Öğrenci Haberleri

Ortaokulda zorbalık skandalı! Özel gereksinimli öğrenciye sınıf arkadaşları saldırdı... Görüntüler sosyal medyada infiale neden oldu

Tayland'da iki kız öğrencinin, özel gereksinimli sınıf arkadaşlarına zorbalık yaptığını gösteren video sosyal medyada viral oldu. Olaya karışan üç kız çocuğunun da ortaokul ikinci sınıfta öğrenim gördüğü bildirildi. Zorbalığa uğrayan çocuğun ailesinin görüntülerin sosyal medyada infiale neden olmasından sonra polise yaptıkları ihbarla birlikte özel gereksinimli öğrenciye saldıran iki öğrenci okuldan uzaklaştırıldı.

Trend

İlkokulda skandal! Öğretmen 11 yaşındaki öğrencisine sayısız aşk mektubu yazdı... Kızımızın güvenliğinden endişe ediyoruz

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinde bir ilkokul öğretmeninin 11 yaşındaki öğrencisine sayısız aşk mektubu yazdığı ortaya çıktı. Dylan Robert Dukes isimli öğrencisinin 11 yaşındaki küçük kıza 60'tan fazla aşk mektubu yazdığı, ona kartlar, hediyeler verdiği ve onu rahatsız eden istenmeyen sarılmalar yaptığı iddia edildi.

Trend

Öğrencisiyle yasak aşk yaşayıp hamile kalan öğretmen mahkemede gözyaşlarına boğuldu! Ben bir şey yapmadım

İngiltere'nin Manchester kentinde öğretmenlik yapan 30 yaşındaki Rebecca Joynes isimli bir kadın isimleri açıklanmayan 15 yaşındaki iki erkek öğrencisiyle ilişki yaşadığı iddiasıyla suçlanmıştı. Öğrencilerinden birinin çocuğunu doğuran Joynes mahkemede altı buçuk yıl hapis cezasına çarptırılınca ağlayarak, "Ben bir şey yapmadım" dedi.

Trend

O ilimizde su faturalarında indirim kararı! Emekli ve öğrenciler yararlanabilecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri, 65 yaş ve üzeri ile emeklilere yönelik su faturalarında yüzde 50, EYOF Sosyal Tesisleri'nde de emeklilere yüzde 20'lik indirim kararı aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Sezon başlamadan önce öğrencilere doğal gaz indirim kararını da alacağız" dedi.

Finans

Öğrenci

Öğrenci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Öğrenci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Atatürk'ün fotoğrafını yakan 4 lise öğrencisi için karar

Kayseri'nin İncesu ilçesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yaktıkları iddiasıyla 4 lise öğrencisinin tutuksuz yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçunun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle öğrencilerin beraatlerine karar verdi.

Haber

Okula bir kez bile gitmeyen yabancı uyruklulara karne mi verilecek? Sosyal medyada gündem oldu, açıklama geldi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullarda gölge sınıf oluşturup okula hiç gelmeyen yabancı uyruklulara yüksek puanlı karne verildiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi. İddiaları yalanlayan kurum açıklamasında, "Sınıf geçemeyen öğrenciye diploma düzenlenmesi de söz konusu değildir." ifadelerine yer verdi.

Haber

O ilde uygulama başladı: İlk ve ortaokul öğrencilerine ulaşım ücretsiz

Sakarya’da ilk ve ortaokul öğrencileri ulaşımdan ücretsiz yararlanıyor. Bir aylık 60 biniş hakkı tanınıyor. Lise ve üniversite öğrencilerine ise yüzde 54 indirim uygulanıyor. Kararla ilgili 7’nci sınıf öğrencisi Muhammed Bera Koç, “Otobüse vereceğim paralar cebimde kalacak, biriktireceğim ve daha farklı şeyler alabileceğim kendime” dedi.

Finans

Kayıp öğrencinin şüpheli ölümü! Cansız bedeni, evinin yakınındaki binanın otoparkında bulundu

İzmir'in Buca ilçesinde, dünden beri haber alınamayan denizcilik lisesi öğrencisi Hasan Hüseyin Kaynak'tan acı haber geldi. 16 yaşındaki öğrenci, yakınları tarafından evlerine 400 metre mesafedeki bir binanın otoparkında ölü bulundu. Vücudunda morluklar tespit edilen Kaynak'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Haber

Görüntüler sosyal medyada viral oldu! Dersten kaçan öğrenciler valiye yakalandılar

Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Üzümlü Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, belediye başkanları, birim amirleri ve Üzümlü ilçesindeki mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla muhtarlar toplantısı yapıldı. Toplantının yapıldığı esnada pencereden beliren öğrenciler yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Haber

Bu acıya yürek dayanmaz: Henüz 7 yaşındaydı! 24 günlük yaşam savaşını kaybetti

Düzce'de 7 yaşındaki Hiranur Kalkan, okulda erik yerken nefes borusuna bir parça erik kaçtı. Nefessiz kalan Hiranur hemen hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi gören talihsiz çocuk, 24 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. İşte yürek yakan olayın detayları...

Haber

Çocuğunun ev ödevine yardım ederken bir anda sinir krizi geçiren baba meyve fırlattı! Nar çocuğun dalağını yırtınca soluğu hastanede aldılar

Çin'in Zhejiang eyaletinin Wenzhou bölgesinde ismi Chen olarak açıklanan bir baba ilkokul 3. sınıf öğrencisi Liangliang isimli oğluyla ders çalışıyordu. Matematik problemini defalarca anlatmasına rağmen oğlunun anlayamaması üzerine öfkelenen baba küçük çocuğa nar fırlattı. Meyve çocuğun dalağının yırtılmasına neden olunca ikili soluğu hastanede almak zorunda kaldı.

Trend

Zonguldak'ta üniversite öğrencisi yurtta ölü bulundu

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde üniversite öğrencisi yurtta ölü bulundu.

Yurthaber

İzmir'de 30 yaş üstü öğrencileri üzecek haber! Sınır getirildi

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 30 yaş üzerindeki öğrencilerin ulaşım kartları için yeni karar aldı. Buna göre 30 yaş sınır olarak belirlendi. 30 yaş üzeri öğrencilere ulaşımda tam bilet tarifesi uygulanacak.

Finans

Burası bir ring değil ortaokul! Kız öğrencilerin okul bahçesindeki kavgası olay oldu... Saça saça baş başa girdiler... İzlemek için izdiham oluştu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki bir ortaokulda iki genç kıza yönelik şiddetli saldırı, sırf kavgayı izlemek için birbirlerini çiğneyen öğrencilerin izdihamına yol açtı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde yerde yatan iki kız öğrencinin diğer üç öğrenci tarafından acımasızca tekmelendiği ve yumruklandığı görüldü.

Trend

Müdür yardımcısı dehşeti! Öğrencinin üzerine araç sürüp kesici aletle kovaladı

Antalya'nın Serik ilçesinde 6’ncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki F.M.B., iddiaya göre aynı okulun ilkokul kısmında müdür yardımcısı olarak görev yapan A.Ç.'nin saldırısına uğradı. F.M.B.'nin ailesi, okul servisinden indiği sırada çocuğun üzerine aracını sürdüğü ve kesici aletle kovaladığı gerekçesiyle A.Ç.’den şikayetçi oldu. Polisin gözaltına aldığı A.Ç. savcılıkça serbest bırakılırken, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber

Öğretmen 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisini itiraf etti! Okul gezisindeki detay mide bulandırdı... Müstehcen mesajları ifşalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arkansas eyaletinde bir lisede öğretmenlik yapan 33 yaşındaki Heather Hare isimli bir kadın, ismi açıklanmayan 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisini itiraf etti. Öğretmenin öğrencisine gönderdiği müstehcen mesajlar ifşa edilirken ikilinin okul düzenlediği oku gezisi sırasında cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Evli olan Hare, 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend

Bingöl'de nefes borusuna leblebi kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

Bingöl'de nefes borusuna leblebi kaçan öğrenci, öğretmenin yaptığı Heimlich manevrasıyla kurtuldu.

Yurthaber

Öğrenciler, okullarının eksikleri için hayır çarşısı açtı

Ordu’nun Ünye ilçesinde lise öğrencileri, okul aile birliğinin destekleriyle hayır çarşısı açtı.

Kadin

Öğrencinin okula soktuğu biber gazı patladı! 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir okulda akılalmaz bir olay meydana geldi. Okulda bir öğrencinin getirdiği biber gazı topunun sınıfta patlaması sonucu gazdan etkilenen 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber

Isparta'da üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto ediyor

Isparta'da üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermek amacıyla kampüse "Gazze çadırı" kurdu.

Yurthaber

Okulda dehşet! Kopya çekerken yakalanan öğrenci, öğretmenini bıçakladı

Okulda öğretmenlere yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da geçen hafta okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan bir öğrencisi tarafından odasında silahla öldürülmesinin ardından benzer bir haber de Elazığ'dan geldi. 8. sınıf öğrencisi A.B., sınavda kendisini kopya çekerken yakalayan öğretmeni A.K.'yi koridorda bacağından bıçakladı. A.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, A.B. gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber

Bitlis'te kantin size emanet uygulamasıyla öğrencilere güven duygusu aşılanıyor

Bitlis Ahmet Eren Bilim ve Sanat Merkezinde (BİLSEM) devam eden "kantin size emanet" uygulamasıyla, öğrencilere dürüstlük ve güven duygusu aşılanıyor.

Yurthaber

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürünü silahla ateş ederek öldüren yabancı uyruklu öğrenci adliyeye sevk edildi.

Yurthaber

İzmir'de üniversite öğrencileri ve akademisyenler İsrail'i protesto etti

İzmir'de üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin katılımıyla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto ve dünya genelinde yapılan SayStop eylemlerine destek eylemleri düzenlendi.

Yurthaber

Tokat'ta üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti

Tokat'ta, üniversite öğrencileri tarafından İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi.

Yurthaber

SON DAKİKA | Lisede dehşet! Okuldan atılan öğrenci okul müdürüne kurşun yağdırdı

Son dakika haberi: Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’a silahla 5 el ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber

SON DAKİKA | Okuldan atılan kız öğrenci silahla liseyi bastı! Dehşet anları kamerada

Son dakika haberi: Mardin’in Kızıltepe ilçesinde devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, elinde silahla okulu bastı. Okulun kapısına dayanan kız öğrenci kapıya tekmeler atıp içeri girmeye çalıştı. Havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber

Pandemiyle sınırlarını dış dünyaya kapatmışlardı! O tarihten sonra bir ilk

Kuzey Kore, Kovid-19 salgınının ardından 80'den fazla Çinli öğrencinin ilk kez ülkeye girişine izin verdi. Ülke, salgının başlamasıyla sınırlarını dış dünyaya kapatmıştı.

Haber

Önce Dilan Polat, şimdi de etekli erkek öğrenciler! İlkokullar tepki çeken görüntülerle gündem oldu: Sınıfları podyuma çeviriyorlar

Karaman'daki bir okulda gerçekleşen Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisinin ardından Tokat'tan da tepki çeken görüntüler geldi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilkokullu erkek öğrenciler etek giyip peçe takarak dans etti. Yetkilileri harekete geçiren olaya "Bazı öğretmenler videodaki gibi aykırı durumlar içinde yer alırken bazıları da sınıfları podyuma çeviriyor" tepkisi geldi.

Haber

Aydın'da ortaokul öğrencileri, lösemili çocuklar için saçlarını kesti

Aydın'ın Söke ilçesinde 8 ortaokul öğrencisi, lösemi hastası çocuklarla dayanışma amacıyla saçlarını keserek bağış yaptı.

Yurthaber

Çanakkale'deki kazada ölen üniversite öğrencisi Zeliha Güneş'in cenazesi Eskişehir'de defnedildi

Çanakkale'de bisikletiyle seyir halindeyken bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencisi Zeliha Güneş'in cenazesi, memleketi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber

Ordu'da 37 bin 898 öğrencinin skolyoz taramasından geçirilmesi hedefleniyor

Ordu'da, son yıllarda çocuklarda sıkça rastlanan skolyozu (omurga eğriliği) önlemek amacıyla öğrencilerin taranmasına başlandı.

Yurthaber

ÇOMÜ öğrencisi trafik kazasında yaşamını yitirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencisi, bisikletiyle seyir halindeyken bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber

Okul bahçesinde skandal! Öğretmen 14 yaşındaki öğrencisi tarafından boynundan bıçaklanarak yaralandı

Galler'in Carmarthenshire kentindeki bir lisenin bahçesinde yaşanan olay yerel basında geniş yankı uyandırdı. Olayda öğretmenin ismi açıklanmayan 14 yaşındaki öğrencisi tarafından boynundan bıçaklandığı ifade edildi. Öğretmen 'kırmızı kod' alarmı kapsamında kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Trend

Kocaeli'de lise öğrencisi dövülerek öldürülmüştü! Aileden karara tepki: 15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz

Kocaeli'de lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirtti.

Haber

23 Nisan'da öğrencilere özel kıyafet dikilmesini zorunlu tutulduğunu söyleyen anne sosyal medyadan isyan etti! Çocuk boynu bükük kenarda bekliyor

23 Nisan'da bazı okulların törenlere özel olarak öğrencilere kıyafet diktirmesi zorunluluğu getirdiğini söyleyen anne duruma sosyal medyadan yaptığı paylaşımla isyan etti. Parası olmayan ailelerin özel kıyafeti alamadığını söyleyen anne, "Parası olmayan ne yapsın? Çocuk boynu bükük kenarda bekliyor" dedi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü anneye hak verdiğini söyledi.

Trend

Skandal görüntüler! Sınıf arkadaşlarının gözü önünde öğretmenine tokat attı... Sınıftan kahkaha sesleri yükseldi... Sosyal medyada gündem oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinin Winston-Salem bölgesindeki bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan bir öğrenci öğretmenine tokat attığı ve bununla ilgili şaka yaptığı rahatsız edici video internette viral hale geldi. O anlarda sınıf arkadaşları gülerken öğretmenin yüzüne iki kez vuran genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend

Kazanın perde arkasından skandal çıktı! 17 yaşındaki öğrencisiyle arabasında yakalanan öğretmen kaçmak isterken kaza yaptı

ABD'nin Nebraska eyaletindeki Douglas bölgesinde 45 yaşındaki Erin Ward isimli bir öğretmen reşit olmayan öğrencisiyle arabasında cinsel birliktelik yaşıyordu. İkili polisler tarafından fark edilince yakalanmamak için kaçmak istedi ancak kaza yaptı. Tutuklanan Ward'ın öğretmenlikten uzaklaştırıldığı ifade edildi.

Trend

Öğretmen ve öğrencisinin uygunsuz ilişkisini 'aşk mektupları' ele verdi! Yatak odasının çekmecesinden çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletindeki bir lisede atletizm antrenörlüğü yapan 23 yaşındkai Alyssa Todd ve ismi açıklanmayan 15 yaşındaki bir öğrencisinin uygunsuz ilişki yaşadığı iddia edildi. Todd'un eşinin yatak odasının çekmecesinde aşk mektuplarını bulması üzerine yasak ilişkinin detayları ortaya çıktı.

Trend

Üniversite öğrencileri gönüllülük dersi ile 300 çocuğu bayramlıklarla mutlu etti

Erzurum'da üniversite öğrencileri "gönüllülük" dersi kapsamında başlattıkları "Bu bayram beni sen giydir" projesi ile temin ettikleri bayramlıklarla ihtiyaç sahibi 300 çocuğu mutlu etti.

Yurthaber

Kanser hastası öğretmen öğrencilerinin sevgisiyle hayata tutunuyor

Bitlis'teki 8 Ağustos İlkokulu'nda görev yapan ve 6 yaşında trafik kazasında bir bacağını kaybeden lenfoma kanseri Uğur Taşkaya, yaşadığı zorluklara rağmen öğrencilerini geleceğe hazırlıyor.

Yurthaber

Okulda skandal! 40 yaşındaki öğretmen ve 15 yaşındaki kız öğrencinin iki yıllık ilişkisi ifşa edildi... 'Rıza savunması' pes dedirtti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde öğretmenlik yapan 40 yaşındaki Stacy Michelle Walker isimli bir kadın ismi açıklanmayan 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Cinsel suçlarla ilgili 17 ağır suçlamaya karşı kalan Walker'in 'rıza savunması' ise herkesi şaşırttı. Öğretmen 15 yaşındaki öğrencisinin ilişkiye rıza olduğunu söyledi.

Trend

Afrikalı öğrenci iddialarından sonra Karabük şimdi de intiharla sarsıldı: Üniversite öğrencisi KYK yurdunda canına kıydı

Geçtiğimiz günlerde Afrikalı öğrencileriyle çok konuşulan Karabük Üniversitesi şimdi de intiharla gündeme geldi. 24 yaşındaki sanat tarihi öğrencisi Berkay Yıldırım'dan kahreden haber sahur saatlerinde geldi. Yurt binasından atlayarak yaşamına son veren Yıldırım'ın sosyal medya hesabında yaptığı son değişiklik ise intiharını önceden haber verdiğini ortaya koydu.

Haber

Okul servisinde korkunç anlar! Servis şoförü ortaokul öğrencisini darp etti... Görüntüler infiale neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri bölgesindeki bir okul servisi şoförünün araç içinde öğrenciyi darp ettiği anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde yedinci sınıf öğrencisine yumruk atarak boğduğu gözüken 67 yaşındaki Scott Robert Livingston isimli servis şoförü tutuklanarak kovuldu.

Trend

Kahramanmaraş'ta öğrenci servisi devrildi, 15 kişi yaralandı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, öğrenci servisinin devrilmesi sonucu sürücü ile 14 öğrenci yaralandı.

Yurthaber

Yaz tatilinde 16 yaşındaki öğrencisini müstehcen fotoğraflar göndererek taciz etti! Öğretmen 'tatilde' olduğunu söyleyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinde öğretmen olarak görev yapan 30 yaşındaki Victoria Fowler'in 16 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğinin tespit edilmesinden sonra hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında yapılan araştırmada Fowler'in yaz tatilinde 16 yaşındaki öğrencisini müstehcen fotoğraflar göndererek taciz ettiği ifade edildi.

Trend

Tokat'ta 6 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Şehit Sinan Bilir Ortaokulu'nda eğitim gören 6 öğrenci, öğle arasında okula yakın bir lokantadan tavuk döner alıp yedi.

Yurthaber

Meslek lisesi öğrencileri film setlerinde yapılan makyajı uygulamalı öğreniyor

Bursa'daki Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitimlerine devam eden öğrenciler, saç ve cilt bakımı, masaj gibi uygulamaların yanı sıra bilim kurgu filmlerinin setlerinde yapılan karakter makyajını da öğrenerek mesleğe hazırlanıyor.

Yurthaber

Okulda cinsel ilişki skandalı! Rehber öğretmen ve reşit olmayan öğrencinin ilişkisi ifşa edildi... Tepkiler çığ gibi büyüdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina bölgesindeki bir okulda rehberlik danışmanı ve voleybol antrenörü olan görev yapan 29 yaşındaki Patrick Finley reşit olmayan bir öğrenciye cinsel tacizde bulunmakla suçlandıktan sonra görevinden istifa etti. Olayın ülkede tepkilere neden oldu.

Trend