Banka Promosyonları Ne Kadar Haberleri

Ne 5 bin ne 7 bin 500 TL... EYT ile birlikte banka promosyonunda çıta yükseldi! Emekli maaşı promosyonu 20 bin TL'ye kadar çıktı

Son dönemin en çok konuşulan konularından bir tanesi EYT'ydi. EYT'liler yasanın Meclis'ten geçmesini beklerken banka promosyonları da araştırılıyor. Emekli maaşlarına gelen yüzde 30'luk zamdan sonra emekliler "Banka promosyonu ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. EYT ile beraber bankaların kesenin ağzını açtığı ve promosyonda çıtanın yükseltileceği ifade edildi. Daha önce emeklilerin promosyon olarak 5 bin TL, 7 bin 500 TL aldığı biliniyordu. Şimdiyse çıtanın 20 bin TL'ye çıkacağı belirtildi.

Finans 05-01-2023 09:40

Emekli maaşı promosyonu sorgulama nasıl yapılır? Bankaların emekli maaşı promosyonlarını nasıl öğrenirim?

Emekli maaşları üzerindeki banka promosyonları emeklilere bazı fırsatlar sunar. Sosyal Sigortalar Kurumundan veya Bağ-Kurdan emekli olan kişiler maaşlarının miktarına bağlı olacak şekilde promosyon alırlar. Promosyon oranları bankadan bankaya değişiklik gösterebilir. Emekli maaşlarının promosyonlarını sorgulamak için birkaç yol mevcuttur.

Haber 19-10-2022 20:56

Banka Promosyonları Ne Kadar

Banka Promosyonları Ne Kadar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Banka Promosyonları Ne Kadar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.