Jonas Svensson Haberleri

Murat Sancak Beşiktaş'ın Svensson transferiyle adeta dalga geçti, gülücüklü paylaşımda bulundu!

Beşiktaş'ın Jonas Svensson transferini resmen açıklamasının ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmi hesaptan yapılan paylaşımın altına dikkat çeken bir yorum bıraktı. Sancak, Svensson için "İyi bir kontratak oyuncusu, iyi bakın hayırlı olsun" şeklinde yorum yaparken gülücük emojisi koydu.

Spor 10-01-2024 16:15

Süper Lig'in sürpriz ekibi Adana Demirspor'da en iyi oyuncularla yollar teker teker ayrılıyor! Sözleşme fesih görüşmeleri peş peşe yapılıyor...

Takımdaki oyuncularının maaşlarını ödeyemeyen Adana Demirspor'da peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Kısa süre önce Belhanda'nın sözleşmesini fesheden Adana temsilcisinde ayrılıklar devam ediyor. Takımda bulunan krizi bu şekilde önlemeyi planlayan Adana Demirspor'da en çok maaş kazanan oyuncularla görüşmeler yapılıyor.

Spor 29-12-2023 12:47

Süper Lig'in sürpriz ekibi Adana Demirspor resmen dağılıyor! En iyi oyuncularıyla teker teker sözleşmeler feshediliyor...

Takımdaki oyuncularının maaşlarını ödeyemeyen Adana Demirspor'da peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Kısa süre önce Belhanda'nın sözleşmesini fesheden Adana temsilcisinde ayrılıklar devam ediyor.

Spor 29-12-2023 12:44

Adana Demirspor'un Norveçli oyuncuları, Galatasaray karşısında galibiyete inanıyor

Fredrik Gulbrandsen: "Taraftarımızın da desteğiyle burada avantajlı olduğumuzu düşünüyorum" - Jonas Svensson: "Umarım bu maçtan galibiyetle ayrılırız"

Yurthaber 29-09-2022 10:33

Jonas Svensson

Jonas Svensson Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jonas Svensson Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Jonas Svensson: ''Kırmızı kart belirleyici oldu''

Jonas Svensson, Fenerbahçe maçı sonunda karşılaşmayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Spor 23-08-2022 01:10