Emekli Maaşı Promosyonu Haberleri

Emekli promosyonu nedir? 3 yıl dolmadan promosyon alınır mı?

Emekli maaşı promosyonu, banka kuruluşlarının emekli vatandaşlara sunduğu bir teşvik uygulamasıdır. Emekli promosyonu, sadece emeklilere para desteği sağlamakla kalmaz, aynı zamanda banka kurumları arasındaki rekabeti artırarak daha nitelikli hizmet sunulmasına da imkân tanır. Peki emekli promosyonu nedir, 3 yıl dolmadan promosyon alınır mı?

Finans 26-03-2024 23:46

Zam da bayram ikramiyesi de yetmeyince farklı yol denediler! Ekonomist Muhammet Bayram ‘bankalar tarihinde ilk’ dedi: Emekli maaşı promosyonunu beğenmeyen kaçıyor

Emekli maaşına zam, bayram ikramiyelerinde artış derken sıra emeklinin banka promosyonlarına geldi. Yapılan artışları yetersiz bulan emekli 15 bin liraya kadar yükselen promosyonlar için banka banka gezmeye başladı. Ekonomist Muhammet Bayram, hem emekli bayram ikramiyesinde hem de en düşük emekli maaşında güncelleme yapılacağını söyledi. Daha yüksek emekli maaşı promosyonu için emeklilere tüyo da verdi.

Finans 20-02-2024 14:35

Bankalar kesenin ağzını açıyor: EYT'liye 25 bin lira maaş promosyonu... İlk üç güne dikkat!

2 milyonu aşkın EYT'li maaşlarının hesaplarına yatacağı günü bekliyor. Tabii tek bekleyen onlar değil. Müşteri çekmek isteyen bankalar, promosyon hazırlıklarına başladı bile. Geçmişte 8 bin liraya kadar çıkan tekliflerin 20-25 bin lirayı bulması bekleniyor. "EYT'liler emekli maaşı promosyonlarını ne zaman alabilir?" sorusu merak edilirken SGK uzmanından ilk maaş ve 3 gün uyarısı geldi.

Finans 12-01-2023 07:47

Emekli maaşı promosyonu sorgulama nasıl yapılır? Bankaların emekli maaşı promosyonlarını nasıl öğrenirim?

Emekli maaşları üzerindeki banka promosyonları emeklilere bazı fırsatlar sunar. Sosyal Sigortalar Kurumundan veya Bağ-Kurdan emekli olan kişiler maaşlarının miktarına bağlı olacak şekilde promosyon alırlar. Promosyon oranları bankadan bankaya değişiklik gösterebilir. Emekli maaşlarının promosyonlarını sorgulamak için birkaç yol mevcuttur.

Haber 19-10-2022 20:56

Emekli Maaşı Promosyonu

Emekli Maaşı Promosyonu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emekli Maaşı Promosyonu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Emekli maaşı taşıma işlemleri rehberi: Emekli maaşını başka bankaya taşıma nasıl yapılır?

Resmî yükümlülükleri yerine getiren her çalışan emekli olmaya hak kazanır. Zorunlu hizmet süresini tamamladıktan ve emeklilik yaşı sınırına ulaştıktan sonra başvuru yapılabilir. Emekli maaşı kişinin talepte bulunduğu bankaya yatırılır. Ancak daha sonra emekli maaşını başka bankaya taşımak da mümkündür. Bunun için internet üzerinden ya da şahsen banka şubelerine giderek başvuru yapılabilir.

Haber 19-10-2022 19:18