Kardashian Haberleri

Hamile kalmak için ilginç yollara başvurmuştu! Kourtney Kardashian kendi sütünü sağıp içti

Kourtney Kardashian hamile kalmak için seks orucundan vajina masajına kadar türlü denemelerde bulunmuştu. Tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kalarak doğum yapmıştı. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Kourtney Kardashian itirafıyla şaşırttı.

Magazin 12-04-2024 08:16

Khloe Kardashian plajda boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Khloe Kardashian, Turks ve Caicos'taki aile tatilinde görüntülendi. Khloe, yüzerken ve kumda uzanırken boncuklu bir elbiseyle eşleştirilmiş metalik tek parça bir mayo giydi.

Magazin 10-04-2024 08:21

Kylie Jenner davet tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Şeffaf ayakkabıları hiç beğenilmedi

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni markası için bir davet veren Kylie Jenner geceye tarzıyla damga vurdu. Ünlü yıldızın şeffaf ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 26-03-2024 13:17

Kylie Jenner mini bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi!

Kylie Jenner, Instagram'a yeni seksi fotoğraflarını paylaştı. 400 milyon takipçisine kıvrımlarını gösteren Jenner hayranlarından tam not aldı.

Magazin 20-02-2024 11:36

Kardashian

Kardashian Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kardashian Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kourtney Kardashian'ın kocasından olay pozlar! Karısının iç çamaşırlı pozlarını paylaştı

Kourtney Kardashian'ın kocası Travis Barker eşinin Instagram'da minicik iç çamaşırlarıyla çekilmiş pozlarını paylaştı. Kardashian ise eşinin kendisini Sevgililer Günü övgüsüyle onurlandırmasının ardından ona 'takıntılı' olduğunu söyledi.

Magazin 15-02-2024 13:56

Kourtney Kardashian nerede hamile kaldığını paylaştı! Yok gibi bikini altıyla verdiği pozlara tepki yağdı! 'Bu kadar özele gerek var mıydı?'

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Travis Barker ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Tüp bebekten seks orucuna kadar pek çok yöntem deneyerek hamile kalmaya çalışan yıldız nerede hamile kaldığını açıkladı. Kourtney Kardashian son paylaşımıyla tepki çekti.

Magazin 14-02-2024 15:12

Kim Kardashian, Kendall ve Kylie Jenner iç çamaşırlarıyla poz verdi

38 yaşındaki Khloé Kardashian, Skims Sevgililer Günü 2021 koleksiyonundan çeşitli fotoğraflar ve klipler paylaştı. Paylaşımda Kim Kardashian, Kendall ve Kylie Jenner iç çamaşırlarıyla poz verdiği anlar yer aldı.

Magazin 12-02-2024 13:27

Kylie Jenner davet tarzıyla gündem oldu! Kalçasına kadar inen dekoltesindeki detay dikkat çekti

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner şimdi de davet tarzıyla olay oldu. Moda Haftası'n'da düzenlenen defilelere katılan Jenner siyah derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çekti.

Magazin 25-01-2024 15:34

Kendall Jenner bu sefer iç çamaşırıyla ayna karşısına geçti

Kardashian-Jenner ailesi üyelerinden biri olan ve son yıllarda dünyanın en büyük markalarıyla çalışan Kendall Jenner pozlarıyla adından söz ettiriyor. Sütyensiz tarzıyla dikkat çeken Jenner bu sefer iç çamaşırlı hallerini paylaştı.

Magazin 07-01-2024 10:20

Bu sefer çıplak değil ama... Kendall Jenner 27 bin dolarlık kürkten sonra yine gündemde

Son dönemde sütyensiz tarzıyla adından söz ettiren Kendall Jenner pek çok kez tepki görmüş ama buna rağmen tarzından ödün vermemişti. Jenner bu sefer giyinik haliyle tepki çekti. Jenner'ın 27 bin dolarlık kürklü monttan sonra yeni pozlarıyla gündemde.

Magazin 29-12-2023 10:50

Kourtney Kardashian sonunda paylaştı! Emzirdiği anları gösterdi

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian herkesin merak ettiği dördüncü bebeğinin ilk karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 26-12-2023 15:27

Kendall Jenner tarzından ödün vermedi! Flaşlar patlayınca...

Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan Kendall Jenner, ABD merkezli Forbes dergisinin başarıyla adından söz ettiren 30 yaş altı ünlüler listesine girerek gündeme gelmişti. Model son olarak kırmızı transparan elbisesiyle yine adından söz ettirdi.

Magazin 04-12-2023 14:33

Kourtney Kardashian yeni doğum yapmıştı! Oğlunun plasentasından...

Hamile kalmak için seks orucuna bile giren Kourtney Kardashian nihayet bebeğine kavuştu. Kourtney Kardashian doğumdan kısa süre sonra yaptığı paylaşımla yine gündem olmayı başardı.

Magazin 01-12-2023 13:55

Forbes listesine girmişti! Kendall Jenner gündemdeyken üstsüz poz verdi

Modellik kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen ve sektörün en iyi modellerinden biri olarak gösterilen Kendall Jenner, ABD merkezli Forbes dergisinin başarıyla adından söz ettiren 30 yaş altı ünlüler listesine girdi. Ablalarının izinden giden model bu haberlerle gündemdeyken üstsüz pozuyla da olay oldu.

Magazin 01-12-2023 09:28

Kim Kardashian şeffaf sütyen giydi! Frikiğini böyle engelledi

En son "American Horror Story" adlı dizide Siobhan rolünü canlandıran, milyarder yıldız Kim Kardashian sosyal medyayı sallayan pozlarıyla dikkat çekti. Kim son olarak şeffaf sütyeniyle adından söz ettirdi.

Magazin 26-11-2023 11:30

Kendall Jenner açıldıkça açıldı! Koltukta iç çamaşırlı pozu olay oldu

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen ve Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan model Kendall Jenner, lüks moda markası için kamera karşısına geçti. Jenner iç çamaşırlı ve sütyensiz halleriyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-11-2023 15:29

Hamile kalmak için seks orucu bile yapmıştı... Kourtney Kardashian doğum yaptı!

Hamile kalmak için yapmadığı kalmayan Kourtney Kardashian doğum yaptı. Kardashian – Jenner ailesinin yeni üyesi Rocky bebek dün gece dünyaya geldi.

Magazin 05-11-2023 14:56

Kim Kardashian'ın pantolonu patladı! Eğilemiyorum dedi bakın nasıl kapattılar

The Kardashians isimli televizyon programıyla sürekli gündem olan Kim Kardashian’ın giydiği siyah lateks tayt, bir etkinliğe katılmadan dakikalar önce kuliste yırtıldı. Kardashian o anlarda bakın nasıl bir çözüm buldu.

Magazin 12-10-2023 15:10

Kim Kardashian göğüslerini zar zor kapatan minicik iç çamaşırıyla poz verdi

Kourtney Kardashian ile bir süredir arasında sorunlar olmasıyla gündeme gelen Kim Kardashian yine adından söz ettirdi. Kardeşlerinin önüne geçmeyi her zaman seven Kim, göğüslerini zar zor kapatan minicik iç çamaşırıyla poz verdi.

Magazin 03-10-2023 14:42

Kylie Jenner yaptırdığı göğüslerini tutarak defileye geldi! İddialı seçim

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner, 19 yaşında göğüslerini de yaptırdığını itiraf etmişti. Cesur tarzıyla dikkat çeken Jenner katıldığı defileye göğüslerini tutarak geldi.

Magazin 29-09-2023 08:29

Ayrıldıkları iddia ediliyordu! Timothée Chalamet ve Kylie Jenner, konserde dudak dudağa yakalandı

Kardashian ailesinin en çok konuşulan isimlerinden Kylie Jenner özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Timothée Chalamet ile ayrıldığı konuşulan Kylie Jenner, Beyoncé'nin Los Angeles'taki konserinde dudak dudağa yakalandı.

Magazin 07-09-2023 11:55

Hamile olan Kourtney Kardashian çok zor bir ameliyat geçirdi! 'Bebeğimizin hayatını kurtardıkları için...'

Kourtney Kardashian, doğmamış çocuğu için hayat kurtaran bir ameliyat geçirdiğini ve bu ameliyatın kendisini "sonsuza kadar minnettar" kıldığını söyledi. Hamile kalmak için bir çok yöntem deneyen Kardashian'ı eşi yalnız bırakmadı ve turneyi yarıda keserek hastaneye koştu.

Magazin 07-09-2023 09:47

Kylie Jenner'in piknik tarzı! Keşke hiç yaptırmasaydım dediği göğüslerinin yarısını açıkta kaldı

Kylie Jenner, İtalya'da aile tatili sırasında gün batımında piknik yaparken beyaz korse elbisesiyle göz kamaştırıyordu. Göğüslerinin yarısını açıkta bırakan elbisesiyle pozlar veren Jenner'a beğeni yağdı.

Magazin 23-08-2023 10:23

Kendall Jenner bu sefer ata çıplak bindi! Elleriyle göğüslerini kapadı

Kardashians'ın yıldızı ve aranan modellerden Kendall Jenner, bir çekim için yine iddialıydı. Son dönemde sütyensiz pozlarıyla adından söz ettiren Jenner bu sefer de ata çıplak bindi.

Magazin 23-08-2023 08:08

Bu sefer sütyensiz değil ama... Kendall Jenner külotlu çorap üzerine giydiğiyle gündem oldu

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen ve Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan model Kendall Jenner sütyensiz halleriyle sık sık eleştiri alıyordu. Dergi çekimi için poz veren Jenner bu sefer sütyensiz değildi ama tarzıyla yine gündem olmaktan kurtulamadı.

Magazin 20-08-2023 09:58

Çocuklarının yanında müstehcen halleri tepki çekiyordu! Kourtney Kardashian son paylaşımıyla eleştirildi

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren Kourtney Kardashian büyük uğraşlar sonucunda 4. kez hamile kaldı. Çocuklarının yanında kocasıyla müstehcen pozlar vermesiyle tepki çeken yıldızın son pozuna düştüğü not da tepki çekti.

Magazin 11-08-2023 11:33

Timothee Chalamet, Kylie Jenner'ı terk etti! İşte sebebi

Göğüs ameliyatı itirafıyla gündeme gelen Kylie Jenner, iki çocuğunun babası Travis Scott ile ayrılmalarının ardından oyuncu Timothee Chalamet ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık 7 aydır birlikte olan ikili, yollarını ayırdı.

Magazin 03-08-2023 15:37

Kylie Jenner en yakın arkadaşıyla ilişkiye girdi mi? Açık açık yanıtladı

Geçtiğimiz günlerde sonunda göğüslerini büyüttüğünü itiraf eden Kylie Jenner, The Kardashians'ın 3. sezon finalinde en yakın arkadaşı Anastasia 'Stassie' Karanikolaou ile gizlice çıktığı ve birlikte olduğu yönündeki söylentilere açıklık getirdi.

Magazin 30-07-2023 15:44

Göğüs büyütme itirafı geldi! Plastik cerrahlar Kylie Jenner'ı hedef aldı

Jenner/Kardashian ailesinin öne çıkan isimlerinden Kylie Jenner'ın göğüs büyütme ameliyatı olduğunu nihayet itiraf etmesinden sonra uzmanlar yıldızın yalnızca bununla kalmamış olduğuna inanıyor. Plastik cerrahlar, Kylie Jenner'ın bakın neler yaptırdığını düşünüyor.

Magazin 28-07-2023 09:48

Kylie Jenner göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Jenner şimdi de göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti.

Magazin 27-07-2023 11:07

Yüzüm tamamen estetikli değil dedi ama... Kylie Jenner eski haliyle gündemde

Jenner/Kardashian kardeşlerin en zengini olan realite şov yıldızı ve girişimci Kylie Jenner, hakkında çıkan estetik iddiaları üzerine konuştu. Jenner "Yüzümün tamamen estetikli olduğu iddiası tamamen bir algıdan ibaret" dese de sosyal medya kullanıcılarını inandıramadı. Jenner'in eski halleri gündeme yeniden geldi.

Magazin 20-07-2023 15:29

Yakın dostu ablasının sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmişti! Kylie Jenner ve Jordyn Woods yıllar sonra bir arada

En yakın arkadaşı Kylie Jenner'ın ablası Khloe Kardashian'ın sevgilisi Tristan Thompson ile cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkınca Jordyn Woods, Jenner ile görüşemez olmuştu. Kylie Jenner ve Jordyn Woods dört yıl sonra yemekte buluşarak herkesi şoke etti.

Magazin 17-07-2023 12:09

Kourtney Kardashian Rihanna'nın izinde! Hamile stili dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile evlenen Kourtney Kardashian hamile kalmak için pek çok şey denemiş ve en sonunda istediği olmuştu. Kardashian ailesinin son dönemde öne çıkan isimlerden olan Kourtney cesur tarzını hamile stiline de yansıttı. Kourtney Kardashian'ı görenler "Rihanna'nın izinde" dedi.

Magazin 14-07-2023 07:38

Kylie Jenner kum saati fiziğini sergiledi! Yine adından söz ettirdi

Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya gelmişti. Doğum kilolarından kısa sürede kurtulan Jenner kum saati fiziğini sergiledi.

Magazin 09-07-2023 11:56

Kourtney Kardashian'dan karnı burnunda poz! Bikinisiyle büyüledi

Hamile kalmak için seks orucundan katı bir diyete kadar pek çok şey deneyen Kourtney Kardashian, geçen hafta eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü müzisyen Travis Barker ile evli olan Kardashian bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 05-07-2023 09:05

Kylie Jenner lüks evinin bahçesinde sere serpe güneşlendi!

Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner lüks yaşantısıyla sık sık adından söz ettiriyor. Genç yaşta büyük bir servet edinen Jenner son olarak evinin bahçesinde güneşin keyfini çıkardı. Kylie Jenner'in sere serpe pozuna beğeni yağdı.

Magazin 26-06-2023 09:22

Seks orucu ve katı diyetler işe yaradı, hamile kaldı! Kourtney Kardashian eteğini sıyırıp paylaştı

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren Kourtney Kardashian, geçen hafta eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurmuştu. hamile kalmak için seks orucundan katı bir diyete kadar pek çok şey deneyen yıldız çıkan karnını göstermek için pozlar verdi.

Magazin 23-06-2023 13:56

Seks orucundan cinsel ilişki iznine denemediği şey kalmamıştı! Kourtney Kardashian hamile sonunda hamile

Müzisyen Travis Barker ile evlenen reality şov yıldızı Kourtney Kardashian hamile kalmak için elinden geleni yapıyordu. Seks orucu deneyen ve kardeşinden cinsel ilişki molası isteyen yıldız sonunda hamile kaldı. Ünlü yıldız bu mutlu haberi eşinin konserinde pankart açarak duyurdu.

Magazin 18-06-2023 14:03

Flaşlar patlayınca olanlar oldu! Kendall Jenner yine sütyen giymedi

Ünlü model Kendall Jenner, Santa Monica'da ünlü bir restoranda akşam yemeği çıkışı görüntülendi. Cesur kıyafetiyle dikkat çeken ünlü model yine sütyen giymedi. Güzel model bu sefer flaşların azizliğine uğradı.

Magazin 15-06-2023 14:26

Model Kendall Jenner'in mini etekle zor anları! Eliyle kapatmaya çalıştı ama...

Son dönemin en çok aranan modelleri arasından yer alan Kendall Jenner tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Genellikle sütyensiz seçimleri sebebiyle adından söz ettiren Jenner mini eteğinin azizliğine uğradı.

Magazin 09-06-2023 14:00

Kendall Jenner üstsüz poz verdi! Göğüslerini eliyle kapadı

Kim Kardashian'ın kardeşi Kendall Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa yine sınırlarını zorladı ve üstsüz poz verdi. Göğüslerini eliyle kapatan Kendall Jenner son paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 08-06-2023 17:29

Göğüs uçlarına çiçek takmıştı! Kendall Jenner şimdi de bikinili pozuyla olay oldu

Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi model Kendall Jenner, son olarak ünlü bir tasarımcıya ait elbiseyi giyerek göğüslerini sergilemişti. Jenner şimdi de kırmızı bikinisiyle verdiği pozlarla adından söz ettirdi.

Magazin 06-06-2023 11:48

Kardeşinden ilişki izni istemişti! Kourtney Kardashian'dan cesur pozlar

Kourtney Kardashian ve Travis Barker evliliği sık sık gündeme geliyor. Son olarak tüp bebek tedavisi denedikleri ortaya çıkan çiftten Kourtney Kardashian evine gelen kardeşinden ve ekipten cinsel ilişki izni istemişti. Ünlü yıldız şimdi de cesur pozlara imza attı.

Magazin 28-05-2023 07:25

Kourtney Kardashian evine gelen kardeşinden '5 dakika cinsel ilişki izni' istedi! Şoke eden olay

Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker evlendikten sonra müstehcen pozlar vererek gündeme gelmişti. Çocuk yapmak için seks orucu bile yapan çift son olarak şoke eden bir olaya imza attı. Kourtney Kardashian evine gelen kardeşinden 5 dakika 'seks' izni istedi

Magazin 26-05-2023 11:04

Khloé Kardashian kırışıklıkları için kullandığı ucuz ve kolay yöntemi paylaştı! Her gece uyguluyorum

Khloé Kardashian, özel hayatı ve görünümü ile ilgi çeken Kardashian kardeşler arasında yer alıyor. 38 yaşındaki Khloé Kardashian'ın verdiği kilolara rağmen gergin cilde sahip olduğu görülüyor. Khloé Kardashian, güzelliği için uyguladığı ucuz bakım sırlarını paylaştı. Kırışıklarını geçirmek için kullandığı ürün hayranlarını şaşırttı.

Kadin 18-05-2023 19:11

Kourtney Kardashian ve kocası ayrı kalınca özlem arttı! Göğsünü öperken...

Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Seks orucu sonrası cinsel hayatlarının hareketlendiğini açıklayan çift bir süre ayrı kalınca birbirlerini özledi.

Magazin 11-05-2023 09:35

Kourtney Kardashian'dan tepki çeken pozlar...

MET Gala'ya kardeşlerinin aksine katılmayan Kourtney Kardashian, Instagram'da sigara içiyormuş gibi yaptığı bir dizi pozunu paylaşınca yine tepki çekti. Daha önce de çocuklarının yanında müstehcen pozlar veren ünlü yıldıza yorum yağdı.

Magazin 03-05-2023 13:49

Neredeyse frikik veriyordu! Kourtney Kardashian dekoltesiyle olay oldu

Kourtney Kardashian eşi Travis Barker ile birlikte kampa giderken üstü açık araçtan selfie yaptı. Derin göğüs dekoltesiyle neredeyse frikik verecek olan ünlü yıldız yine sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-2023 13:29

Kourtney Kardashian'ın sütyen detaylı tarzı yine beğenilmedi

Kourtney Kardashian, bu hafta sonu yapılacak Coachella Müzik Festivali öncesinde eşi Travis Barker ile California'ya gitmek için yola çıktı. Kardashian ailesinin son dönemde adından sıkça söz ettiren üyesinin sütyen detaylı tarzı yine beğenilmedi

Magazin 14-04-2023 13:39