Kenan Işık Durumu Haberleri

9 yıldır komadaydı, sokakta görenler çok şaşırdı! Herkes Kenan Işık sandı ama gerçek bambaşka çıktı

'Kim Milyoner Olmak İster' isimli sevilen programın efsane sunucusu Kenan Işık, spor salonunun saunasındayken düşmüş ve beyin kanaması geçirmişti. 9 yıldır komada olan ve sevenlerinin iyi bir haber beklediği Kenan Işık hakkında ortaya çıkan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Onu sokakta gören herkes Kenan Işık sandı ama gerçek bambaşka çıktı.

Magazin 28-11-2023 17:39

Kenan Işık'ın son durumu nasıl? Ozan Zeybek'ten 8 yıldır komada olan Kenan Işık ile ilgili açıklama!

Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğuyla hafızalara kazınan Kenan Işık'ın son durumu vatandaşlar tarafından merak edildi. Beyin kanaması sonucu 8 yıldır komada olan ünlü oyuncu Kenan Işık’ın arkadaşı Ozan Zeybek, Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Zeybek, sanatçının Kenan Işık'ın son durumunu paylaştı.

Magazin 27-12-2022 08:21

Yıllardır komada... Kenan Işık hakkındaki yorumlar sonrası aileden açıklama

8 sene önce spor salonunda fenalaşarak yere düşen ve başını çarpıp hastaneye kaldırılan Kenan Işık uzun süredir komada. Zaman "Kenan Işık öldü mü?" sorusuyla gündeme gelen usta isimle ilgili yapılan yorumlardan sonra aileden açıklama geldi.

Magazin 11-12-2022 14:39

Kenan Işık Durumu

Kenan Işık Durumu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kenan Işık Durumu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.