Harry Styles Haberleri

Harry Styles sahnede neye uğradığını şaşırdı! Gözüne bir cisim atıldı

'Love on Tour' turnesine devam eden Harry Styles sahnede korkunç bir olay yaşadı. Ünlülerin sahnesine atılan cisimler son dönemde gündem oluyor. Bu bu tuhaf trendin yeni kurbanı ise Harry Styles oldu.

Magazin 10-07-2023 08:47

Makyajla yaşadığı değişimler herkesi şaşırtıyor! Bir anda başka bir insana dönüşüyor

Makyaj yeteneklerini kullanarak bambaşka görünümlere kavuşan kişiler izleyenleri oldukça şaşırtıyor. TikTok'ta istediği ünlüye dönüştüğünü gösteren bir kadın yaşadığı değişimlerle viral oluyor. Angelina Jolie, Harry Styles gibi ünlülere dönüşen kadının videoları milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 31-05-2023 11:44

Estetik cerraha göre dünyanın en yakışıklı 10 erkeği! Altın oran kullanılarak incelendi

Güzellik ve yakışıklılık kavramı kişiden kişiye göre değişse de bazı görünümler belirlenmiş estetik ölçüler sebebiyle herkese hitap edebiliyor. Altın oran kullanılarak bulunan dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde yer alan erkekler oldukça ilgi görüyor.

Kadin 24-05-2023 10:22

Harry Styles ve model Emily Ratajkowski sokakta öpüşürken yakalandı! Olay olan görüntü

Oyuncu Olivia Wilde ile kısa süre önce ayrılan oyuncu Harry Styles'ın Tokyo sokaklarında Emily Ratajkowski'yi öperken görülmesi sosyal medyayı salladı. Sevgilisinden yeni ayrılan ünlü oyuncunun aşk acısını çabuk atlattığı ve Olivia Wilde'i unuttuğu sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Magazin 27-03-2023 09:06

Harry Styles

Harry Styles Hakkındaki Haberler Mynet'te. Harry Styles Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sette başka oyuncuyla öpüştüğü ortaya çıkmıştı! Harry Styles ve Olivia Wilde ayrıldı

Harry Styles'in Olivia Wilde ile ilişkiye başlamadan haftalar önce, film setinde başrol oyuncusu Florence Pugh'u gizlice öptüğü iddiası geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Bu gündem sonrası aynı sette olan Wilde'in ne yapacağı konuşulurken çiftten Harry Styles ve Olivia Wilde çiftinin ayrlık haberi gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 20-11-2022 09:05

Olivia Wilde buna ne diyecek? Harry Styles ve Florence Pugh sette gizlice öpüşmüş

Harry Styles, yönetmen Olivia Wilde ile ilişkiye başlamadan haftalar önce, film setinde başrol oyuncusu Florence Pugh'u gizlice öptü. Bu iddia dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Öpüşme iddiası sonrası "Olivia Wilde buna ne diyecek?" yorumları yapıldı.

Magazin 27-10-2022 14:38

Yürekleri ağızlara getirdi! Konserin ortasında balkondan düştü

Ünlü şarkıcı Harry Styles'ın Glasgow'da verdiği bir konser sırasında bir izleyici, salonun 10 metre yükseklikteki balkonundan yere düştü. Korku dolu anların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Trend 15-06-2022 18:03

Başrollerini Florence Pugh ve Harry Styles’in paylaştığı “Don’t Worry Darling” filminden ilk görsel paylaşıldı

Warner Bros’un CinemaCon sunumunda gösterime sunduğu “Don’t Worry Darling” filminden ilk görsel geldi. Filmin fragmanında yer alan sevişme sahneleri şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 27-04-2022 16:42

One Direction grubunun eski üyesi Harry Styles, Marvel Evreni’ne katıldığını açıkladı

Bir döneme damga vuran ve ardından yollarını ayıran ‘One Direction’ grubu üyelerinden Harry Styles, Marvel Evreni’ne katıldığını açıkladı. Beyazperde de sevenlerini selamlamaya hazırlayan İngiliz şarkıcı Josh Brolin’in hayat verdiği Tahnos’un kardeşi Eros rolünü canlandıracak.

Trend 20-10-2021 16:21

Keeley Hazell, Ted Lasso dizisinden rol arkadaşı Jason Sudeikis ile yeni bir aşka yelken açtı

Ödüllü yapım Ted Lasso dizisinin oyuncuları Jason Sudeikis ile Keeley Hazell arasındaki sürpriz aşk, herkesi şaşırttı. 45 yaşındaki Sudeikis ve 34 yaşındaki Hazell, geçtiğimiz günlerde ilk kez objektiflere takılmıştı.

Magazin 29-06-2021 15:57

Amerika’nın ‘Müzik Oscarları’ Grammy Ödülleri 2021’de sahne alacak isimler belirlendi

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri 14 Mart'ta verilecek. Seyirci alınmayacak olan etkinlikte birçok yıldız isim sahne alacak. Gecede performans sergileyecek şarkıcılar arasında Harry Styles, Taylor Swift, Dua Lipa, Cardi B ve Billie Eilish gibi isimler yer alıyor.

Trend 09-03-2021 13:28