Gözleme Haberleri

Türk mutfağının en lezzetli 25 yemeği açıklandı! Zirvede bakın hangi yemek varmış...

TasteAtlas, Türk mutfağının yemeklerini değerlendirdi. Değerlendirme sonucu Türk mutfağının en lezzetli 25 yemeği seçildi.

Yemek 26-02-2024 10:11

En lezzetli ve pratik gözlemeleri yapabileceğiniz gözleme tavası çeşitleri

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan gözleme hem kahvaltıların vazgeçilmezi hem davetlerin ikram yiyeceğidir. Hâl böyle olunca gözleme pişirmek için kullanılan tavalar da oldukça ilgi görüyor. Evinizin konforunda, tıpkı sacda pişmiş gibi lezzetli gözlemeler hazırlamanızı sağlayacak en iyi gözleme tavalarını sizin için listeledik. Gelin, "İyi ki almışım." diyeceğiniz, birbirinden başarılı modellere birlikte göz atalım!

Yemek 18-04-2023 16:16

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünmeye son! İşte 15 Ocak yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünüyorsanız birbirinden leziz yemek tariflerini hazırladığımız 15 Ocak yemek menüsü içeriğimizden fikir alabilirsiniz. Bugün başlangıç olarak, Mersin, Konya, Adana yörelerinde sıkça yapılan topalak çorbasına yer verdik. İşte 15 Ocak yemek menüsü...

Yemek 15-01-2023 11:08

Çayın yanında nefis bir lezzet: Gözleme! Zuhal Topal'la Yemekteyiz gözleme nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Gözleme 7'den 77'ye birçok kişi tarafından severek tüketilen bir lezzet. Sokak yemekleri kültüründe de önemli bir yeri bulunan gözleme, kahvaltıda çayın yanında da harika oluyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında mis gibi gözleme yapıldı. İşte gözleme tarifi ve malzemeleri!

Yemek 13-01-2023 12:14

Gözleme

Gözleme Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gözleme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kütahya'da terasta gözleme yapılırken çıkan yangın söndürüldü

Kütahya'da bir binanın terasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 09-11-2022 15:28

Mis gibi kokusuyla ev yapımı gözleme tarifi! Gözleme nasıl yapılır?

Gözleme bizi çocukluğumuza götüren lezzetler arasında bulunuyor. Her çeşidi ayrı lezzetli olan gözlemenin özellikle kaşarlısı ve peynirlisi oldukça seviliyor. Mis gibi kokusuyla iştah kabartan gözleme, kahvaltıda ne yapılır? sorusunun en uygun cevabı oluyor. Evde gözleme nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 13-10-2022 09:13

Yalova'daki semt pazarının gözlemeci ablası hayata tek eliyle sarıldı

Sivas'ta askeri dikimevinden emekliye ayrıldıktan sonra yerleştiği Yalova'da hayatını yalnız sürdüren 70 yaşındaki Şerife Şahin, sağ elini kullanıp dirsek altından aşağısı olmayan sol kolundan destek alarak yaptığı gözlemeleri pazarda satarak geçimini sağlıyor - Şahin: - "Yaptığım işle de gurur duyuyorum. Kimseye muhtaç değilim. Elim çalışıyor, ağzım yiyor çok şükür"

Yurthaber 17-09-2022 11:02