Ekrem Çelebi Haberleri

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ekrem Çelebi öldü mü, kaç yaşındaydı? Ekrem Çelebi kimdir, hastalığı neydi? Acı haberi duyurdu!

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ekrem Çelebi hakkında son dakika açıklamasında bulunuldu. Kırşehir'in yetiştirdiği en önemli saz ve söz üstatlarından olan ünlü ismin hayatını kaybettiği aktarıldı. Birçok kişi konuya ilişkin yapılan açıklama sonrası internette araştırma yapıyor. Peki, Ekrem Çelebi öldü mü, kaç yaşındaydı? Türk Halk Müziği Sanatçısı Ekrem Çelebi kimdir, hastalığı neydi?

Magazin 15-06-2023 11:20

Ağrı'da jeotermal enerjiyle ısıtılan serada yılın 12 ayı domates üretiliyor

Doğu Anadolu Bölgesi'nin zengin jeotermal kaynaklarına sahip Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, yılın her mevsimi domates üretilerek ülke ekonomisine katkı sağlanıyor.

Yurthaber 05-12-2022 13:52

Anadolu Ajansı 101 yaşında

Ağrı Valisi Osman Varol: - "Milli mücadelemizdeki haklılığımızı tüm dünya kamuoyuna duyurarak büyük bir görev üstlenmiş, basın hayatında yayın çizgisi ve kalitesiyle doğruluğunu tescil etmiş, toplumumuzun gören gözü, sesi ve kulağı olmuş Anadolu Ajansının 101. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz"

Yurthaber 06-04-2021 13:24

2019 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yasama, yürütme ve yargı organları kendi içinde daha güçlü ve daha bağımsız, denge ve denetleme mekanizmalarının daha etkin şekilde çalıştığı bir yapıya kavuşmuş bulunuyoruz" - CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener: - "Cumhurbaşkanının, Meclisteki bir partinin genel başkanı olması parlamentonun bağımsız bir erk olma niteliğine zarar vermektedir"

Haber 31-10-2018 16:22

Ekrem Çelebi

Ekrem Çelebi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ekrem Çelebi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.