Bakan Haberleri

İsmail Kartal'a yabancı madde atan, Livakovic'e yumruk atanlar da aralarında! Olaylı Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası gözaltına alındılar

Trabzonsporlu taraftarlar, maç sonrası sahaya girerek sevinen Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu durum hakkında açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya sabah saatlerinde maçtaki olaylarla ilgili toplam 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Gözaltına alınanlar arasında İsmail Kartal'a yabancı madde atan, Livakovic'e yumruk atan ve sahaya giren diğer bazı taraftarlar da var.

Spor 18-03-2024 10:49

Tümer Metin'den ilginç açıklama! ''Trabzon'da sevinirsen bu tepkiyi alırsın''

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ardından saha karışmıştı. Fenerbahçeli oyuncuların büyük darbe aldığı anlarla ilgili eski futbolcu Tümer Metin ilginç bir açıklamada bulundu.

Spor 18-03-2024 00:02

Arda Güler İspanya'yı sallamaya devam ediyor! Olağanüstü şuta övgü yağmuru: Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi... Ancelotti'ye çağrı yapıldı!

Dün akşam Real Madrid ile Osasuna arasında oynanan müsabakanın 85. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut İspanyol basınına bomba gibi düştü. Direkten dönen top sonrası AS, Arda Güler'in 'seçilmiş biri' olduğunu yazarken, Marca ise Carlo Ancelotti'ye çağrı yaptı.

Spor 17-03-2024 11:52

31 Mart öncesi merak edilen detaylar ortaya çıktı! Bakanlar ve vekiller için bu tarihe dikkat

Türkiye nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerini bekliyor. YSK'nın aylar öncesinden duyurduğu süreç işlemeye devam ediyor. Seçimle ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor. En çok adayın olduğu 3 şehir dikkat çekerken 21 Mart'ta da seçim yasakları devreye girecek. Bu tarihten itibaren bakan ve vekiller propagan için makam araçlarını kullanayacak.

Haber 16-03-2024 11:57

Diğer Haber Etiketleri

Bakan

Bakan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Bakan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Süper Lig'de 29. haftanın VAR kayıtları açıklandı

TFF, Süper Lig’in 29. haftasında oynanan Konyaspor - Adana Demirspor karşılaşmasının Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü olarak paylaştı.

Spor 12-03-2024 19:34

Fenerbahçe taraftarından Pendikspor maçı öncesi Emre Belözoğlu'na küfürlü tezahürat!

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe evinde Pendikspor ile karşılaştı. Müsabakanın henüz başında sarı-lacivertli tribünler Emre Belözoğlu aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Spor 10-03-2024 19:40

Başakşehir mağlubiyeti sonrası Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan mağlubiyet sonrası açıklama!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, futbolda böyle son saniye gollerinin olabildiğini söyleyerek, "Kaybettiğimiz için üzgünüz ama haftalar devam ediyor" dedi.

Spor 09-03-2024 23:43

Hakeme yumruk atan o futbolcu tutuklandı! Yattara'nın maçında yaşanmıştı...

İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta, müsabakanın hakemi Batuhan Bolat’a yumruklu saldırıda bulunan Cumhuriyet Üniversitesi futbolcusu Emre Uyanık tutuklandı.

Spor 27-02-2024 18:01

Özel sporcu Fatma Damla Altın, pentatlonda dünya salon şampiyonu oldu

2024 VİRTÜS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda kadınlar pentatlonda Fatma Damla Altın, Dünya şampiyonu oldu.

Spor 22-02-2024 22:20

Ancelotti maç esnasında Arda Güler'e seslendi! ''Ben delirmedim, senin görevin bu''

Real Madrid'in Rayo Vallecano ile oynadığı müsabakanın 87. dakikasında oyuna giren Arda Güler'in o anlarda yaşadıkları ortaya çıktı. Real Madrid teknik direktörü Ancelotti'nin Arda Güler'e seslendiği cümleler televizyondan duyuldu.

Spor 19-02-2024 15:28

ING Türkiye Kupası'nda şampiyon Fenerbahçe Beko!

Anadolu Efes'i 80-67 yenen Fenerbahçe, kupayı 8. kez müzesine götürdü.

Spor 18-02-2024 17:24

Süper Kupa krizinde Ali Koç ve Dursun Özbek'e gelen telefon! Aylar sonra ortaya çıktı... Hakan Fidan devreye girmiş: Benden daha mı Atatürkçüsünüz?

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa mücadelesi krize dönüşmüştü. Atatürk posterlerinin izin verilmemesi nedeniyle Galatasaray ve Fenerbahçe sahaya çıkmazken, söz konusu krizle ilgili olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın kulüp başkanlarını aradığı ortaya çıktı. Fidan'ın telefonda Ali Koç ve Dursun Özbek'e 'Benden daha mı Atatürkçüsünüz?' diye sorduğu öğrenildi.

Spor 13-02-2024 14:15

Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Eryaman Stadyumu’nun zemininden kaynaklı bir futbolcularının çapraz bağlarının koptuğunu söyleyerek, “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı” dedi.

Spor 13-02-2024 12:49

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca Halil Umut Meler saldırısı ilk kez konuştu, sözleri olay oldu! Durup dururken olmadı

Hakem Halil Umut Meler'e karşı gerçekleştirdiği yumruklu saldırı sonrası cezaevine giren Faruk Koca tahliye olurken, yaşanan bu çirkin olayın ardından ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Spor 02-02-2024 15:50

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam geliyor mu? Bakan Bayraktar açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar “Petrol inip çıkabilir ama doğal gaz ve elektrikte herhangi bir fiyat artışı öngörmüyoruz” diyerek elektrik ve doğal gaz desteklerinin de devam edeceğini belirtti. Öte yandan Bakan Bayraktar sondaj çalışmalarının devam ettiğini açıklayarak Karadeniz'den yeni keşif haberlerinin gelebileceğini söyledi. İşte elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika haberinin detayları...

Finans 25-01-2024 15:13

Batshuayi, Fenerbahçe'yi ipten aldı! Sessiz sedasız bu sezonki 14. golünü attı

Fenerbahç’nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Başakşehir maçında attığı golle bu sezon tüm kulvarlarda 14. golünü attı.

Spor 24-01-2024 22:27

Fenerbahçe'ye Fransa'dan sürpriz teklif! 12 milyon euro önerdiler

Fenerbahçe'de iç transferde hareketli günler yaşanıyor. Fransız devi Lyon, bir süredir takip ettiği İsmail Yüksek'e 12 milyon euro önerdi ve beklemeye geçti.

Spor 16-01-2024 07:28

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu! İsrail propagandası yapan Sagiv Jehezkel, ülkemizden ayrıldı

İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, Antalya Adliyesi'nde savcılıkta tercüman aracılığıyla verdiği 45 dakika süren ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jehezkel'in ülkemizden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medyada Türk taraftarlar Jehezkel'in skandal davranışı sonrası yüzlerce yorum yapmıştı. Yapılan bu yorumlar karşılık buldu ve Jehezkel ülkeden gönderildi.

Spor 15-01-2024 18:07

Fenerbahçe'de sezon başında takımdan ayrılan Serdar Dursun geri dönüyor!

Fenerbahçe'de devre arası gündemi hareketli geçecek. Milli takımda forma giyebilmek için ilk 11'de oynayabileceği bir takıma transfer olmak isteyen Umut Nayir, sarı-lacivertlilerden ayrılmayı kafasına koymuştu. Umut Nayir'in yerine forvet bakan Fenerbahçe yönetimi çareyi eski öğrencisinde buldu.

Spor 09-01-2024 10:57

Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Türkiye Kupası'nı kazandı!

Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Türkiye Kupası Final karşılaşmasında ÇBK Mersin'i uzatma bölümü sonucunda 79-76 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

Spor 05-01-2024 21:07

Bakan Bak, Alperen Şengün'ün NBA All-Star maçında yer alması için destek istedi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün'ün All-Star maçı kadrosunda yer alması için destek istedi.

Spor 05-01-2024 16:48

Galatasaray'a dev maç öncesi dava açıldı!

Galatasaray'a Fenerbahçe derbisi öncesi Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan dava açıldı.

Spor 29-12-2023 11:44

Fred, Süper Kupa maçında da oynayamayabilir! Fenerbahçe'yi korkutan detay

Fenerbahçe’de, Kayserispor ile oynanan Süper Lig maçında Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görerek, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. Direkt olarak kırmızı kart gören Fred, bu hafta Galatasaray ile oynanacak lig maçında kesin olarak forma giyemeyecek. Yıldız oyuncunun Süper Kupa maçında da oynayıp oynayamayacağı şüpheli...

Spor 20-12-2023 20:19

İsmail Kartal'dan kırmızı kart gören oyuncularına gönderme! ''Daha onlarla konuşmadım, konuşacağım...''

Fenerbahçe’de, Kayserispor ile oynanan Süper Lig maçında Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görerek, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor galibiyeti sonrası açıklama yaptı.

Spor 20-12-2023 20:05

Milli Sporcu Necmettin Erbakan Akyüz, şampiyon oldu, Filistin bayrağı açıp 'dabke' dansı yaptı

Kung Fu dalında milli sporcumuz olan Necmettin Erbakan Akyüz, ödül töreninde Filistin bayrağı açıp dabke dansı yaptı.

Spor 17-12-2023 11:38

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan saldırıya uğrayan Halil Umut Meler için açıklama: Çalışma başlattık!

'7. Yılında İstinaf Kanun Yolu Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında değerlendirmelerde bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler olayına da değinirken, "Çalışma başlattık, cezalarda caydırıcılık sağlanacak." ifadelerini kullandı.

Spor 14-12-2023 11:21

Bakan Bayraktar: 30 bin varil petrol üretim seviyesine ulaştık

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Bayraktar, "Şehit Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada şu an itibariyla günlük yaklaşık 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık. Üretimi 2024 yılı sonunda 100 bin varile çıkarmak üzere çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz." açıklamasını yaptı.

Finans 13-12-2023 19:32

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak hastane çıkışında yanıtladı: Ligler ne zaman başlar?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Halil Umut Meler'in tedavi gördüğü hastanede kendisine yaptığı ziyaretin ardından hasten çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yaşanan olayın herkesi derinden üzdüğünü dile getiren Bakan Bak, kendisine yöneltilen "Ligler ne zaman başlar" sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 12-12-2023 14:06

Halil Umut Meler'e çirkin saldırı! Cüneyt Özdemir 'Rezalet' diyerek tepki gösterdi: 'Böyle bir şey dünyada görülmemiştir'

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Hakeme yönelik gerçekleştirilen saldırı sonrası tepkiler de beraberinde geldi. Siyasiler ve futbolcular ardından Gazeteci Cüneyt Özdemir'de tepkisini sosyal medyadan dile getirdi. Özdemir, "Çok acil adli ve idari müdahale gerekiyor" notunu düştü.

Spor 12-12-2023 08:34

Faruk Koca hapis cezası alacak mı? Hakem saldırısında ceza ne olur? İşte herkesin merak ettiği o soruların cevapları…

Ankaragücü ile Rizespor karşılaşması sonrasında yaşanan hakem saldırısı skandalı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca hakeme yaptığı yumruklu saldırı sonrasında nasıl bir ceza alacak sorusu gündeme gelirken Koca’nın hapis cezası yargılanabileceği öğrenildi. İşte ‘hakem saldırısında ceza ne olur?’ sorusunun cevabı…

Spor 12-12-2023 07:44

Eski Yemenli Bakan'ın oğlu Beyoğlu'nda bir kadına çarpmıştı! Karar verildi

Beyoğlu'nda eski Yemen Ulaştırma Bakanı'nın oğlu, aracıyla 69 yaşındaki kadına çarpmış, yere savrularak ağır yaralanan kadın yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Polis tarafından gözaltına alınan Musaeed Hussein aynı gün çıkartıldığı mahkemece yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılmıştı. Soruşturma devam ederken şüpheli hakkında ev hapsi kararı verildi.

Haber 11-12-2023 20:35

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den dördüncü transferini yapıyor! Devre arasında kiralık olarak Hull City'ye gidecek

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den Ryan Kent'i kadrosuna katabilmek için çalışmalara başladı. Sarı-lacivertlilerde forma giyemediği için mutsuz durumda olan Ryan Kent'in de Hull City'ye gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Spor 06-12-2023 21:52

İsmail Kartal'dan Beşiktaş maçı öncesi sakatlık açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçı öncesi oyuncuların enerjilerinin yüksek olduğunu aktarırken, Beşiktaş derbisine en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Spor 04-12-2023 23:08

İrfan Can Kahveci'den kaleciyi çaresiz bırakan gol! Tekrar tekrar izleniyor...

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor ile karşılaştı. Müsabakanın ilk yarısına damga vuran İrfan Can Kahveci'nin golü görenleri adeta mest etti. Bu golün ardından kariyer rekorunu kıran İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli taraftarlardan alkış aldı.

Spor 04-12-2023 21:03

'Prim' tartışması! Kayserispor Başkanı 'Bakan Özhaseki' adına dedi... Trabzon vekili isyan etti: 'Cebinden mi ödeyecek?'

Dün akşam sahasına konuk olduğu Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Kayserisporlu oyuncular maçın ardından bir de sürprizle karşılaştı. Maçtan önce 100 bin lira prim açıklayan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Bakan Mehmet Özhaseki ile görüştükten sonra miktarı güncellediğini açıkladı. Oyuncular haberi alkışlarla karşıladı.

Spor 04-12-2023 07:25

İnanılmaz: İngiltere'de sezonun golü atıldı! Alejandro Garnacho'dan akrobatik vuruş, Cristiano Ronaldo'ya selam

İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Everton ile Manchester United karşı karşıya geldi. Goodison Park'ta oynanan müsabakanın ilk yarısında sezonun en güzel gollerinden biri atıldı. Karşılaşmanın 3. dakikasında gelişen Manchester United atağında ceza sahasının uzak köşesine doğru gelen topu röveşata ile tamamlayan Alejandro Garnacho'nun golü, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 27-11-2023 09:57

UEFA'dan Arda Kardeşler'e görev

FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, Cebelitarık ile Hollanda takımları arasında 21 Kasım Salı günü oynanacak UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu müsabakasını yönetecek.

Spor 19-11-2023 15:26

Eski Bakan Güneş Müftüoğlu hayatını kaybetti

Eski Devlet Bakanı Güneş Müftüoğlu, 78 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 16-11-2023 16:59

Beşiktaş'ta Aboubakar sürprizi! Yine mi gidiyor?

Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad, Aboubakar ile ilgileniyor. Suudi Arabistan'a yeniden dönmeye sıcak bakan Aboubakar için Suudi kulübü serbest kalma maddesini ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

Spor 15-11-2023 09:32

Emre Belözoğlu, hakemlerden rahatsız! 'Bana karşı bir talimat, planlı bir yapı var!'

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak olan MKE Ankaragücü’nde müsabakanın hazırlıkları MKE Ankaragücü Beştepe Tesisleri’nde devam ediyor. Basın mensuplarına açık olarak devam eden antrenmanda, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu hazırlıklara ilişkin basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Spor 08-11-2023 19:27

PFDK'dan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal için karar! Beşiktaş ve Galatasaray...

Pendikspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ye sevk edilen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ceza almadığı açıklandı. Yapılan açıklamada Beşiktaş ve Galatasaray'a ise 112'şer bin lira para cezası verildiği duyuruldu.

Spor 02-11-2023 21:00

Gazze'ye destek veren Karim Benzema'ya ülkesinden 'terörist' suçlaması!

İsrail ile Filistin arasındaki savaşa tepki gösteren Karim Benzema için ülkesi Fransa'dan çok konuşulacak bir suçlama geldi. İşte detaylar...

Spor 19-10-2023 07:34

İsrail Enformasyon Bakanı Galet Distel çatışmaların 6. gününde istifa etti

Filistinli silahlı gruplar ile İsrail arasındaki çatışmalar, Hamas'ın 7 Ekim'de başlattığı saldırıların ardından 6. gününde artarak devam etti. Hareketliliğin yüksek olduğu bölgeden bir de istifa haberi geldi. İsrail Enformasyon Bakanı Galet Distel istifa etti.

Haber 12-10-2023 23:39

Bayern Münih 2-0 geriye düştüğü maçta Leipzig ile 2-2 berabere kaldı

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) Bayern Münih deplasmanda Leipzig ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 01-10-2023 10:39

Ankaragücü'nden ilk galibiyet! Deplasmanda Sivasspor'u devirdiler

MKE Ankaragücü, ligde 5. haftada deplasmanda Sivasspor'u 3-1 mağlup etti ve bu sezon ilk galibiyetini almış oldu.

Spor 18-09-2023 22:21

Sinan Akçıl gözünü o mesleğe dikti: 5 yıl sonra milletvekili olacağım, zamanı gelince de...

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin programına konuk oldu. Eski aşkları için "İlişki yaşadığım insanlara böyle demek istemem ama hep terk edilen onlar oldu" diyen ünlü şarkıcı, ileriye dönük hedefini açıkladı. Bakın Sinan Akçıl gözünü hangi mesleğe dikti...

Magazin 13-09-2023 14:22

Yalova'da eski bakan Kutbettin Arzu havuzda ölü bulundu! Valilik'ten açıklama

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Kutbettin Arzu, Yalova’da tatile geldiği Türkiye Büyük Millet Meclisi lojmanlarının havuzunda ölü bulundu. Yalova Valiliği, Arzu'nun ölümüyle ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Haber 30-08-2023 13:35

Trabzonspor'da kötü gidiş devam ediyor! Çaykur Rizespor'a kendi evlerinde 3-2 mağlup oldular

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Müsabakanın ilk yarısını konuk ekip 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya daha etkili başlayan bordo-mavililer maçı kazanmak için hamleler yaptı. Gelen peş peşe gollerin ardından karşılaşma 3-2'lik Çaykur Rizespor üstünlüğü ile sonuçlandı.

Spor 26-08-2023 21:20

O ülkede yaşanan izdiham ölümleri beraberinde getirdi! 12 kişi hayatını kaybetti...

Madagaskar’da dün yapılan Hint Okyanusu Ada Oyunları açılışında stadyumda yaşanan izdiham nedeniyle 12 kişi hayatını kaybetti, 80 kişi yaralandı. Yerel basın ölü ve yaralı sayısının artabileceğini belirtti.

Spor 26-08-2023 14:19