Evrim Alasya Haberleri Ve Son Dakika Evrim Alasya Haberleri

Evrim Alasya Haberleri Ve Son Dakika Evrim Alasya Haberleri

Tam adıyla Müjde Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979 tarihinde İzmir’de doğdu. İzmir Dokuz Eylül Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuğa ilk adımını 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu ile attı. Asıl ünlenmesi ise Muhteşem Yüzyıl oldu. Evrim Alasya’nın rol aldığı oyunlar arasında Lokomapüf, Androcles ve Aslan, Mutluluk Dağıtan Eskici, Mavi Pullu Balık, Yel Değirmeni, Fırtına, Ben Bir Kurbağayım, Küçük Kız ve Yıldız, Ayrılık, Deli Dumrul, Atinalı Timon, 7 Şekspir Müzikali, Don Juan'ın Gecesi ve İki Bekar yerini aldı. Evrim Alasya’nın diğer projeleri ise Akrep, Kırmızı Oda, Koca Koca Yalanlar, Güneşin Kızları, Benim Adım Gültepe, Gönülçelen, Muro, Gece Sesleri, Başka Semtin Çocukları ve Ihlamurlar Altında’dır.

Evrim Alasya Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın tarzı gündem oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya bu defa tarzı ve saçıyla sosyal medyanın diline düştü. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-03-2024 14:22

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'dan olay gönderme! 'Oynamaktan anlamayan...'

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteriyle büyük beğeni toplayan Evrim Alasya başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Sempatik tavırları ve samimi halleriyle de çok beğenilen ünlü isim bu defa son paylaşımıyla gündem oldu. Alasya, botokslu oyuncuları hedef aldı.

Magazin 01-03-2024 08:41

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç eşini paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Güzelliğiyle hayran bıraktı

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Ömer karakteriyle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Barış Kılıç yakışıklılığı ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından zaman zaman eşiyle paylaşımlar yapan Barış Kılıç'ın 16 yıllık eşini görenler hayran kaldı.

Magazin 13-01-2024 06:56

O SES TÜRKİYE YILBAŞI KONUKLARI 2024: O Ses Türkiye yılbaşı yarışmacıları kimler, jüri üyeleri hangi sanatçılar? Sürpriz isimler sahnede!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının yarışmacıları ve jüri üyeleri 31 Aralık 2023 Pazar günü yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında aralarında futbolcu, şarkıcı ve oyuncuların yer aldığı birbirinden ünlü isimler sahne alacaklar. Peki, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı yarışmacıları kimler, jüri üyeleri kim?

Magazin 29-12-2023 10:47

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım’ı Evrim Alasya’nın nostaljik paylaşımına beğeni yağdı! Görenler aynı şeyi söyledi

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Evrim Alasya başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Sempatik tavırları ve samimi halleriyle de çok beğenilen ünlü isim bu defa nostaljik paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin çocukluk fotoğrafını gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 02-12-2023 16:53

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın asıl mesleği bakın neymiş! Duyanlar çok şaşırdı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Evrim Alasya başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Sempatik tavırları ve samimi halleriyle de çok beğenilen ünlü ismin asıl mesleği bakın neymiş. Evrim Alasya'nın gerçek mesleğini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 29-11-2023 16:56

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si Gizem Yanık görenleri şaşırttı! Hayranları o pozlara beğeni yağdırdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Mihri karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Yanık sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. 23 yaşındaki başarılı oyuncu tarzıyla görenleri büyüledi.

Magazin 12-11-2023 14:09

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'u bir de sosyal medyada görün! Tarzıyla görenleri büyüledi

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Nursema karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceren Karakoç, sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. Ünlü oyuncu tarzıyla görenleri büyüledi.

Magazin 06-11-2023 11:11

Kızılcık Şerbeti'nde olay sahne! Sosyal medyadan destek yağdı! 'Çok büyüksünüz'

Kızılcık Şerbeti her bölümüyle olay olmaya devam ediyor. Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi 33. bölüm ile ekrana geldi. Dizinin neredeyse tüm sahneleri konuşulurken özellikle bir sahnede diziye sosyal medyadan adeta destek yağdı.

Magazin 06-10-2023 23:59

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Evrim Alasya kendisine hakaret eden takipçisini böyle ifşa etti! 'Huzurunu kaçıracağım'

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Kıvılcım karakteriyle büyük beğeni toplayan Evrim Alasya, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden kadın takipçisini ifşa etti. Dava açacağını dile getiren Alasya, "Ben onun huzurunu kaçıracağım bir süre kusura bakmazsa!" dedi.

Magazin 10-08-2023 08:20

Kızılcık Şerbeti'ndeki kaza sahnesinin nasıl çekildiği ortaya çıktı! Sosyal medyada gündem oldu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz haftalarda 29. bölümüyle muhteşem bir sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finaline Doğa'nın Fatih ile yüzleştiği sahne ve Kıvılcım'la Ömer'in kaza sahnesi damga vurmuştu. Kaza sahnesinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. O sahne sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-06-2023 16:30

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde inanılmaz hata! O sahnedeki çekim hatası izleyenlerin dikkatinden kaçmadı

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti 29. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizi son bölümüyle reyting rekoru kırarken Doğa'nın Fatih ile yüzleştiği sahne ve Kıvılcım'la Ömer'in kaza sahnesi büyük ses getirdi. Kızılcık Şerbeti'nin son sahnesinde yapılan çekim hatası sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 12-06-2023 16:32

'Kızılcık Şerbeti'nin 'Kıvılcım Arslan'ı Evrim Alasya simit fiyatını görünce şoke oldu

Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan ve Ceren Yalazoğlu Karakoç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nden dikkat çeken bir isim de Evrim Alasya... Son dönemde dizideki sahneleriyle gündeme gelen oyuncu Alasya simit fiyatını görünce şoke oldu.

Magazin 27-03-2023 11:20

Kızılcık Şerbeti gündemden düşmüyor! Biz burada oruç açıyoruz siz orada içki servisi yapıyorsunuz

RTÜK tarafından pek çok ceza verilen Kızılcık Şerbeti son bölümüyle yine gündem oldu. İftar yapılan restoranda yan masadakilerin içki içmesine tepki gösteren Ömer'in arkadaşları ve Kıvılcım arasındaki diyalog sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 26-03-2023 07:45

Show Tv Deprem Özel yayını olacak mı? Ünlü isimlerin katılacağı yayın hakkında yeni karar

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Şahan Gökbakar, Mahsun Kırmızıgül, Yılmaz Erdoğan ve daha birçok isim bu akşam Show TV deprem özel yayınında yer alacaktı. Depremle ilgili farkındalık yaratma amacıyla düzenlenecek olan programa birbirinden ünlü isimler konuk olacaktı. Ancak konu hakkında güncel bir açıklama geldi...

Magazin 08-02-2023 00:29

Kızılcık Şerbeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler

Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu, oyuncuları ve uyarlama olup olmadığı gibi detaylar merak ediliyor. Yayın hayatına Show Tv'de başlayan Kızılcık Şerbeti gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmıştır. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken yeni dizi hakkında merak edilenler sorgulanıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler...

Magazin 14-11-2022 19:03

Kızılcık Şerbeti oyuncuları kim? Kızılcık Şerbeti konusu nedir, uyarlama mı?

Kızılcık Şerbeti dizisi sezonun ilgi çeken dizileri arasında yer alıyor. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kızılcık Şerbeti'nin konusu ve oyuncuları dikkat çekiyor. Dram türünü ele alan Kızılcık Şerbeti'nin uyarlama olup olmadığı da merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti oyuncuları kim? Kızılcık Şerbeti konusu nedir, uyarlama mı?

Magazin 05-11-2022 12:17

Kızılcık Şerbeti konusu nedir? Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Oyuncuları kimlerdir?

Kızılcık Şerbeti, Show Tv'nin yeni sezonda yayınladığı iddialı diziler arasında yer alıyor. Kızılcık Şerbeti'nin yayınlanan fragmanları sosyal medyada oldukça ilgi çekti. İzleyiciler Kızılcık Şerbeti hangi gün yayınlanıyor? Konusu nedir? gibi soruları merak ediyor. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölümün yayınlanma tarihi ve konusu...

Magazin 31-10-2022 19:57

Akrep dizisi ekrana veda ediyor! Akrep final bölümü ne zaman?

Star TV'de bu sezon yayınlanmaya başlayan Akrep dizisi, final yaparak ekrana veda edecek. İlk bölümüyle Aralık 2020'de seyirci karşısına çıkan Akrep dizisi, yayın günü de değişmesine rağmen reytinglerde istenilen sonuçları elde edemedi. Son haftalarda reytinglerde ilk 10 program arasına giremeyen dizi için final kararı alındı. Başrollerini Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın paylaştığı Akrep dizinin final tarihi de belli oldu.

Magazin 09-06-2021 20:57

Akrep ne zaman final yapıyor? Akrep dizisi ne zaman bitecek?| Akrep dizisinden final kararı!

Star TV’nin sürükleyici yapımlarından biri olan Akrep dizisi, final kararı aldı. Her hafta yayınlandığı bölümleri ile birçok izleyici tarafından severek takip edilen dizi, edinilen bilgilere göre 26. Bölümü ile ekranlara veda ediyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çeken konusu ile gündemde kendine yer bulan Akrep dizisinin final kararı ise sevenlerini üzdü.

Magazin 09-06-2021 19:32

Akrep dizisi 21. son bölümde flaş ayrılık! Akrep'in Hünkar'ı Suzan Aksoy diziden ayrıldı

Star TV'de ekrana gelen Akrep dizisinin 21. son bölümünde flaş bir ayrılık yaşandı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisinde, Hünkar karakterini canlandıran Suzan Aksoy son bölümle birlikte diziye veda etti.

Magazin 07-05-2021 02:20

Akrep yeni bölüm fragmanı | Aras, Ahmet’ten intikamını almak için Ayşem’i kullanıyor

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Akrep dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde işler giderek kızışıyor. Perihan, Ferda’ya şirketin başına geçmesini söylerken, Ahmet ve Duru’nun otel odasında buluştuğu Aras sayesinde ortaya çıkıyor. Aras ise Ahmet’ten intikam almak için Ayşem’e yakınlaşıyor. Akrep dizisinin heyecan dolu yeni bölümü bu akşam saat 20:00’de Star TV’de!

Magazin 06-05-2021 12:37

Akrep yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Ahmet’ten Duru’ya ahlaksız teklif!

Akrep dizisi, Star TV’nin en beğenilen yapımları arasında yer alıyor. Her hafta Perşembe günü izleyici ile buluşan dizinin, geçtiğimiz 19. Bölümünde; Perihan, Ahmet’i hapisten çıkararak Ferda’yı kızdırmayı başarmıştı. Ancak Perihan’ın yaptığı plan, Duru engeline takılmıştı. Ferda, köşkü basarak Perihan’a savaş açmış ve intikamını Şahin’den almayı planlamıştı. Akrep dizisinin yeni bölüm fragmanında ise işlerin çok daha karıştığını görüyoruz.

Magazin 29-04-2021 15:30

Akrep yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Ferda’nın intikam planı Perihan’ı mahvediyor!

Star TV’nin sevilen dizilerinden biri olan Akrep dizisinin 19. Bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümünde olanlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yeni bölümde Perihan’ın Ahmet’i hapisten çıkarmak için avukat tutması Ferda’yı çılgına çeviriyor ve Perihan’dan intikam almak için planlar yapıyor.

Magazin 22-04-2021 13:12

Akrep yeni bölüm fragmanı | Ayşem, Ahmet’i ihbar ediyor! Ahmet hapse giriyor!

Star TV’nin beğenilen ve ilgiyle takip edilen yapımlarından olan Akrep dizisi, son bölümü ile oldukça konuşuldu. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Bekir Aksoy gibi isimlerin yer aldığı Akrep dizisinin 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Ayşem’in hastaneye kaldırılmasıyla Ferda’nın bir anne olarak neler yaşadığına şahit olduk. Babası Ahmet ise, ne olursa olsun Ayşem’den vazgeçmez ve Ayşem’e saldıranların peşine düşer.

Magazin 15-04-2021 16:07

Akrep dizisi yeni bölümü neden yok? Akrep yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Star TV'de her Perşembe saat 20:00'da ekrana gelen Akrep dizisinin bu akşam olup olmadığı izleyiciler tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi önemli oyuncuların oyuncu kadrosunda olduğu Akrep dizisi kanalın yayın akışında yer almadı. Peki Akrep dizisi yeni bölümü neden yok? Akrep yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı...

Magazin 25-03-2021 11:16

Akrep dizisinden hayranlarına kötü haber! Akrep 16. yeni bölüm neden yayınlanmıyor?

Star TV'de yayınlanan, başrollerini Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın paylaştığı Akrep dizisi ekrana ara veriyor. Akrep dizisinin merakla beklenen 16. yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak.

Magazin 23-03-2021 21:52

Akrep yeni bölüm fragmanı l Ferda'nın yeni hamlesi ne olacak?

Star TV ekranlarında seyircileri ile buluşan Akrep, her bölümü ile nefes kesiyor. Başrollerini Evrim Alasya, Demet Akbağ ve Yusuf Çim'in paylaştığı Akrep dizisi, özellikle uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Demet Akbağ'ı sevenleriyle buluşturduğu için çok beğeniliyor. Akrep'in son bölümüne Ferda'nın hapisten çıkması ile ortalığın karışması damga vurdu..

Magazin 18-03-2021 09:55

Akrep dizisine flaş transfer! Bertan Asllani Akrep dizisinde Efe karakterini canlandıracak

Star TV'nin sevilen dizisi Akrep'in kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisine katılan Bertan Asllani, Efe karakterini canlandıracak.

Magazin 23-02-2021 22:50

Akrep dizisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Akrep'te Ferda'nın tüm sırları ortaya çıkıyor

Star TV'nin sevilen dizisi Akrep'in 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrollerde oynadığı Akrep dizisinin yeni bölümünde Ferda'nın sırları ortaya çıkacak. Ferda’nın cinayetin ardından gizlice çektiği ve Aras’ın Berna’yı suya attığı görüntüleri içeren harici disk Perihan’ın adeta kara kutusu olan Hacer’in eline geçiyor. Diğer yandan ise Duru, babası ve teyzesinin ilişkisini öğrenyor.

Magazin 02-02-2021 20:32

Akrep dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ferda kızına yakalanıyor! Akrep'te Ferda'nın katil olduğu ortaya çıkıyor mu?

Akrep dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrollerde oynadığı Akrep dizisinin yeni bölümünde Perihan, Ferda'ya büyük bir oyun oynuyor. Ferda, Fikret'le orman evinde romantik anlar yaşarken kızı Merve'ye yakalanıyor. Annesinin Fikret ile sevgili olduğunu öğrenen Merve büyük şok yaşıyor. Ferda'ya bir darbe de Fikret'ten geliyor. Fikret Ferda'yı herkesin önünde köşkten kovuyor. İşte Akrep dizisi 3. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 19-12-2020 01:12

Demet Akbağ ve Evrim Alasya Akrep dizisindeki rolleriyle şaşırttı! Akrep 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Demet Akbağ'ı yıllar sonra ekrana döndüren Akrep dizisi 1. bölümüyle ekrana geldi. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterini canlandıran Evrim Alasya ise Akrep dizisindeki rolüyle şaşırttı. Demet Akbağ ise ilk defa bir dramada başrol oynadı. İhanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşını anlatan Akrep dizisi sosyal medyada da gündem oldu. Akrep dizisinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 12-12-2020 00:20

Akrep dizisi nerede çekiliyor? Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın dizisi Akrep'in konusu nedir, oyuncuları kimler?

Evrim Alasya ve Demet Akbağ'ın başrollerde oynadığı Akrep dizisi 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Star TV'nin yeni dizisi Akrep'in nerede çekildiği de merak konusu oldu. İstanbullu Gelin dizisindeki konak Akrep dizisinde de kullanıldı. Geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini anlatan Akrep dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı. Peki Akrep dizisi nerede çekiliyor? Akrep dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler? İşte Akrep dizisi hakkında tüm bilgiler.

Magazin 11-12-2020 21:43

Evrim Alasya Akrep setinden paylaştı

Ekranlarda seyirciyle buluşan dizilerin oyuncuları zaman zaman set paylaşımları yapıyor. Son olarak Evrim Alasya, Star TV'nin yeni dizisi Akrep setinden fotoğraf paylaştı.

Magazin 11-12-2020 16:00

Evrim Alasya Akrep dizisiyle ekrana dönüyor! Yeni rolüyle çok konuşulacak

Kırmızı Oda dizisindeki Meliha rolüyle büyük beğeni toplayan Evrim Alasya, Star TV'de yayınlanacak olan Akrep dizisiyle ekrana dönüyor. Evrim Alasya Akrep dizisinde sürpriz bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.

Magazin 09-12-2020 20:37

Akrep dizisinin yayın günü belli oldu

Star’ın yeni dizisi ‘Akrep’in yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı ‘Akrep’ bu tarihte ekran macerasına başlayacak.

Magazin 05-12-2020 12:07

Demet Akbağ ve Evrim Alasya Akrep dizinde buluştu! İşte Akrep dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı

Ünlü oyuncular Demet Akbağ ve Evrim Alasya Star TV'de ekrana gelecek olan Akrep dizisinde buluştu. İhanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşını anlatacak olan Akrep dizisinden ilk fragman da yayınlandı. İşte Akrep dizisi oyuncu kadrosu, konusu ve fragmanı.

Magazin 03-12-2020 22:51

Akrep dizisinden ilk fragman yayınlandı! Demet Akbağ ve Evrim Alasya Akrep dizisinde buluştu! İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Star’da yayınlanacak olan yeni dizi Akrep’in ilk fragmanı yayınlandı. Yıllardır sadece filmlerde rol alan Demet Akbağ, yeni dizisiyle hayranlarını şaşırtacak. Akrep dizisinde Demet Akbağ ile birlikte son olarak Kırmızı Oda'daki performansıyla büyük beğeni toplayan Evrim Alasya da başrolde oynayacak.

Magazin 29-11-2020 21:53

Kırmızı Oda'nın Meliha'sı Evrim Alasya'dan veda mesajı! Kırmızı Oda'dan neden ayrıldı?

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda'nın 16 Ekim Cuma akşamı ekrana gelen 7. son bölümünde Meliha karakteri veda etti. Kırmızı Oda'da Meliha'yı canlandıran başarılı oyuncu Evrim Alasya ise diziden ayrıldı. Evrim Alasya Instagram hesabından Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı yaptı.

Magazin 16-10-2020 21:06

Kırmızı Oda'yı bitirecek ayrılık! Başka diziyle anlaştı

TV 8'in sevilen ve en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda kimsenin beklemediği bir ayrılık yaşandı. Kırmızı Oda'nın sevilen oyuncusu Evrim Alasya diziden ayrılma kararı aldı.

Magazin 14-10-2020 14:11

Kırmızı Oda'da 6. son bölümde neler oldu? Evrim Alasya'nın canlandırdığı Meliha ölüyor mu? Kırmızı Oda 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda dizisi 6. bölümüyle 9 Ekim Cuma akşamı TV8'de ekrana geldi. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizinin son bölüm finalinde Meliha denize atlayarak intihar etmek üzereyken Doktor Hanım'ı arayarak veda etti. Doktor Hanım ise Meliha'yı durdurmak için çırpındı. Meliha denize atlamak üzereyken, bir teknede bulunan kızı ise kendisini gördü. Peki Kırmızı Oda'da Meliha'ya ne olacak? Evrim Alasya Kırmızı Oda'dan ayrılacak mı? Kırmızı Oda 7. yeni bölüm fragmanı yayınladı mı?

Magazin 10-10-2020 02:39

Kırmızı Oda Meliha'sı Evrim Alasya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor

TV8 ekranında yayınlanmaya başlayan herkes tarafından büyük beğeni ile karşılanan Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterine hayat veren Evrim Alasya son dönemde en çok merak edilen isimler arasında. Güzel isim yetenekli oyunculuğu dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Magazin 19-09-2020 14:23

Evrim Alasya kimdir? Kırmızı Oda'nın Meliha'sı Evrim Alasya hangi dizilerde oynadı? Kaç yaşında, nereli?

Evrim Alasya, TV8'de ilk bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda dizisine başarılı oyunculuğuyla damga vurdu. Evrim Alasya, Kırmızı Oda'da Meliha rolünü canlandırdı. Tiyatro bölümünden mezun olan Evrim Alasya, birçok önemli projede rol aldı. İşte Evrim Alasya'nın hayatından detaylar.

Magazin 05-09-2020 00:54

Emre Kınay ile Evrim Alasya aşk yaşıyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kanal D dizisi "Güneşin Kızları", yeni bir aşka zemin hazırladı.

Magazin 24-04-2016 08:56

Güneşin Kızları 8. Bölüm 3. Fragmanı

Güneşin Kızları yeni bölümüyle 06 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 04-08-2015 12:04

Güneşin Kızları 8. Bölüm 2. Fragmanı

Güneşin Kızları yeni bölümüyle 06 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 02-08-2015 15:04

Güneşin Kızları 8. Bölüm Fragmanı

Güneşin Kızları yeni bölümüyle 06 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 02-08-2015 15:03

Güneşin Kızları 7. Bölüm 2. Fragmanı

Savaş'ın hastaneye yatırılmasından kendisini suçlayan Nazlı, Savaş'ı oradan çıkarmayı aklına koyar. Ancak Savaş'ı hastaneden kaçırmak umduğu kadar kolay olmaz. Nazlı'nın yardıma ihtiyacı vardır. Neyse ki aradığı suç ortakları, hemen yanı başındadır. Haluk, Savaş'ın kaçtığını öğrenince deliye döner. Ne yapıp ne edip, onları bulacaktır. Haluk'un öfkesi, büyük bir ustalıkla saklamayı başardığı gerçek yüzünü görünür kılacak mıdır? Emre'yle kavga eden Ali, bu işte Tuğçe'nin parmağı olduğunu anlamıştır. Tuğçe ile yüzleşir. Tuğçe, Ali'yi kaybedeceğini anlar ve Ali'yi kazanmak için yeni bir plan yapar. İnci, Güneş ve Ahmet'in arkadaşlığını iyiden iyiye kıskanmaktadır. Bu düşüncelerini Sevilay ile paylaşır. Sevilay, Güneş'e saldırmak için uygun zamanı bekler. Güneşin Kızları yeni bölümüyle 30 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 27-07-2015 11:15