Estetisyen Haberleri

Güzellik merkezinde akılalmaz olay: Topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olmuş! Boks torbasını yumruklar gibi vurmuş

İstanbul'daki bir güzellik salonunda yaşanan dayak olayı akıllara durgunluk verdi. İddiaya göre güzellik merkezinin sahibi A.G., estestisyen Yasemin Er'i darbetti. Er'in kardeşi, "Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. A.G.'nin şiddete başvurmasının sebebi ise iddiaya göre topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olması!

Haber 10-03-2024 11:36

Beyoğlu'nda sahte estetisyen yakalandı! Yıllardır kaçak bir şekilde çalışıyormuş: Yakalanmamak için ise bakın ne yapmış

Beyoğlu'nda yıllardır çalıştığı belirlenen sahte estetisyen polis ve il sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan baskınla yakalandı. Yıllarca kaçak estetik merkezi işleten Iraklı sahte estetisyenin yakalanmamak için iş yerine tabela asmadığı belirlendi. Polis ekipleri kaçak estetik merkezinde botoks, yağ aldırma ve yüz gerdirme gibi işlemlerin yapıldığını belirledi. Sahte estetisyen Qasım Saleh Jadaa gözaltına alındı.

Haber 23-11-2022 11:04

Yanlış yapılan burun estetiği istenmeyen durumlara yol açıyor!

Burun yüzümüzde en dikkat çeken alan. Toplumun burun estetiğine olan bakış açısı gün geçtikçe değişti. Sosyal medyanın da etkisi ile daha estetik bir görünüme kavuşmak isteyenler burun estetiğine olan ilgiyi son zamanlarda oldukça arttırdı. Fakat daha estetik görünmek için yapılan bu ameliyatlar doğru yapılmadığında birçok soruna neden olabiliyor...

Haber 08-02-2022 16:57

Profilden güzel görünüyor musunuz?

Profilimizde göze hoş gelmeyen şekil bozuklukları olabiliyor. Profilden güzel görünmek için yapılan estetik operasyonlar sayesinde istediğiniz estetik görünüme ulaşmanız mümkün. Bu estetik operasyonlarla ilgili bilgiler için aşağıdaki habere göz atın…

Kadin 03-02-2022 09:57

Özge Ulusoy'dan estetik açıklaması! Hiç korkmuyorum

Özge Ulusoy, önceki gün gazetecilerin, "Estetik yaptırmaktan hiç korkmuyor musunuz?" sorusunu cevapladı. Ünlü manken, "Yok, hayır. Niye korkayım? İstedikten sonra hiç korkmam. Herkes ihtiyacı olduğu için yapsın" ifadelerini kullandı.

Magazin 27-12-2021 16:06

Ünlü estetisyen, kalçasını büyüttüğü hasta ölünce böyle kaçtı!

Kalçasını büyüttürmek için ünlü estetik cerrahın evine giden banka yöneticisi kadın hayatını kaybetti. Ölümden kısa süre sonra sırra kadem basan doktor her yerde aranıyor.

Haber 18-07-2018 10:30