Eller, zorlu hava şartlarından kullanılan sabunlara kadar birçok sebepten ötürü gün boyunca zarar görür. Bazı cilt tipleri ise dış etkenler olsun olmasın daima kurumaya ve çatlamaya meyillidir. Dış etkenler ya da hassas ciltlerin kurumaya eğilimi nedeniyle ellere nazik davranmaya ve bakımını aksatmamaya özen göstermek gerek ki gün boyu her işinizi halleden elleriniz sizi yarı yolda bırakmasın!

Kadin 08-02-2022 09:34

Selülit ve çatlak görüntüsünden kurtulmak isteyenler için ipuçları ve ürün önerileri

Kadınların en büyük cilt problemlerinin başında çatlak ve selülit geliyor. Kötü görüntüsü nedeniyle kıyafet seçimini doğrudan etkileyen ve hemen her kadının korkulu rüyası olan bu ikili, uzun tedavi gerektirdiği için sabırları zorluyor. Ancak her sorunun mutlaka bir çözümü bulunuyor. Çatlak ve selülit görünümünden sizi kurtaracak çözüm önerilerini ve en iyi ürünleri sizler için listeledik.

Kadin 04-01-2022 15:17

Çatlaklarda gözle görülür etkiler yaratan en iyi çatlak kremi çeşitleri

Çatlaklar en çok karşılaşılan cilt problemlerinden biri. Özellikle hamilelikle oluşan çatlaklardan kurtulmak oldukça zor. Hem mevcut çatlaklar üzerinde gözle görülür etki yaratacak hem de yenilerinin oluşmasını önleyecek en iyi çatlak kremi çeşitlerini sizler için araştırdık.

Kadin 15-11-2021 10:38