Furkan Kızılay Haberleri Ve Son Dakika Furkan Kızılay Haberleri

Furkan Kızılay Haberleri Ve Son Dakika Furkan Kızılay Haberleri

30 Kasım 1990 tarihinde dünyaya gelmiş olan Furkan Kızılay, hem oyuncu hem de şarkıcı olmasıyla bilinir. Türk televizyon tarihinin efsanevi dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı Emre karakteriyle ünlenen Kızılay, çeşitli sinema filmlerinde de rol almıştır. Dizi ve filmlerin yanı sıra son dönemlerde reklamların vazgeçilmez yüzlerinin başında gelir. Aynı zamanda 2009 yılında çıkarmış olduğu ‘Aşksın Sen’ isimli albümüyle şarkıcılıkta da önemli bir yer edinmiştir. Her yıl yayınlanan ve oldukça geniş bir kitle tarafından izlenen Survivor yarışmasına 2017 senesinde performansıyla damga vurmuştur. Son olarak ‘Aslan Ailem’ adlı dizide rol alan oyuncu, Türkiye’nin en popüler ve tanına oyuncuları arasında boy gösterir.

Furkan Kızılay Haberleri

Survivor Furkan dile düştü! Murat Ceylan bile dalga geçti: Crop top'uyla başlangıç çizgisinde...

Çocuklar Duymasın Havuç olarak hafızalara kazınan Furkan Kızılay Survivor All Star yarışmacılarından biri. Yarışmanın başında verilen kıyafetler dışında adada kıyafeti olmayan Furkan'ın son görüntüsü Murat Ceylan'ın da diline düştü.

Magazin 07-03-2024 09:03

Survivor'da korkutan kaza! İddialı isim parkurda yığılıp kaldı

Survivor All Star 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan fenomen yarışmada bu defa korkutan bir kaza yaşandı. Yeni bölüm fragmanındaki görüntüler yürekleri ağza getirdi. İddialı yarışmacı parkurda yığılıp kaldı.

Magazin 01-03-2024 13:11

Survivor All Star’a bomba isim! Acun Ilıcalı 'SMS’siz yarışmanın sürprizi..' sözleriyle duyurdu

Survivor Türkiye yeni sezonunda All Star formatıyla izleyici karşısına çıkacak. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin beğenisini toplayan Survivor'ın yeni sezondaki kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Acun Ilıcalı o ismi, 'SMS’siz yarışmanın sürprizi..' diyerek duyurdu.

Magazin 26-10-2023 17:38

Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u Furkan Kızılay'dan aşk pozu! Furkan Kızılay'ın sevgilisine beğeni yağdı

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı ‘Havuç’ karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Furkan Kızılay daha sonra da Survivor'a katılarak ekranlarda boy göstermişti. Bir süredir ekrandan uzak olan Kızılay aşk pozuyla dikkat çekti.

Magazin 08-09-2023 14:34

Furkan Kızılay

Furkan Kızılay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Furkan Kızılay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u Furkan Kızılay annesini çıldırttı! Böyle zenginliğin içine...

'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Havuç' karakteri ile ünlenen Furkan Kızılay Survivor'a katılmasıyla da dikkat çekmişti. Furkan Kızılay son olarak Ferrari'ye annesini bindirdiği anları paylaşarak gündem oldu.

Magazin 18-04-2023 09:10

Furkan Kızılay 'Survivor'a gidecek misin?' sorusuna bakın ne yanıt verdi

Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u olarak tanınan ve Survivor yarışmasıyla da ününe ün katan Furkan Kızılay sosyal medyada kendisine sık sık gelen "Tekrar Survivor'a gidecek misin?" sorusuna yanıt verdi.

Magazin 28-09-2022 10:59

Furkan Kızılay Nisa'nın sözleri sonrası Barış Murat Yağcı'yı paylaştı

Survivor'da daha önce aşk yaşadığı Barış Murat Yağcı ile rakip takımlarda yarışan Nisa Bölükbaşı sözleriyle gündeme bomba gibi düştü. Nisa'nın Barış'ı şiddet uygulamakla suçlamasının ardından Çocuklar Duymasın dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenen Furkan Kızılay bir paylaşım yaptı.

Magazin 18-04-2022 13:54

Furkan Kızılay kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Gözüne ne oldu, sakatlandı mı? Survivor Furkan elendi mi?

Furkan Kızılay Survivor 2022 All Star'da yaşadığı talihsiz olay sonrası konseyden çıkan sonuçla yıkıldı. Survivor'da elenen yarışmacı dün akşam konseyde yapılan açıklama ile belli oldu. Peki Furkan Kızılay kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Gözüne ne oldu, sakatlandı mı? Survivor Furkan elendi mi? Detaylar haberimizde...

Magazin 10-02-2022 09:32

Dün gece Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı elenen yarışmacıyı yeniden davet etti! İşte 9 Şubat Survivor 2022 All Star'a veda eden yarışmacı

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2022'nin 9 Şubat Çarşamba ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Geçen hafta elemenin olmadığı Survivor'da toplam 8 yarışmacı elemeye kalmıştı. Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan için sms oylaması yapıldı. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi. Acun Ilıcalı ise elenen yarışmacıya sürpriz bir teklif yaptı. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı.

Magazin 10-02-2022 08:40

Survivor eleme adayı kim oldu? 6 Şubat Survivor All Star'da sürgün adasına kim gitti?

Survivor 2022 All Star'ın 6 Şubat Pazar ekrana gelen son bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 2. eleme adayı da belli oldu. Sürgün adasına giden yarışmacı "Gerçekten takım olmayı beceremiyorlar" sözleriyle tepki gösterdi. Peki Survivor'da eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti?

Magazin 07-02-2022 00:33

Survivor'da Furkan sakatlandı! Survivor'da hastaneye kaldırılan Furkan Kızılay'a ne oldu?

Survivor All Star'ın 31 Ocak Pazartesi ekrana gelecek olan 13. yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak. Ünlüler ve gönüllüler takımları yarışmacıları zorlu parkurda mücadele edecek. Survivor'ın yeni bölüm fragmanında ise ünlülerden Furkan Kızılay, parkurda kafa üstü düşerek sakatlanıyor. Korkutan anların ardından Survivor doktorunun müdahale ettiği Furkan ambulansla hastaneye kaldırılıyor.

Magazin 31-01-2022 01:33

Survivor eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? 30 Ocak Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kim kazandı?

Survivor 2022 All Star'ın 30 Ocak Pazar ekrana gelen son bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 2. eleme adayı da belli oldu. Peki Survivor'da eleme adayı kimler oldu? Sürgün adasına giden yarışmacı kim oldu?

Magazin 31-01-2022 00:06

Furkan Kızılay kimdir, aslen nereli ve sevgilisi kim? Survivor Furkan Kızılay kaç yaşında?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2022'nin gönüllüler kadrosunda yarışacak olan Furkan Kızılay, Survivor'ın eski yarışmacılarından biri olmuştu. Kızılay'ın yaşı, hayatı ve memleketi gibi konular merak konusu oldu. Peki Furkan Kızılay kimdir, aslen nereli ve sevgilisi kim? Survivor Furkan Kızılay kaç yaşında? İşte hayatı...

Magazin 14-01-2022 18:19

Oyuncu Furkan Kızılay yangın söndürme çalışmalarına destek verdi

Televizyon ve dizi oyuncusu Furkan Kızılay, orman yangınlarına duyarsız kalmadı. Üç gün önce tatil yaptığı bölgenin yandığını gören Kızılay, İstanbul’dan yangın bölgesine gelerek söndürme çalışmalarına katıldı.

Magazin 04-08-2021 15:11

Furkan Kızılay askere gidiyor

Uzun yıllar 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Havuç' karakterine hayat veren Furkan Kızılay, önceki gün Sarıyer'de bulunan bir AVM'de objektiflere yansıdı.

Magazin 15-10-2018 09:31

Furkan Kızılay yeniden Survivor'da

Çocuklar Duymasın dizisinde Havuç karakteriyle hayatımıza giren oyuncu Furkan Kızılay, bir dönem yarışmacısı olduğu Survivor'un çekimlerinin yapıldığı Dominik adasını ziyaret etti.

Magazin 03-05-2018 11:51

Furkan Kızılay'dan Survivor ziyareti

Geçtiğimiz sezon 'Survivor' adasında mücadele veren oyuncu Furkan Kızılay, yarışmanın gerçekleştiği Dominik Cumhuriyeti'ne gitti.

Magazin 02-05-2018 21:28

Furkan Kızılay'dan Çocuklar Duymasın'daki 'Çakma Havuç'a ilk yorum: İşi kolay değil

Çocuklar Duymasın'da uzun süre 'Havuç' karakterine hayat veren Furkan Kızılay, eski dizisinde yerine getirilen isim için "Zor bir şeyin altına girdi. İşi çok zor" dedi.

Magazin 27-04-2018 10:32

Furkan Kızılay'dan 'Aslan Ailem' açıklaması

Oyuncu Furkan Kızılay, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.

Magazin 21-03-2018 14:21

Furkan Kızılay: Çocuklar Duymasın'dan bu yüzden ayrıldım

Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın'dan ayrılması ve Havuç karakterine veda etmesiyle ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi

Magazin 16-03-2018 10:49

Furkan Kızılay'dan Çocuklar Duymasın açıklaması

Oyuncu Furkan Kızılay ‘Çocuklar Duymasın’ dizisine geri döneceğine dair çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 13-02-2018 21:33

Furkan Kızılay (Havuç) Çocuklar Duymasın'a dönüyor!

Çocuklar Duymasın’ın efsane karakteri  ‘Havuç’ (Furkan Kızılay) diziye geri dönüyor!

Magazin 12-02-2018 14:23

Çocuklar Duymasın'da oynamayı reddetmişti! Furkan'a Havuç şoku!

Furkan Kızılay farklı rollerde oynmamak istediği gerekçesiyle Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümlerinde oyamayı kabul etmemişti ama hayranlarının hafızasından Havuç'u silmek kolay görünmüyor!

Magazin 26-01-2018 11:23

Furkan Kızılay’dan dizi açıklaması

Şimdilerde "Aslan Ailem" adlı dizide izlediğimiz Furkan Kızılay, geçtiğimiz gün Vadistanbul AVM'de objektiflerimize yansıdı.

Magazin 09-01-2018 16:22

Furkan Kızılay: Alışılmış rollerin dışında bir teklif

Çocuklar Duymasın dizisinde 'Havuç' karakteri ile seyircilerin gönlüne taht kuran Furkan Kızılay, yeni bir proje ile ekrana döneceğini söyledi.

Magazin 09-10-2017 09:51

Polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobilden 'Havuç' çıktı

Ünlü oyuncu Furkan Kızılay, polisin dur ihtirarına uymadı. Otomobil, yolda önlem alan polis tarafından Milas'ta durduruldu.

Haber 19-05-2015 19:22