Derin Dondurucu Haberleri

İstanbul'un göbeğinde vahşet! Derin dondurucuda parçalanmış ceset bulundu

İstanbul'da kan donduran bir olay yaşandı. Bayrampaşa'daki bir apartman dairesinde, derin dondurucuda bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, parçalara ayrılarak derin dondurucuya konulduğu belirtildi. Kimliği henüz belirlenemeyen ceset, kriminal incelemeye götürüldü. İşte detaylar...

Haber 12-07-2023 16:28

İzmir'deki katliamda kan donduran detaylar! Öldürdüğü kişilerin telefonlarını satıp derin dondurucu almış

Tüm Türkiye'yi sarsan İzmir'deki derin donduruculu vahşette yeni detaylar ortaya çıktı. Türkmenistan uyruklu 3’ü kadın 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, Çeşme’de film gibi operasyonla yakalandı. Katil zanlısının, öldürdüğü kişilerin telefonlarını satıp derin dondurucu satın aldığı belirlendi. Hallyev'in öldürdüğü 4 kişiyi toplam 160 parçaya böldüğü öğrenildi. Şüphelinin, olayı 13 Haziran'da gerçekleştirdiği ve geçmişte kasaplık yaptığı ortaya çıktı. İşte vahşetin detayları...

Haber 20-06-2023 13:50

Esnafa derin dondurucu sordu, kıskançlığından katliam yaptı! İzmir'deki vahşette '60 torba' detayı şok etkisi yarattı... Caninin fotoğrafı ortaya çıktı

Türkiye İzmir'de Türkmenistan uyruklu bir anne, iki kızı ve kızlardan birinin sevgilisinin paramparça edilmiş cansız bedenlerinin derin dondurucuda bulunduğu vahşeti konuşmaya devam ederken korkunç olayda her geçen yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor. Son olarak cinayetleri kıskançlık sebebiyle işlediğini itiraf eden Saparmurat Haliyev'in fotoğrafı ortaya çıktı. Tanınmaz hale gelen cesetlere DNA testinin ardından uygulanan işlem de dikkat çekti. İşte Türkiye'yi sarsan dehşetten yeni detaylar!

Haber 20-06-2023 08:49

İstediğiniz her ürünü kolayca dondurarak saklayabileceğiniz en kullanışlı ve iyi çekmeceli derin dondurucu çeşitleri

Dondurarak saklama, gıda muhafaza yöntemleri arasında en verimli seçeneklerden biri. Derin dondurucuları kullanarak yılın her mevsiminde taze meyve ve sebze yeme olanağı bulabiliyorsunuz. Yeni nesil çekmeceli derin dondurucular, kullanıcılar tarafından en fazla tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Haydi gelin en kaliteli modellere beraber bir göz atalım.

Haber 21-11-2022 17:00

Derin Dondurucu

Derin Dondurucu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Derin Dondurucu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir garip olay! 4 ayrı suçtan aranıyordu: Saklandığı yer pes dedirtti

Kayseri'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hakkında 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, saklandığı derin dondurucuda yakalandı. 4 ayrı suçtan aranan firari kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 30-10-2022 16:45

Gaziantep'te derin dondurucuda cesedi bulunan çocuk toprağa verildi

Gaziantep'te derin dondurucuda cesedi bulunan çocuk toprağa verildi

Yurthaber 28-09-2022 13:25

ABD'de vahşet... Polis, dondurucuda korkunç manzara ile karşılaştı! Caninin itirafı ise kan dondurdu

Herkes, dondurucusunda 183’e yakın hayvan bulunan ABD’liyi konuşuyor. ABD’nin Arizona eyaletinde ölü hayvanların dondurucuda saklandığı ihbarı üzerine adrese giden polis, 43 yaşındaki Michael Patrick Turland'ın dondurucusunda 183’e yakın köpek, tavşan ve kuş türü buldu. Turland'ın itirafı ise kan doldurdu.

Haber 15-04-2022 15:15

Japonya'da korkunç olay! Babası 2 aylık bebeği eksi 18 derecedeki dondurucuya kapattı

Kan donduran olay Japonya’da yaşandı. 42 yaşındaki bir babanın, 2 aylık bebeğini eksi 18 derecedeki dondurucuya kapattığı belirlendi. Fotoğraf ve videolarla ortaya çıkan korkunç olay sonrası cani baba çocuğa şiddet suçlamasıyla tutuklandı. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 12-01-2022 09:59

İlk günkü gibi taze kalsınlar! Yiyecekleri derin dondurucuda saklama yöntemleri

Derin dondurucular, yiyecekleri uzun süre bozulmadan saklamayı sağlayan ve hayatı kolaylaştıran ürünlerden. Ama dikkat etmemiz gereken noktalara uymazsak birtakım sorunlara da yol açabiliyor. Dondurucuda yiyeceklerin uzun süre nasıl taze kalacağını ve nasıl saklamanız gerektiğini öğrenmek istiyorsanız, doğru yere geldiniz. Hadi, detaylara geçelim.

Yemek 21-11-2021 11:18

Tıka basa doldurduğumuz derin dondurucuları daha verimli kullanabilmek için saklama tüyoları

Derin dondurucular, mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri. Donmuş gıdaları, mevsiminde taptaze aldığımız sebze ve meyveleri saklayarak ihtiyaç dahilinde hemen çıkarıp kullanmak için muhteşem bir icat. Siz de böyle düşünüyor ama derin dondurucuda aradığınızı bulmakta biraz zorlanıyorsanız vereceğimiz tüyolar, tam size göre!

Haber 19-11-2021 16:05

Tıka basa doldurduğumuz derin dondurucuları daha verimli kullanabilmek için saklama tüyoları

Derin dondurucular, mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri. Donmuş gıdaları, mevsiminde taptaze aldığımız sebze ve meyveleri saklayarak ihtiyaç dahilinde hemen çıkarıp kullanmak için muhteşem bir icat. Siz de böyle düşünüyor ama derin dondurucuda aradığınızı bulmakta biraz zorlanıyorsanız vereceğimiz tüyolar, tam size göre!

Yemek 19-11-2021 07:19

Yemeklik malzemelerinizi ilk günkü kadar taze tutacak en iyi derin dondurucu modelleri

Mutfak alışverişini sık aralıklarla yapmaktansa tek seferde toplu bir şekilde yapmayı tercih ediyorsunuz fakat bozulup ziyan olmalarından mı korkuyorsunuz? Buzdolabında uzun süre saklanamayacak gıdaları taze şekilde muhafaza etmek isteyenler için en pratik çözüm yolu, iyi bir derin dondurucuda saklamak. "Yemeklik malzemelerinizi ilk günkü kadar taze tutacak en iyi derin dondurucu hangisi?" sorusunu yanıtlamak için derin dondurucu modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 21-10-2021 17:38