Unlu Oyuncu Haberleri

Real Madrid'de Arda Güler özlemi sona eriyor! Milli oyuncu İspanyol devinin kampına katılıyor

Real Madrid forması giyen Arda Güler sezonu açıyor. Cumartesi günü Madrid'e gidecek milli oyuncu, takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Spor 2024-07-26 15:42:43

Aras Bulut İynemli'ye bomba partner! Devrim Özkan’ın yerine o geldi

Öyle Bir Geçer Zaman ki, İçerde ve Çukur gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli şimdilerde yeni projesi Deha ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü ismin merakla beklenen dizisinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Devrim Özkan ile partner olacak Aras Bulut İynemli'ye yeni partner geldi.

Magazin 2024-07-26 15:17:25

Teşkilat'ın yıldızı İlker Aksum'dan müjdeli haber geldi! Baba oluyor

Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Kambur' karakteri ile adından söz ettiren İlker Aksum şimdilerde bambaşka bir heyecan yaşıyor. Geçen yıl haziran ayında Dilay Ekmekçioğlu’yla nikah masasına oturan ünlü oyuncu baba olmaya hazırlanıyor.

Magazin 2024-07-26 13:12:50

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılığı olay olmuştu! Selin Türkmen'in yeni adresi belli oldu! Yakışıklı oyuncuyla...

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden rolü bittiği için ayrılan Selin Türkmen'in yeni projesi merak ediliyordu. Türkmen yeni sezonda Kara Dut dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun partneri ise yakışıklı oyuncu Burak Dakak oldu.

Magazin 2024-07-26 12:52:01

Özel hayat sorusunu açık açık cevapladı! Tuğba Özay sperm bankası itirafıyla şaşırttı

Eski manken ve oyuncu Tuğba Özay, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalının bu haftaki konuğu oldu. Cezaevi süreci ve anne olma hayali ile ilgili açıklamalar yapan Özay, sperm bankası itirafıyla da herkesi şaşırttı.

Magazin 26-07-24 12:14

Nejat İşler ile yatak sahneleri çok konuşulmuştu! İlayda Akdoğan rol arkadaşını öve öve bitiremedi

Netflix'te yayınlanan Nejat İşler'in başrolünü üstlendiği "Kötü Adamın 10 Günü" filmindeki cesur sahneler uzun süre konuşulmuştu. Filme İşler'in genç oyuncu İlayda Akdoğan ile yatak sahneleri damga vurmuştu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Akdoğan Bebek'te görüntülendi ve kendisine rol arkadaşı Nejat İşler sorulunca övmelere doyamadı.

Magazin 26-07-24 11:09

Burcu Özberk davet tarzıyla gündem oldu! Bir bakan bir daha baktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Özberk son olarak başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Ruhun Duymaz dizisinde ekranlarda yer almıştı. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran Özberk önceki akşam bir markanın davetine katıldı. Ünlü ismin davet tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 26-07-24 09:58

Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu! Gollerine Alanyaspor formasıyla devam edecek...

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Sezonun açılmasına çok az bir süre kala İstanbul takımlarıyla görüşen fakat anlaşma sağlayamayan milli oyuncu Alanyaspor ile sözleşme imzaladı. Corendon Alanyaspor, Serdar Dursun'un lisansını çıkardı.

Spor 25-07-24 15:22

4'ncü kez evlenen Burak Sergen balayına doymadı! 26 yaş küçük eşiyle yeni rotası bakın neresi oldu

Ünlü oyuncu Burak Sergen, 31 Mayıs'ta kendi tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban ile dünya evine girmişti. 4'ncü kez evlenen ünlü isim balayı için İspanya ve Bodrum'u seçti. Aylardır yeni eşiyle tatilde olan Burak Sergen şimdi de rotasını Kapadokya'ya çevirdi.

Magazin 25-07-24 15:09

Kadir Doğulu'nun görüntüleri uzun süre konuşulmuştu! 'İlk görüşte aşk mıydı?' diye soruldu! Neslihan Atagül'ün verdiği yanıt şaşırttı

'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ile evliliğinde sekiz yılı geride bıraktı. Geçtiğimiz yıl Kadir Doğulu'nun gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıkmış ve ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Ancak ünlü çift her seferinde aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi. Neslihan Atagül şimdi de katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla gündem oldu.

Magazin 25-07-24 14:44

Eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını sızdırmakla suçlanmıştı! Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu davasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu Berk Oktay 2020 yılında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski eşi Merve Şarapçıoğlu, oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla uzun süredir yargılanıyordu. O davada yeni bir gelişme yaşandı ve Şarapçıoğlu'nun suçsuzluğu Yargıtay tarafından onaylandı.

Magazin 25-07-24 09:47

Kerem Bürsin kaslarını gösterdi sosyal medya yıkıldı! “Yunan heykeli gibi”

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde canlandırdığı Ateş Arcalı karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Kerem Bürsin şimdilerde yeni projeleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Yakışıklı oyuncu son olarak bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Ünlü ismin üstsüz pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 25-07-24 08:23

Uzun zamandır ekranlarda yoktu! Aslı Enver'e bomba partner! Yakışıklı oyuncuya teklif gitti

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Babil gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Aslı Enver oyunculuğa annelik arası vermişti. Şimdilerde setlere geri dönmeye hazırlanan ünlü ismin partnerinin kim olacağı merak konusuydu. İddiaya göre yakışıklı oyuncu Engin Akyürek'e teklif gitti.

Magazin 24-07-24 16:54

Yılın aşk bombası... Hande Doğandemir Geldi benimki diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Güneşi Beklerken, Hayatımın Aşkı, Can Kırıkları, Annemizi Saklarken ve son olarak Hayat Bugün dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hande Doğandemir şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Doğandemir, kalpli "Geldi Benimki" notuyla yeni bir ilişkiye başladığının mesajını verdi. Hande Doğandemir'in yeni aşkı ünlü oyuncunun eski eşi çıktı.

Magazin 24-07-24 14:36

'Yılın ilk aylarında boşanma rekoru kırıldı' dendi... Murat Akkoyunlu'ya mutlu evliliğin sırrı soruldu! Eşiyle diyaloğu güldürdü

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) 2023 yılına ilişkin evlenme ve boşanma istatistiklerinden yaptığı derlemeye göre, geçen yıl evlenen çiftlerin sayısı 565 bin 435, boşananların sayısı 171 bin 881 olarak kayıtlara geçti. Bu verilere göre yılın ilk üç ayında boşanma oranlarının arttığı kaydedildi. Boşanma oranlarındaki artış ünlü oyuncu Murat Akkoyunlu'ya soruldu. Mutlu evliliğin sırrını eşi açıkladı.

Magazin 24-07-24 12:12

Arda Güler ile pozu çok konuşuldu! Aşk Adası yıldızı Ekin Su'dan tatil pozları

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island/Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yıldız futbolcu Arda Güler ile poz verince adından söz ettirmişti. Ekin Su son olarak Bodrum'a tatile gelerek paylaşımlarda bulundu.

Magazin 24-07-24 10:53

Bodrum, Çeşme, Yunan... Talat Bulut tatil sorulunca açık oldu: Kirada oturuyorum

Son dönemde tatil beldelerindeki fiyatlar gündemde. Talat Bulut'a da tatil sorusu yöneltildi. Ünlü oyuncu parasının olmadığını söyleyip tatil yapmadığını ifade etti.

Magazin 24-07-24 10:16

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, Türkiye futbol tarihine geçecek!

Sevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'yi yarın Türkiye'ye getiriyor. Oyuncu ile de anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, Türkiye futbol tarihinin en pahalı transferine imza atacak.

Spor 23-07-24 16:31

Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Dursun yeni takımına imzayı attı!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Sezonun açılmasına çok az bir süre kala İstanbul takımlarıyla görüşen fakat anlaşma sağlayamayan milli oyuncu Alanyaspor ile söz kesti.

Spor 23-07-24 16:19

İspanya bu haberi konuşuyor! 'Arda Güler ayrılmak istiyor, gitmek için şartları zorlayacak'

Real Madrid'de forma giyen milli yıldız Arda Güler yeni takımında istediği süreyi bir türlü bulamazken, İspanya'da genç oyuncu için çok konuşulacak bir makale kaleme alındı. İşte detaylar...

Spor 23-07-24 15:48

Gizem Karaca Konumuz huzur diyerek paylaştı! Lüks evi hayran bıraktı

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturan oyuncu Gizem Karaca, evlilikten sonra İstanbul'dan ayrılarak Ege'de yaşamaya başlamıştı. Doğa ile iç içe yaşayan güzel oyuncu lüks evinden paylaşım yapınca beğeni topladı.

Magazin 23-07-24 14:23

New York tarzı hiç beğenilmedi! Afra Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Son olarak New York'a giden Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 23-07-24 09:17

“Ortalıkta adam kalmadı” demişti! Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka aşk mı yaşıyor?

“Ortalıkta adam kalmadı” diyerek gündem olan Hafsanur Sancaktutan’ın yeni aşka yelken açtığı iddia edildi. İddialara göre oyuncu Kubilay Aka’yla flört ediyor.

Magazin 23-07-24 07:27

En zor veda! Akın Akınözü annesinin cenazesinde ayakta durmakta zorlandı

Oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun annesinin cenazesinde zor anlar yaşadı. Oyuncunun o halleri sevenlerini de üzdü.

Magazin 23-07-24 07:01

Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor! Yıldız oyuncu, Mourinho'nun telefonu sonrası teklifi kabul etti

Fenerbahçe, uzun zamandır ilgilendiği Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe, Sevilla'yı da ikna etti. Sevilla kulübü bu hamlenin ardından resmi açıklama yaptı.

Spor 22-07-24 18:16

Uzun süredir yurt dışında yaşıyor! Ceyda Ateş ve eşi Amerika'da restoran zinciri satın aldı

İş insanı Buğra Toplusoy ile evlenip Amerika'ya yerleşen oyuncu Ceyda Ateş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Ateş ve eşi yeni bir yatırım yaptı ve Amerika'da restoran zinciri satın aldı.

Magazin 22-07-24 14:10

Cinsiyet değişimiyle çok konuşmuştu! Ses inceltme ameliyatı olan Meli Bendeli'nin son pozları gündemde

Bir dönem ekranların popüler dizisi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimiyle çok konuşulmuştu. Ses inceltme ameliyatı geçiren başarılı oyuncu son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-07-24 11:58

‘Kızılcık Şerbeti’nin ‘Görkem’i Özge Özacar iş insanı sevgilisini sevgilisini öpmeye doyamadı

‘Kızılcık Şerbeti’nin ‘Görkem’i, Özge Özacar son dönemde adından sıklıkla söz ettiriyor. Güzel oyuncu son olarak sevgilisi Oğuz Özmen’i, Bodrum tatilinde öpücüklere boğarken görüntülendi.

Magazin 22-07-24 07:12

Seksenler'in yıldızı Erdem Baş Türkiye'yi terk etmişti! Yeni işi duyanları şaşırttı: İki aydır hayatım değişti

Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen Erdem Baş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Hayatına dair detayları paylaşan ünlü oyuncu yeni bir işe girişti ve bunu da sosyal medyadan paylaştı. Erdem Baş'ın yeni işi duyanları şaşırttı.

Magazin 22-07-24 06:47

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum

Uzun zaman sonra bir programa katılarak ekrana çıkan oyuncu ve yazar İclal Aydın gözlerden uzakta yaşadığını anlattı. "Foça'nın bir köyünde yaşıyorum" diyen İclal Aydın yeni hayatında çok mutlu olduğunu da söyledi.

Magazin 22-07-24 06:47

Galatasaray, Guela Doue transferinden vazgeçti! İbrahim Hatipoğlu: 'Listemizdeki önemli oyunculardan biriydi'

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, sarı-kırmızılıların gündeminde bulunan 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Guela Doue'nin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı. Hatipoğlu, "Doue, listemizdeki önemli oyunculardan biriydi. Gelinen noktada Galatasaray bu oyuncu ile görüşmeleri sonlandırma noktasına geldi. Artık Doue transfer listemizde bulunmuyor. Taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklılar, biz bir hedef koymuştuk kamp dönemine yetiştirme hedefi" dedi.

Spor 21-07-24 20:28

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı

Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren ünlü oyuncu Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve oyuncunun yakınları katıldı.

Magazin 21-07-24 17:48

Tuba Büyüküstün Seda Bakan'a Ben seni tanımıyordum dedi! O anlar sosyal medyada tepki çekti

Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan birlikle rol aldıkları Zeytin Ağacı dizisinin galasında boy gösterdi. Seda Bakan konuşurken Tuba Büyüküstün'ün sözünü keserek "Ben seni tanımıyordum" demesi sosyal medyayı salladı. Oyuncuya eleştiri yağdı.

Magazin 21-07-24 13:38

Melis Sezen, 21 Temmuz Oğlak Dolunayı'na hazır! Yine dansıyla adından söz ettirdi

21 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Oğlak Dolunayı etkileri merak edilirken güzel oyuncu Melis Sezen dolunayı dansıyla karşıladı. Sık sık yaptığı danslarla gündeme gelen Sezen yine dikkat çekmeyi başardı.

Magazin 21-07-24 09:35

Elçin Sangu ayakkabılarını kenara atıp Çerkes dansı yaptı! Düğünde herkes hayranlıkla izledi

Güzel oyuncu Elçin Sangu kuzeninin düğününde çıplak ayak Çerkeslerin yöresel oyunu olan 'Qafe' oynadı. Düğünde tüm dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, becerisiyle sosyal medyada da alkış topladı.

Magazin 21-07-24 08:48

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti! Acı haberi Zafer Algöz duyurdu

Birçok dizi ve filmde rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncu Zafer Algöz duyurdu. Adana'da yaşamını yitiren Kökkaya, 82 yaşındaydı.

Magazin 20-07-24 17:54

Eski kocası 'eskortluk yapıyordun' deyince dayanamadı! Damla Ersubaşı ile eski eşi Mustafa Can Keser yine birbirine girdi

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, eski kocası Mustafa Can Keser ile sancılı bir boşanma süreci yaşadı. İkili arasındaki gerginlik yine alevlendi. Mustafa Can Keser Ersubaşı'na 'seni tanıdığımda eskortluk yapıyordun' deyince ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 20-07-24 15:53

Juventus'a Kenan Yıldız şoku! 4 katı maaş teklifini elinin tersiyle itti

Juventus'un yıldız oyuncusu Kenan Yıldız, İtalyan devinin kendisine önerdiği sözleşme teklifini reddetti. Maaşı düşük bulan milli oyuncu, Juventus'tan daha çok para istiyor.

Spor 20-07-24 15:29

Akın Akınözü'nün anne acısı! Oyuncu Özlem Akınözü hayatını kaybetti

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü anne acısıyla sarsıldı. Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü hayata gözlerini kapadı.

Magazin 20-07-24 14:23

Alacağı ücret dudak uçuklatmıştı! Hadise büyük oyuncu çıktı! Seda Bakan öve öve bitiremedi

Sahne şovları ve cesur kostümleriyle adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolünü paylaştığı dizi için gün sayıyor. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi projesi için kamera karşısına geçen Hadise'nin bu projeden alacağı ücret de dudak uçuklatmıştı. Yakın arkadaşı Seda Bakan Hadise'nin oyunculuğunu övmelere doyamadı.

Magazin 20-07-24 13:11

Okan Buruk, Galatasaray'ın iki yıldızının üstünü çizdi! Takımdan gönderiliyorlar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımdan gidecek oyuncuları belirledi. Yeni sezonda yedek kulübesinde dahil mutsuz oyuncu istemeyen Okan Buruk, performanslarını yeterli bulmayan oyuncuların listesini yönetime verdi.

Spor 20-07-24 12:18

Ateş Kuşları'nın güzeli İlayda Alişan imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son dönemde hem özel hayatı hem de başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen İlayda Alişan şimdi de yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekti. Saçlarını kestiren güzel oyuncu son halini 'sevdiniz mi?' notu ile paylaştı. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-07-24 11:40

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı!

Fenerbahçe, Faslı golcü oyuncu Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncu ile 4 yıllık anlaşmaya varan sarı-lacivertliler kısa süre içinde resmi açıklamayı yapacak.

Spor 20-07-24 10:00

Zafer Algöz İSPARK otopark fiyatlarına isyan etti! 'Ev kirası gibi'

Son dönemde yaşanan fiyat artışları ve pahalılık ünlü isimleri de vurdu. Usta oyuncu Zafer Algöz İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İSPARK'a arka arkaya yaptığı otopark zamlarını duyunca isyan etti.

Magazin 20-07-24 07:25

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun hikayesi sona eriyor! İspanyol ekibiyle anlaşmak üzere...

Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koyan Kerem Aktürkoğlu için yeni bir teklif sarı-kırmızılılara ulaştı. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen milli oyuncu için İspanyol ekibi Real Sociedad devreye girdi.

Spor 19-07-24 08:38

Esra Bilgiç son pozlarıyla yine sosyal medyayı salladı! Ünlü isim kayıtsız kalamadı! 'Göz değil nakış mübarek'

Son dönemde projeden projeye koşan Esra Bilgiç sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim peş peşe paylaştığı karelerle yine sosyal medyayı salladı. Esra Bilgiç'in karelerine ünlü oyuncu Ekin Türkmen kayıtsız kalamadı.

Magazin 18-07-24 12:35

Bahar'ın Timur'u Mehmet Yılmaz Ak soluğu tatilde aldı! Sevgilisiyle denizde aşka geldi

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisinde Timur rolüne hayat veren Mehmet Yılmaz Ak dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Ünlü oyuncu sevgilisiyle denizin ve güneşin tadını çıkarırken kameralara yakalandı.

Magazin 18-07-24 11:43

Love Island'ın şampiyonu Ekin Su Arda Güler'le bir araya geldi! O kare gündem oldu

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island/Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yıldız futbolcu Arda Güler'le bir araya geldi. Ünlü ismin spor salonundan paylaştığı kare kısa sürede gündem oldu.

Magazin 18-07-24 08:39