Gardırop Haberleri

100 yıl hapisle aranıyordu! Firari suç makinesi, bakın nerede yakalandı

Ankara'da birçok suçtan 100 yıl 7 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi V.K., kaldığı adreste gardırobun üzerinde saklanırken yakalandı.

Haber 15-03-2024 12:59

Giyinme odasında modern ve yeni bir görüntü isteyenlerin tercihi! En iyi açık gardırop modelleri

Yaşam alanlarınızda konumlandırmak üzere kaliteli bir açık gardırop mu arıyorsunuz? Öyleyse doğru adrestesiniz! Kullanımı pratik olan ve odanızda gereksiz alan işgal etmeyen açık gardırop modelleri, bir elbise dolabından beklediğiniz tüm özellikleri sunuyor. Eğer siz de en iyi açık gardırop modellerini merak ediyorsanız gelin, birbirinden kaliteli modellerin yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım.

Haber 29-09-2023 16:58

Alanya'da oğlunun öldürdüğü öne sürülen kadının cesedi gardıropta bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde bıçaklanarak öldürülen kadının cansız bedeni elbise dolabında bulundu, cinayet şüphelisi oğlunun yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Yurthaber 03-05-2023 14:38

Gardırop nasıl yazılır, gardırop yazımı nasıl olmalıdır? Gardırop mu gardrop mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

TDK yazım kuralları kapsamında Türkçe sözcüklerin doğru yazılışlarının her biri belirtilir. Bu bağlamda özellikle Fransızca ve Arapça kökenli sözcüklerin TDK tarafından açıklanan doğru yazılışlarının sıklıkla araştırıldığı görülür. Söz edilen sözcüklerden biri de gardırop olmaktadır. Fransızca kökenli bu sözcüğün doğru yazılışının gardrop mu gardırop mu olduğunun belirtilmesi de yazım kurallarına uyulması bakımından önem taşır. İsim türündeki bir sözcük olan gardırop yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 17-02-2023 11:15

Gardırop

Gardırop Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gardırop Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gardırop askılığı sayesinde 5 kişilik aile sağ salim kurtuldu! Polis baba duvarı delip...

Depremin en etkili yaşandığı illerin başında gelen Hatay’da bir ailenin enkaz altından kurtuluş yöntemi duyanları şaşkına çevirdi. Yaşadıkları bina yıkılan Kan ailesi, gardıropun demir askılığı sayesinde seslerini duyurup hayata tutundu. Polis olan baba, enkaz altında kaldığı yatak odasında eline geçirdiği gardırop demiri ile duvarı delip kendisini ve 5 kişilik ailesini kurtarmayı başardı. İşte olayın detayları...

Haber 09-02-2023 16:58

Her kadını anında şık gösterecek 6 ufak detay! Hemen deneyin

Kıyafetlerimiz, aksesuarlarımız tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. En kötü gününüzde bile bakımlı görünmek istiyorsanız birkaç moda hilesine ihtiyacınız var. Uygulanan ufak detaylar anında şık bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak. İşte ilham alabileceğiniz kıyafet hileleri...

Kadin 25-10-2022 10:43

Her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça, kapsül dolap nasıl oluşturulur?

Bir sürü kıyafetiniz var ama ne giyeceğiniz bulamıyor musunuz? Bunun nedeni kıyafetlerinizi kombinlemekte zorlanmanız olabilir. Basic olmayan parçaları kombinlemek için çok zaman harcıyor olabilirsiniz. Oysa ki her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça ile çok daha kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz.

Kadin 25-08-2022 17:21