Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı

Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı

Çek Cumhuriyeti milli futbol takımı, Çekoslovakya'nın dağılmasından sonra yeni bir devlet olarak kurulan Çek Cumhuriyeti’ni uluslararası futbol karşılaşmalarında temsil eden takımdır. Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu’nun yönettiği ve FIFA kodu CZE olan Çek Cumhuriyeti milli futbol takımı 2021 itibari ile FIFA Dünya kupasına 9 kere (Çekoslavakya olarak dahil) katılmıştır. 1934’te 2. 1938’de 5., 1962’de 2., 1990’da 6. olmuştur. Avrupa Futbol Şampiyonası’na ise 9 kez katılmış ve 1976’da şampiyon olmuştur. 1960’da 3., 1980’de 3., 1996’da 2. ve 2004’te 3. olmuştur.

Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı Haberleri

İspanya Çek Cumhuriyeti maçı saat kaçta? İspanya Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda? Canlı yayın izle bilgisi!

İspanya ile Çek Cumhuriyeti, UEFA Uluslar Ligi 4. hafta maçında kozlarını paylaşacak. İspanya - Çek Cumhuriyeti maçı 12 Haziran Pazar (bugün) oynanacak. Futbolseverlerin merakla beklediği maç ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Peki İspanya Çek Cumhuriyeti maçı saat kaçta, hangi kanalda? La Rosaleda'nda oynanacak maç ile ilgili detaylar haberimizde...

Spor

Danimarka'nın rüyası sürüyor!

EURO 2020 çeyrek final maçında Çekya ile Danimarka karşı karşıya geldi. Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi Danimarka 2-1 kazandı ve yarı finale yükseldi.

Spor

EURO 2020’de çeyrek final eşleşmeleri

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Ukrayna, İsveç’i uzatmalarda 2-1 mağlup ederek, son 8 takım arasına yükseldi. Bu karşılaşma ile de çeyrek final eşleşmeleri tamamlanmış oldu.

Spor

Çekya'dan sürpriz; Hollanda'yı elediler

EURO 2020 Son 16 Turu'nda Çekya büyük bir sürpriz yaparak Hollanda'yı eledi ve çeyrek finalde Danimarka'nın rakibi oldu.

Spor

ÖZET | Çek Cumhuriyeti - İngiltere maç sonucu: 0-1

EURO 2020 D Grubu 3. maçında İngiltere, Çekya'yı 1-0 mağlup ederek, grubu lider tamamladı.

Spor

EURO 2020'de günün maç programı

EURO 2020'de D Grubu'ndan 2 maçla futbol şöleni devam ediyor.

Spor

MAÇ SONUCU | Hırvatistan 1-1 Çekya

EURO 2020 D Grubu'ndaki Hırvatistan - Çekya mücadelesi 1-1 sona erdi.

Spor

Hırvatistan Çek Cumhuriyeti (Çekya) maçı ne zaman? Hırvatistan Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Hırvatistan Çek Cumhuriyeti maçı futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor. Çek Cumhuriyeti bugüne dek Hırvatistan ile oynamış olduğu hiçbir maçı kazanamamıştı. İki takım arasında yapılan üç müsabakada toplamda 12 gol atıldı. Takımların yeni karşılaşmasının sonucu ise merak ediliyor. Peki Hırvatistan Çek Cumhuriyeti (Çekya) maçı ne zaman? Hırvatistan Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte yanıtı...

Spor

İtalya Çekya'yı rahat geçti

EURO 2020 A Grubu'nda A Milli Futbol Takımı'nın rakibi olan İtalya, hazırlık maçında Çekya'yı 4-0 mağlup etti.

Spor

EURO 2020: Turnuvaya katılacak takımlar hakkında neler biliniyor, izlenmesi gereken oyuncular kimler?

Avrupa’nın 11 kentinde oynanacak olan EURO 2020’ye katılan 24 takım altı grupta mücadele edecek. Bu takımlar hakkında neler biliniyor? Takımların kilit oyuncuları kimler?

Spor