Personality Quiz

Personality Quiz

Personality Quiz

Personality Quiz Haberleri

Alışveriş tarzına göre ne kadar sağlıklı besleniyorsun?

Herkesin birbirinden farklı beslenme tarzları var. Beslenme tarzı alışverişleri de etkiler ve bireylerin alışveriş tarzına göre sağlıklı ya da sağlıksız beslendikleri tahmin edilebilir. Sağlıklı beslenme tarzını oturtmak isteyen kişilerin yalnızca aldığı ürünlere değil bu ürünlerin paketlerine, üretim şekillerine göre de dikkat ettiklerini biliyoruz. Peki, ya sen sağlıklı alışverişler gerçekleştirebiliyor musun?

Trend 06-02-2023 09:14

İnsanlar seni görünce ilk ne düşünüyorlar?

İlk izlenim, insanların kendileri hakkında merak ettiği en önemli konulardan biridir. Bu duruma tam olarak ön yargı diyemesek de insanlarla tanıştığımızda karşımızdaki kişi hakkında bazı düşünceler oluşuyor. Eğlenceli biri olduğunu ya da içine kapanık hatta geçimsiz olduğunu bile düşünebiliyoruz. İnsanlarla tanışırken peşin hüküm vermek çok doğru olmasa da bu durumun önüne geçmek elbette zor. Hatta insanlar hakkındaki ilk düşüncelerimiz, o kişiyle sonrası için ilişkimizi bile belirliyor.

Trend 16-01-2023 18:33

Evlenmeye hazır mısın?

Hayatımızın belki de büyük bir dönemini kaplayan evlilik aslında ne kadar sağlam bir karaktere ve hayata sahip olduğumuzu gözler önüne seriyor. Her ne kadar iş bulduktan ya da askerden döndükten sonra hatta okuldan mezun olduktan sonra çevremiz tarafından evlilik baskılarına maruz kalsak da ya da sadece kendi isteğimizle bile düşünsek de evliliğe hazır olmak, bunu istemekten daha farklı ve önemli bit mesele. Peki, evliliğe ne kadar hazırsın merak etmiyor musun?

Trend 16-01-2023 18:26

Temel mutfak bilgin hangi seviyede?

Günümüzün belki de önemli kısımlarını yemek yemek ve yemek hazırlamakla geçiriyoruz. Kimimizin mutfakla hiç arası olmasa da bazılarımız mutfağa öyle bir aşk besliyor ki mesleği aşçılık olmasa bile mutfakta harikalar yaratıyor. Ancak harikalar yaratılmasa bile mutlaka herkesin kendisi için az da olsa mutfak bilgisine sahip olması daha iyi olabilir.

Trend 16-01-2023 18:15

Diğer Haber Etiketleri

Personality Quiz

Bize kendini anlat çalışmayı ne kadar sevdiğini söyleyelim!

Çalışmak bazı insanların yapmaktan oldukça hoşlandığı ve âdeta kendini bulduğu bir aktivitedir. Fakat bazıları da tam aksine çalışmayı pek hatta hiç sevmeyebilir. Bu durum kişiden kişiye göre değişse de sonuçları pek çok kişiyi ilgilendirir. Bu nedenle de kişinin kendini tanıması ve iş hayatında nasıl bir insan olduğunu bilmesi son derece önemlidir. Sen de çalışmayı ne kadar sevdiğini öğrenmek ister misin? O hâlde sana soracağımız sorulara doğru cevap vermen yeterli!

Trend 16-01-2023 18:06

Evcil hayvan bakmaya uygun musun?

Evcil dostlarımız dünyamızı değiştiren en masum canlılardır. Evcil hayvan sahibi olmak elbette yüksek sorumluluk sahibi olmayı gerektirir. Ancak evcil hayvana sahip olmanın beraberinde onlara iyi bir yaşam sunmak, istediklerini verebilmek, sabır ve sevgi ile bakmak en önemlisidir. Bunları yapamayacak olan kişilerin de evcil hayvan sahiplenmesini değil dışarıda sevmesi önerilir. Peki, hiç evcil hayvan bakmaya uygun olup olmadığını düşündün mü?

Trend 16-01-2023 09:44

Yemek alışkanlıkların ne kadar kötü?

Herkesin farklı damak tatları ve yemek alışkanlıkları vardır. Kimilerinin beslenme tarzı sağlıksızken kimilerinin ise beslenme tarzı sağlıklıdır. Ancak sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Bu nedenle de sağlıklı beslenmek son derece önemli! Sen de farklı yemek alışkanlıkları olan insanlardan mısın? Peki, sence yemek alışkanlıkların ne kadar kötü hiç düşündün mü?

Trend 15-01-2023 20:39

Bu yemek testi senin ruh hâlini söylüyor!

Yemek seçimleriniz ve tatlara bakış açınız, sizin kişiliğinize ve ruhunuza yönelik bazı ipuçları sunabilir. Hangi tatlıları yediğiniz, makarnayı nasıl yaptığınız ya da genel olarak nasıl beslendiğiniz özellikle de psikolojik durumunuz hakkında pek çok şey söyleyebilir. Peki, senin yemek tercihlerine göre nasıl bir ruh hâlin var?

Trend 15-01-2023 20:17

İlişkide ne kadar toksik bir insansın?

Karşılıklı bir ilişkide temel olan şey birbirinizi mutlu etmek ve huzurlu bir ilişki ortamı sağlamaktır. Bazı durumlarda tartışmalar olabilir ve bu gayet normal bir durumdur. Ancak bir ilişkideyken kendinizi sürekli olarak mutsuz ve değersiz hissediyor hatta daha olduğunuzdan daha kötü hissediyorsanız o zaman bu ilişkide yanlış giden bir şeyler var demektir. Toksik bir ilişkinin kapanına kısılmış olabilirsin. Peki, ilişkilerinde ne kadar toksik bir insansın merak ediyor musun?

Trend 15-01-2023 19:55

Gerçekten bu yaşta mısın? Ruhunun yaşını söylüyoruz!

Çoğu insan kendi olduğu yaşından daha büyük hisseder. Yaşanmışlıklar, tecrübeler, keşkeler, pişmanlıklar... Pek çok şey olduğumuz yaştan daha büyük hissetmemize hatta kimi zaman da daha genç hissetmemizi sağlayabilir. Bu yüzden biyolojik yaşımızın yanı sıra ruh yaşımızı bilmek de çok önemli!

Trend 14-01-2023 14:32

Psikoloji testine göre ne kadar başarılısın?

Kimimizin yıldızı barışıktır ve yaptığı her işte başarılı olur kimileri de başarıya ulaşmak için biraz daha fazla çaba harcamalıdır. Aslında başarıya ulaşmanın en büyük yolu kesinlikle yine kendimizden geçiyor. Hayata karşı ne kadar başarılı olduğunu düşünüyorsun? Sence bu hayatta ne kadar başarılı olabildin? Tüm bu soruların cevaplarını merak ediyorsan aşağıda yer alan psikoloji testini çözebilirsin!

Trend 14-01-2023 14:11

Senin âşık olman ne kadar sürüyor?

Aşk kimi zaman ilk görüşte gelir kimi zaman da yıllar sonra kapıyı çalabilir! Aşkın ne zaman geleceği belli olmaz ama bazen daha kolay âşık olabilirken kimi zaman da aşka karşı çok karamsar yaklaşabiliyoruz. Aşık olma süresi insandan insana göre farklılık gösterir. Peki sen uzun süreler boyunca âşık olmak için uğraşanlardan mısın yoksa ilk görüşte aşka inanır mısın?

Trend 14-01-2023 13:48

Sen âşık olunca nasıl bir insan oluyorsun?

Aşk kimimize mutluluk getirirken bazen de kimimize mutsuzluk getirebilir. Daha önce yaşadıklarımız, hayata ve kendimize hatta âşık olduğumuz kişiye bakışımız ve ilişkimiz, âşık olduğumuzdaki hâlimizi etkileyebiliyor. Peki, âşık olduğun zaman nasıl bir insana dönüşüyorsun, merak ediyor musun?

Trend 14-01-2023 13:35

Favori yemeklerini seç, vücut tipini tahmin edelim!

Yemek yemeyi kimimiz çok severken kimimiz daha az seviyor hatta sadece yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmek için bu eylemi gerçekleştiriyor. Yemeğe karşı bakış açın ne olursa olsun yediğimiz şeyler hem hayat tarzımızı hem de vücut tipimizi etkiliyor. Peki, senin favori yemeklerin neler? Bu test sayesinde favori yemeklerinizi öğrenerek vücut tipini sana anlatıyoruz!

Trend 14-01-2023 12:06

En mutlu olduğunuz yıl hangisiydi?

İnsan bazı anıları ya da bazı yılları unutmak istemez. Çünkü o anlar, insanın yaşadığı en mutlu anlarıdır. Kimi zaman da kişiler geçmiş ve şimdidense gelecekte yaşayacağı anlar için gün sayar ve o günlerin gelmesini heyecanla bekler. Senin de öyle bir yılın olduğunu mu düşünüyorsun? Senin için geçmiş anıların mı daha ön planda yoksa anı yaşamayı mı tercih ediyorsun? Belki de birbirinden güzel gelecek planları ve güzel günleri bekliyorsundur!

Trend 14-01-2023 00:50

Üşengeçlere özel üşengeçlik testi! Sen ne kadar üşengeçsin?

Üşengeçlik çoğu zaman hepimizi ele geçirmiş durumda olsa da bazılarımız var ki üşengeçliğin yanından geçmiyor. Elindeki bir işi hemen halletmek ve hemen başka şeyler yapma peşine düşebilir. Kimileri de erteleme hastalığından muzdarip! Sen de üşengeç olanlardan mısın? Peki, ne kadar üşengeçsin?

Trend 14-01-2023 00:15

Ayrılık acına iyi gelecek diziyi söylüyoruz!

Hayatta bazı ayrılıklar yaşanır. Bu ayrılıklarla her insan farklı şekillerde baş eder. Kimisi doya doya ağlar kimisi istemese de hayatına devam eder ve bu şekilde ayrılıkla başa çıkmayı, ona alışmayı dener. Ayrılık acısıyla baş etmek için en çok kullanılan yöntemlerin başında da dizi ve film izlemek vardır. Sen de ayrılık acısı yaşıyorsan hangi diziyi izleyeceğine bu testi çözerek karar verebilirsin!

Trend 14-01-2023 00:06

Hayattaki amacını söylüyoruz!

Çoğu insan hayatında belli bir amaca sahiptir. Bazı insanlar bu amacının farkındadır fakat bazı insanlar farkında değildir. Sen de farkında olmayanlardan mısın? O zaman bu testi çözerek hayattaki amacını öğrenebilirsin!

Trend 13-01-2023 23:53

Sen bu hayatta en çok neyi başarmak istiyorsun?

Herkesin yaşamdan beklentileri farklıdır. Kimimiz iyi bir öğretmen olmak kimimiz çok başarılı bir akademisyen olmak kimimiz de adını ölümsüzleştirecek bir sanatçı olmak isteyebilir. Hayatta başarmak istediklerimize göre kendimize yol çizip yol arkadaşlarımızı seçiyoruz. Peki, sen kendine ait dünyanda ne gibi başarılara imza atmak istiyorsun?

Trend 13-01-2023 15:18

Senin ruh eşin olan evcil hayvan hangisi?

Evcil hayvanlar yalnızlık, stres ve depresyon gibi duygusal sorunlarını hafifletmemizde bizlere büyük yardımcı oluyorlar. Hayvanlarla zaman geçirmek ruhsal sağlığımızın yanı sıra fiziksel olarak da daha sağlıklı olmamıza yardımcı olur ve onları mutlu hissettirir. Kimi insanlar köpekleri, kedileri, kuşları ya da diğer hayvanları tercih ederler. Bu tercihler, insanların kişilikleri, yaşam tarzları ve ihtiyaçlarıyla ilişkilidir. Peki, sence senin ruh eşin olan hayvan hangisi, merak ediyor musun?

Trend 13-01-2023 13:15

2023 yılında bırakman gereken huyun ne?

2022’yi arkamızda bıraktık ve yeni bir yıla giriş yaptık. Yeni yıla gireli biraz süre geçti ancak neredeyse çoğumuz yeni bir yıla girdiğimizi yeni idrak edebiliyoruz. Sen de herkes gibi yeni yıla girerken birtakım kararlar alıyor olabilirsin. Bu kararların içinde seni zorlayan ve yıpratan huylarından vazgeçmek yer almalı!

Trend 13-01-2023 11:08

Bilinçaltındaki gerçekleri ortaya çıkartıyoruz!

Bilinçaltında sakladığımız şeyler, zihnimizin derinliklerinde gizlenen sırlardır. Bilinçaltımız, duygusal yaraların, korkuların ve bilinçli zihnimizin dışında kalan düşüncelerin bastırıldığı yerdir. Bilinçaltı, insanın kendisinin bile fark etmediği en gizli sırları ve derin gizemleri saklayan âdeta bir sandık gibi… Hatta belki de bilinçaltımız tam anlamıyla Pandora'nın Kutusu! Peki, bilinçaltında nelerin yattığını öğrenmek ister misin?

Trend 13-01-2023 10:59

Egoist misin yoksa değil misin? Egoist olup olmadığını söylüyoruz!

Herkesin kendisine bir saygısı ve sevgisi oluyor. Ancak bu saygı ve sevgi kimi zaman egoistlikle karıştırılabiliyor. Her şeyin fazlasının zararlı olduğu gibi egonun da fazlası zararlı. Sana egoist mi diyorlar? Egoist olup olmadığını bu test sayesinde anlayabilirsin! Aşağıdaki soruları işaretleyerek egoist olup olmadığını hızlı bir şekilde anlayabilirsin.

Trend 13-01-2023 10:48

Hatalarından ders çıkaran biri misin?

Hayatta herkes hata yapabilir ve hata yapmak kadar normal bir durum yok! Ancak bu hataların farkına varmak ve bunları düzeltmek bizi daha iyi ve olgun bir insan yapar. Bu yüzden bir hata yaptığımızda hatamızı fark etmek, hatamızdan ders çıkarmak ve bunu tekrarlamamak oldukça önemli. Birçok insan hatalarından ders çıkarmakta zorluk çekiyor! Peki, sen hatalarından ders çıkarabildiğini düşünüyor musun?

Trend 13-01-2023 10:38

Neden sürekli mutsuzsun? İçindeki mutsuzluğun sebebini söylüyoruz!

Nasıl ki mutluluğumuzun büyük küçük nedenleri var, mutsuzluğumuzun da bir çok nedeni bulunuyor. Mutluluğumuzun yolu, mutsuzluğumuzun kaynağını bulup bunu değiştirmekten geçiyor. Bu nedenle mutsuzluğumuzun neden kaynaklandığını bilmek aslında çok önemli. Kendini sürekli mutsuz mu hissediyorsun? İçinde durduramadığın bir mutsuzluk mu var? Bunun sebebini merak ediyorsan aşağıdaki testi çözebilirsin. Aşağıdaki testi çözerek mutsuzluğunun sebebini öğrenebilirsin.

Trend 13-01-2023 10:23

Neden sevgilin yok?

Uzun zamandır bir ilişki istiyorsun ama bir türlü bir ilişkide bulunamıyor musun? Bunun nedenini öğrenmek ister misin? Eğer cevabın evetse neden sevgilin yok testini çözerek bunun nedenini öğrenebilirsin!

Trend 13-01-2023 10:16

2023 yılında aşk hayatın nasıl olacak?

Yeni bir yıla girerken herkes farklı dileklerde bulunur. Ancak pek çok kişinin yeni yıldan dilediği ilk şeylerden birisi tartışmasız aşk ve iyi bir ilişki! Peki senin de dilediğin şey aşk mı ya da sadece merak mı ediyorsun? Eğer yeni yıldan dileğin aşksa ve bu durum senin için merak konusuysa 2023 yılında aşk hayatının nasıl olacağını bu testi çözerek öğrenebilirsin!

Trend 13-01-2023 10:06

Bize ilişkini anlat, seni neden sevdiğini söyleyelim!

İlişkiler bazen kompleks bazen de basit bir temelde devam edebilir. İlişkinin gidişatı tamamen birbirinize olan davranışlarınıza bağlıdır. İlişkinde zaman zaman koruyucu veya uçarı taraf sen olabilirsin. İlişkinin gidişatı partnerin üzerinde ne gibi etki bırakabilir, bunu hiç düşündün mü? Partnerinin seni sevdiğine eminsin ama acaba partnerin seni neden seviyor? Eğer bunu düşünüyorsan doğru yerdesin!

Trend 10-01-2023 13:58

Seçimlerine göre 2023 senin için nasıl bir yıl olacak?

2022 yılını geride bıraktığımıza göre 2023’ün neler getireceğini düşünmemiz gerekiyor. Hepimiz yeni yıla girerken mutlaka "yapılacaklar ve yapılmayacaklar" listesi yapıyoruz ya da bu yıl kendimizde ve çevremizde değiştirmek istediğimiz şeyleri düşünüyoruz. Yeni yıl yeni umutlar diyerek değişimi ve yeniliği kucaklıyoruz. Peki, 2023’ün senin için nasıl bir yıl olacağını merak ediyor musun?

Trend 10-01-2023 13:37

Sen hangi mesleği yapmak için doğmuşsun?

Meslek seçimi hayatımızın önemli bir dönüm noktasıdır. Doğru mesleği seçmek mutlu ve başarılı bir kariyer için temel bir adımdır. Ancak bu karar zaman zaman karmaşık ve zorlu olabilir. Bu noktada da kişilik özelliklerimizi, ilgi alanlarımızı, yeteneklerimizi, değerlerimizi ve hayattan hedeflerimizi göz önünde bulundurarak karar vermemiz önemlidir. Sana soracağımız sorulara doğru cevaplar vererek kendini daha iyi tanımanı sağlayıp hangi mesleği seçmen gerektiğini söyleyeceğiz!

Trend 10-01-2023 12:51

Erkeklere hediye almak zor derler! Bu test partnerine alacağın hediyeyi söylüyor!

Erkeklere hediye almak pek çok kişi için son derece zorlayıcı. "Ben de bu konuda zorlanıyorum" diyorsan hediye seçme noktasında sana yardımcı olabiliriz. Nasıl mı? Bu test sayesinde sen de partnerine alacağın hediyeyi seçeceksin!

Trend 09-01-2023 12:28

Psikoloji testine göre ne kadar mutsuzsun?

Çoğu zaman hepimizin içini kaplayan bir mutsuzluk duygusu olabiliyor. Hayatın olağan akışı içerisinde bizi mutsuz edecek durumlarla karşılaşmamız ve yaşamamız oldukça normal olsa da mutsuzluğumuzun seyri ve süresi hayatımızı ve hayatımıza dair pek çok şeyi derinden etkileyebiliyor. Mutsuzluğumuzun uzun sürmesi ya da genel olarak mutsuz bir yapıya ve bakışa sahip olmak hayatımızı zindana çevirebilir. Peki, sen ne kadar mutsuz olduğunun farkında mısın?

Trend 09-01-2023 12:09

Kan grubuna göre sahip olduğun 5 özelliği söylüyoruz!

Günümüzde bazı çalışmalar, kan gruplarının insanların kişilikleriyle ilişkisi olduğunu öne sürüyor. Örneğin, A kan grubuna sahip insanlar genellikle düşünceli, organize ve uyumlu olarak tanımlanırken B kan grubuna sahip bireyler daha yaratıcı, hırslı ve dışa dönük olabilirler. AB kan grubuna sahip insanlar ise genellikle esnek, uyumlu ve sosyal olarak nitelendirilirken 0 kan grubuna sahip kişiler daha güvenilir, pratik ve kararlı olabilirler. Peki, kan grubuna göre sen nasıl bir insansın?

Trend 08-01-2023 22:19

Seçimlerine göre gerçekte hangi memlekettensin?

Hangi memleketten olursak olalım bir de tercihlerimize göre memlekete sahip olabiliriz. Bu durumu en büyük nedeni de elbette isteklerimiz. Bazen her ne kadar Kayserili olsak da ruhumuz Ankaralıdır! Peki ya senin ruhun nereli? Evet, bu testimizde seçimlerine göre hangi memleketten olabileceğini söylüyoruz!

Trend 08-01-2023 00:16

Sen eleştiriyi kaldırabiliyor musun?

Eleştiri, yapıcı bir şekilde gerçekleştirildiğinde gelişmeye, ilerlemeye ve dönüşüme katkıda bulunur. Eleştiri kimilerimiz için yapıcı bir durum olurken kimilerimiz için oldukça can sıkıcı olabiliyor… Hatta bazen "Canım sen de buna mı alındın?" soruları ile karşılaştığımız bile oluyor. Peki, ya gerçekten abartıyor muyuz yoksa eleştiriyi kaldıramadığımız için mi böyle oluyor? İşte bu sorunun cevabını öğrenmek için harika bir fırsat!

Trend 07-01-2023 22:18

Flörtün bu davranışlarda bulunuyorsa sana ghosting uyguluyor demektir!

Flört dönemi pek çok kişi için hiç şüphesiz sancılı bir süreç oluyor! Hatta ve hatta pek çok kişi çoğu zaman "Biz şimdi neyiz?" sorusunu birbirine yönlendirmek istese de maalesef ki günümüzde bu soru kalkmış durumda. Hâl böyle olunca flörtün de nereye gittiği belli olmuyor. Bazıları ise ne yazık ki korkulu rüyası olan "ghosting" mağdur oluyor! Evet evet ghosting! Merak etme, bu testimizde senin bu konuda ne durumda olduğunu söyleyeceğiz!

Trend 07-01-2023 18:19

Bugün sipariş vermen gereken yemeği söylüyoruz!

Hepimiz çoğu zaman "Bugün ne yesem?" sorusu ile kendimizi bunaltıyoruz. Tek yaşayanlarımız, ofise gidenlerimiz ve çok daha fazlası bu sorunun cevabını vermekte zorlanıyor. Eğer sen de "Bugün ne yesem?" diyenlerdensen hazır ol sorunun cevabını veriyoruz!

Trend 07-01-2023 18:07

Partnerinle empati kurabiliyor musun?

Empati ilişkilerin temel taşıdır. İki insanın birbirini anlaması, duygularını paylaşması ve birlikte büyümesi için gereklidir. Özellikle partnerler arasında empati kurmak, ilişkinin derinliğini ve dayanıklılığını artırır. Birbirimizi gerçekten anlamak için yürekten dinlemeli, duygusal bir bağ kurmalıyız. Empati sadece sözcüklerle değil beden dilimizle, gözlerimizle ve kalbimizle de ifade edebilmeliyiz. Peki ya sen, empati nedir biliyor musun?

Trend 07-01-2023 01:11

İlişkini bitiren sebebi söylüyoruz!

İlişkiler kimi zaman istenmedik sebeplerden dolayı bitebiliyor. Ancak bazı durumlarda ilişki bittiğinde "Ben ne yaptım? Nerede yanlışım oldu?" diye düşünebiliyor insan… Sen de ilişkin bittiğinde bu ve benzeri soruları kendine sormuş olabilirsin… Öyleyse şimdi sana aklına takılan soruları yanıtlayabileceğimizi söylesek ne düşünürdün? Evet, ilişkini bitiren sebebi öğrenmek istiyorsan doğru yerdesin!

Trend 07-01-2023 00:39

Senin hayatındaki en büyük zorluk ne?

Hayatta zorluklarla karşılaşmak kaçınılmazdır. Bazen bu zorluklar kalbimizi paramparça eden beklenmedik olaylar olabilir. İşte tam da bu noktada dayanıklılık ve direnç gösterme gücümüzü sorgularız. Zorluklar, üzerimize düşen görevleri yerine getirmemiz gerektiğini hatırlatır bize. Bu zorlukların üstesinden gelmek cesaret, inanç ve kararlılık gerektirir.

Trend 06-01-2023 22:43

İlişkinizin en iyi yanı ne?

Her ilişkinin kendisine özgü bir dinamiği var. Farklı ilişkilerden farklı dersler çıkarmak ve bu farklılıklara imrenmek mümkün. Peki, sizin ilişkinizi esas özel kılan şey ne? İşte bu test sayesinde bu sorunun yanıtını biliyoruz!

Trend 06-01-2023 17:11

Kişilik testi: Sıkıcı mısın yoksa eğlenceli mi?

Yoldan geçerken, arkadaş ortamında ya da okulda başta olmak üzere pek çok kişi dikkat çekenlerin olduğunu söyler! Gerek giyimiyle gerekse konuşmalarıyla dikkat çeken bu kişilere ise "eğlenceli" hatta kimi zaman "marjinal" diyoruz. Bazılarımız eğlenceli olmayı severken bazılarımız ise "Yok ben "sıkıcı" olayım iyidir!"

Trend 06-01-2023 16:25

Psikoloji testine göre içindeki mutsuzluğunun sebebini söylüyoruz!

Hiç en mutlu anında bile içini bir hüznün kapladığı oldu mu? Eğer ortada hiçbir neden olmadığını düşündüğün hâlde niye mutsuz olduğunu merak ediyor musun? Hepimizin içinde zaman zaman ortaya çıkan bir hüzün olabiliyor. Bakalım senin içindeki bu hüznün ve mutsuzluğunun temel nedeni neymiş.

Trend 06-01-2023 13:50

Sevgilinde olması gereken 3 özelliği söylüyoruz!

Aşk hayatına bomba gibi düşecek o kişi sence nasıl birisi olmalı? Hayatında şu an birisi var mı bilmiyoruz, ama bizim için fark etmez! Karakterine en uygun sevgili adayının nasıl olması gerektiğinin cevabını bu test ile birlikte alacaksın!

Trend 06-01-2023 13:21

Ayrılığı ne kadar sürede atlatacağını söylüyoruz!

Ayrılık acısı zor derler... Sanıyoruz ki sen de ayrılık acısını derinden yaşayanlardan ve "Ben onu ne zaman unutacağım?" diye merak edenlerdensin... Sana şunu söylemeliyiz ki ayrılık acısını herkes farklı sürede geçirir...

Trend 05-01-2023 02:09

2023 yılında hayatının aşkını bulacak mısın?

Hepimizin büyük umutlarla girdiği yeni yılda pek çoğumuzun başlıca dileği aşk. Sen de “Önceki yılların ne hayrını gördük ki 2023’te aşktan yana yüzümüz gülsün?” diyorsan, dur hemen karalar bağlama! Garibanın yüzü güler mi demeden önce gel birlikte bakalım yeni yılda aşkı bulabilecek misin?

Trend 05-01-2023 01:16

Tartışma sırasında yaptığın hatayı söylüyoruz!

Sen de tartışma sırasında hemen alevlenenlerden misin? “Ne yaparsam yapayım bir türlü tartışmaları kazanamıyorum.” diyorsan bu test tam senlik! Hazırlamış olduğumuz bu testi çözerek sen de tartışmalar esnasında nasıl bir hata yaptığını görebileceksin.

Trend 05-01-2023 00:18

İlişkilerinde neden hayal kırıklığına uğruyorsun?

İlişkiler bazen istediğimiz gibi gitmiyor ve kısa süre içerisinde o büyülü hali bozulabiliyor. Böylece kimi zaman istemediğimiz bir ilişkinin içinde sıkışıp kalırken kimi zaman ise "Neden benim başıma geliyor?" sorusunu soruyoruz. Her bir ilişkinin altında ise farklı bir hayal kırıklığı yer alıyor…

Trend 30-12-2022 14:34

Çay insanı mısın yoksa kahve insanı mısın?

Çay ve kahve uzun yıllardır birbiriyle karşılaştırılan iki içecek. Kimilerimiz güne bir bardak çay içmeden başlayamam derken kimilerimiz ise bir fincan kahvenin yerini hiçbir şey tutmaz diyor! Durum böyle olunca sıklıkla "Çay insanı mısın yoksa kahve insanı mısın?" sorusu çıkıyor. Peki, ya sen bu sorunun cevabını hiç düşündün mü?

Trend 30-12-2022 10:54