Feyyaz Yiğit Haberleri

Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit'ten dikkat çeken gönderme! Bir manyaklığım yok! dedi, sosyal medyayı salladı

Gibi'nin yıldızı Feyyaz Yiğit, konuk olduğu YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü isimlerin takıntılarına ilişkin haberleri anımsatan başarılı oyuncu, "Herkes kendisine bir manyaklık bulur ya! Ben kendime bir manyaklık bulamadım." ifadelerini kullandı.

Magazin 18-12-2023 14:34

Ölümlü Dünya 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Ölümlü Dünya 2 nerede çekildi? Rekor açılış yaptı!

Ölümlü Dünya 2 filmi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak edildi. İlk filmi 2018 yılında çekilen Ölümlü Dünya filminin devamı olan film, 1 Aralık'ta vizyona girdi. Ölümlü Dünya 2 filmi bir rekora imza atarak 400.000 üstü izlenme oranıyla yılın en iyi açılış yapan Türk komedi yapımı oldu. Filmi seyretmek isteyen sinemaseverler Ölümlü Dünya 2 filmine dair detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Ölümlü Dünya 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Ölümlü Dünya 2 nerede çekildi?

Magazin 05-12-2023 00:09

Fragmanı bile merak uyandırdı! Ölümlü 2 filminin vizyon tarihi açıklandı

Yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın yer aldığı Ölümlü Dünya 2 filminin fragmanı yayınlandı. İlk filmiyle beğeni toplayan serinin ikinci halkasının 1 Aralık 2023 tarihinde vizyona gireceği açıklandı. Filmin fragmanı şimdiden sevenlerinin beğenisini kazandı.

Trend 20-07-2023 14:46

Gibi'nin yıldızı Feyyaz Yiğit'in sır gibi sakladığı eşi bakın kim çıktı! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Daha önce Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü gibi projelerle izleyicisinin karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Feyyaz Yiğit, şimdilerde Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisiyle adından sıkça söz ettiriyor. Kendine has tarzı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü isim özel hayatını gözlerden uzak yaşıyor. Feyyaz Yiğit'in sır gibi sakladığı eşinin kim olduğu ortaya çıktı. Eşi, güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 27-06-2023 09:27

Son dakika: Beşiktaş'tan derbi sonrası 'Feyyaz Yiğit'li paylaşım! 'Anlık Kadıköy metrosu' başlığıyla 'Nemrudun Kızı' şarkısı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakadan 4-2'lik galibiyetle ayrılan siyah - beyazlıların resmi Twitter hesabından flaş bir paylaşım yapıldı. Beşiktaş'ın tweet'inde ünlü oyuncu ve yazar Feyyaz Yiğit yer alırken, 'Nemrudun Kızı' şarkısı bulundu. İşte detaylar...

Spor 03-04-2023 00:43

Gibi hayranlarına müjde! Acun Ilıcalı tarihi duyurdu: 4. sezon başlıyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip Gibi dizisinin 4. sezon yayın tarihi açıklandı. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrollerini oynadığı dizi 31 Mart Cuma günü izleyicileriyle buluşacak.

Magazin 20-03-2023 19:18

Gibi dizisinden 4. sezon müjdesi! Feyyaz Yiğit duyurdu: Çekimler paltolu, ceketli ve gocuklu seçenekleriyle başlamıştır

Fenomen haline gelen komedi dizisi Gibi'den hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Gibi'de Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'la birlikte başrolde oynayan Feyyaz Yiğit, 4. sezon çekimlerinin başladığını yaptığı paylaşımla duyurdu. İlk 3 sezonu yaz aylarında çekilen ve sonbaharda ekranda olan Gibi'nin yeni sezon çekimlerinin erken başlaması dikkat çekti.

Magazin 11-01-2023 21:44

Ebrar Karakurt'tan küfürlü Gibi göndermesi! Gibi'nin İlkkan'ı Kıvanç Kılıç kayıtsız kalamadı

Bir süredir İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, takım arkadaşı Caterina Bosetti ile verdiği paylaşıma sevilen dizi Gibi'den bir replik yazınca, ünlü oyuncu Kıvanç Kılınç kayıtsız kalamadı.

Magazin 13-12-2022 09:35

Gibi'nin yıldızı Feyyaz Yiğit, Sefo'nun dansçılarından gerildi! O anlar sosyal medyayı salladı

Exxen'in en gözde yapımı olan Gibi'nin yıldızı Feyyaz Yiğit sosyal medyada adından söz ettirdi. Yiğit oturduğu sırada Sefo ve gösterisinde yer alan dansçılar oyuncunun başında dans etti. Oyuncu Feyyaz Yiğit'in o anlardaki tedirginliği sosyal medyada konuşuldu. İşte sosyal medyayı sallayan o anlar...

Magazin 05-12-2022 12:18

Yargı ve Gibi dizileri Altın Kelebek'e damga vurdu! Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Feyyaz Yiğit ödüllerini aldı

Bu sene 48'incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek ödüllerine Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi ile Exxen'in komedi dizisi Gibi damga vurdu. Başrollerini Pınar Deniz (Ceylin) ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi 5 ödül birden aldı. Exxen'de 3 sezondur ekranlarda olan komedi dizisi Gibi de gecede 2 ödül aldı. Gibi'nin başrol oyuncuları Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan sahneye çıkarak ödüllerini aldı.

Magazin 04-12-2022 22:18

Gibi yeni sezon ne zaman? Gibi 3. sezon başladı mı? Yeni sezon tarih bilgisi...

"Gibi yeni sezon ne zaman?" sorusu son günlerde merak ediliyor. Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisinin yeni sezonu olan 3. sezon başlangıç tarihi merak konusu oldu. Dizinin sıkı takipçileri konuya ilişkin sorgulamalarını sürdürüyor. Peki, Gibi yeni sezon ne zaman? Gibi 3. sezon başladı mı? Yeni sezon tarih bilgisi...

Magazin 10-10-2022 23:51

Gibi dizisinin 3. sezon çekimleri sürüyor! Sosyal medyadan paylaşıldı

Fenomen haline gelen komedi dizisi Gibi'nin 3. sezon çekimleri sürüyor. Ünlü oyuncular Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı çekimlerden bir kare de sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 18-08-2022 01:46

Gibi dizisinin 3. sezon çekimleri başladı! Setten ilk kare geldi

Fenomen haline gelen komedi dizisi Gibi'nin 3. sezon çekimleri başladı. Ünlü oyuncular Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ilk set gününde buluştu.

Magazin 10-08-2022 20:30

Gibi dizisinin çekimleri başlıyor! Gibi 3. sezon yayın tarihi belli oldu

Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrollerde oynadığı fenomen yapım Gibi, 3 sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İlk 2 sezonuyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Gibi'nin yeni sezon çekimleri de önümüzdeki günlerde başlayacak. Merakla beklenen yapımın yeni sezon tarihi de belli oldu.

Magazin 01-08-2022 21:06

Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç ayrıldı mı? Gibi dizisinin İlkkan'ı ile aşk yaşıyordu! Sinem Ünsal ve Kıvanç Kılınç neden ayrıldı?

Şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Gizli Saklı dizisinde rol alan ve daha önce rol aldığı "Mucize Doktor" dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Sinem Ünsal, uzun süredir Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç ile aşk yaşıyordu. Çiftten bu defa ayrılık haberi geldi. Peki Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç ayrıldı mı, çift neden ayrıldı? İşte merak edilenler...

Magazin 03-07-2022 00:42

Feyyaz Yiğit'ten Gibi dizisi 3. sezon paylaşımı!

Fenomen dizi Gibi, 3. sezonuyla ekranlarda olacak. Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, Gibi'nin 3. sezonuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı.

Magazin 09-06-2022 01:10

Son dakika: İlkay Gündoğan Manchester City'i şampiyonluğa götürdü, sosyal medya 'Gibi' sahnesi ile yıkıldı!

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'in son haftasında şampiyonluk düğümü çözüldü ve büyük zafere Manchester City ulaştı. 75. dakikaya 2-0 geride girmesine rağmen maçı 3-2 çeviren City'de İlkay Gündoğan attığı 2 golle yıldızlaşmıştı. Başarılı futbolcunun oyunu sonrasında sosyal medya, fenomen dizi 'Gibi'den bir sahne ile adeta yıkıldı.

Spor 22-05-2022 22:40

Zafer Algöz neden gündemde? Zafer Algöz Feyyaz Yiğit'e ne dedi? Zafer Algöz kimdir? Zafer Algöz kaç yaşında ve nerelidir?

Zafer Algöz günün en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlülerden biri olan Zafer Algöz, yaptığı bir paylaşımı ile gündemde yer alıyor. Sosyal medya üzerinden gelen bir yoruma Zafer Algöz, çok konuşulacak cevaplar verdi. İşte Zafer Algöz hakkındaki detaylar!

Magazin 19-05-2022 09:44

Zafer Algöz kimdir, neden gündem oldu? Zafer Algöz Feyyaz Yiğit'e ne söyledi?

Zafer Algöz kimdir, neden gündem oldu sorusunun yanıtı binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. Sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine giren Zafer Algöz'ün, Exxen platformunda yayınlanan 'Gibi' ile ilgili sözler olay yarattı. Peki, Zafer Algöz, Feyyaz Yiğit ile ilgili ne dedi?

Magazin 19-05-2022 09:22

Erşan Kuneri ile gündemde olan Cem Yılmaz'dan, Feyyaz Yiğit ve Gibi dizisi yorumu

Erşan Kuneri dizisiyle gündemde olan ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz, sosyal medyada fırtınalar estiren Gibi dizisiyle ilgili düşüncelerini açıkladı. Son dönemin popüler oyuncu ve yazarlarından Feyyaz Yiğit imzalı Gibi'yi başarılı bulduğunu belirten Cem Yılmaz, " Çok değişik bir mizah ve oynama şekli. Tuhaf ama tuhaflığın daha kıymetli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Magazin 10-05-2022 22:35

'Hanımağa' terör estirdi! Evden M16 savaş tüfeği, el bombası çıktı! Kocası hapse girince...

İstanbul emniyeti, 'Hanımağa' lakaplı Pınar D.'ye operasyon yaptı. Adreste bulunamayınca önce kızı gözaltına alındı daha sonra kendisi üzerinde uyuşturucuyla yakalandı. Eşi cezaevine girdikten sonra suç makinesine dönüşen 'Hanımağa' kendi görüntülerini paylaşarak Gibi dizisine gönderme yaptı. Pınar D.'nin evinden M16 Amerikan savaş tüfeği, kılıçlar ve yüzlerce uyuşturucu hapı çıktı.

Haber 21-04-2022 12:02

Gibi dizisinin yıldızı Feyyaz Yiğit'in gözünden sakındığı eşi güzelliğiyle görenleri büyüledi!

Exxen'de yayınlanan Gibi dizisiyle büyük beğeni toplayan Feyyaz Yiğit, son dönemin ilgiyle takip edilen oyuncuları arasında yer alıyor. Özel hayatıyla gündeme gelmeyi tercih etmeyen Yiğit'in eşi Sedef İnanç, duru güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 31-01-2022 09:35

Gibi 2. sezon ne zaman başlıyor? Feyyaz Yiğit yeni sezon afişini paylaştı

Exxen'in popüler dizisi Gibi, 2. sezon ile ekranlara geliyor. Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, Gibi'nin 2. sezon afişini "Gerçekten çok yakında" notuyla paylaştı.

Magazin 14-12-2021 23:55

Feyyaz Yiğit'in dizisi 'Gibi'nin ikinci sezon çekimleri başladı

Exxen'in popüler dizisi Gibi, 2. sezon ile ekranlara geliyor. İlk sezonuyla büyük dikkat çeken dizinin çekimleri başladı.

Magazin 28-09-2021 14:21