Ünlü Oyuncu Haberleri

Sydney Sweeney'in üstüne bir bakan bir daha baktı! İlginç tasarım dikkat çekti

Sydney Sweeney, kırmızı halıda dikkat çeken görünümleriyle adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu yine herkesin kendisine bakmasını sağlayacak bir seçimde bulundu.

Magazin 18-03-2024 08:48

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliği 15 dakikada bitmişti! Ceyda Düvenci aradığı aşkı buldu

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakika da bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci şimdi de aşk bombasıyla gündeme geldi. İki çocuk annesi ünlü oyuncu aradığı aşkı sonunda buldu.

Magazin 16-03-2024 12:13

Eşi 6 aylık hamile... Ahmet Kural oğlunun doğumu için başka ülkeye gidecek

Geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Çiftin oğullarının doğumu için başka bir ülkeye gidecekleri iddia edildi.

Magazin 16-03-2024 11:11

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den iyi haber geldi!

Kızılcık Şerbeti Abdullah Ünal namı diğer Apo karakterine hayat veren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğer'in sağlık durumu merak ediliyordu. Oyuncu geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi altına alınmıştı. Sağlık sorunlarıyla boğuşan oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisini bıraktı ve Abdullah Ünal rolüne Ahmet Mümtaz Taylan hayat vermeye başladı. Peki Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Taburcu oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 15-03-2024 20:49

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu özel hayat sorusuna çekinmeden yanıt verdi! Bir kere libido diye bir gerçek var

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde 'Ayza' karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Doğu, Sibel Arna'nın programına konuk oldu. Ünlü ismin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-2024 17:34

Aile'nin güzeli Serenay Sarıkaya başına bandana taktı! Tarzı 'Kızılcık Şerbeti'ne mi girecek?' dedirtti

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Bir markanın Türkiye'deki elçisi olan Sarıkaya markanın etkinliği için Güney Kore'nin başkenti Seul'a gitti. Ünlü oyuncu davet tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-2024 15:35

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin 13-03-2024 23:14

Oscar'da 'yok artık' dedirten benzerlik! Lily Gladstone'u gören Gupse Özay sandı

96'ncı Oscar Ödülleri Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlendi. Törene katılım gösteren ABD'li oyuncu Lily Gladstone ile ünlü oyuncu Gupse Özay arasındaki benzerliği gören şaşkınlığını gizleyemedi. O anlara sessiz kalamayan Gupse Özay da benzetildiği oyuncunun fotoğrafını paylaştı.

Magazin 13-03-2024 21:04

Düğününe bile katılmamıştı... Murat Cemcir Ahmet Kural'ı engelledi mi? Şaşırtan sözler

Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi gibi yapımlara birlikte imzasını atan, kariyerlerini birlikte yürüten Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in aralarının açık olduğu bir süredir gündemdeydi. Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir'den çarpıcı açıklamalar geldi.

Magazin 13-03-2024 12:44

Ateş Kuşları'nın Gülayşe'si İlayda Alişan 'Sürpriz' diyerek yeni imajını paylaştı!

Son zamanlarda pek çok ünlü isim imaj değişikliğine gitti. Bu kervana son olarak ünlü oyuncu İlayda Alişan da katıldı. Alişan, saçlarında doğal rengine dönmeyi tercih etti.

Magazin 13-03-2024 10:44

Ruhun Duymaz'ın güzeli Burcu Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı! 'Gelin gibi'

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Burcu Özberk başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle dikkat çekiyor. Bir dergi çekimi için poz veren Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı. Ünlü isme 'Gelin gibi' şeklinde yorumlar yapıldı.

Magazin 13-03-2024 09:05

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yıldızı Tuvana Türkay estetiksiz haliyle şoke etti

Şimdilerde Uğur Güneş ve Mehmet Ali Nuroğlu ile başrolünü paylaştığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiren Türkay, bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin o halini görenler inanamadı.

Magazin 12-03-2024 14:39

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan entübe mi edildi? Oğlundan açıklama geldi

Dördüncü kez kansere yakalanan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın sağlık durumu hakkında entübe iddiası sevenlerini üzdü. Öztan'ın oğlu ise iddialardan sonra açıklama yaptı.

Magazin 12-03-2024 07:33

Sydney Sweeney Angelina Jolie'nin daha önce giydiği o elbiseyi giydi! Oscar kırmızı halısını salladı

'Euphoria' dizisinde Cassie Howard karakterine hayat vererek büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Sydney Sweeney Oscar partisine damga vurdu.

Magazin 11-03-2024 14:50

Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi! Maşallah güzellik anneden

Geçtiğimiz yıl ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi. Berkin Gökbudak ile evli olan oyuncunun kızının güzelliğine yorum yağdı.

Magazin 10-03-2024 15:10

Suna Yıldızoğlu'ndan eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na duygusal veda... İç dünyamı keşfeden insan

Usta oyuncu Suna Yıldızoğlu'ndan eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na duygusal veda... Suna Yıldızoğlu paylaşımında "Soyadını taşımaktan onur duydum" dedi.

Magazin 10-03-2024 11:35

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel davet tarzıyla gündem oldu! 'Şık ve güzel'

Şimdilerde başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'İncila' karakteri ile adından söz ettiren Cemre Baysel Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde boy gösterdi. Baysel siyah elbisesi ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 09-03-2024 14:26

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın tarzı gündem oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya bu defa tarzı ve saçıyla sosyal medyanın diline düştü. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-03-2024 14:22

Zafer Algöz'ün acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

Son olarak Erşan Kuneri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Zafer Algöz aldığı acı haberle sarsıldı. Zafer Algöz annesi Güner Algöz'ü kaybetti.

Magazin 09-03-2024 09:56

Çukur'un Vartolu Saadettin'iydi... Erkan Kolçak Köstendil sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmedi! Yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği 'Vartolu Saadettin' karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile adından söz ettiren Köstendil bu defa bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmemesi ile gündem oldu.

Magazin 07-03-2024 16:57

Ceyda Düvenci Yan Oda'nın yıldızı Nazan Kesal'ı konuk etti! 'Kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın' deyince... Sosyal medya ayağa kalktı

Yan Oda dizisiyle ekranlara dönecek olan ünlü oyuncu Nazan Kesal, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Yeni projesi hakkında konuşan Nazan Kesal'a Ceyda Düvenci'nin 'Kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 07-03-2024 15:37

Taburcu olması bekleniyordu! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı 'Abdullah' rolüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirdi. İki kez ameliyat olan Tanrıöğen'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyordu. Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.

Magazin 07-03-2024 09:01

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor! İşte yeni rolü

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yer alıyor. Dizide canlandırdığı Memati rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor. Uygun yeni dizisinde Kürşat rolüne hayat verecek.

Magazin 06-03-2024 19:56

Dilan Çiçek Deniz hakkında flaş iddia! Ortalığı ayağa kaldırdı, valeyi işinden etti

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Deniz'in bir mekana gazetecilerin gelmesi ile birlikte ortalığı ayağa kaldırdığı iddia edildi. Deniz'in mekan yetkileriyle karşı karşıya gelmesi sonucu bir vale işinden oldu.

Magazin 06-03-2024 15:30

Seksenler'in yıldızı Efe Deprem feci kazada hayatını kaybetti!

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Zafer' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Efe Deprem geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Magazin 06-03-2024 11:41

15 yıl sonra Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı... Fenomen diziyle geri dönüyor! Onur Bay'ın son halini görenler çok şaşırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile adından söz ettiren Onur Bay 15 yıl sonra diziden ayrılmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Onur Bay'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-03-2024 08:30

Oyuncu Didem Uzel'den yıllar sonra gelen itiraf: Bugünkü aklım olsa asla paylaşmazdım!

Oyuncu Didem Uzel, oğlu Aslan'la ilgili artık paylaşım gerçekleştirmeme kararı aldığını açıkladı. Uzel, tüm dünyada çocuk kaçırma ve pedofili olaylarının sıklıkla yaşandığına vurgu yaparak, "Çocuğunuzun kimliğini açığa çıkarmak hiç doğru değil. Bugünkü aklım olsa Aslan’ın tek bir kare fotoğrafını paylaşmaz ve yüzünü göstermezdim” ifadelerini kullandı.

Magazin 04-03-2024 16:44

Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı! Settar Tanrıöğen istemiş

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni Abdullah Ünal’ı Ahmet Mümtaz Taylan günlerdir gündemdeydi. Settar Tanrıöğen’in yerine gelen ünlü oyuncu "Kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu" dedi.

Magazin 04-03-2024 09:19

Sydney Sweeney kırmızı elbisesiyle yaktı geçti! Yaşayan en ateşli kadın

'Euphoria' dizisinde Cassie Howard karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sydney Sweeney son dönemde oldukça popüler. Bir çekim için kırmızı elbisesiyle poz veren güzel oyuncuya "Yaşayan en ateşli kadın" yorumları yağdı.

Magazin 04-03-2024 08:39

Erkan Can fena dolandırıldı! 9 bin doları gitti, dava sonrası bakın ne kadarını geri aldı

"Bambaşka Sohbetler" programına ünlü oyuncu Erkan Can nasıl dolandırıldığını anlattı. Bir telefonla 9.000 doları gitti. Erkan Can konuşmasında "Suçlu yakalandı, paramızın bir kısmını aldık. O günkü kurdan bir 100 bin lira para aldık" dedi.

Magazin 03-03-2024 14:17

20 kilo vermişti, yeni dizisinde üzerini çıkardı! Bergüzar Korel'in o anları sosyal medyayı salladı

Londra- İstanbul arasında mekik dokuyan ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Bergüzar Korel bu defa yeni dizindeki sahneleri ile adından söz ettirdi. Düğüm dizisi için imaj tazeleyen ve 20 kilo veren ünlü ismin üzerini değiştirdiği anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-03-2024 12:46

İnci Taneleri o sahnesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dilber öldü mü?'

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç gibi ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizinin son bölümüne Dilber'in eşi tarafından darp edildiği ve kanlar içinde hastaneye götürüldüğü sahne damga vurdu.

Magazin 01-03-2024 08:08

İklim Tamkan'ın iddiaları sonrası Fırat Tanış sessizliğini bozdu! Yıllarca varlığını savunduğum...

İklim Tamkan'ın iddialarına göre eski sevgilisi Fırat Tanış kendisinin peşini bırakmayıp psikolojik şiddet uyguladı. Tamkan ve Gonca Vuslateri'nin iddiaları sonrası ünlü oyuncudan açıklama geldi.

Magazin 29-02-2024 14:07

Ömer dizisine Avukat Nehir geliyor! Kurtlar Vadisi'nin yıldızı kadroda

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'e yeni bir isim dahil oluyor. Daha önce Kurtlar Vadisi Gladio, Bir İstanbul Masalı ve Hatırla Sevgili gibi dizilerde rol alan ünlü isim Ömer dizisinde Avukat Nehir rolüne hayat verecek. Dizide Gamze ile Ömer'in başvuracağı Avukat Nehir'in dizinin seyrini nasıl değiştireceği ise merak konusu.

Magazin 28-02-2024 18:48

Yanlışlıkla paylaşıldı! Murat Yıldırım kızı Miray'ın yüzünü ilk kez gösterdi

Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Ömer Atmaca' karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve İman Elbani'nin kızlarının ilk görüntüsü ortaya çıktı. Ünlü çiftin kızı Miray'ın videosu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-02-2024 14:55

Kurtlar Vadisi'nin Çapsız Abidin'iydi! Abidin Yerebakan diziye nasıl girdiğini anlattı! 'Raci Şaşmaz beni aradı...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve son dönemde yeniden çekileceği söylenen Kurtlar Vadisi dizisinin hayranları bu iddialar ile heyecanlanmıştı. Şimdi de dizide Çapsız Abidin karakterine hayat veren Abidin Yerebakan'ın açıklamaları gündem oldu. Yerebakan yıllar sonra diziye nasıl dahil olduğunu anlattı.

Magazin 28-02-2024 14:14

The Sopranos'un efsane oyuncusu Drea de Matteo'dan Onlyfans itirafı! 5 dakikada...

Dünya tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Sopranos’ta Adriana La Cerva isimli karakteri canlandıran Drea de Matteo Onlyfans itirafıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-02-2024 12:01

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun’u Özge Törer tarzıyla ödül törenine damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği 'Bala Hatun' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Törer Ayaklı Gazete ödül törenine damga vurdu. İddialı tarzıyla bakana bir daha baktıran Törer gecede 'Parlayan Yıldız' ödülünün sahibi oldu. Ünlü ismin pozlarına yorum yağdı.

Magazin 27-02-2024 12:33

Sinem Kobal kardeşinin doğum gününü kutladı, görenler çok şaşırdı! Meğer Selena'da o da oynamış

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Sinem Kobal bu defa kardeşi ile pozlarını peş peşe paylaştı. Kardeşi Kerem Kobal'ın doğum gününü kutlayan ünlü ismin bu paylaşımı çok konuşuldu. Kobal'ın kardeşiyle bir dönemin efsane dizisi Selana'da birlikte rol aldıkları ortaya çıktı.

Magazin 27-02-2024 11:43

Selen Görgüzel yıllar önce sette uğradığı tacizi anlattı! Akıllara Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur'un şoke eden sözleri geldi

Son dönemde sperm ile cilt bakım açıklamasıyla gündeme gelen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel yıllar önce dizi setinde uğradığı tacize dair konuştu. Selen Görgüzel'i taciz eden isimlerden birinin Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur olduğu iddia edildi.

Magazin 26-02-2024 07:37

'Peaky Blinders'ın Arthur Shelby'si Paul Anderson tanınmaz halde!

'Peaky Blinders' dizisinde canlandırdığı Arthur Shelby rolü ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Paul Anderson'un son hali sosyal medyayı salladı. Görenler ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Magazin 25-02-2024 08:57

Nurgül Yeşilçay imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Fit hali ile dikkat çeken Yeşilçay şimdi de imaj tazeledi. Ünlü ismin son hali çok beğenildi.

Magazin 24-02-2024 12:24

Milyonluk aracı dikkat çekti! Tolgahan Sayışman’ın lüks aracının fiyatı ağızları açık bıraktı

Son olarak Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla adından söz ettiriyor. Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği olan Sayışman bu defa milyonluk aracıyla dikkat çekti. Tolgahan Sayışman’ın lüks aracının fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 24-02-2024 12:01

Sessiz sedasız evlenmişti! Murat Ünalmış müjdeli haberi duyurdu

Son olarak Melis Sezen ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Murat Ünalmış başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Geçen eylül ayında sessiz sedasız evlenen Murat Ünalmış müjdeli haberi duyurdu.

Magazin 23-02-2024 13:36

Eski eşiyle aşk tazeledi! İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki'nin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile yeniden bir araya gelen İsmail Hacıoğlu eski eşiyle resmen aşk tazeledi. Kumarki'nin doğum gününü kutlayan ünlü çiftin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-02-2024 11:12

Ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı çok konuşulmuştu! Deniz Cengiz, Cüneyt Özdemir yayınında eleştirilere tepki gösterdi

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla uzun süre gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz'in ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı izleyenleri şoke etti. Yayının ardından ünlü oyuncu Cüneyt Özdemir'in programına katıldı ve hakkındaki yorumlara tepki gösterdi.

Magazin 22-02-2024 11:30

'Hızlı ve Öfkeli'nin efsanesi Paul Walker’ın kızı son dönemin aranan modellerinden... İşte son hali

'Hızlı ve Öfkeli'nin başrolünde yer alan ve 2013’te trajik bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker’ın kızı pozlarıyla dikkat çekiyor. Babasının izinde olan ve modellik yapan Meadow Walker son paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Magazin 22-02-2024 08:55

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen diziye dönüyor mu? İşte son durumu...

Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Apo' karakteriyle adınan söz ettiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat olan ünlü isim bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Durumu iyiye gittiği bilinen Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceği ise merak konusuydu. Usta oyuncudan haber geldi.

Magazin 22-02-2024 01:15

Seçkin Özdemir 'Konstantinos' imajını paylaştı! Yorum yağdı

Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı 'Komutan Flatyos' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Seçkin Özdemir Mehmed: Fatihler Sultanı dizisi için kameralar karşısına geçti. Dizide 'Konstantinos' rolünü canlandıracak olan Seçkin Özdemir'in yeni imajı dikkat çekti.

Magazin 21-02-2024 22:28