Dükkan Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a 'köfteci dükkanı' yanıtı: Hayatı bilmediği için büyük hayat dersini veriyoruz ona

Murat Kurum, Büyükada ziyaretinde yaptığı konuşmada "Sen nasıl yöneteceksin Adalar'ı, sen git köfte dükkanını yönet. Onu becerirsin." demişti. Ekrem İmamoğlu, Kurum'un bu sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Buraya gelirken bu acemi, dersine çalışmayan aday demiş ki, hoşuma gitti; ‘Sen git köfteci dükkanı işlet’ demiş. Keşke o da benim yaşımda 21 yaşında köfteci dükkanı çalıştırsaydı." dedi.

Haber 21-03-2024 21:29

Dükkan kepengine takılıp metrelerce yükseldi! O anlar sosyal medyada milyonlar izlendi... Durup dururken neye uğradığını şaşırdı

Önünde durduğu dükkanın otomatik kepengine sıkışan ve ayakları yerden kesilen kadının zor anları internette viral oldu. TikTok'ta yaklaşık 2 milyon izlenmeye ulaşan görüntülerdeki 72 yaşındaki Anne Hughes, "Düşeceğimi düşünüp korktum. Neyse ki beni çıkarıp kurtardı. Bu şöhretle başa çıkmalıyım. Artık makyajsız sokağa çıkmıyorum" dedi.

Trend 06-03-2024 13:19

Yüzde 500 zammı kabul etmeyen kiracısına eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık demişti! Gözü dönen dükkan sahibi sakinleşti: Çıkarsa dua edeceğim

İstanbul Pendik'te dün basına düşen dükkan sahibi kiracı tartışması Türkiye'de gündem olmuş, mal sahibi yüzde 500 zammı kabul etmeyen kiracısına ,"Eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık" demişti. Tepki çeken olayın ardından mal sahibi Osman Kızıltaş'tan daha sakin bir açıklama geldi. Söylediği sözler için özür dileyen Kızıltaş, kiracısına yeni teklifini açıklarken, "Çıkarsa kendisine dua edeceğim." dedi.

Finans 08-02-2024 11:57

Kastamonu'da bir depoda çıkan yangın hasara neden oldu

Kastamonu Sebze ve Meyveciler Hali'ndeki bir depoda çıkan yangında hasar oluştu.

Yurthaber 01-02-2024 14:52

Dükkân nasıl yazılır? Dükkân mı dükkan mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizde bulunan sözcükleri kurallara uygun bir biçimde doğru yazmak ve okumak son derece önemli bir konudur. Kişiler, kendini hayatın her noktasında anlaşılır bir şekilde ifade edebilmek için sözcükleri kullanır. Cümleleri anlamlı kılan sözcüklerin hatalı yazılması, anlamı net olmayan cümlelerin oluşmasına neden olur. Anlam bozulmalarını önleyip, etkili bir iletişim için sözcüklerin doğru yazılışlarıyla ilgili bilgi edinmek gerekir. Yazımında sıklıkla hata yapılan sözcüklerden biri dükkândır

Egitim 28-09-2023 17:39

Konya'da komşu dükkandaki kuyumcuyu öldüren sanık hakim karşısına çıktı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde komşu dükkandaki kuyumcuyu silahla öldürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 18-07-2023 14:44

Hem sıfır hem de 1500 TL! Fiyatlar uçunca... Yüksek kiralardan sonra o ilçeye yerleştiler! 15 bin TL vermek yerine farklı şehirlerden akın ettiler

Megakent İstanbul'da ev ve dükkan kira fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı bazı esnaf, üretim maliyetlerini düşürmek için rotasını Kırıkkale'nin Delice ilçesine çevirdi. İlçeye göç eden esnaflar, belediye tarafından faaliyete geçirilen sanayi sitesindeki sıfır doğal gazlı dükkanları aylık bin 500 ve 2 bin liradan kiralama fırsatı buluyor.

Finans 13-07-2023 12:49

Malatya'da depremzede esnafın yaraları desteklerle sarılıyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde çok sayıda iş yerinin yıkılıp ağır hasar gördüğü Malatya'da, esnafın kalkınması ve ticaretin normale dönmesi için Fırat Kalkınma Ajansı 165 milyon liralık kaynak sağladı.

Yurthaber 08-05-2023 11:47

Dayanamayıp kaldırdı! Yerine... 'Daha çok para kazandırdığını düşünüyorum' Dükkanın kapısına astığı yazıyı görenler şaşırdı

Eskişehir'de esnaflık yapan Serkan Çoban'ın dükkanının kapısına astığı yazıyı görenler şaşkınlık yaşadı. Kapıya "Şans oyunları kaldırılmıştır" yazısı asan ve çocuklarının rızkını kumara yatıranlara üzülüp şans oyunlarını kaldırdığını söyleyen Çorban, marketi devraldığı gibi bu işlemi gerçekleştirdi. Oyun makinelerinin olduğu yere sakız yerleştirdiğini belirten Çoban, bunun şans oyunlarından daha çok para kazandırdığını, en azından daha bereketli para kazandırdığını düşündüğünü anlattı.

Haber 05-05-2023 12:47

Depremin merkez üssü Pazarcık'ta 370 esnaf dükkanını açtı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden ilkinin merkez üssü olan Pazarcık ilçesinde dükkanlarını açan esnaf, ilçe halkının ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Yurthaber 31-03-2023 10:30

Düzce'de hurdacı dükkanında çıkan yangın söndürüldü

Düzce'de hurdacı dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu.

Yurthaber 22-03-2023 12:08

Baba ve oğulları yıkılan dükkanlarındaki makineleri enkazdan çıkarmaya çalışıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'ın İskenderun ilçesindeki 2 katlı dükkanı yıkılan ve iş makineleri enkazda kalan baba, oğullarıyla molozları kaldırıp, makineleri kurtarmaya çalışıyor.

Yurthaber 27-02-2023 11:42

Resmen hazine çıktı! İkinci el dükkanında bulunan şaşırtan eşyalar

Mağazalardan alınan kıyafetlerin fiyatlarının giderek artması pazar ve ikinci el dükkanlarını tercih eden kişi sayısını artırıyor. İkinci el dükkanlarında bulunan vintage eşyalar oldukça değerli olabiliyor. Reddit uygulamasında ikinci el dükkanında bulduğu eşyaları paylaşan kullanıcılar görenleri şaşırttı.

Kadin 23-02-2023 10:15

Gaziantep’te deprem sonrası kan donduran iddia! Dükkanları büyütmek için kolonları kesmişler

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan Gaziantep’teki 6 katlı binanın altında bulunan dükkanın kolonlarının iş yeri sahibi tarafından daha önce kesildiği iddia edildi. Depremden 30 saat sonra yaralı olarak kurtulan Gülben Yılmaz, "Apartmanımız sorunluydu. Dövizci, kuyumcu dükkanlarındaki kolonlar kesilmişti" dedi. Depremden sağ kurtulan Rabia Yılmaz da, "Evin altındaki dükkanların bazılarının kolonları kesilmişti'' diye konuştu. İşte detaylar...

Haber 09-02-2023 12:52

Dükkandan 2 gün boyunca çıkmayınca... Kahreden gerçek böyle ortaya çıktı

Antalya'da kahreden bir olay meydana geldi. 5 aydır bir apartmanın girişindeki dükkanda yalnız yaşayan ve her gün dışarı çıktığı bilinen 72 yaşındaki Naci Yanık'ın arkadaşları 2 gün boyunca dükkandan çıkmadığını fark etti. Bunun üzerine camdan bakan arkadaşları Yanık'ın hareketsiz halde koltuğun üzerinde olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, camı kırıp içeri girdiklerinde Yanık'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Haber 23-01-2023 16:57

20 bin TL de yetmedi... Sabah dükkanına geldiğinde gözlerine inanamadı! Böylesi ne görüldü ne duyuldu

Kiracı ve mülk sahibi anlaşmazlıklarında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Sultanbeyli'de bir dükkan sahibiyle kiracısı arasında yaşananlar ise büyük şaşkınlık yarattı. Dükkan sahibi, sözleşme yenilediği kiracısıyla sözleşmede yazan 7 bin TL'ye rağmen ilk 6 ay 15 bin TL sonraki 6 ay 20 bin TL olacak şekilde yeni bir sözleşme yapmak isteyince tartışma çıktı. Kiracı, dükkan sahibinin kendilerini çıkmaları için tehdit ettiğini söyledi. Dükkan sahibinin dükkanın önüne kum döktürmesi ise şoke etti.

Haber 12-01-2023 11:47

Ev kiralarındaki yüzde 25 sınırından sonra... Dükkanlara da mı gelecek? Dikkat çeken çıkış! Kantinleri işaret etti

Konut kiralarındaki artış oranının yüzde 25 ile sınırlandırılmasının ardından bu kez de dükkan kiralarıyla ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, dükkan ve iş yeri kiralarının artış oranının konutlardaki gibi sınırlandırılmasını talep etti. Palandöken açıklamasında kantin kiralarına da işaret etti ve "Milli Eğitim Bakanlığı, kantin kiralarını yüzde 25 oranıyla sınırlandırdı" dedi.

Finans 06-01-2023 16:01

Hatay'da kullanılmayan dükkanda çıkan yangın söndürüldü

Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki kullanılmayan dükkanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Yurthaber 12-12-2022 06:59

Düzce'de depremden etkilenen esnafın dükkanlarını düzenleme çalışmaları sürüyor

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından ürünleri zarar gören esnaf, temizlik ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Yurthaber 23-11-2022 14:40

Urla'daki beş metrekarelik dükkanda 120 farklı gazoz satıyor

Gazoz dükkanı işleten Ferhat İskit: - "Bu kadar rağbet beklemiyordum. Nostaljik bir hava oldu. Özellikle gençler çok ilgi gösteriyor"

Yurthaber 10-10-2022 11:04

Ev sahibi Ben oturacağım diyerek çıkardı! Kiralık ev bulamayınca bakın ne yapmak zorunda kaldı

Kayseri’de ev sahibinin kendisinin oturacağını söylemesi üzerine 1100 TL’ye oturduğu evinden çıkan şahıs, bir süre ev arasa da bulamadı. Bunun üzerine 3 çocuğu ve eşiyle birlikte dükkanına yerleşti. Dükkanda banyo bile yapamadıklarını ve çocukları havuza götürmek durumunda kalan şahıs, çok zorlandığını ve yardım beklediğini belirtti.

Haber 20-09-2022 23:24

Hakkarili Gamzenur, çalıştığı bakkalda derslerini ihmal etmeyerek tıp fakültesini kazandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 516 puan alarak il ikincisi olan Gamzenur Okto, çocukluk hayali olan tıp fakültesini kazanarak ailesinin gururu oldu - Okto: - "Bir dönem çok zorlandım, bırakacak duruma geldim. Sonra bu kadar ilerlemişken bırakmamam gerektiğini düşündüm. O dönemden sonra çok iyi toparladım"

Yurthaber 16-08-2022 11:07

Dükkan eş anlamlısı nedir? Dükkanın eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe birçok farklı dilden gelen kelimelerle zenginleşmiş bir dildir. Her bir kelimenin birçok anlamı vardır. Bu anlamlar asıl ve yan anlamları dışında mecaz anlamlar da olabilir. Dükkan da böyle bir kelimedir. Yerine iş yeri kelimesinin kullanıldığı da olur. Dükkan kelimesinin eş anlamlısı nedir? Dükkan eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 05-08-2022 03:03