Ünlü Oyuncu Haberleri

Merve Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla paylaştı! O pozlara yorum yağdı

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Merve Boluğur şimdi de son pozlarıyla dikkat çekti. Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla peş peşe paylaşım yaptı. Ünlü ismin o karelerine yorum yağdı.

Magazin 24-04-2024 09:38

Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla...

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan Deniz aradığı aşkı sonunda buldu. Güzel oyuncu gönlünü ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğluna kaptırdı.

Magazin 24-04-2024 08:32

Serenay Sarıkaya'nın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Bahar Candan olmuş'

Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken bir süredir adının aşk iddialarına karıştığı Mert Demir ile el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı böylece belgelenmiş oldu. Bu görüntüler ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sarıkaya şimdi de son pozlarıyla adından söz ettirdi. Bahar Candan benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-04-2024 07:49

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 23 Nisan kutlamasında! Özlenen devlet adamı yorumları yağdı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut halkıyla beraber 23 Nisan’ı kutladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ünlü oyuncuya sosyal medyada mesaj yağdı.

Magazin 23-04-2024 14:54

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 23-04-2024 10:13

Birileri var, olabilir demişti... Hafsanur Sancaktutan ve Sadri Alışık aşkı kısa sürdü!

Son dönemde cesur sahneleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Hafsanur Sancaktutan'ın Sadri Alışık ile aşkı ise kısa sürdü.

Magazin 23-04-2024 08:19

Eda Erdem ünlü oyuncuyu tanımadı mı? O anlar sosyal medyanın diline fena düştü

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 22-04-2024 15:02

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-2024 15:10

Türkiye'nin konuştuğu olayda bir ünlü isim daha! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun en büyük ablasının babası... 'Ferdi Özbeğen' iddiası...

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, ablasının babasına dair tartışmalar devam ederken, Gazeteci Onur Akay'dan çarpıcı bir iddia daha geldi. Akay, en büyük ablanın babasının, şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu dile getirdi. Bu iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 19-04-2024 15:47

Duygu Nebioğlu'nun Ümit Besen'le ilgili açıklaması çok konuşulmuştu... Ümit Besen'den açıklama geldi

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Nebioğlu, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi" demişti. İddiaların ardından Ümit Besen'den açıklama geldi.

Magazin 19-04-2024 13:53

Alkollüyken çevirmeye takıldı! Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat ehliyetini kaptırdı

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Neslihan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, alkolüyken direksiyon başına geçti. Çevirmeye takılan Pusat, yapılan kontroller sonucu ehliyetini kaptırdı.

Magazin 19-04-2024 13:15

Ünlü oyuncu Aslıhan Karalar o üniversiteden mezun oldu! Cüppe giydi, kep attı...

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Burçin Hatun karakteriyle adından uzun süre söz ettirmişti. İngiltere'deki Essex Üniversitesi’nde okuyan Karalar mezun oldu.

Magazin 19-04-2024 11:56

NewYork pozları olay oldu! Serenay Sarıkaya'ya beğeni yağdı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği davette boy gösterdi. Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü alan Sarıkaya tarzıyla geceye damga vurdu. Serenay Sarıkaya şimdi de New York pozlarıyla çok konuşuldu. Ünlü isme beğeni yağdı.

Magazin 19-04-2024 10:41

Oyuncu Bade İşçil'in iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Yanıt gecikmedi

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.

Magazin 19-04-2024 10:41

Ünlü futbolcu ile aşk yaşamıştı! Devrim Özkan son pozlarıyla olay oldu! Dövmesi dikkat çekti

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Devrim Özkan özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan Özkan'ın ayrılığı uzun süre konuşulmuştu. Devrim Özkan şimdi de tatil pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-04-2024 08:44

Estetikleriyle gündemdeydi! Dilan Çiçek Deniz'in son pozları olay oldu

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz estetikleriyle ilgili olarak 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi, denemek istedim' açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Deniz, şimdi de son haliyle gündem oldu. Özel bir geceye katılan ünlü oyuncu tarzıyla beğeni topladı.

Magazin 18-04-2024 09:24

Aşk iddialarıyla gündemdeydi! Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla dillere düştü! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'

Son dönemde adı birçok isimle anılan Melisa Döngel şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Döngel bu defa ödül gecesi tarzıyla adından söz ettirdi. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' seçilen Döngel'in tarzı hiç beğenilmedi ve pozlarına yorum yağdı.

Magazin 18-04-2024 08:13

Sergi pozları olay olmuştu! Aşka gelen Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisiyle peş peşe paylaşım yaptı

Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozları büyük tepki çekmişti. Sosyal medyada gündem yaratan pozlar hakkında açıklama yapan Kaygılaroğlu, o pozları sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiğini belirtmişti. Bu kez aşka gelen ünlü oyuncu yeni sevilisiyle peş peşe paylaşım yaptı.

Magazin 17-04-2024 23:22

Nurgül Yeşilçay'ın iddialı pozları sosyal medyayı salladı! Lahmacun kombini

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaştığı iddialı pozlara 'Lahmacun kombini' notunu düştü.

Magazin 17-04-2024 17:55

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme yaptığı iddia edilmişti! Cem Yılmaz'dan açıklama gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katılan Serenay Sarıkaya, derin göğüs dekolteli kıyafetiyle gündem olmuştu. Sarıkaya'nın iddialı tarzı olay olurken eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın yaptığı bir paylaşım gönderme olarak algılanmıştı. Cem Yılmaz'dan 'gönderme' iddialarına açıklama gecikmedi.

Magazin 17-04-2024 12:23

Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel sessizliğini bozdu! Ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği 'Aylin' karakteri ile adından söz ettiren Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Son dönemde özel hayatıyla da adından söz ettiren Melisa Döngel'in ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu aşk iddialarına yanıt verdi.

Magazin 17-04-2024 10:23

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ünlü iş insanıyla yakalandı! Yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı

Şimdilerde başrollerini Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Zaman zaman özel hayatıyla da adından söz ettiren Cavadzade ünlü iş insanıyla görüntülendi. Güzel oyuncunun yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı.

Magazin 17-04-2024 08:37

Survivor'da sınırlar aşıldı... Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Survivor İtalya'ya katıldı

Türkiye'de büyük bir ilgiyle izlenen Survivor bir çok ülkede yayınlanıyor ve sevilenerek takip ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle İtalya’da çok sevilen oyunculardan biri olan Aras Şenol, yepyeni bir maceraya başladı. Şenol, İtalya’nın Survivor’ı “L’isola dei Famosi”de yarışmaya başladı.

Magazin 16-04-2024 10:03

'Hızlı ve Öfkeli'nin yıldızı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker iddialı pozlarıyla gündemde

2001’de gösterime giren ilk filminden beri büyük bir efsaneye dönüşen 'Hızlı ve Öfkeli'nin başrolünde yer alan ve 2013’te trajik bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker’ın kızı son pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 15-04-2024 09:22

Cem Yılmaz'ın paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme mi? Sosyal medya karıştı

Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki kıyafetiyle gündem oldu. Cem Yılmaz'ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 14-04-2024 11:48

Cannes tarzıyla dillere düşmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek hastalığını açıkladı

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek geçtiğimiz günlerde dizi ekibi ile Cannes'a gitmişti. Cannes tarzı hiç beğenilmeyen ünlü oyuncuya sosyal medyada 'Çok rüküşsün' yorumları yapılmıştı. Feyza Civelek şimdi de hastalık açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 13-04-2024 12:57

Şişli'de film gibi olay! Rus kadının imdadına Rambo Berk yetişti! Hırsızı yakalayıp bağladı

Şişli'de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalanmaya başlandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs kadına bıçak çekince imdadına Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği “Rambo Berk” olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Yılmaz, hırsızı yakalayıp bağladı. O anlar ise kameralara yansıdı.

Magazin 13-04-2024 12:38

Aşk acısı geride kaldı! Melis Sezen çimlerde sere serpe... Keyfi yerinde

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Derin karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Melis Sezen ayrılık sonrası zor günler geçirmişti. Aşk acısını geride bırakan oyuncu sıcak havayı fırsat bilerek çimlerde sere serpe poz verdi.

Magazin 12-04-2024 07:59

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'nun doktorundan açıklama geldi! 'Hayati tehlikesi...'

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Kaldırıldığı hastanede tetkikler sonucu beynine pıhtı attığı öğrenilen Alço'nun doktorundan yeni açıklama geldi.

Magazin 09-04-2024 14:30

Nesrin Cavadzade'nin Ali Koç'la pozu sosyal medyayı salladı!

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak Ali Koç'la verdiği pozla gündeme geldi. Sosyal medyada oyucunun paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 09-04-2024 11:33

4 ay önce Burak Sergen'den boşanan Nihan Ünsal nişanlandı

Ünlü oyuncu Burak Sergen'den 4 ay önce boşanan Nihan Ünsal yapımcı Ali Balkan Avcı ile nişanlandı. Ünsal, beraber çekilmiş pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 08-04-2024 17:22

Bergüzar Korel takıntılarından bahsetti: Hep aynı çamaşırı giymem gerekiyor

Son dönemde Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyan, 3 çocuk annesi Bergüzar Korel katıldığı programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Takıntılarını anlatan Korel'in o anları güldürdü.

Magazin 08-04-2024 13:25

Sağlık Bakanı Koca'dan Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama: Kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca, Alço'nın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini belirterek "Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir." dedi.

Magazin 07-04-2024 21:29

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Aman Pembe görmesin

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceren Karakoç başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Oyuncu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla gündeme geldi. Siyah elbisesiyle poz veren oyuncunun sade ve şık haline beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-04-2024 16:53

Şafak Sezer evinin kapılarını açtı! Tuvaleti görenler şoke oldu

Tahsin Küçük ve Sergen Özen'in sunuculuğunu yaptığı Youtube'da yayınlanan Tahsin Sergen programının konuğu ünlü oyuncu Şafak Sezer oldu. Evinin kapılarını açan Sezer'in evindeki tuvalet dikkat çekti.

Magazin 06-04-2024 10:32

Yeni aşkıyla gündemdeydi! Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar dikkat çekti

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Yasemin Allen başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Eski FBI ajanı sevgilisi ile gündemde olan ünlü oyuncu son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar dikkat çekti.

Magazin 06-04-2024 07:52

Esra Dermancıoğlu Hudusuz Sevda'ya veda etti! 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu projeye veda etti. Dermancıoğlu'nun 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti.

Magazin 05-04-2024 13:09

Bir Peri Masalı'nın güzeli Alina Boz'un Rus annesini görenler inanamadı! 'Güzellik genetikmiş'

Son olarak Taro Emir Tekin ile başrolünü paylaştığı Bir Peri Masalı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Alina Boz son dönemde Umut Evirgen ile yaptığı evlilikle adından söz ettiriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Alina Boz şimdi de Rus annesi ile gündem oldu. Ünlü ismin annesini görenler çok şaşırdı.

Magazin 05-04-2024 09:39

Ayşe Hatun Önal 'Kocam' notuyla paylaşıp silmişti! 'Metressin' diyen Hande Sarıoğlu ifşalara devam etti! 'Hayali kişilerle...'

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' notuyla paylaşıp sildiği kare magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında 'Metressin' diyerek Ayşe Hatun Önal'ın kocam dediği kişinin ünlü oyuncunun eşi olduğunu açıklamıştı. Sarıoğlu, canlı yayında ifşalara devam etti.

Magazin 04-04-2024 17:05

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 04-04-2024 16:24

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk'in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok projede rol alan ünlü oyuncu Burcu Özberk başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Özberk estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 04-04-2024 11:45

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 03-04-2024 10:57

Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 1,5 ayda 10 kilo verdi! Değişimiyle herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yarım Elma dizisinde hayat verdiği 'Yonca' karakteriyle hafızalara kazınan Janset Paçal uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Şimdilerde değişimiyle gündem olan ünlü oyuncu 1,5 ayda 10 kilo verdi. Paçal'ın yeni görünümüne sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 03-04-2024 09:34

24 gün önce annesini kaybetmişti! Zafer Algöz'ün babası hayatını kaybetti

Usta oyuncu Zafer Algöz, 24 gün arayla iki büyük acı yaşadı. Geçtiğimiz günlerde annesi Güner Algöz'ü toprağa veren Zafer Algöz'ün babası Cevdet Algöz hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi ''65 yıllık aşıklar cennette buluştular'' sözleriyle duyurdu.

Magazin 03-04-2024 08:48

'Evlilik' yorumuyla gündem olmuştu! Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul parayı nereye harcadığını açıkladı

Son olarak Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Serdar Kılıçarslan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul 'evlilik' yorumuyla gündem olmuştu. 'Düğün yapmayın nikah kıyın' diyen ünlü oyuncu şimdi de parayı nereye harcadığını açıkladı.

Magazin 02-04-2024 14:53

Bülent Şakrak sosyal medya hesabından usta oyuncu İzzet Günay'ı paylaştı! Dünyanın en güzel yaş alan adamı

Bülent Şakrak, Türk sinemasının yakışıklı oyuncularından İzzet Günay'la çekilmiş bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Usta oyuncu İzzet Günay son görüntüsüyle gündem oldu. Oyuncunun halen daha yakışıklı hali ise gözlerden kaçmadı. Oyuncunun son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 02-04-2024 14:39

Kirli Sepeti'nin güzeli Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç Duymadım' dedi dillere düştü

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Yasemin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Özdemir 'Ben estetiğe ihtiyaç duymadım' deyince dillere düştü. Bestemsu Özdemir'e sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 02-04-2024 08:09

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-2024 14:48

'Rezalet' diyerek isyan etmişti! Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'ya videolu gönderme yaptı

Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etmiş ve binanın bakımsızlığına isyan etmişti. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'yı çektiği videoyla taklit etti.

Magazin 30-03-2024 13:53