Kanald Canlı Haberleri

Bizim Hoca: Sıkıntı Yok konusu nedir, oyuncuları kimdir? Bizim Hoca: Sıkıntı Yok nerede ve ne zaman çekildi?

Bizim Hoca: Sıkıntı Yok filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. 25 Eylül Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Bizim Hoca: Sıkıntı Yok filmi izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Film hakkındaki detaylı bilgiler araştırılmaya başladı. Peki, Bizim Hoca: Sıkıntı Yok konusu nedir, oyuncuları kimdir? Bizim Hoca: Sıkıntı Yok nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 25-09-2023 19:53

DÖNENCE bu akşam yok mu, neden yok? DÖNENCE yeni bölüm ne zaman? 12 Eylül 2023 KANAL D yayın akışı

Dönence dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar yoğunlaştı. Oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer gibi isimlerin yer aldığı Dönence dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 12 Eylül 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Dönence'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Dönence bugün var mı, neden yok? Dönence yeni bölüm ne zaman?

Magazin 12-09-2023 21:08

Kim Bu Aile konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kim Bu Aile filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Kim Bu Aile filmi konusu ve oyuncuları gibi merak edilen detaylar sorgulanmaya başladı. Filmin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Ferit Aktuğ, Onur Buldu gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu Kim Bu Aile filminin senaryosunu Ali Erkan Ersezer kaleme alıyor. Peki, Kim Bu Aile konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kim Bu Aile filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 12-09-2023 19:40

Üç Kız Kardeş bu akşam var mı, yok mu? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? 14 Şubat Kanal D yayın akışı

Üç Kız Kardeş dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. 6 Şubat Pazartesi sabahı Türkiye'yi sarsan deprem haberlerinin ardından bölgeden gelen haberler yakından takip ediliyor. Yaşanan üzücü durum sonrası TV yayın akışlarında bazı değişiklikler meydana geldi. Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü Kanal D yayın akışında bulunmuyor. Peki, Üç Kız Kardeş bu akşam var mı, yok mu? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? İşte 14 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı...

Magazin 14-02-2023 18:51

Kanald Canlı

Kanald Canlı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kanald Canlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.