Kadayıf Tatlı Haberleri

Ramazan'ın 13. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diye düşünenlere leziz tarifler!

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 13. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 23 Mart 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Büyük küçük herkesin damak zevkine uyan Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 23-03-2024 09:30

Kadayıf tatlısı tarifi: Kadayıf tatlısı nasıl yapılır?

Türk mutfağında tarihi yüzlerce yıl öncesine dayanan birçok tatlı, çorba ve ana yemek bulunur. Bunların başında tatlıların sultanı olarak da anılan kadayıf tatlısı gelir. Selçuklu zamanından bugüne tüketilmeye ve yapılmaya devam eden kadayıf tatlısını siz de dilerseniz evinizde kendi mutfağınızda kolayca yapabilirsiniz.

Yemek 08-03-2024 01:22

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 19. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu Ramazan ayında en sık aratılan konular arasında yer alıyor. İftarda doyurucu ve lezzetli yemek tarifleri aranıyor. Ramazan ayının 19. günü için hazırlanan iftar menüsündeki yemekler herkesin seveceği lezzetler arasında bulunuyor. İşte 10 Nisan iftar menüsü...

Yemek 10-04-2023 10:20

İftar sofralarını süsleyen kadayıf tarifi! Cevizli tepsi kadayıfı nasıl yapılır?

Ramazan ayının başlamasıyla iftar sofraları şenlendi. İftara ne tatlı yapacağını bilemeyenler için sofraları süsleyen kadayıf tarifini sizler için hazırladık. Peki cevizli tepsi kadayıfı nasıl yapılır? İşte iftar sofralarının aranan tatlısı cevizli tepsi kadayıfının malzemeleri ve tarifi...

Yemek 27-03-2023 22:28

Kadayıf Tatlı

Kadayıf Tatlı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kadayıf Tatlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kadayıfın en pratik hali: Cennet çamuru tarifi! Kilis'in saklı lezzeti cennet çamuru nasıl yapılır?

Kadayıf tatlısı çok sevilse de kadayıfla yapılan tatlıların yapımında zorluk yaşanabiliyor. Ancak cennet çamuru tatlısı hem pratik hem de lezzetli oluyor. Künefeyle karıştırılan cennet çamurunun çok daha basit. Bol şerbetiyle tüm tatlı ihtiyacınızı karşılayacak cennet çamuru tatlısını mutlaka denemelisiniz.

Yemek 15-12-2022 17:23