Gençleşme Yöntemleri Haberleri

Dudak kalemiyle nasıl 10 yaş daha genç görünebileceğinizi anlattı! Basit numarası sosyal medyayı şaşkına çevirdi 'Denedim ve işe yaradı'

Genç kalmak ve genç görünmek hemen hemen herkesin hayali. Bu yüzden gençleşme yöntemleri ile ilgili pek çok tüyo paylaşılıyor. Ancak 47 yaşındaki makyöz Erika Taylor'ın verdiği tüyo, gerçekten şaşırttı. Taylor, dudak kalemi uygulama şeklini daha çekici olacak şekilde değiştirerek kendisini en az 10 yıl daha genç gösterebileceğini iddia etti ve bunu takipçileriyle paylaştı.

Kadin 17-04-2024 13:14

Gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneri! Genç görünmek isteyenler bu maddeleri uyguluyor

Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak birçok kişinin arzusudur. Doğru bakım yöntemleriyle bu hedefe ulaşmak mümkün. Daha gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneriyi dikkate almanızda fayda var. Genç görünmek isteyenlerin uyguladığı bu öneriler, cildin elastikiyetini artırarak ve yaşlanma belirtilerini azaltarak genç bir görünüm sağlamaya yardımcı oluyor. Doğru bakım alışkanlıklarıyla, cildinizi daha sıkı ve gergin tutarak cam gibi bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 12-03-2024 10:00

Aç kalmanın gençleştirme üzerindeki etkisini duyan çok şaşırdı! Gençliğin sırrı buymuş

Açlık, genellikle yaşlanma karşıtı önlemler arasında pek yer almaz ancak son araştırmalar bunun tam tersini gösteriyor. Aç kalmak ile gençleşme arasındaki bağlantıyı duyanlar çok şaşırıyor. Araştırmalar, aralıklı oruç gibi bazı açlık rejimlerinin hücresel yenilenmeyi artırarak yaşlanmayı yavaşlatabileceğini gösteriyor. Bu bulgular, gençliğin sırrını açlıkta arayanları şaşırtıyor ve sağlık üzerindeki olumlu etkileri keşfetmeye teşvik ediyor.

Kadin 11-03-2024 14:46

Yaşlanmayı yavaşlatıyor, cilde gençlik katıyor! Yarım saatte etki ediyor... 'Türkiye’de ve dünya genelinde hızla popüler hale geldi'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Mustafa Tümtürk, yaşlanma belirtileriyle mücadele edenler için umut verici bir kök hücre tedavi yöntemi olan eksozom tedavisine başladıklarını duyurdu. Bu tedavi yöntemi, cilt üzerindeki lekelerden saç dökülmesine kadar geniş bir yelpazedeki problemleri hedef alıyor.

Kadin 26-02-2024 07:42

Gençleşme Yöntemleri

Gençleşme Yöntemleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gençleşme Yöntemleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pazardan kapış kapış alacaksınız! Kırışıklıklara veda... Gençleştiren 5 altın besin! Kimse bu etkisini bilmiyordu, doktorlar her gün yiyor

Ciltten beyin sağlığına ve DNA onarımına kadar, iyi yaşlanmanız hatta yaşlanma etkilerini önleyip kırışıklıkları engellemeniz mümkün mü? Uzmanlara göre yanıtı bazı sağlıklı yiyeceklerde saklı. Pek çokları, sağlık üzerindeki büyük etkilerinden dolayı doğru ve besleyici seçimler yapmaya özen gösteriyor. Yaşlanma karşıtı besinler de bunlardan. Doktorların her gün tükettiği 5 altın besinle sağlıklı yaş almaya ve yaşlanma etkilerini azaltmaya hazır olun. Öğrenince pazardan kapış kapış alacaksınız.

Kadin 18-01-2024 10:39

Dikkat! Her gün tüketiliyor ama hızla yaşlandırıyor! Bu yiyeceklerden uzak durun

Bedenimiz ve cildimiz en değerli hazinemiz. Ona iyi bakmak da bizim elimizde. Birçoğumuzun sıklıkla tükettiği besinler hem sağlığımıza zarar verip hastalıklara yol açabiliyor iken hem de yaşlanma ve cilt problemleriyle karşı karşıya bırakabiliyor. Daha genç bir görünüm ve geç yaşlanma için bu gıdaları tüketirken bir kez daha düşünmelisiniz.

Kadin 13-01-2024 09:50

Severek tüketiyoruz ama yaşlanmayı hızlandırıyorlar! Bu gıdaları tüketmeden önce bir daha düşünün

Hepimiz cildimizin daha parlak ve canlı görünmesini isteriz ancak bu noktada besinler devreye girer. Özellikle bazı gıdalar vücudumuzdaki önemli proteinleri tahrip eder. Bu durum vücudumuzun susuz kalmasına yol açar ve bundan ilk nasibini alan maalesef cildimiz olur. Cildimize dış faktörler kadar yediklerimizin de büyük ölçüde etkenleri de olmakla beraber yaşlanmayı da hızlandırmaktadırlar. İşte hepimizin günlük hayatta severek tükettiği ancak fark etmeden yaşlanmaya sebebiyet verdiği gıdalar...

Haber 20-07-2023 14:40

Kuaför yüzü anında kaldıran ve gençleştiren kaş şeklini açıkladı! Yaşlanma karşıtı kaş trendi giderek yayılıyor

Yaşlanma karşıtı bakımlar denildiğinde ilk akla cilt ve saç bakımı gelse de kaşların yapısı da yaşı oldukça etkileyebiliyor. Son zamanlarda TikTok'ta giderek artan yüzü kaldıran kaş şekli trendi birçok ünlünün güzellik sırları arasında yer alıyor. Bir kuaför daha genç gözükmek isteyen kadınların uygulaması gereken kaş şeklini açıkladı.

Kadin 16-04-2023 15:51

Yaşlılık izlerini anında yok ediyor! 10 saniyede 20 yaş gençleştiriyor

Cildimizde zaman içerisinde ortaya çıkan kırışıklıkları geçirmek için en etkili yöntemin botoks olduğu düşünülüyor. Ancak botoksun etkileri de uzun süreli olmuyor. Evde yapılan doğru cilt bakımı ile daha genç görünmek mümkün olabiliyor. TikTok'ta cildini gençleştirmek için uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın bu yöntemin etkileri ile şaşırtıyor. İşte botokssuz gençleşme yöntemi...

Kadin 02-04-2023 13:34

Anında genç bir görünüm sağlıyor! Ameliyatsız en az 10 yaş gençleştiren yöntem

Cildin genç görünümünü sağlamak ameliyatsız da mümkün. Yaş aldıkça genetik ve çevresel faktörlere bağlı olarak cildin alt tabakasında bulunan yağ dokusu ve kolajen azalmaya başlar. Bu sebeple yüz kasları gevşer ve sarkmalar meydana gelir. Evde yapabileceğiniz bu yöntem ile cildinizi daha sıkı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Kadin 20-03-2023 21:07