Kar Tatili Olan Iller Haberleri

Sessizlik içinde doğa tatili yapmak isteyenlere özel öneriler

Yeşilin, mavinin ve çiçeklerin getirdiği diğer renklerin arasında sessiz ve sakince tatil yapmak mı? Hayal edince bile huzurlu hissediyorsunuz. Ruhunuz dinlenir, aklınızdaki karmaşa çözülür. Tatil sadece gezmek ve görmek değildir. İnsan kendini doğaya bırakarak da tatil yapabilir. Gelin beraber doğa tatili için olan önerilere bakalım!

Trend 2024-07-03 14:30:59

Senin tatilde olmazsa olmazın ne?

Yaz tatili zamanı geldi çattı! Şimdi deniz, kum, güneş derken bir yandan da tatilde senin için en önemli olan şeyin ne olduğunu keşfetme zamanı. Testi çözmek için aşağı kaydırmaya devam et!

Trend 2024-06-30 14:35:53

Yer: İzmir! Bir Seçil Erzan vakası daha: Dolandırılanlar arasında Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri de var

İzmir'de bir bankanın şube müdürü olan H.Ö. aralarında Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanın bulunduğu yüzlerce kişiyi yüksek kar vaadiyle dolandırdı. 200 milyon TL'lik vurgun yapan ve gözaltı kararı verilen H.Ö.'nün intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Haber 2024-06-27 16:39:22

Beren Saat'i tekne tatilinde görüntülediler! Muhabirin Ben bu Beren’i yerim sözleri büyük tepki çekti

Şarkıcı Kenan Doğulu ile 2014 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan oyuncu Beren Saat son olarak tekne tatili yaparken görüntülenmişti. Beren Saat’i görüntüleyen bir muhabirin “Ben bu Beren’i yerim” sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Magazin 2024-06-25 06:54:42

Bakan Uraloğlu duyurdu: 7 milyondan fazla kişi kullandı

Kurban Bayramı tatilinde demir yollarını 7,5 milyon kişi kullandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bayram tatili döneminin başlangıcı olan 14 Haziran'da, 39 bin 962 kişiyle YHT ile taşınan en yüksek yolcu sayısına ulaştık" açıklamasını yaptı.

Finans 23-06-24 14:57

Yarım milyon kişi akın etmişti! Arkalarında dağ gibi çöp bıraktılar! Duyanlar inanamadı: Tonlarca...

Dokuz günlük bayram tatili bugün sona eriyor. Kurban Bayramı tatilinde denie kıyısı olan yerler tatilci akınına uğradı. Tatilci akınına uğrayan yerlerden biri de Tekirdağ Marmaraereğlisi oldu. Bayram tatilinde 30 bin olan ilçe nüfusu yarım milyonu buldu. Tatilcilerin arkasından ise belediye 450 ton çöp topladı.

Haber 23-06-24 11:05

Sakin şehirde nüfus patlaması: Tam 10 katı! Bayram tatili bitiyor ama hala oraya akın ediyorlar... ABD'den sonra o ilçe geliyor

Doğayla tarihin birbirini tamamladığı, adrenalin doğa sporlarının başkenti, Türkiye’nin etkileyici yerlerinden eski adı ‘Eğin’ olan ve sakin şehir olarak bilinen Erzincan’ın Kemaliye ilçesi yaz aylarında ilçe nüfusunun 10 katı ziyaretçi ağırlıyor. Erzincan’ın incisi olarak tanımlanan Kemaliye’de dünyanın en zorlu yolu ve Amerika’daki Büyük Kanyon’dan sonra dünyadaki en büyük ikinci kanyon yer alıyor.

Haber 21-06-24 09:36

Öykü Gürman Yunanistan'da ödediği hesabı söyleyince gündem oldu! Duyanlar inanamadı

''Evlerinin Önü Boyalı Direk'' şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Öykü Gürman, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz sene Fatih İçmeli ile evlenen Öykü Gürman şimdi de Yunanistan tatili ile gündeme geldi. Balık restoranına ödediği hesabı söyleyince duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 21-06-24 08:47

En çok talep o ile! 1 milyondan fazla tatilci bekleniyor... Yer için valiyi bile arayan var 'Para, nakit trafiği artacağı için...'

Kurban Bayramı tatili için en çok talebin olduğu Antalya'ya, 1 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turist bekleniyor. Otellerde yer bulamayanların yardım için kendisini aradığını söyleyen Vali Vekili Hulusi Arat, 2,7 milyon olan kent nüfusunun, bayramda 4 milyona ulaşacağını belirtti. Öte yandan Vali Vekili Arat "Para, nakit trafiği artacağı için her türlü dolandırıcılık, yankesicilik, sahtekarlık olayları da artabilir" uyarısında bulundu.

Haber 15-06-24 10:55

Akın akın gidiyorlar! Durma noktasına geldi... Bodrum'da trafik felç, 1 milyonu bulacak '40 derece' sıcaklıkta çileden çıktılar

Kurban Bayramı'na artık çok kısa bir süre kaldı. Bayram tatili nedeniyle tatilciler yollara düştü. Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu geçişinde Ankara istikametinde memleketlerine gitmek isteyen tatilciler sebebiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Hasarlı kazalar ve araç arızalarının da etkisiyle ulaşımın zaman zaman durma noktasına geldiği de öğrenildi. Bodrum'da da araçlarıyla ilçeye gelenler uzun kuyruklar oluşturdu, trafik felç oldu.

Haber 14-06-24 09:46

Kapıyı açınca kurşun yağdırdılar! Büyükçekmece'de kar maskeli saldırganlar dehşet saçtı: 1 ölü

İstanbul Büyükçekmece’de bir apartmandaki dairenin zilini çalan kar maskeli şüpheliler, kapıyı açan kişiye kurşun yağdırdı. Şüpheliler saldırının ardından kayıplara karıştı. Kurşunların hedefi olan Uğur Doğan (30) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 10-06-24 00:37

Kurban Bayramı tatilinde yapılabilecek aktiviteler nelerdir? Kurban Bayramı tatili etkinlikleri

Kurban Bayramı, toplumumuzda önemli bir yere sahip olan ve aile bireylerinin bir araya geldiği, dayanışmanın ve paylaşmanın öne çıktığı özel günlerden biridir. Bu mübarek günlerde aile içinde yapılabilecek etkinlikler, bayramın coşkusunu artırırken aile bağlarını da kuvvetlendirir. Kurban Bayramı tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen kişiler, bu tatil sürecinde Kurban Bayramı tatili etkinlikleri araştırır. Peki, Kurban Bayramı tatilinde yapılabilecek aktiviteler nelerdir?

Haber 09-06-24 21:50

Konya başı çekiyor, İstanbul'un sıralaması şaşırttı! Kredi kartı borçları en çok artan iller belli oldu

Enflasyonla mücadele kapsamında kredi kullanımının sınırlanmasına yönelik son dönemde yeni önlemler alınmıştı. Merkez Bankası bu kapsamda adımlar atmaya devam ederken en çok kredi kartı borcuna sahip iller sırasıyla belli oldu. En çok kredi kartı kartı kullanılan il olan İstanbul'un sıralaması dikkat çekti. Başı çeken il ise İç Anadolu'dan! İşte il il kredi kartı borçları sıralaması ve çarpıcı detaylar...

Finans 26-05-24 08:48

Lüks restorandan poz verdi! Murat Ongun bu kez İmamoğlu'nun Roma çıkarmasında boy gösterdi

İstanbul'da yoğun kar yağışı hakimken o dönem İBB Sözcüsü olan Murat Ongun'un yurt dışında olması tartışmalara neden olmuştu. Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök gibi gazetecilerle çıktığı Karadeniz turu nedeniyle de tepki çeken Ongun son olarak İmamoğlu'nun İtalya seyahatinde görüntülendi.

Manşet 19-05-24 12:05

Ekimi başladı! Hasadının eylül ve ekimde yapılması planlanıyor: Sadece dört köyde yetişir, başka yerde yetişmez diyerek anlattı

Çankırı Ilgaz'da, Ilgaz Dağı'nın kar sularıyla beslenen tarlalarda çeltik ekimine başlandı. Dizlerine kadar suyun içinde ter döken çiftçiler, Türkiye'nin en kaliteli pirinci olduğunu iddia ettikleri sarıkılçık pirinci için yoğun mesai harcıyor. Çocukluğundan beri pirinç üretimi yapan Hüseyin Çelik, "Bu pirinç sadece Ilgaz'daki dört köyde yetişir. Başka yerde yetişmez" dedi. Mayıs ayının sonuna kadar ekimi tamamlanacak olan çeltiğin hasadının eylül ve ekim ayları içerisinde yapılması planlanıyor.

Haber 19-05-24 10:26

Trabzon yaylaları mayısta beyaza büründü

Trabzon'un yüksek kesimleri, etkili olan kar nedeniyle beyaza büründü.

Yurthaber 14-05-24 14:57

Ardahan-Posof kara yolunda kar ulaşımı aksattı

Ardahan-Posof kara yolunda etkili olan kar ulaşımda aksamalara neden oldu.

Yurthaber 14-05-24 10:26

Bayburt’un yüksek kesimleri karla kaplandı

Bayburt’un yüksek kesimleri mayıs ayında etkili olan kar yağışıyla beyaza bürüdü.

Yurthaber 09-05-24 08:15

Ağrı, Kars ve Erzincan'ın yüksek kesimleri yeniden karla kaplandı

Ağrı, Kars ve Erzincan'da mayıs ayında etkili olan kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürüdü.

Yurthaber 07-05-24 09:43

Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Mağdur sayısı ve istenen ceza yükseldi! Dikkat çeken 'kar payı' detayı

Aralarında spor camiasında önemli isimlerin bulunduğu 26 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla ilgili olan Seçil Erzan olayına yeni bir iddianame daha eklendi. Böylelikle mağdur sayısının 27'ye yükseldiği olayda Seçil Erzan'la ilgili istenen hapis cezası da 87 yıldan 285 yıla çıktı. Erzan 24 Mayıs'ta yeniden hakim karşısında olacak.

Haber 06-05-24 17:01

Ağrı’nın yüksek kesimleri Mayıs ayında karla kaplandı

Ağrı’da, Mayıs ayında etkili olan kar yağışıyla sabaha uyanan vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.

Yurthaber 06-05-24 13:33

Hiç beklemiyorlardı, her yer beyaza büründü 'Herkes Antalya'da denizde! Biz de burada...' Mayıs ayında kar esareti

Van’ın Başkale ilçesinde mayıs ayında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle her yer beyaza büründü. Vatandaşlar bu kar yağışını mayıs ayında beklemediklerini belirtirken Antalya'da insanların denize girdiğini, Başkale'de ise kar esareti yaşandığını söyledi. İlçede hava sıcaklığı da hissedilir derecede düştü. Vatandaşlar sobayı tekrar kurduklarını aktardı.

Haber 06-05-24 09:51

İhracat rekorları kıran Baykar'dan çalışanlarına 18 maaşlık kar payı!

Türk savunma ve havacılık sanayisinde geçen yıl en fazla ihracat yapan şirket olan Baykar, çalışanlarına ortalama 18 maaşa karşılık gelen kar payı dağıttı. Söz konusu karar, BAYKAR yönetimi tarafından çalışanlara mektup ile bildirildi.

Finans 04-05-24 18:34

Seçil Erzan'a kötü haber! Mağdur sayısı da, istenilen ceza süresi de arttı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı davada yeni bir gelişme daha yaşandı. 21 olan mağdur sayısı 26'ya, Erzan için istenilen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.

Haber 03-05-24 19:30

Seçil Erzan’la aynı davada sanık olan Eligül’den Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası

Yüksek kar getirili "Fatih Terim" fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile aynı davada sanık olan Hüseyin Eligül, Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Yurthaber 29-04-24 14:29

Son dakika | Bayram tatilinin en çok konuşulan konusuydu! Bakan Yerlikaya'dan talimat: Selektör cezaları iptal edildi

Son dakika haberi: Bayram tatili süresinde yaşanan kazaların acı bilançosu ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre 6 bin 530 kazada 75 kişi öldü. Bayram tatili boyunca en çok konuşulan konulardan biri olan 'selektörle radar uyarısına' da değinen Yerlikaya, 14 işlemin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 16-04-24 11:49

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber 14-04-24 11:06

Diyarbakır'da kar maskeli dehşet! Görüntüler gündem oldu, Kahvehaneyi basan şahıslarla ilgili valilikten açıklama geldi

Diyarbakır'da dün akşam meydana gelen kar maskeli dehşet panik ve tedirginlik yarattı. Kahvehaneyi basan kar maskeli kişilerin saldırı anları kameraya yansıdı. Görüntüleri sosyal medyada gündem olan olayla ilgili Diyarbakır Valiliğinden açıklama geldi.

Haber 12-04-24 11:35

Akın akın Muğla'ya geliyorlar! Bayram tatili başladı, kent girişinde uzun araç kuyrukları oluştu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün başladı, vatandaşlar yollara düştü. İstanbul'da dün akşam iş çıkışı başlayan bayram trafiği, sabah saatlerinde de devam etti. Turizm merkezlerinden olan Muğla'da da sabah saatlerinden itibaren kent girişinde yoğunluk başladı. Aydın-Muğla kara yolundaki uygulama noktasında polis ekipleri, GBT kontrolü yaparken; bayram boyunca Muğla genelindeki turistik tesislerde doluluk oranının yüzde 70’lik orana ulaşması bekleniyor.

Haber 06-04-24 13:52

Bayram tatili başladı! Tatilciler yollarda: 6600 nüfuslu o ilçeyi bayramda 500 bin kişi ziyaret edecek!

9 günlük bayram tatili başladı. Yurt genelinde herkes bu tatili değerlendirmek amacıyla ya memleketlerine ya da tatil beldelerine gidiyor. Tatilciler her ne kadar yazlık bölgeleri tercih etseler de Karadeniz bölgesi de bu bayram yine ziyaretçi akınına uğrayacak yerlerden birisi. Tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar Batı Karadeniz'in incisi akın etmeye hazırlanıyor. 6600 nüfusu olan ilçenin bayram boyunca 500 bin ziyaretçi ağırlaması bekleniyor!

Haber 06-04-24 10:51

Bayram tatili başladı, vatandaşlar yollara düştü! Düzce ve Bolu'da trafik yoğunluğu oluştu

Ramazan Bayramına günler kala, 9 günlük bayram tatili haftanın son iş günü olan bugün itibarıyla başladı. İstanbul'da bayram tatili nedeniyle trafik yoğunluğu da yaşandı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul havalimanları ile Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu. Ayrıca Düzce ve Bolu'da bayram nedeniyle araç yoğunluğu yaşandı.

Haber 05-04-24 17:04

'Eğer o olmadan yola çıkılırsa...' 150 bin TL'ye mal olabilir! Bayram tatiline çıkacakları uzmanı uyardı

9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla uzun yola araçlarıyla çıkacak olan vatandaşlara tavsiyelerde bulunan oto bakım ustası Hasan Balta, “Araçta motor suyu olmadan yola çıkılırsa 150 bin TL’lik masraf kapıda olur” dedi.

Haber 05-04-24 13:31

Marmarisli turizmcilere bayram dopingi

Havaların erken ısınması ve 9 günlük bayram tatili sebebi ile dünyanın ve ülkemizin en popüler tatil kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde otellerde doluluk oranları artarken, turizmciler tatilin uzamasından ve sezonun erken başlamasından yana memnuniyetlerini dile getirerek erken rezervasyonların devam ettiğini belirtti.

Yurthaber 04-04-24 14:09

İSTANBUL İL İL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de sürprizler var, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

İşte İstanbul seçim sonuçları! Gözler yine her zaman olduğu gibi ülkenin kalbi olan İstanbul'daydı! Aylardır merakla takip edilen İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak? İstanbul seçim sonuçları için nefesler tutulmuşken Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Şanlıurfa seçim sonuçları da ilgiyle takip edilen iller arasında. Ayrıca İstanbul'un Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinde de rekabet yoğun, CANLI İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI burada!

Finans 31-03-24 21:13

Nevruz, Paskalya ve 9 günlük bayram tatili turizmi hareketlendirdi

Paskalya ve Nevruz dolayısıyla açık olan otellerdeki doluluk oranlarının yüzde 90'a ulaştığı Antalya'da, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün ilan edilmesiyle de rezervasyonlar hareketlendi.

Yurthaber 27-03-24 11:01

Mutki’de karla mücadele çalışmaları

Bitlis’in Mutki ilçesine etkili olan kar yağışı ile birlikte kapanan köy yoları ulaşıma açılıyor.

Yurthaber 27-03-24 10:31

Karda kayan jandarma aracını özel idare ekipleri kurtardı

Bitlis’te etkili olan kar yağışından dolayı karda kayıp yoldan çıkan jandarma aracı ve vatandaşların araçları Bitlis İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 27-03-24 08:12

Kaç tane büyükşehrimiz var? Hangi iller büyükşehir?

Dünya çapında nüfus sayısı bakımından kalabalık olan birçok ülke vardır. Türkiye de bu ülkeler arasında bulunmaktadır. 85 milyondan fazla insanın yaşadığı ülkemiz, toplamda 7 coğrafi bölgeden meydana gelmektedir. Türkiye’nin nüfus büyüklüğü açısından en kalabalık bölgesi Marmara Bölgesi, en kalabalık şehri ise İstanbul’dur. Ayrıca ülkemizde çok sayıda büyükşehir kategorisine giren ilimiz de vardır. Peki, kaç tane büyükşehrimiz var ve hangi iller büyükşehir?

Haber 25-03-24 17:49

Kars'ta kar ve tipi nedeniyle 3 köy yolu ulaşıma kapandı

Kars'ın Akyaka ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Yurthaber 25-03-24 15:16

Bingöl'de kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 2 avcı helikopterle kurtarıldı

Bingöl'ün Genç ilçesinde yolu kar nedeniyle kapalı olan mezrada mahsur kalan 2 kişi, askeri helikopterle kurtarıldı.

Yurthaber 25-03-24 07:46

Erzurum'da her yer buz oldu! 48 aracın karıştığı kazada 12 kişi yaralandı

Erzurum’da iftar saatinden sonra başlayan ve etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı sonrası buzlanan yollarda çok sayıda trafik kazası meydana geldi. 48 aracın karıştığı 17 ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Haber 23-03-24 08:24

Domaniç-İnegöl kara yolunda kar ve sis etkili oldu

Kütahya'nın Domaniç ilçesini Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlayan kara yolunda etkili olan kar ve sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Yurthaber 22-03-24 14:58

Uludağ’a Mart karı...40 yıl sonra yeniden kar gördü

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ’da sezonun bitmesiyle beraber pistler boş kalırken, hava sıcaklığının ani düşmesiyle kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi.

Yurthaber 22-03-24 14:09

Adıyaman’ın Sincik ilçesine kış yeniden geldi

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde iki gündür etkili olan yağmur yerini kar yağışına bıraktı.

Yurthaber 22-03-24 11:02

Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti... 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! O illerde okullara kar tatili, Ankara'da kar! İstanbul, İzmir ise... Meteoroloji'den son dakika 22 - 26 Mart hava durumu

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcakların ardından yurt geneline yağışlı bir hava hakim oldu. Bazı bölgelerde kuvvetli kar yağışı görülürken pek çok il ve ilçedeki okullardan kar tatili haberi geldi. Öte yandan Ankara'da da dünkü kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini gösterdi ve akşama kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji ise 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Peki, yağmur ve kar yağışı devam edecek mi? Sıcaklıklar yükselecek mi? Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti.

Haber 22-03-24 10:00

Çankırı’da Ramazan ayında mart karı: İlçe beyaza büründü

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.

Yurthaber 21-03-24 08:20

Bolu Dağı geçişinde kar yağışı! Beyaz örtüyle kaplandı... Görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde hafif kar yağışı etkili oluyor.

Haber 21-03-24 00:48

Tekirdağ'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor

Tekirdağ kent merkezinde etkili olan sağanak, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü.

Yurthaber 20-03-24 11:40

Van'da sağanak ve kar hayatı olumsuz etkiledi

Van'da dünden bu yana etkili olan sağanak ve kar nedeniyle ulaşımda aksama yaşandı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Yurthaber 20-03-24 08:01