Defi Haberleri

Ripple'dan 'balina cüzdan' açıklaması! Kripto para piyasasında son gelişmeler

ABD Başkanı Joe Biden'ın büyük şirketlerin vergi oranlarını yüzde 28 düzeyine yükseltme konusundaki kararlı olduklarını vurgulamasının ardından gelen alımlarla, kripto para piyasalarındaki toplam hacim ilk kez 2.5 trilyon doları aştı.

Finans 10-05-2021 08:41

BNB kazancını artırdı, Ripple'da yönetim değişti! İşte kripto para piyasasında son durum

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'ın, ülkesinde kripto paralar ile ilgili yeterli hukuksal çerçeve bulunmadığını ve bunun vurgulamaya değer bir konu olduğuna dikkat çekmesinin ardından, 54,000 dolara kadar geriledikten sonra gelen alımlarla 57,000 doların üzerine yükseldi.

Finans 06-05-2021 08:16

Solana Coin (SOL) nedir? Solona Coin nereden satın alınır?

Son zamanlarda kripto paralarda çeşitlilik hız kazanmaya başladı. Gündemde olan kripto para birimlerinden birisi ise Solana. Solana coin, merkezi olmayan finans ( DeFi ) çözümleri sağlamak için blockchain teknolojisinin izinsiz doğasını kullanan bankaların son derece işlevsel bir açık kaynak projesidir. Peki, Solana Coin (SOL) nedir? Solona Coin nereden satın alınır?

Finans 20-04-2021 12:43

Helin Çelik yorumladı: “Zorluk Bombası” zorluk seviyesini artıracak ve Ethereum’da Buz Devri yaratacak!

Son günlerde güçlü bir ivme yakalayarak yükselişine devam eden Ethereum'un piyasa hacmi de 270.85 milyar dolara yükseldi. BITTRT Araştırma Müdürü Helin Çelik, kripto para piyasalarındaki son gelişmeleri ve ETH 2.0 Güncelleme'sinin piyasaya etkisini Mynet için yorumladı.

Finans 14-04-2021 16:46

Defi

Defi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Defi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.