Gözlük Haberleri

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Bu yazın trendi olacak hem şık hem sportif unisex güneş gözlükleri

Sıcak yaz günlerinde tarzınızla parlamak ve gözlerinizi güneşin zararlı ışınlarından korumak için iyi bir gözlük arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Renkli camları, zamansız çerçeveleri ve eşsiz tasarımlarıyla gören herkesin beğenisini kazanacak modelleri listeledik. Gelin, stilinize yeni bir boyut kazandıracak unisex güneş gözlüklerini hep birlikte inceleyelim.

Haber 20-07-2023 17:03

Gözlük, saat, çanta, parfüm ve dahası... Sezona damgasını vuran aksesuarlarda indirimler başladı

Havalı görünmenin basit ve etkili yollarından biri, tarzınıza uygun aksesuarlarla kombinlerinizi zenginleştirmektir. Siz de bu yaz birbirinden şık aksesuarlarla stilinize hava katmak isterseniz saatten gözlüğe, parfümden çantaya her beğeniye ve ihtiyaca uygun şu an indirimde olan ürünlere sahip olarak şıklık yolculuğunuzda bir adım atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 05-06-2023 09:24

Fiyatı 985 TL'ye düştü! Stilinize hava katacak güneş gözlüğünde indirim

Her yıl olduğu gibi bu yaz da stilinize uygun bir güneş gözlüğü arıyorsanız, sizin için harika bir fırsatımız var! Bugün başlayan Prime Day indirimleri kapsamında Hawk erkek güneş gözlüğü de indirime girdi. Yazın güneşten korunmanın en şık yolu kaliteli bir güneş gözlüğüne Prime Day indirimleri kapsamında uygun fiyatla sahip olmak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 04-06-2023 23:24

Gözlük

Gözlük Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gözlük Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kombinlerinizi tamamlayacak en havalı ürünlerdeki indirimleri kaçırmayın

Kombininizi ve kendinizi olduğundan çok daha havalı göstermenin yolu ayakkabıdan parfüme, güneş gözlüğünden takıya tamamlayıcı parçaları kullanmaktan geçer. Siz de kıyafetlerinizin havasını anında değiştirecek ve çekiciliğinizi artırmanızı sağlayacak ürünleri keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik şimdi indirimdeyken! Gelin, birlikte bakalım.

Haber 01-05-2023 09:40

Gözlük mevsimi başlasın! Yaz aylarında kullanabileceğiniz şık ve kaliteli güneş gözlükleri

Güneş gözlükleri, sıcak yaz günlerinde hem güneş ışınlarından korunmak hem kombinlere şıklık katmak için ihtiyaç duyulan en temel aksesuarlardan biri. Siz de güneşli günlerde "Gözlüklerim olmadan asla dışarı çıkmam." diyenlerdenseniz bu yaz yeni gözlüklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Birbirinden farklı tarza ve renge sahip güneş gözlükleri arasından en beğenilen modelleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, vakit kaybetmeden o listeye göz atalım!

Haber 14-04-2023 16:33

SGK’dan ‘gözlük’ kararı: Genel Sağlık Sigortası kapsamında ödemeler değişti: Yüzde 200 artış…

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Genel Sağlık Sigortası çerçevesinde gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarların yüzde 39 ile yüzde 200 arasında değişen oranlarda artırıldığını duyurdu.

Finans 17-03-2023 14:31

Altay Bayındır'ın taktığı gözlükler sosyal medyada gündem oldu, akıllara Volkan Demirel'in efsane fotoğrafı geldi!

UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu bir mücadeleye çıkacak olan temsilcimiz Fenerbahçe, mücadelenin oynanmasına kısa bir süre kala hazırlıklarını tamamlarken, Sarı-Lacivertliler'in başarılı eldiveni Altay Bayındır'ın antrenman esnasında taktığı gözlükler sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 09-03-2023 10:53

Sürekli okuyup gözlerini yoranlar için kurtarıcı olacak dinlendirici okuma gözlüğü önerileri

Gözlerinizde herhangi bir bozukluk olmasa da sürekli okuma yapıyorsanız gözleriniz yorulabilir. Özellikle bilgisayar ya da tablet gibi cihazlar üzerinden e-kitap okumayı seviyorsanız uzun süre mavi ışığa maruz kaldığınız için göz kuruluğu gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Eğer "Okurken gözlerim yorulmasın." diyorsanız okuma gözlüklerini tercih edebilirsiniz. En kullanışlı okuma gözlüklerini sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 15-02-2023 18:11

Çocuklarda salgın gibi artan hastalığa dikkat! Uzman isim uyardı! İşte alınacak tedbirler

Çocuklarda görülen hastalıklara karşı oldukça bilinçli olmak gerekiyor. Gözden kaçan ufak detaylar geri dönülmez sonuçlara neden olabiliyor. Uzmanlar son zamanlarda giderek artan şaşılık ve miyop hakkında uyarılarda bulunuyor. Göz sağlığını korumak için alınması gereken tedbirler açıklandı.

Haber 30-01-2023 15:37

Kombininizin kalitesini ikiye katlayacak aksesuar önerileri

Kombininizi yaptıktan sonra sanki küçük bir detay eksik kalmış gibi hissediyor musunuz? Eğer öyleyse işte bu küçük detay aksesuar olabilir. Kombinlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlar, şıklığa şıklık katan en önemli detaylardan biri. Eğer siz de kombinlerinize şıklık katacak aksesuar önerileri istiyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, birbirinden şık aksesuarları hep birlikte inceleyelim.

Kadin 22-11-2022 18:26

Ağrı'da kargo şubesinde 5 bin 900 kaçak gözlük ele geçirildi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir kargo şubesinde 5 bin 900 gümrük kaçağı gözlük ele geçirildi.

Yurthaber 18-11-2022 13:40

Yaz boyunca yanınızdan ayırmayacağınız hem spor hem şık güneş gözlüğü modelleri

Güneşin gökyüzünde parladığı yaz mevsiminde güneş gözlükleri vazgeçilmez aksesuarların başında geliyor. Tam da bu sebeple yaz boyunca yanınızdan ayırmayacağınız hem spor hem şık güneş gözlüğü modellerini sizin için inceledik. En güzel güneş gözlüklerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 19-08-2022 15:46

Demet Özdemir'in beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafındaki tarzını beğenenlere güneş gözlüğü önerileri

Son dönemin popüler isimlerinden Demet Özdemir, Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla yine dikkatleri üzerine çekti. Binlerce beğeni alan ve âdeta ilgi odağı olan siyah beyaz fotoğrafında gözler, ayrıntılara takıldı. Ünlü oyuncu, kullandığı gözlük sebebiyle resmen soru yağmuruna tutuldu. Siz de Demet Özdemir'in gözlüğünü beğendiyseniz benzer modelleri araştırıp listelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Magazin 17-08-2022 15:25

Yaz boyunca en çok ihtiyacınız olacak şeylerin başında gelen güneş gözlüğü öneri listesi

Sıcak yaz günlerinde güneşin zararlı ışınlarından korunmak için ihtiyacımız olan yardımcıların başında güneş gözlükleri geliyor. Hem gözlerinizi güneşten korumanıza yardımcı olan hem stilinizi tamamlayan güneş gözlüğü alternatiflerini sizin için inceledik. Bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 18-07-2022 16:58

Amazon'da bu ayın gözdesi indirimde olan tatil ürünleri

Yaz mevsimi gelince tatil için çanta hazırlama telaşına giren kişilerden biriyseniz seyahatte ve tatildeyken yanınıza almanız gereken önemli ürünler olabilir. Bu ürünleri yanınıza almayı unutmamanız için sizlere Amazon'da bu ayın gözdesi olan tatil ürünlerini derledik. Şişme yataktan terliğe, mayodan güneş gözlüğüne kadar ihtiyaç duyacağınız birçok kaliteli eşyalardan liste oluşturduk. Haydi gelin, birbirinden eğlenceli tatil ürünlerini beraber inceleyelim.

Haber 07-07-2022 17:35

Acısız bir şekilde gözlükten kurtulmanız mümkün

Göz sağlığı oldukça büyük önem taşıyor. Görme sorunu yaşayanlar tercihlerine göre gözlük veya lens kullanabiliyorlar. Ancak bunların uzun vadede kullanımlarıyla uğraşmak istemeyenler için acısız şekilde gözlükten kurtulmanın da yöntemi bulunuyor. Lazer tedavisi ile gözlüklerden kurtulmak mümkün olabiliyor.

Haber 01-07-2022 10:52

Sahillerde güneşten korunmak için takabileceğiniz retro şapka tarz ve kombinleri

Sahil sezonunun açılması ile en çok araştırılan konulardan biri, retro tarzını benimseyen şapka modelleri ve bunların nasıl kombinleneceği olabilir. Eski yıllarda moda olan ve son yıllarda tekrar kendini hatırlatan yuvarlak hasır şapkalar, en çok sevilen şapka modelleri arasında yer alır. Tatil valizinizi hazırlamadan önce retro tarz kombinlerini araştırıyorsanız sizin için listelediğimiz ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 30-06-2022 20:21

Yepyeni maceralara dalış yapmak isteyenler için en iyi dalış maskesi önerileri

Dalış yapmak, denizlerin engin maviliklerini keşfetmek için deniz sezonunda en sevilen hobilerden biri. Tatili dalış yaparak değerlendirmek istiyorsanız almanız gereken ilk ürün, dalış maskesi. Dalış maskesi alırken malzeme kalitesi, yüz biçimine uyumu, camı ve silikon etekleri gibi bazı konulara dikkat etmek gerekiyor. Onlarca farklı seçenek içinden hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız en iyi dalış maskesi modellerini sizin için inceledik. Gelin, bu modellere birlikte bakalım.

Haber 30-06-2022 14:22

Sizi demode olmaktan kurtaracak yazın en özel tarz ve kombin önerileri

Yazın esintisini kombinlerinize taşımaya hazır mısınız? Eminiz ki alışıldık parçalar yerine yaz aylarının havasını derinden hissettirecek cıvıl cıvıl kombinler ile mükemmel görüneceksiniz. Keten şortlar, yaz trendine uygun bluzlar, elbiseler derken birbirinden güzel parçalarla demode görünmekten kurtulabilirsiniz. Öyleyse merak uyandıran ve size ilham olacak kombin önerilerimize göz atmaya başlayabiliriz!

Haber 27-06-2022 14:10

Bunları yapmak yaşlı görünmenize neden oluyor! Daha genç görünmek için…

Yaşlanmak oldukça doğal bir süreç. Zamanla vücutta ve sağlıkta farklılıklar görülebiliyor. Yaşanan değişimleri doğru saç kesimi, kıyafet, cilt bakımı gibi etkenlerle en az miktarda gösterebilmeniz mümkün. Ancak yapılan bazı hatalar çok daha yaşlı görünmenize sebep olabilir. Daha genç görünmek için bu hatalardan uzak durmanız gerekiyor.

Kadin 15-06-2022 15:05

Denizin altını berrak bir şekilde gözlerinizin önüne serecek en iyi deniz gözlükleri

Yaz ayları denince akla hemen deniz, kum ve güneş üçlüsü gelir. Yazın kavurucu sıcağında denizin serin sularına kendini bırakmak gibisi yok, değil mi? Siz de deniz keyfini sevenlerdenseniz deniz gözlüğü kullanarak bu keyfi katlayabilirsiniz. Tabii her deniz gözlüğü berrak bir görüş imkânı sunmaz. Kaliteli ürünleri tercih etmelisiniz. Piyasada bulunan birçok marka ve model arasında kararsız kaldıysanız yazımızı mutlaka incelemelisiniz!

Haber 03-03-2022 16:31

Hem retro hem de tarz: 200 TL altında büyük, tam çerçeve gözlük modelleri

Farklı görme problemleriniz varsa yaşam kalitenizi artırmak için gözlük ya da lens kullanmanız şart. Hassasiyet, alerji veya farklı sebeplerden dolayı lens kullanmak istemiyorsanız sizin için en uygun çözüm gözlük takmak. Ancak bu noktada tarzınıza uygun gözlüğü seçmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Neyse ki retro tasarımlarıyla geçmişin büyüsünü stilinize taşıyacak, 200 TL altı en güzel gözlükleri sizler için araştırdık.

Kadin 30-11-2021 10:39

Çekmecelerde biriken gözlük kutularını şık ve kullanışlı aksesuarlara dönüştürmek için 10 pratik fikir

Satın aldığımız güneş gözlükleri veya numaralı gözlükler; çizilmeden, kırılmadan taşınabilmeleri için bir kutuyla birlikte sunulur. Atmaya kıyamayıp bir köşede biriktirdiğiniz o gözlük kutularını, farklı şekillerde de kullanabilirsiniz. Üzerlerinde yapacağınız birkaç minik değişiklikle faydalı aksesuarlara dönüştürebileceğiniz gözlük kutuları için kullanım fikirlerini derledik!

Haber 17-11-2021 16:07

Milli artırılmış gerçeklik gözlüğü geliştirilecek

ASELSAN şirketleri BİTES ve ASELSAN SİVAS, milli artırılmış gerçeklik gözlüğü geliştirilmesine yönelik protokolü Defence Turkey Dergisi tarafından düzenlenen Uluslararası Geleceğin Askeri Konferansı etkinliğinde imzaladı.

Haber 20-10-2021 15:58

Dinlendirici gözlük diye bir gözlük yok!

Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Savaş Eriz, gözlük kullanımıyla ilgili yanlış bilinenlerin başında "dinlendirici gözlük" geldiğini ifade ederek, "Dinlendirici gözlük diye bir gözlük yoktur" dedi.

Haber 23-09-2007 10:38

Gözlüğünüzün ömrünü uzatın

Her gözlüğün, kişiden kişiye değişen bir kullanım süresi var. Bu süre alışkanlıklara, takış süresine, sık takıp çıkarılmasına, muhafaza şekline göre değişiyor. Ancak bu süreyi uzatmak elinizde. Gözlüğe en çok zarar temizlik aşamasında veriliyor. Bu nedenle yumuşak temizleyiciler kullanmak gerekiyor.

Haber 14-06-2006 12:56

Ucuz gözlükler göz sağlığını tehdit ediyor

Seyyarların sattığı Çin ve Kore malı ucuz gözlüklerin göz sağlığını bozduğu bildirildi. Bilecik'te seyyar gözlükçüler, numaralı uzak ve yakın gözlükleri ile güneş gözlüklerini 5 YTL'den satıyor.

Haber 28-04-2006 16:30

Gözlük kullanımı tavsiyeleri

Korkuteli Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Güray Gündüz, kış aylarında da güneş gözlüğü takılması gerektiğini belirtti. Korkuteli Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Güray Gündüz, halk arasında güneş gözlüğünün sadece yaz aylarında takılacağına dair yanlış bir inanış olduğunu ifade ederek, ultraviyole ışınlarının göz için tehlikeli olduğunu bildirdi.

Haber 31-01-2006 16:02

Uzman isimler uyardı! Güneş gözlüğünü her mevsim takın

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Fatma Caner, kış aylarında da güneş gözlüğü takılması gerektiğini belirtti.

Haber 25-10-2005 18:32

Güneşe kesinlikle gözlüksüz çıkmayın

Marmara Üniversitesi (MÜ) Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Temel, göz sağlığının korunması amacıyla yaz aylarında güneş gözlüğü kullanmanın şart olduğunu söyledi.

Haber 12-06-2005 01:32

Güneş gözlüğü uyarısı: Aksesuar değildir

Güneş gözlüğünün, yaz mevsiminde gözleri zararlı güneş ışınlarına karşı koruduğu bilinen bir gerçek. Ancak, işportadan alınan güneş gözlükleri, gözlere faydadan çok zarar veriyor. Güneş gözlüğünün aksesuar olmaktan çok, göz sağlığı için gerekli bir araç olarak kabul edilmesi ve sağlık malzemesi olarak kullanılması gerektiği hatırlatılıyor.

Haber 16-05-2005 12:18

Gözlüğün kullanım kuralları

Göz kusurlarının düzeltilmesinde yıllardır gözlükler yoğun olarak kullanılıyor. Gelişen optik ve teknoloji sayesinde, günümüzün gözlükleri ilk örneklerine kıyasla çok daha ileri seviyede. Artık çerçeveler çok hafif, modern, camlarsa son derece ince. Ancak, ne kadar ileri teknoloji ürünü olursa olsun, gözlüklerin sağlıklı bir şekilde kullanılması için bazı kurallara uymak gerekiyor.

Haber 06-03-2005 16:09

Kış aylarında gözlerimizi nasıl korumalıyız?

Soğuk hava, rüzgar ve kar… Göz sağlığınız için koruyucu önlemler alarak gözlerinizi kış mevsiminin etkilerinden korumak elinizde. Kışın cilde, saçlara önem veriliyor. Cildin kurumaması ve soğuktan etkilenmemesi için kozmetik ürünler kullanılıyor.

Haber 02-02-2005 06:00

Sahte gözlüklere dikkat

Yaklaşan yaz mevsimiyle birlikte kendini iyice hissettiren güneşli havalarda, uzmanlar tezgahta satılan güneş gözlüklerinin alınmaması yönünde vatandaşları uyarıyor.

Haber 30-11-1999 00:00

Doğru gözlük kullanımı ve bakımı

Gözlük kullanmaya başlayan kişilerde belli süre sonra oluşan bazı alışkanlıkların, gözlüğün ömrünü, yapısını ve ayarlarını etkilediği belirtilerek, "Gözlük kullanılmadığı zamanlarda, mutlaka sert koruyucu bir kılıfta muhafaza edilmeli ve oturulan, üzerinde eşya bulundurulan bir zemine konulmamalı. Sandalye, koltuk, kanepe, yatak üzerine bırakılıp unutulan gözlükler her an bir kazaya uğrayabilir" uyarısında bulunuluyor.

Haber 30-11-1999 00:00

Çocuklarda göz sorunları

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Cem Öztürkmen, toplumda çocukların gözlük takamayacağı yönünde yanlış bir inanış olduğunu ancak çocukların her zaman gözlük takabileceğini söyledi.

Haber 30-11-1999 00:00