Hoover Haberleri

Temizlikte büyük bir oh çekeceksiniz! 2024'ün en iyi robot süpürge marka ve modelleri

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte robot süpürgeler de her geçen gün daha da gelişiyor ve kullanıcıların beklentilerini karşılamak için daha da akıllanıyor. Bu nedenle, 2024 yılına girerken hangi robot süpürgenin en iyi olduğunu merak edenler için, kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurarak bir liste hazırladık.

Haber 07-07-2023 10:11

Fiyatı 2039 TL'ye düştü! Teknoloji harikası Hoover ışınlı süpürgede indirim

Evinizi hijyenik tutun, sağlığınızı koruyun! Hoover ULTRA VORTEX UV-C Işınlı Temizleyici Süpürge kısa süreliğine indirimde. Evinize yeni bir soluk getirecek, sizi uzun uzadıya temizlik yapmaktan kurtaracak teknoloji harikası ışınlı süpürgeyle tanışmak ister misiniz? Hazır indirimdeyken kaçırmayın, deriz. İşte detaylar!

Haber 21-03-2023 15:19

Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri

Siz de geleneksel elektrikli süpürgelerden şikayetçi misiniz? Öyleyse müjdemizi verelim. Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri ile ev süpürmek işkence olmaktan çıkıyor. Tüm modelleri inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Haber 05-01-2022 15:14

Çamaşır asma derdine son veren en iyi çamaşır kurutma makinesi modelleri 2023

Hayatımızı kolaylaştıran en başarılı teknolojik ürünlerden biri de çamaşır kurutma makineleri. Hem kısa sürede çamaşırları kurutan hem de bize alan bırakan bu harika ürünler sayesinde zamanımız da bize kalıyor. Bu nedenle hangi ürünü seçmeniz gerektiğini ve çamaşır kurutma makinesi püf noktalarının neler olduğunu sizin için araştırdık.

Haber 22-11-2021 15:11