Güldür Güldür Show Dizisi Haberleri

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu eşiyle pozunu paylaştı! Ne güzelsiniz

Güldür Güldür Show ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Onur Buldu öğretmen Duygu Kozoğlu ile sessiz sedasız evlenmişti. Bebeklerini kucaklarına alan çift gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Son olarak "Nazardan korkuyoruz kızımı çekmeyin" diyen Onur Buldu aile pozuyla beğeni topladı.

Magazin 09-06-2023 09:40

Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener kimdir? Erdem Yener Güldür Güldür'e geri mi dönüyor?

Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Programdan geçtiğimiz yıllarda ayrılan ünlü oyuncuya ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. SHOW TV'nin en çok izlenen programlarından biri olan Güldür Güldür'e ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener kimdir? İşte Erdem Yener'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 15-09-2022 10:07

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu programdan ayrıldı mı? Onur Buldu Güldür Güldür Show'a veda mı ediyor, neden ayrılıyor?

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu ile ilgili sosyal medyada yer alan iddialar sonrası birçok vatandaş internette araştırma yapmaya başladı. Ünlü oyuncunun, Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show programına veda ettiği öne sürüldü. Peki, Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu programdan ayrıldı mı? Onur Buldu Güldür Güldür Show'a veda mı ediyor, neden ayrılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 17-08-2022 09:30

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 28 Haziran 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Survivor All Star, Senden Daha Güzel, Güldür Güldür!

Reyting sonuçları belli oldu. 28 Haziran 2022 Salı akşamı Survivor All Star, Senden Daha Güzel, Güldür Güldür gibi ses getiren yapımlar yayınlandı. Televizyon izleyicisi, 28 Haziran reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Survivor All Star, Senden Daha Güzel, Güldür Güldür Show'un ekrana geldiği 28 Haziran Salı gününün reyting sonuçlarında hangi yapımın birinci olduğuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber 29-06-2022 10:28

Güldür Güldür Show'un yıldızı Aziz Aslan baba oldu

Güldür Güldür Show'un yıldızlarından Aziz Aslan, ilk kez baba olmanın sevincini yaşadı. 2015 yılında hayatını Eylül Çulhacı ile birleştiren Aziz Aslan'ın bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu ve çiftin yeni doğan bebeklerine 'Güneş' adını verdikleri öğrenildi.

Magazin 15-06-2022 14:04

Güldür Güldür Show'da çok konuşulacak 6'lı masa skeci! Muhalefet liderlerini taklit ettiler

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati skecinden sonra şimdi de 6'lı masa skeci geldi. Güldür Güldür'ün yeni bölümüne 6 muhalefet partisinin liderlerinin taklitleri damga vuracak.

Magazin 08-06-2022 08:37

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 2 Haziran 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Camdaki Kız, Mahkum, Survivor'dan hangisi birinci oldu?

Reyting sonuçları 2 Haziran 2022 Perşembe akşamı Camdaki Kız, Mahkum, Survivor All Star 2022 gibi ses getiren yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Televizyon izleyicisi, Reyting sonuçları açıklandı mı? 2 Haziran 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Camdaki Kız, Mahkum, Survivor'dan hangisi birinci oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Haber 03-06-2022 09:35

Güldür Güldür Show ekibi sezona veda etti! Son oyunda buluştular

Show TV'de 9 sezondur ekranlarda olan Güldür Güldür Show ekibi, yaz tatiline girdi. Son dönemlerde gündeme dair skeçleriyle gündem olan Güldür Güldür oyuncuları, sezonun son oyununu BKM'de sergiledi.

Magazin 02-06-2022 22:03

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 26 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Mahkum!

Reyting sonuçları 26 Mayıs 2022 Perşembe akşamı Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Mahkum gibi ses getiren yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar, Reyting sonuçları açıklandı mı? 26 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Mahkum gibi yapımların yayınlandığı 26 Mayıs 2022 sonuçları...

Haber 27-05-2022 09:25

Güldür Güldür Bakan Nebati'yi oynayan Aziz Aslan kimdir? Güldür Güldür'ün Fikri'si Aziz Aslan kaç yaşında, aslen nereli?

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür programında sahnelenen Bakan Nebati skeci gündemde konuşulan konuların başında geliyor. Bakan Nebati'nin de sosyal medya üzerinden konuk olma sözü verdiği programda, Nureddin Nebati'yi canlandıran isim merak ediliyor. Söz konusu skeçte Nureddin Nebati'yi Aziz Aslan canlandırıyor. Peki Güldür Güldür Bakan Nebati'yi oynayan Aziz Aslan kimdir? Güldür Güldür'ün Fikri'si Aziz Aslan kaç yaşında, aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 15-05-2022 19:39

Güldür Güldür'ün Bakan Nureddin Nebati skeci gündemde! Bakan Nebati'den bomba karar!

Güldür Güldür geçen hafta yayınlanmayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati skeci yayınlandı. Gündeme bomba gibi düşen ve Twitter'da en çok konuşulan konular arasında olan skeç sonrası Bakan Nebati bir paylaşım yaptı. Bakan Nureddin Nebati, Güldür Güldür kararı sonrası gündem oldu.

Magazin 15-05-2022 13:56

Güldür Güldür'ün Mesut’u Uğur Bilgin'i tiye aldı! Duyan inanamadı! Aradaki fark görünenden daha çok: Folik asit etkisi mi bu?

Güldür Güldür Show cumartesi akşamları yeni bölümleriyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Ali Sunal'ın sunduğu komedi programının oyuncuları, program ekrana gelmeden önce sosyal medya hesaplarından yeni bölümün bu akşam ekrana geleceğini duyurdu. Güldür Güldür'ün Kudert'i Ünal Yeter'in Mesut karakterine hayat veren Uğur Bilgin'e ilişkin yaptığı paylaşım ise görenleri gülümsetti.

Magazin 14-05-2022 20:38

REYTİNG SONUÇLARI! 5 Mayıs 2022 hangi yapım reyting birincisi oldu? Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Mahkum!

5 Mayıs 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Mahkum ve Güldür Güldür Show gibi ses getiren yapımların ekrana gelmesinin ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki 5 Mayıs 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım reyting birincisi oldu? Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Mahkum hangisi birinci oldu? İşte ayrıntılar...

Haber 06-05-2022 09:21

Bakan Koca Güldür Güldür'deki taklidini o mesajla paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Güldür Güldür Show'da yapılan bir taklidini paylaşan Bakan Koca, paylaşımında ekibe teşekkür ederek "Kabuğumuza çekildiğimiz günlerden güldür güldür akan günlere!" dedi.

Haber 03-04-2022 19:24

10 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

10 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapıyor. Dün; Güldür Güldür Show, Camdaki Kız, Mahkum ve Bir Zamanlar Çukurova gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar yayınlandı. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 10 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 11-03-2022 08:24

Güldür Güldür Show üçüncü kez dalya dedi

Show TV'de uzun yıllardır ekrana gelen fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show 300'üncü bölümü pasta keserek kutladı.

Magazin 03-03-2022 23:25

Güldür Güldür'ün Kudret'i Ünal Yeter'in kızını gören inanamadı! Babasının kopyası

Kadrosunda Uğur Bilgin, Aziz Aslan, Onur Buldu, Doğa Rutkay ve Açelya Topaloğlu gibi oyuncuların yer aldığı Güldür Güldür programı, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Güldür Güldür'de hayat verdiği 'Kudret' karakteriyle seyirciyi kahkahaya boğan Ünal Yeter'in gözlerden uzak büyüttüğü kızını görenler şaşıp kaldı.

Magazin 15-02-2022 15:47

Güldür Güldür'ün İsmail'i Alper Kul hakkında şoke eden gerçek! Meğer Aşk-ı Memnu'nun güzel oyuncusuyla...

Kadrosunda Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Onur Atilla, Uğur Bilgin ve Mahir İpek gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür programı, uzun yıllardır izleyiciyi kahkahaya boğmaya devam ediyor. Güldür Güldür'ün yönetmenliğini Meltem Bozoflu, senaristliğini ise Murat Kepez üstleniyor. Sevilen programda 'İsmail' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alper Kul hakkında şaşkına çeviren bir detay ortaya çıktı.

Magazin 13-02-2022 11:13

Onur Buldu ve eşinden aşk pozu! İşte Güldür Güldür'ün Bilal'inin öğretmen eşi

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu öğretmen eşi Duygu Kozoğlu Buldu ile aşk pozlarını paylaştı. Yeni yıl dileklerine de paylaşımın yorum kısmında yer veren ikilinin aşk pozlarına beğeni yağdı. Onur Buldu gözlerden uzak tuttuğu eşiyle bir buçuk yıl önce evlenmişti.

Magazin 06-01-2022 09:33

Güldür Güldür Show'dan yılbaşı sürprizi! Ünlü isimler konuk olacak

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show, 31 Aralık 2021 Cuma yılbaşı akşamında özel bölümle seyirci karşısına çıkacak. Güldür Güldür Show'un yılbaşı özel bölümü konukları da belli oldu. Programın yılbaşı bölümünden fragman da yayınlandı.

Magazin 27-12-2021 01:31

Güldür Güldür Show'a MasterChef skeci damga vuracak! Güldür Güldür yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Show TV'nin fenomen eğlene programı Güldür Güldür Show'un yeni sezonda seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Programa veda eden Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu'nun yerine ünlü isimler kadroya dahil oldu. 2 Ekim Cumartesi akşamı seyirci karşısına çıkacak olan Güldür Güldür'ün yeni sezon ilk bölümünde MasterChef skeciyle güldürecek. Ünlü oyuncular MasterChef'in şefleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu taklitleriyle dikkat çekiyor.

Magazin 27-09-2021 21:38

Güldür Güldür Show yeni sezon yayın tarihi belli oldu! İşte Güldür Güldür'ün yeni oyuncu kadrosu

Show TV'nin fenomen eğlene programı Güldür Güldür Show'un yeni sezonda seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Programa veda eden Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu'nun yerine ünlü isimler kadroya dahil oldu. Güldür Güldür'ün 9. sezon yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 20-09-2021 21:19

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu peruğu taktı, pozunu verdi

Güldür Güldür yeni sezon hazırlıkları tam gaz sürüyor. Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu peruklu pozuyla dikkat çekti.

Magazin 09-09-2021 09:48

Güldür Güldür Show ekibi buluştu! Toygan Avanoğlu ekibe katıldı

Güldür Güldür Show yeni sezon hazırlıkları için ilk defa bir araya geldi. Afiş ve jenerik çekimi için bir araya gelen ekipte kahkahalar bir an durmadı.

Magazin 05-09-2021 15:45

Evleneli bir yıl oldu! Onur Buldu evlilik yıl dönümünü unutunca...

'Güldür Güldür Show' adlı programda canlandırdığı tiplemelerle adından sıkça söz ettiren Onur Buldu, bir yıl önce Duygu Koz'la evlendi. Onur Buldu eşiyle bir fotoğrafını paylaşıp evlilik yıl dönümünü unuttuğunu söyledi.

Magazin 29-08-2021 08:57

İrem Kahyaoğlu'ndan eşiyle aşk pozu!

Güldür Güldür'de Leman karakteriyle öne çıkan İrem Kahyaoğlu eşiyle aşk pozlarını kolaj yapıp paylaştı. İşte ünlü oyuncunun merak edilen eşi...

Magazin 24-08-2021 17:44

Güldür Güldür Show'a sürpriz transfer! Ayça Damgacı da kadroya katıldı

Show TV'nin fenomen eğlenci programı Güldür Güldür Show'un yeni sezon hazırlıklarına başlandı. Programa veda eden Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu'nun yerine, Ayça Damgacı ve Toygan Avanoğlu kadroya katıldı.

Magazin 23-08-2021 20:01

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu öğretmen eşiyle aşk pozunu paylaştı

'Güldür Güldür'deki performansıyla adından söz ettiren Onur Buldu'nun özel hayatı da merak konusu oluyor. Başarılı oyuncunun güzeller güzeli öğretmen eşiyle yaptığı paylaşıma beğeni yağdı.

Magazin 23-08-2021 14:41

Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay'ın son hali şaşırttı! Resmen eridi: Tam 13 kilo birden...

Güldür Güldür'de Yeter karakterine hayat veren başarılı oyuncu Doğa Rutkay'ın son hali sevenlerini şaşırttı. Daha önce de tam 13 kilo verdiği bilinen ünlü oyuncunun yaptığı paylaşımda incecik oluşu dikkat çekti. İki çocuk annesi Rutkay, şimdilerde çocuklarıyla sıkça vakit geçirip tatil paylaşımlarında bulunuyor. İşte son günlerde adeta eriyen Doğa Rutkay'ın çok konuşulan son hali...

Magazin 09-08-2021 11:31

Güldür Güldür İbrahim Kavak Yelleri'nde de oynamış! Onu hatırladınız mı?

Ekranların sevilen eğlence programlarından Güldür Güldür'ün İbrahim'i Rüştü Onur Atilla başarılı oyunculuk performansıyla adından sıkça söz ettiren isimlerden biri. 35 yaşındaki evli ve bir çocuk babası olan Atilla'nın daha önce ekranlara damga vuran gençlik dizisi 'Kavak Yelleri'nde de oynadığı ortaya çıktı. İşte Rüştü Onur Atilla ve diğer ünlü isimlerin gençlik ve çocukluk halleri...

Magazin 27-07-2021 15:30

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu son paylaşımıyla gündemde! Naime'nin küçüklüğü

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu çocukluk fotoğrafını paylaştı sosyal medya karıştı. Takipçiler Onur Buldu'nun çocukluğunu rol arkadaşı Ecem Erkek'e benzetince fotoğrafa yorum yağdı.

Magazin 27-07-2021 09:32

Güldür Güldür'ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya'nın mayolu pozuna beğeni yağdı! Halk plajından paylaştı...

Show TV'de ekranlara gelen sevilen eğlence programı Güldür Güldür'ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya mayolu pozuyla sosyal medyada gündem oldu. Sezon finalinin sonrasında tatile gidip stres atan ve denizin keyfini çıkaran oyuncu halk plajından yaptığı paylaşım ile sevenlerini şaşırttı. İşte Güldür Güldür'ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya'nın o paylaşımı...

Magazin 26-07-2021 12:02

Güldür Güldür Show'da şok ayrılık! Kadroya veda eden Ecem Erkek'ten açıklama geldi

Show TV'nin sevilen güldürü programı Güldür Güldür Show'da ayrılık rüzgarları esiyor. Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan güldürü şovunun sevilen oyuncusu Ecem Erkek'in kadrodan ayrılacağı ve yeni sezonda yer almayacağı iddia edildi. Sergilediği oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Erkek'in ayrılık kararı hayranlarını üzdü...

Magazin 05-07-2021 17:19

Güldür Güldür Show’un Naime’si projeden ayrıldı! Ecem Erkek Güldür Güldür Show’dan neden ayrıldı?

Show TV’nin uzun yıllardır beğeni ile izlenen skeç programı Güldür Güldür Show tüm hızıyla devam ederken, yapımdan üzen haber geldi. Oynadığı Naime karakteri ile çok sevilen başarılı oyuncu Ecem Erkek’in Güldür Güldür Show’dan ayrıldığı öğrenildi. Naime karakterine hayat veren Ecem Erkek’in yanında Murat Akkoyunlu’nun da projeden ayrıldığı öğrenildi. Ecem Erkek, Güldür Güldür Show’dan neden ayrıldı?

Magazin 05-07-2021 17:12

Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek ile Murat Akkoyunlu programdan ayrıldı!

Show TV'de ekrana gelen komedi programı Güldür Güldür Show sezon finali yaptı. Ekim ayına kadar ekrana ara verecek olan Güldür Güldür'de iki sürpriz ayrılık da yaşandı. Güldür Güldür Show'da Naime karakteriyle büyük üne kavuşan Ecem Erkek ve bu sezon kadroya dahil olan Murat Akkoyunlu yeni sezonda kadroda yer almayacak. Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu programa veda mesajı da paylaştı.

Magazin 04-07-2021 20:52

Güldür Güldür Show ekrana ara veriyor! Güldür Güldür sezon finali fragmanı yayınlandı!

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show sezon finali yaparak ekrana ara veriyor. Ekim ayına kadar ekrandan uzak kalacak olan Güldür Güldür'ün sezon finali bölümünden fragman da yayınlandı.

Magazin 28-06-2021 21:47

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in annesi ile olan benzerliği şaşırttı! Görenler hep aynı şeyi söyledi...

Yeteneği ve komikliğiyle dikkatleri üzerine çeken 31 yaşındaki başarılı oyuncu Ecem Erkek, son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri olmaya devam ediyor. Daha önce ilk kez Hayat Sırları isimli diziyle ekran macerasına başlayan Ecem Erkek, 2018 senesinden bu yana yer aldığı Güldür Güldür Show programıyla daha büyük bir tanınırlığa ulaştı. Güldür Güldür'ün Naime'si olarak bilinen ismin, annesi ile paylaştığı fotoğraf olay oldu. Başarılı oyuncunun annesine benzerliği takipçilerini şaşırttı.

Magazin 21-06-2021 10:17

Güldür Güldür ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Show TV'den flaş karar!

Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden eğlence programı Güldür Güldür için flaş gelişme yaşandı. Show TV'nin sevilen program için yayın gününde değişiklik düşünüldüğü iddia ediliyor. Peki Güldür Güldür ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Trend 18-05-2021 10:23

Güldür Güldür Show'da Mustafa Sarıgül skeci! Sarıgül'den mesaj gecikmedi

Güldür Güldür Show'un son bölümünde Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün skeci yapıldı. Skeç, sonrası Sarıgül'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 16-05-2021 09:38

TV yayın akışı 30 Nisan 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

30 Nisan 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Nisan 2021 Cuma akşamı Güldür Güldür Show, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Akıncı, Son Yaz, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 30 Nisan TV yayın akışı...

Trend 30-04-2021 12:32

TV yayın akışı 28 Nisan 2021 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

28 Nisan Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 28 Nisan 2021 Çarşamba Güldür Güldür Show, Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumiyet, Benim Adım Melek ve Seni Çok Bekledim ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 28 Nisan TV yayın akışı...

Trend 28-04-2021 12:19

TV yayın akışı 21 Nisan 2021 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

21 Nisan Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Nisan 2021 Çarşamba Güldür Güldür Show, Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumiyet, Benim Adım Melek ve Seni Çok Bekledim ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 21 Nisan TV yayın akışı...

Trend 21-04-2021 13:54

TV yayın akışı 13 Nisan 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

13 Nisan 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Nisan Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Adalet Birliği ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 13 Nisan TV yayın akışı...

Trend 13-04-2021 12:31

TV yayın akışı 7 Nisan 2021 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

7 Nisan Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Nisan 2021 Çarşamba Güldür Güldür Show, Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumiyet ve Aykut Enişte ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 7 Nisan TV yayın akışı...

Trend 07-04-2021 13:34

TV yayın akışı 6 Nisan 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Nisan 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Nisan Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Son Hava Bükücü ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 6 Nisan TV yayın akışı...

Trend 06-04-2021 12:25

TV yayın akışı 30 Mart 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Mart 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Mart Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Küçük Esnaf ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 30 Mart TV yayın akışı...

Trend 30-03-2021 11:51

TV yayın akışı 24 Mart 2021 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

24 Mart Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 24 Mart 2021 Çarşamba Güldür Güldür Show, Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumiyet ve Berlin Kaplanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 24 Mart TV yayın akışı...

Trend 24-03-2021 12:18

TV yayın akışı 23 Mart 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

23 Mart 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Mart Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Yol Arkadaşım 2 ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 23 Mart TV yayın akışı...

Trend 23-03-2021 12:02

TV yayın akışı 17 Mart 2021 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

17 Mart Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 17 Mart 2021 Çarşamba Güldür Güldür Show, Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir, Benim Adım Melek, Masumiyet ve Organize İşler 2: Sazan Sarmalı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 17 Mart TV yayın akışı...

Trend 17-03-2021 12:17