Ekrem Karakaya Haberleri

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Dr. Ekrem Karakaya'nın adı Konya'da caddeye verilecek

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Dr. Ekrem Karakaya'nın adı Konya'da caddeye verilecek

Yurthaber 24-07-2022 14:23

Develi'de yapılan hastaneye Ekrem Karakaya'nın adı verilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de katıldığı toplu açılış töreninde Develi’de yapılan hastaneye Konya Şehir Hastanesi’nde öldürülen Kayserili Dr. Ekrem Karakaya’nın isminin verileceğini açıkladı.

Haber 23-07-2022 20:17

'Şehit' unvanı verildi! Doktor Ekrem Karakaya ile ilgili herkesi duygulandıran sözler

Konya’da çalıştığı Şehir Hastanesi’nde klinikte öldürülen ve vefatıyla tüm Türkiye’yi yasa boğan kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya, hastanede düzenlenen törenle anıldı. Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Karakaya’ya şehitlik unvanı verildiğini belirtti ve “Şehidimizin ailesi artık yüce devletimize emanet” ifadelerini kullandı. Bir mesai arkadaşının kürsüye gelerek Karakaya ile ilgili yaptığı konuşma ise herkesi duygulandırdı.

Haber 21-07-2022 16:51

Doktor Karakaya'nın öldürülmesi sonrası EGM harekete geçti! O hesapla hakkında işlem

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesi ülkede infial yaratmış, sosyal medyadaki bazı paylaşımlar da tepki çekmişti. Korkunç olay sonrası harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medyada suç içerikli paylaşım yapan 22 hesap yöneticisi hakkında adli işlem başlatıldığını duyurdu.

Haber 14-07-2022 15:28

BBP Genel Başkanı Destici, Kayseri'de Birlik ve Beraberlik Şenliği'nde konuştu:

"Şu anda dış politikada Türkiye, son yıllarda görebileceğimiz en güçlü şekilde bağımsız bir politika izliyor"

Yurthaber 12-07-2022 23:34

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden doktorun adı Konya'da yaşatılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: - "İnşallah Ekrem hocamızın adını Konya'mızda ilelebet yaşatacağız. En uygun alanda Ekrem hocamızın ismini, düşüncelerini ve duruşunu yaşatacağız" - "Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız için yapılması gereken her türlü düzenlemeyi, başta Sağlık Bakanlığı'mız ve Meclis'imiz olmak üzere yaptı, yapmaya da devam edecektir"

Yurthaber 09-07-2022 15:09

Doktorlarla ilgili tepki çeken sözler: Öldürmez misin, dövmez misin? Valilik bu sözlerin ardından harekete geçti

Doktor Ekrem Karakaya'nın görevi başındayken vahşice katledilmesi tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Acı olayın ardından doktorlar başta olmak üzere her kesimden insan, sağlıkta şiddetin son bulması için çağrıda bulundu. Bu tartışmalar sürerken bir camide çekilen görüntüler tepkilere neden oldu. Bir imamın doktorlar için kullandığı ifadelerde "öldürmez misin, dövmez misin?" sözlerine yer vermesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Konya Valiliği görüntülerin ardından harekete geçti.

Haber 08-07-2022 17:18

Doktor Ekrem Karakaya'yı öldüren güvenlik görevlisinin babası konuştu! 'Bize hiçbir şey söylemedi'

Konya’da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'yı (47), tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar eden güvenlik görevlisi Hacı Mehmet Akçay'ın (39) babası Kasım Akçay, yaşanan olayla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akçay, "Kendi çocuğumdan çok doktora üzülüyorum. 2 çocuğu var. Kelimelerle tarif edilemez bir durum" dedi. Akçay ayrıca, "Annesinin ölümüyle ilgili doktoru suçlayıcı bize hiçbir şey söylemedi" ifadelerini kullandı.

Haber 08-07-2022 16:01

Bakan Koca'dan Dr. Ekrem Karakaya'nın cenaze töreninde önemli açıklamalar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da canice öldürülen Dr. Ekrem Karakaya'nın cenaze töreninde konuştu. Bakan Koca, "Terörle verdiğimiz sınavı hep birlikte sağlıkta şiddet için de vereceğiz. Hiçbir hekim arkadaşım hiçbir çalışan arkadaşım asla yalnız olduğunu hissetmemeli." ifadelerini kullandı.

Haber 07-07-2022 18:16

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Kadir Şeker, Boris Johnson, motorin indirimi, Ekrem İmamoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Ekrem Karakaya...

Türkiye ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Konya'da öldürülen doktor Ekrem Karakaya'nın cenaze töreni, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın istifası, motorin indirimi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy'un kameralar önünde yaşadığı gerginlik, Kadir Şeker'in tahliyesi, Kerem Aktürkoğlu...

Haber 07-07-2022 17:13

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de sağlıkçılardan, Dr. Karakaya'nın öldürülmesine tepki

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de sağlıkçılardan, Dr. Karakaya'nın öldürülmesine tepki

Yurthaber 07-07-2022 16:45

Cüneyt Özdemir'den Doktor Ekrem Karakaya cinayetine ilişkin dikkat çeken çıkış! Fahrettin Koca ne yapsın

Türkiye'nin konuştuğu Doktor Ekrem Karakaya cinayetine bir tepki de Gazeteci Cüneyt Özdemir'den geldi. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla cinayete sert tepki gösteren Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu olduğunu ifade etti.

Haber 07-07-2022 16:44

Son dakika: Peş peşe işlenen cinayetlerin ardından Kılıçdaroğlu'ndan 'olağanüstü toplantı' çağrısı! Bakan Koca'ya yanıtı dikkat çekti

Son dakika haberi: Türkiye dün aynı sıralarda gelen iki cinayet haberiyle sarsıldı. İstanbul'un Bakırköy ilçesinde avukat Servet Bakırtaş, Konya Şehir Hastanesi'nde ise doktor Ekrem Karakaya canice katledildi. Dün sosyal medyadan Karakaya'nın öldürülmesiyle ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yla tartışma yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün cinayetler üzerine dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Haber 07-07-2022 16:08

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da öldürülen doktorla ilgili konuştu:

"Terörle verdiğimiz sınavı hep birlikte sağlıkta şiddet için de vereceğiz. Hiçbir hekim arkadaşım hiçbir çalışan arkadaşım asla yalnız olduğunu hissetmemeli"

Yurthaber 07-07-2022 15:52

TTB'ye üye doktorlar, Konya'da meslektaşlarının öldürülmesine tepki için iş bıraktı

TTB'ye üye doktorlar, Konya'da meslektaşlarının öldürülmesine tepki için iş bıraktı

Yurthaber 07-07-2022 14:58

Silahlı saldırıda ölen doktor için Karabük'te gıyabi cenaze namazı kılındı

Silahlı saldırıda ölen doktor için Karabük'te gıyabi cenaze namazı kılındı

Yurthaber 07-07-2022 14:53

Konya'da hastanede silahlı saldırıda doktorun öldürülmesine tepki

Konya, Afyonkarahisar, Karaman ve Aksaray'da açıklamalarda bulunuldu

Yurthaber 07-07-2022 14:50

Konya'da öldürülen Dr. Ekrem Karakaya Kayseri'de toprağa verildi

Cenaze törenine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da katıldı

Yurthaber 07-07-2022 14:32

Silahlı saldırıda ölen doktoru Karabük'teki eski mesai arkadaşları anlattı

Silahlı saldırıda ölen doktoru Karabük'teki eski mesai arkadaşları anlattı

Yurthaber 07-07-2022 14:30

Son dakika: TBMM Başkanı Şentop'tan sağlık çalışanlarına yönelik saldırılar hakkında flaş açıklama!

Son dakika haberi: Dün doktor Ekrem Karakaya'nın canice öldürülmesinin ardından tüm Türkiye isyan ederken TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Şentop, bu tür olayların sonlandırılması için gerekli adımların Meclis olarak atılmasına hazır olduklarını bildirdi. Şentop, "Bir sağlık çalışanına yapılan müessir fiil eylemi, tutuklama sebebi sayılmalı ve cezalarda artırım yapılmalıdır. Daha ciddi bir hassasiyetin oluşmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 07-07-2022 13:09

Silahlı saldırıda ölen doktor, Karabük'teki eski çalıştığı hastanede anıldı

Silahlı saldırıda ölen doktor, Karabük'teki eski çalıştığı hastanede anıldı

Yurthaber 07-07-2022 12:43

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden doktor Karakaya, ömrünü şifa dağıtmaya adadı

Karakaya'yı öğrencilik günlerinden tanıyan ve bir dönem aynı hastanede görev yapan doktor Mustafa Demirel: - "İnsanlığa hizmet edebilmek için tıp fakültesinin başından itibaren ömrünü insanlığa adadı. Ekrem, pırlanta gibi bir çocuktu. Karıncayı bile incitmeyen, masum bir insandı" - Karakaya'nın oturduğu sitedeki üst komşusu Yahya Özüdoğru: - "Dost canlısı, güzel bir insandı. Bu acı olay bizi derinden etkiledi. Çok üzgünüz, sözün bittiği yerdeyiz"

Yurthaber 07-07-2022 09:22

Yağmur Atacan'dan Ekrem Karakaya paylaşımı: Doktorculuk bile ne kadar zor!

Pınar Altuğ'un bir dönem popüler dizi olan Doktorlar'da yer alan eşi Yağmur Atacan, öldürülen doktor Ekrem Karakaya ile ilgili bir paylaşım yaptı. "Bunun adı katliam" diyen Yağmur Atacan, açıklamasının devamında "Bizzat gördük doktorculuk bile ne kadar zor!" yorumunda bulundu. Yağmur Atacan'ın sert sözleri gündem oldu.

Magazin 07-07-2022 08:45

Konya'da hastanede silahlı saldırıda ölen doktorun cenazesi memleketi Kayseri'ye getirildi

Konya'da hastanede silahlı saldırıda ölen doktorun cenazesi memleketi Kayseri'ye getirildi

Yurthaber 07-07-2022 02:19

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan doktor Karakaya'nın öldürülmesine ilişkin açıklama:

"Bugün bir hekim katledildi. Katil ruhsatlı silah taşıyordu belki ama ruhsatsız silahlarda da artış devasa"

Yurthaber 06-07-2022 22:47

GÜNCELLEME 5 - Konya'da hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan öldü

Doktor Karakaya'nın cenazesi, memleketi Kayseri'nin Develi ilçesine gönderildi DOKTORUN CENAZESİNİN MEMLEKETİNE UĞURLANMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 06-07-2022 20:53

SON DAKİKA: Konya'da görev sırasında öldürülen Ekrem Karakaya'nın hastalarının yaptığı yorumlar herkesi ağlattı! Gece geç saatte bile...

Son dakika haberi: Türkiye Konya'da yaşanan vahşeti konuşuyor. Doktor Ekrem Karakaya görevi başındayken silahla öldürüldü. Karakaya'nın katili işlediği cinayetin ardından intihar etti. Yaşanan korkunç olaydan sonra Karakaya'nın mesai arkadaşları görevlerini bırakarak muayeneleri durdurdu. Öldürülen doktorla ilgili yapılan yorumlar ise herkesi ağlattı. İşte doktor Ekrem Karakaya'yla ilgili hastalarının yaptığı yorumlar...

Haber 06-07-2022 20:35

GÜNCELLEME 4 - Konya'da hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan öldü

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı: - "Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal adli soruşturma işlemlerine başlanarak, 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir" KONYA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞININ AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 06-07-2022 18:12