Göcek Adası Haberleri

Dünyanın en zenginleri demir atmak için Göcek’i seçti: Milyonlarca dolar harcadılar…

Türkiye’nin önemli tatil bölgelerinden olan Göcek dünyanın en zenginlerini ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Rus oligartk Roman Abramoviç’i ağırlayan Göcek’in yeni misafirleri şaşırttı. Dünyanın en zenginleri Bill Gates, Jeff Bezos ve İngiliz milyarder Sugar ile mücevher tüccarı İsveçli Lundin'in milyon dolarlık yatlarının bölgede demirlediği ifade edildi. Toplam değerleri milyarlarca dolar olan yüzen saraylar Göcek'e ‘Dünyanın en zengin koyu’ unvanını getirdi.

Finans 01-06-2022 07:47

Göcek'te denize giren kadına büyük şok! Caretta caretta ısırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek sahilinde tekne turunda denize giren kadın, bacağından ısırıldı. Uzmanlar, diz altı kaval kemiğinde büyük yara oluşan kadını ısıran deniz canlısının yetişkin deniz kaplumbağası olduğunu açıkladı. Bölgede 20 yıldır kaptanlık yapan İlknur Asar, "Göcek koylarında bu tip vakalara rastlanmıyordu. Aşırı tekne yoğunluğu hayvanları agresifleştirirdi" dedi.

Haber 28-08-2021 11:25

Türkiye kıyılarında ilk defa canlı görüntülendi! Kafası 10 kiloluk karpuz gibiydi

Dünyada 7 deniz kaplumbağası türünden biri ve en büyüğü olan deri sırtlı deniz kaplumbağası kaptan İlknur Asar ve gemici Buse İnceler tarafından Göcek koyları Sarsakla açıklarında yüzerken görüntülendi. Ekolojik Araştırmalar Derneği (EKAD) Başkanı Dr. Ali Fuat Canpolat, "Türkiye kıyılarındaki ilk defa canlı görüntüsü oldu. Harika, çok güzel ve heyecan verici bir durum" dedi.

Haber 20-08-2021 23:03

Göcek koyları serbest dalış tutkunlarını ağırlıyor! Benzersiz görüntülere ev sahipliği yaptı

Bir çift palet ve bir şnorkelle deniz altının büyülü dünyasını keşfe çıkan serbest dalış meraklıları, Göcek'in berrak sularında kimi zaman balık sürüleri kimi zaman deniz kaplumbağaları kimi zaman da etkileyici sıra kayalarla karşılaşıyor.

Trend 09-07-2021 11:46

Naz Elmas teknede yakalandı! Gerçek ortaya çıktı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren ve yaptığı 'photoshop'larla gündeme gelen oyuncu Naz Elmas, eşi ile tekne tatiline çıktı. Göcek'te objektiflere yansıyan çiftten Elmas'ın kilolu hali dikkat çekti.

Magazin 17-05-2021 09:08

Naz Elmas'ın eşi paylaştı! Sütyensiz hali gündem oldu

İş insanı eşi Erol Özmandıracı ile Muğla'da tatil yapan oyuncu Naz Elmas sosyal medyada yine gündem oldu. Naz Elmas sütyensiz bir body ile denize girince olanlar oldu.

Magazin 01-03-2021 10:44