Karın Kası Haberleri

'55 yaşındayım ama 25 yaşında bir adamın midesine sahibim' İşte karın kaslarına nasıl sahip olduğunun sırrı

Karın kaslarıyla dikkat çeken 55 yaşındaki kadın 25 yaşında bir gencin midesine sahip olduğunu söylüyor. Fit kadın bazı basit ve evde kolaylıkla yapılabilen egzersizler ile karın kaslarına sahip olduğunu söylüyor.

Kadin 18-03-2024 16:09

Gerçek yaşını duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor! En az 25 yaş genç gösteriyor

Yaş ilerledikçe cildimizde ve saçlarımızda meydana gelen değişiklerin yanı sıra stilimizde uyguladığımız bazı hatalar da çok daha yaşlı görünmemize neden oluyor. TikTok'ta dekolteli üstü ve üzerine tam oturan pantolonuyla gerçek yaşını açıklayan bir kadın sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok kullanıcı Latin kadının gerçek yaşına inanamadı.

Kadin 23-05-2023 10:24

En etkili ve pratik karın egzersizleri nelerdir, Spor yaparken beslenme nasıl olmalı? İşte evde yapabileceğiniz karın kası hareketleri

Estetik ve fit bir vücuda sahip olmak isteyenlerin ilk beklentilerinden biri sıkı bir karın bölgesine sahip olmaktır. Etkili egzersiz hareketleri ile fazla yağlardan kurtularak sağlığınıza kavuşurken iyi bir görünüm de elde edebilirsiniz. Karın ve bel çevresindeki yağları eritmek pek çok insan için zor görünebilir. Fakat düzenli çalışma programlarıyla bu yağlardan kurtulmak mümkündür.

Haber 10-04-2023 14:51

Karın kası ne kadar sürede, kaç ayda çıkar? Karın kası yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve baklava karın kasları için egzersiz önerileri

Spor yapmaya sağlıklı olmak için ya da yalnızca fit bir vücut için başlayabilirsiniz. Spora yeni başlayan insanların hedefleri arasında ilk sıralarda karın kaslarını belirginleştirmek gelir. Six-pack ya da baklava olarak adlandırılan karın kasları vücudun genel görünümünde ciddi değişikliklere sebep olur. Uygun beslenme ve sporla karın kaslarını belirginleştirmek düşünüldüğü kadar zor değildir. Baklava karın kasları için hangi egzersizler yapılmalı?

Haber 31-03-2023 17:16

Karın Kası

Karın Kası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karın Kası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evde kısa sürede karın kası nasıl yapılır? Evde karın kası yapmak için en etkili hareketleri nelerdir, karın kası kaç ayda çıkar?

Evde karın kası yapmak sağlıklı bir diyetle birlikte uygulanabilir egzersiz programı ile mümkün. Karın kasları güç, dayanıklılık ve denge için önemli bir rol oynarlar. Ayrıca karın kaslarınızı güçlendirmek sırt ağrısını azaltabilir, duruşunuzu düzeltebilir ve genel olarak sağlıklı bir vücut için önemli bir destek sağlar. Düzenli olarak egzersiz yaparak karın kaslarınızın güçlenmesini ve sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.

Haber 28-03-2023 17:41

Kadınlarda karın kası ne kadar sürede oluşur? Kadınlarda karın kası yapma hareketleri

Düzenli olarak spor yapan insanların ilk hedeflerinden biri sıkı karın kaslarına sahip olmaktır. Six pack olarak adlandırılan karın kasları kadınlarda fit görünmenin yöntemlerinden biridir. Ayrıca sağlıklı karın kasları aktif yaşamda pek çok kolaylık sağlar. Karın kasları sportif bedenin yanı sıra dik bir duruş sağlar. Spor yapmak sosyal hayatta özgüven kazandırır. Kısacası günümüzün yoğun tempolu yaşamında sağlıklı ve fit bir vücut sizi bir adım öne taşır.

Haber 16-03-2023 18:05

Karaciğeri tertemiz yapıyor: Karnı dümdüz yapan mucizevi kür tarifi!

Bu kür tarifi hem karaciğeri temizliyor hem de yağ yakımı desteği vererek dümdüz bir karına sahip olmanıza yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan nane ve limon aynı zamanda organlarda biriken toksik maddeleri de dışarı atmanızı sağlar. İşte mucizevi kürün tarifi...

Haber 24-01-2023 20:29

Emily Ratajkowski'nin karın kaslarına eleştiri yağmuru! Bu benim vücudum, boyun eğmeyeceğim

Son dönemde çarpıcı açıklamaları ve itiraflarıyla gündemden düşmeyen ünlü model, oyuncu ve yazar Emily Ratajkowski, bu defa karın kaslarına yönelik eleştirileri yanıtladı. Ratajkowski, sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere ateş püskürdü.

Magazin 26-11-2021 01:12

Diyet ve egzersize rağmen verilemeyen kilolara dikkat! Karın derisi sarkıklığı artık sorun olmaktan çıktı

Diyet ve egzersize cevap vermeyen karın derisi sarkıklığı olan fakat vücut kontürleri düzgün olan kadın ve erkekler bu ameliyat için adaydır. Bu ameliyat özellikle birkaç kez doğum yapmış, karın bölgesi derisinde çatlaklar oluşmuş ve sarkmış, ve karın kasları zayıflamış kadınlarda son derece faydalıdır. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Niyazi Şimdivar konu hakkında bilgiler verdi. 

Kadin 15-07-2021 13:46

Spor salonuna yüzlerce lira harcamadan karın kasları ile şov yapmak isteyenler için 9 muhteşem egzersiz

Dengeli beslenip düzenli egzersiz yaparak siz de yaz aylarına dümdüz ve kaslı bir karın görünümüyle girebilirsiniz. Peki; görenlerin gözlerini alamayacağı, sımsıkı karın kasları için hangi egzersizleri yapmalısınız? Bu yazımızda alt ve üst karın bölgenizi çalıştıracak egzersizleri inceliyoruz.

Kadin 18-06-2021 11:06

Evde göbek eritme egzersizleri ve karın sıkılaştırma hareketleri ile istediğiniz görünüme kavuşun!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte plaj kıyafetlerinin ortaya çıkması ve giydiklerimizin incelmesi daha kusursuz görünme arzusunu da beraberinde getiriyor. Bu noktada vücudumuzun en dikkat çeken noktaları arasında karın bölgesi geliyor. Karın sıkılaştırma ve göbek eritme egzersizlerinin daha çok önem kazandığı şu günlerde evde yapacağınız egzersizlerle görünümünüzü kusursuzlaştırabilirsiniz. Evde göbek eritme egzersizi ve karın sıkılaştırma için neler yapıldığını merak edenlere bazı tüyolar...

Haber 07-06-2021 08:50

Sadece yürüyerek karın kası yapmak mümkün! İşte püf noktası...

Sadece yürüyüş yaparak herkesin hayalini kurduğu karın kaslarına sahip olabileceğinizi söylesek ne düşünürdünüz? Bu durum özellikle mekik çekmekten hoşlanmayan ve bu yüzden karın egzersizini zahmetli bulup bu hayalinden vazgeçenlere büyük bir fırsat olacak. Nasıl mı? İşte yürüyüş yaparak bile karın kası elde edebilmenin 5 püf noktası…

Kadin 20-08-2020 10:57

Çağla Şıkel kaslarını sergiledi

Formunu korumak adına sporunu aksatmayan Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kol kasını gösterdi.

Magazin 18-07-2020 10:35

Elsa Hosk'ın karın kasları olay yarattı

Ünlü top model Elsa Hosk, saatlerce ter dökerek elde ettiği karın kaslarını gözler önüne seren kıyafetiyle olay yarattı.

Magazin 04-12-2019 11:46

Kim der 55 yaşında! Yonca Evcimik'ten vücut şov

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından fit vücudunu paylaştı. Evcimik, ilerleyen yaşına rağmen düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çekti.

Trend 28-06-2019 10:17

Erkeklerde yeni moda: Ameliyatla baklava yaptırıyor!

Eğer kadınların estetik meraklısı olduğunu düşünüyorsanız bu haberden sonra tüm fikriniz değişecek! Dünyada erkekler arasında oldukça trend haline gelen bu operasyonu öğrenince çok şaşıracaksınız.

Trend 03-05-2019 09:25

Merve Boluğur'un karın kası olay oldu

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Merve Boluğur, siyah bikinili paylaşımıyla alay konusu oldu.

Magazin 07-09-2018 21:59

Dümdüz Sımsıkı Bir Karın!

Bulutların perdelerini arayıp güneşin göz kırptığı bu zamanlarda, yaza hazırlıklar da başladı. Bu hazırlıkların başında ilk olarak fazla kilolardan kurtulmak geliyor. Estetik, Plastik & Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Çiğdem Ünal, karın germe ameliyatı hakkında açıklamalarda bulundu.

Kadin 19-04-2018 12:19

Hamilelik sonrası sarkmalara karşı karın kası tamiri

Hamilelik sonrası karın bölgesinde sarkmalar kadınların korkulu rüyaları arasında...

Haber 05-08-2016 14:24

Bel ağrılarınız için karın kaslarınızı güçlendirin

Çorlu Özel Şifa Hastanesi’nde Beyin Cerrahı Uzmanı Op. Dr. Necati Kaplan, bel ağrılarının çoğunun kas kökenli olduğunu ifade ederek, “Bel ağrılarının bir nedeni de zayıf karın kasları olabilir” dedi.

Haber 24-12-2013 11:12

Karın düzleştirme ameliyatı

Addomino-plasti de karın bölgesindeki fazla yağlar alınır ve estetik şekil bozuklukları düzeltilir.

Haber 02-08-2005 01:45