Gelin Evi Haberleri

Gelin Evi programında yapılan ilginç çay sunumu gündem oldu! Nasıl içeceklerini bilemediler

Hafta içi her gün Aslı Hünel'in sunumuyla ekranlara gelen Gelin Evi programında ilginç anlar yaşandı. Yarışmacının çay sunumu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Gelin Evi yarışmasında bir ilk yaşandı! Yarışmacı Yıldız gelin, misafirlerini TIR'la karşıladı

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi yarışmasına gelinlerden Yıldız damgasını vurdu. Misafirlerini TIR'la karşılamaya gelen Yıldız gelinin o anları sosyal medyada kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin

Gelin Evi'ndeki o anlar yeniden gündem oldu! Yarışmacının kirpikleri sosyal medyayı salladı

Show Tv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Aslı Hünel ile Gelin Evi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran yarışma programında gelinler evleri, çeyizleri ve sunumları ile yarışıyor. Farklı tarzdaki yarışmacıların dikkat çektiği programda bu defa bir yarışmacının garip kirpikleri damga vurdu. Gelin Evi'ndeki o anlar yeniden gündem oldu.

Magazin

Gördüğünüz bütün çeyizleri unutun: Gelin Evi'nde Marianna gelinin çeyizi ezber bozdu! Sosyal medyada yorum yağdı

Show TV'nin gündüz kuşağı programı Gelin Evi şaşırtan dakikalara sahne oldu. Aslı Hünel'in sunumuyla gerçekleşen Gelin Evi programına her hafta beş gelin katılıyor. Gelinlerin ev dekorasyonu, sunumları ve çeyizlerine puan veriliyor. Alman ve Kore asıllı Marianna gelin, çeyizim diye yatağa serdiği kitaplarını sergiledi. Ezber bozan çeyiz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Gelin Evi

Gelin Evi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gelin Evi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aslı Hünel ile Gelin Evi'ne Bitlisli Alfred damga vurdu! Gerçek başka çıktı

Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Gelin Evi'nin bugünkü bölümüne Bitlisli Alfred damga vurdu. 'En güzel çeyiz benim, en iyi sunumu ben yaparım' diyen gelinlerin katıldığı Gelin Evi'nde haftanın ilk yarışmacısı Cansu Hanım oldu. Cansu gelin yarışma için garson tuttu. İsminin Alfred olduğunu söyleyen garson sosyal medyanın diline düştü.

Magazin

Gelin Evi'nde çeyrek altını hangi yarışmacı aldı? Aslı Hünel ile Gelin Evi haftanın birincisi kim?

Hafta içi her gün Aslı Hünel'in eğlenceli sunumu ile ekrana gelen Gelin Evi'nde bugün final heyecanı yaşandı. Hafta boyunca kendi tarzını sergileyen ve en güzel sunumu yapmak için mücadele eden gelinlerden en yüksek puanı toplayan bir kişi büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Aslı Hünel ile Gelin Evi haftanın birincisi kim? İşte tüm detaylar...

Magazin

Ünlü sunucu Aslı Hünel servet değerindeki evinin kapılarını açtı! Avizesinin fiyatı şoke etti

Saruhan Hünel’in kardeşi, Aslı Hünel bu defa sunucusu olduğu Gelin Evi programının yarışmacısı oldu. Ekranların ilgi ile izlenen yarışma programı Gelin Evi'nde 1000. program haftasına özel olarak bir sürpriz yapıldı ve Aslı Hünel servet değerindeki evinin kapılarını açtı. Avizesinin fiyatı dudak uçuklattı...

Magazin

Gelin Evi BİRİNCİSİ AÇIKLANDI! Aslı Hünel'le Gelin Evi haftanın kazananı kim? İşte 6 Ocak 2023 puan tablosu

Hafta içi her gün Show Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Gelin Evi'nde 1000. program haftasına özel büyük sürpriz olarak bu defa Aslı Hünel son gün yarışmacısı oldu. Büyük final programın sunucusu Aslı Hünel'in evinde gerçekleşti. Peki, Gelin Evi birincisi kim?

Magazin

Gelin Evi Buket kimdir? Buket Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli?

Aslı Hünel'le Gelin Evi'nde bugün final heyecanı yaşanıyor. Programın eski yarışmacılarından Buket Yıldırım bugün yeniden programda görünüyor. Aslı Hünel'in evinde gerçekleşecek olan final gününde izleyenler keyif dolu dakikalara şahitlik edecek. Peki, Gelin Evi Buket kimdir? Buket Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin

Gelin Evi'nde bir ilk bugün Aslı Hünel yarışacak! Aslı Hünel kimdir, kaç yaşında? Aslı Hünel kimin kardeşi, aslen nereli?

Show Tv'nin fenomen programı Aslı Hünel'le Gelin Evi'nde bugün bir ilk yaşanacak. 1000. program haftasına özel büyük sürpriz olarak bu defa Aslı Hünel yarışmacı olacak. 5 yıllık evli olan Aslı Hünel'in özel hayatı da merak konusu oldu. Türk sanat müziği sanatçısı olan Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Peki, Aslı Hünel kaç yaşında, kimin kardeşi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin

Gelin Evi'ne katılan Hanife Gürdal o soruyu duyunca gözyaşlarına boğuldu

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı evlilik programı ile tanınan ve hiçbir damat adayını kabul etmemesiyle fenomen hale gelen Hanife Gürdal, Gelin Evi isimli yarışmada da yaptığı hareketlerle sık sık gündeme geliyor. Son olarak, bebek sorusu karşısında duygusallaşan Hanife, gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin

Gelinin arabalara olan aşkı sunumuna yansıdı! Jant kapağından yaptığı tepsisini çıkartıp herkesi şaşırttı

Aslı Hünel ile Gelin Evi isimli programa katılan bir gelin, jant kapağından yapılmış tepsiyle sunum yaparak arabalara olan düşkünlüğünü sunumuna yansıttı. Diğer gelinler Jant kapağından tepsiyi gördüklerinde ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gelin, arabalara olan aşkını ise dikkat çeken ifadelerle anlattı.

Trend