Çevrimiçi Haberleri

ABD'de bir Türk çevrimiçi mahkemeye girdi! ABD'de yargılandım notuyla paylaşınca sosyal medyanın ilgisini çekti

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir Türk vatandaşı, kişisel arabasını ticari olarak değerlendirildiğini ve 100 dolar ceza (3.254 TL) yazıldığını söyledi. Amerika'da çevrimiçi bir şekilde yargılandığını dila getiren genç adam mahkemeyi sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu. O anlar yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 24-04-2024 10:56

Çevrim içi nasıl yazılır, çevrim içi yazımı nasıl olmalıdır? Çevrim içi ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bilişim alanında kullanılan terimler arasında birleşik sözcüklerin de son derece yaygın olduğu söylenebilir. Çevrim içi de bu kapsamda yer alan birleşik kelimelerden biridir. Pek çok metinde denk gelinebilen çevrim içi sözcüğünün doğru yazılışı, TDK Yazım Kuralları Kılavuzu’nda da belirtilen kurallara göre açıklanabilir. Bu sayede günlük yaşamda hem yazılı hem de sözlü dilde sıklıkla kullanılan çevrim içi yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 18-05-2023 16:25

Online derste ilginç görüntüler! Donma numarasından sonra çarşaflı öğrenci... Derse çarşafla geldi

Koronavirüs pandemisiyle birlikte eğitim bir süre uzaktan devam etmişti. Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından ise depremzedeler için öğrenci yurtları hazırlanırken üniversiteler uzaktan eğitime geçmişti. Bir online ders sırasında çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem olmayı başardı.

Trend 23-03-2023 13:24

Çevrimiçi

Çevrimiçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çevrimiçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.