Kentsel Donusum Paketi Ne Zaman Cikacak Haberleri

En düşük emekli maaşı için ilave refah payı artışı iddiası! Önemli artış bekliyoruz

Seçimlere sayılı günler kala emeklilerin gözü seyyanen zamdayken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekliye destek paketi açıklaması geldi. Emekliler bu paketle birlikte pek çok alanda indirim ve kampanyalardan yararlanacak. Emeklilere özel kampanya ve indirimler ne zaman hayata geçecek?

Finans 2024-03-27 08:30:21

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023 KASIM AYI: Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Gözler ASHB'de!

Aile Destek Paketi ödeme tarihleri merak edildi. Hane başına verilen Aile Destek Paketi ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık olarak yatırılmaktadır. Bahsi geçen ödemeler e-Devlet'ten sorgulanabilmektedir. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Aile Destek Paketi ne zaman yatacak?

Finans 2023-11-10 13:36:40

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ 2023: Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında? Gözler ASHB'de!

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere bu sosyal yardım ödemesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay belirli tarihte hesaplara aktarılıyor. Aile Destek Paketi Ekim ayı ödeme takvimi için yapılan sorgulamalar hız kazandı. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında?

Finans 2023-10-06 13:39:00

AİLE DESTEK PAKETİ 2023 EYLÜL AYI ÖDEMELERİ: Aile destek paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? e Devlet destek ödemesi sorgulama

Aile destek paketi ödeme tarihleri merak konusu oldu. Bilindiği üzere bu sosyal yardım ödemesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay belirli tarihte hesaplara aktarılıyor. Aile Destek Paketi Eylül ayı ödeme takvimi için yapılan sorgulamalar hız kazandı. Peki, Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatacak?

Finans 2023-09-07 13:58:52

AİLE DESTEK ÖDEMESİ AĞUSTOS 2023 E DEVLET: Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Bakan Göktaş'tan son dakika açıklaması

Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Ödemelere ilişkin tarih belli oldu. Bilindiği üzere 850 – 1250 TL arasında yapılan ödemeler, hanenin gelir durumuna göre hesaplara yatırılıyor. Aile Destek Paketi ödemeleri yatan iller arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Finans 15-08-23 09:09

Ağustos ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak? 2023 Aile destek paketi ödeme tarihleri ve sosyal yardım bilgileri sorgulama ekranı

Aile Destek Paketi ödemeleri ile ilgili beklenen açıklama Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Ödeme tarihleri belli oldu. Bilindiği üzere 850 – 1250 TL arasında yapılan ödemeler, hanenin gelir durumuna göre hesaplara yatırılıyor. Peki, Ağustos ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak? İşte, e Devlet sosyal yardım bilgileri sorgulama ekranı ve aile destek paketi ödeme tarihleri...

Finans 11-08-23 14:45

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEME TARİHLERİ 2023: Ağustos ayı Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak, hangi tarihte? Bakan Göktaş açıkladı

Aile Destek Paketi ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ödemelerin yapılacağı tarihi duyurdu. Bilindiği üzere ödemeler, Aile ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılıyor. 850 – 1250 TL arasında yapılan ödemeler, hanenin gelir durumuna göre hesaplara yatırılıyor. Peki, 2023 Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak? İşte, 2023 Aile Destek Paketi ödeme tarihleri...

Finans 11-08-23 06:58

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023: Ağustos ayı Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, zam geldi mi?

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Konuya dair detaylar için Birçok kişi ödeme tarihleri takvimi için birçok kişi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş'ın açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki, 2023 Ağustos ayı Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, zam geldi mi? İşte, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri ve detaylar...

Finans 08-08-23 15:04

AİLE DESTEK ÖDEME TARİHLERİ 2023: Aile Destek ödemeleri ne zaman bitecek? 2023 Haziran ayı Aile Destek paketi ne zaman yatar?

Haziran ayı Aile Destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerde miktar 850-1250 TL arasında değişiyor. Birçok kişi internette "Aile Destek ödemeleri ne zaman bitecek? 2023 Haziran ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yatar?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Finans 11-06-23 17:17

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023: Haziran ayı Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, neden yatmadı, bitti mi? Ödeme takvimi

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman yatacağı ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerde miktar 850-1250 TL arasında değişiyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak? Aile Destek Paketi neden yatmadı, ödemeler bitti mi?

Finans 09-06-23 13:33

Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 16 Mayıs 2023 Aile Destek Paketi ödemeleri yatan iller!

Aile destek paketi ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre hesaplanan ödemeler yardım tutarı gelir miktarına göre değişiklik gösteriyor. 16 Mayıs 2023 aile destek paketi yatan iller internette araştırılıyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Finans 16-05-23 13:40

Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatacak? 16 Mayıs 2023 aile destek paketi yatan iller!

Aile destek paketi ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre hesaplanan ödemeler yardım tutarı gelir miktarına göre değişiklik gösteriyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 850 TL-1250 TL arasında değişen miktarlarda verilen destek ödemelerine devam ediyor. Mayıs ayı Aile destek ödemeleri yatan iller arama motorlarında sorgulanıyor. İşte Aile Destek Paketi ödemeleri ile ilgili detaylar!

Finans 16-05-23 07:55

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023: Aile destek paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Peki, aile destek paketAile Destek Paketi ödeme tarihleri Mayıs ayının ortalarına yaklaşmamızla birlikte merak konusu oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine her ay yapılan aile destek ödemeleri e-devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre hesaplanan ödemeler yardım tutarı gelir miktarına göre değişiklik gösteriyor. Peki, aile destek paketi ödemeleri yattı mı? Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatacak?

Finans 11-05-23 10:04

Mayıs ayı aile destek parası yattı mı? Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman, hangi tarihte?

Mayıs ayı Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman yapılacağına dair araştırmalar hız kazandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 850 TL-1250 TL arasında değişen miktarlarda verilen bu ödeme 12 ay boyunca veriliyor. Bu yardımdan yararlanan vatandaşlar ise Mayıs ayı aile destek parası yattı mı? Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman, hangi tarihte? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 04-05-23 13:12

Nisan ayı aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile Destek Paketi Nisan ayı ne zaman yatacak, tarih belli mi?

Nisan ayı aile destek ödemelerinin neden yatmadığı ve ne zaman yatacağı merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine 12 ay boyunca verilen aile destek ödemeleri geçtiğimiz ay 9 Mart'ta ödenmeye başlanmıştı. Peki, Nisan ayı aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile Destek Paketi Nisan ayı ne zaman yatacak, tarih belli mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 11-04-23 09:54

Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatacak? 2023 Nisan ayı aile destek paketi ödeme tarihleri!

Nisan ayına girilmesiyle birlikte aile destek paketi ödeme ve başvuru tarihleriyle ilgili araştırmalar hız kazandı. Vatandaşlar 'aile destek ödemesi ne zaman yatacak?' sorusunun cevabını merak ediyor. Her ay düzenli olarak yatırılan ödemelerin tarihlerinde farklılık olabiliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine yapılan ödeme yakından takip ediliyor. Peki Aile destek programı ne zaman yatacak? Nisan ayı aile destek ödemeleri hangi gün yatacak?

Finans 06-04-23 08:18

Yeni kentsel dönüşüm paketi ne zaman çıkacak? Kentsel dönüşüm paketi kredi üst limiti ne kadar? Açıklamada 1 milyon 250 bin TL detayı!

Yeni kentsel dönüşüm paketi ile ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapıldı. Riskli alanlarda yer alan ya da kendisi riskli yapıların malikleri için yeni destek paketleri hazırlandı. Açıklamada, 1 milyon 250 bin TL detayı dikkat çekti. Peki, Yeni kentsel dönüşüm paketi ne zaman çıkacak? Kentsel dönüşüm paketi kredi üst limiti ne kadar?

Finans 17-03-23 10:08

Kentsel dönüşüm kredisi ne kadar, nasıl alınır? 0.69 oranla 2 yıl geri ödemesiz kentsel dönüşümde kredi desteği başvuruları ne zaman?

Kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası İstanbul'da da harekete geçiliyor. Evlerini dönüştürmek isteyenler için 0.69 oranıyla 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek. Konuya dair açıklamayı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yapacak. Peki, Kentsel dönüşüm kredisi ne kadar, nasıl alınır? 0.69 oranla 2 yıl geri ödemesiz kentsel dönüşümde kredi desteği ne zaman açıklanacak?

Finans 14-03-23 09:25

7. YARGI PAKETİ SON DURUM 10 Mart 2023: 7. Yargı paketi maddeleri neler, ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi?

7. yargı paketi ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yargıda yeni düzenlemeleri içeren İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Peki, 7. Yargı paketi ne zaman çıkacak? 7. Yargı paketi maddeleri neler, Meclis'e geldi mi? İşte 10 Mart 2023 Cuma günü itibarıyla son durum...

Haber 10-03-23 10:32

Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? 850-1250 TL Mart ayı 2023 Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara geçiyor!

Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi, her ay düzenli olarak hesaplara yatırılan ödemelere ilişkin internette araştırma yapıyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Finans 09-03-23 11:58

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri bugün başlıyor

Aile Destek ödemeleri Mart 2023 için vatandaşlar araştırmalarını sıklaştırırken son dakika haberi geldi. "Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak?", “Mart ayı Aile destek paketi ödemeleri yattı mı, nasıl öğrenilir?” sorularına yanıt arayan vatandaşlar için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen duyurdu. Ödemeler bugün hesaplara yatırılıyor. İşte detaylar…

Finans 08-03-23 09:05

Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatıyor, yattı mı? 2023 Şubat ayı aile destek programı ödeme tarihleri

Aile destek paketi ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması bekleniyor. Bilindiği üzere bahsi geçen Ocak ayı ödemeleri 29 Aralık'ta hesaplara yatmıştı. İhtiyaç sahiplerine her ay düzenli olarak yapılan ödemelere ilişkin detaylar, 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatıyor, yattı mı? 2023 aile destek paketi ödemeleri sorgulama ekranı...

Finans 27-02-23 09:25

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ yattı mı, ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek ödemeleri için tarih verildi mi?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen Aile Destek Paketi ödemeleri her ay düzenli olarak yatırılıyor. Değişen miktarlarda yapılan ödemeler 1 yıl boyunca devam edecek. Peki, AİLE DESTEK ÖDEMELERİ yattı mı, ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek ödemeleri için tarih verildi mi? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 15-02-23 15:39

Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, başvuru şartları nelerdir? 2023 Şubat Aile Destek Programı ödeme tarihleri!

Aile Destek Paketi ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Her ay düzenli olarak yapılan ödemelerin Şubat ayında ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Konu ile ilgili arama motorlarında yaptıkları araştırmaları sıklaştıran ihtiyaç sahipleri ödeme gününü bekliyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, başvuru şartları nelerdir? 2023 Şubat Aile Destek Programı ödeme tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar...

Finans 04-02-23 10:43

Genel af çıkacak mı? 7. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek, hangi tarihte? İşte 7. Yargı Paketi maddeleri...

Genel af çıkacak mı, sorusunun yanıtı ile birlikte 7. Yargı Paketi maddeleri ve içeriği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin çalışmalar Adalet Bakanlığı bünyesinde yürütülüyor. Öte yandan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın açıklamaları yakından takip ediliyor. Peki, genel af çıkacak mı? 7. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek, hangi tarihte? İşte 7. Yargı Paketi maddeleri...

Finans 03-02-23 10:38

7. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, son dakika gelişmesi var mı? 7. Yargı paketi içeriği ve maddeleri ne?

7. Yargı Paketi ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Adalet Bakanlığı tarafından çalışmaları tamamlanan 7. yargı paketinin ne zaman meclise geleceği ve içeriği yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, 7. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, son dakika gelişmesi var mı? 7. Yargı paketi içeriği ve maddeleri ne? İşte tüm merak edilenler...

Haber 25-01-23 10:28

Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi affı 2023 çıktı mı, kimleri kapsıyor?

Vergi affı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırma paketi olarak duyurulan düzenlemenin detayları belli oldu. Vergi affı ile birlikte; vergi, sigorta primi (SGK ve Bağ-Kur), idari para cezaları gibi borçlar yapılandırmaya dahil edilecek. Peki, Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi affı 2023 çıktı mı, kimleri kapsıyor? İşte tüm merak edilenler...

Finans 24-01-23 13:01

VERGİ BORCU AFFI 2023 SON DAKİKA: Vergi borçları silindi mi, vergi affı ne zaman çıkacak? Cumhuriyet tarihinde böylesi görülmedi!

Vergi borçlarının silinmesi ile ilgili ayrıntılar, geçtiğimiz gün Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 'borç yapılandırma paketi' açıklaması sonrası merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Aralık 2022 tarihinden önceye ait 2.000 TL’yi aşmayan vergi borçları ve cezalara ilişkin müjdeyi verdi. Peki, vergi borçları silindi mi? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak, hangi borçları kapsıyor? İşte ayrıntılar...

Finans 24-01-23 10:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman, saat kaçta açıklama yapacak? Borç yapılandırma paketi ayrıntıları belli oldu

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 23 Ocak'ta toplandı. Toplantının ana gündem maddesi ise borç yapılandırma düzenlemesi olarak biliniyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması olarak duyurulan yeni düzenlemenin ayrıntıları merak ediliyor. Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ayrıntıları açıklaması beklendi. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman, saat kaçta açıklama yapacak? Borç yapılandırma paketinin ayrıntıları belli oldu mu?

Finans 23-01-23 15:15

Kabine toplantısı ne zaman? Kabine Toplantısı saat kaçta?

Kabine toplantısı için geri sayım sürerken hükümetin gündeminde hangi konuların bulunduğu vatandaşlar tarafından merak edildi. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi bugün açıklanacak. Vergi, sigorta, MTV gibi borcu olanları sevindirecek açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Peki; Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine gündeminde neler var? İşte detaylar...

Finans 23-01-23 14:55

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketinin detayları belli oluyor!

Kabine Toplantısı için geri sayım başladı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi bugün açıklanacak. Hükümet 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan vergi borcu ve SGK borçlarının yapılandırılması için atılımda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası borç yapılandırma paketine ilişkin açıklama yapması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte, kritik toplantıda ele alınacak konular...

Finans 23-01-23 10:06

Borç yapılandırma paketi ne zaman açıklanacak, kaç taksit olacak? Vergi, sigorta, MTV! İşte borç yapılandırma paketinin kapsadığı borçlar...

Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. Hükümet 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan vergi borcu ve SGK borçlarının yapılandırılması için atılımda bulundu. Vergi, sigorta primi, idari para cezaları, trafik cezaları gibi borçlar yapılandırmaya dahil edilecek. Peki, Borç yapılandırma paketi ne zaman açıklanacak, kaç taksit olacak? Borç yapılandırma paketi kapsamında olan borçlar neler? İşte ayrıntılar...

Finans 23-01-23 07:36

Kabine Toplantısı ne zaman? Bu hafta Kabine toplantısı yapılacak mı? Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi geliyor!

Kabine Toplantısı tarihi; Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi ile ilgili basında yer alan son dakika haberlerinin ardından merak konusu oldu. Bahsi geçen borç yapılandırma paketi ile 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan borçların, vergi, sigorta primiyle cezaların yapılandırılması hedefleniyor. Peki, kabine toplantısı ne zaman? İşte kabine toplantısı tarihi...

Finans 20-01-23 09:56

Borç yapılandırma paketi ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi geliyor

Borç yapılandırma paketi ile ilgili son dakika gelişmesi sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Bahsi geçen borç yapılandırma paketi ile 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan borçların, vergi, sigorta primiyle cezaların yapılandırılması hedefleniyor. Peki, borç yapılandırma paketi ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? İşte, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi ile ilgili detaylar...

Finans 20-01-23 09:41

Aile Destek ödemeleri YATTI MI, ne zaman yatacak? Ocak ayı Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar oldu?

Aile Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Aile Destek Programı ödemeleri her ay düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Aile Destek Paketi için başvurular e-Devlet üzerinden ve ikamet adresinin bağlı olduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılıyor. Peki, Aile Destek ödemeleri YATTI MI, ne zaman yatacak? Ocak ayı Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar oldu? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 12-01-23 09:26

7. yargı paketinde neler var, maddeleri neler? 7. yargı paketi ne zaman meclise gelecek?

7. yargı paketi bugün yeni yılın ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın ayrıntılı sunum yapması beklenen toplantıda yedinci yargı paketine ilişkin konuların masada olacağı değerlendiriliyor. Peki, 7. yargı paketinde neler var? 7. yargı paketi maddeleri neler? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 09-01-23 11:53

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısı kararları neler? Yılın ilk kabinesi toplanıyor

Yeni yılın ilk kabinesi bugün toplanıyor. Beştepe'de yapılacak olan Kabine toplantısının gündemi ise oldukça yoğun. EYT ve sözleşmelilere kadro düzenlemesi ile 7'nci Yargı Paketi için meclis çalışma takvimi gündemde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda enflasyonla mücadelede yeni yılda atılacak adımlar da masada olacak. Kabine toplantısına dair tüm ayrıntılara haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Finans 09-01-23 08:52

Aile Destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Ocak ayı Aile Destek Paketi ödemeleri ne kadar?

Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere sosyal yardım desteği sağlanıyor. Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre hesaplanan Aile Destek Programı ödemelerinde, gelir miktarına göre yardım tutarı değişiyor. Bu ödenekte yararlanan tüm vatandaşlar ise ocak ayı ödemelerinin ne zaman yatırılacağı merak ediyorlar. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 05-01-23 11:03

Aile destek ödemeleri ne zaman yapılacak, yılbaşından önce yatar mı? Aile Destek Paketi ne kadar oldu? İhtiyaç sahiplerine 1.250 TL yardım!

Aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu olurken konuya dair beklenen açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan geldi. Bakan Yanık, "Aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatar mı?" sorusuna yanıt verdi. Peki, Aile destek ödemeleri ne zaman yapılacak, yılbaşından önce yatar mı? Aile Destek Paketi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 27-12-22 09:02

Aile Destek Paketi 2022 Aralık ödemeleri ne zaman yatacak? İhtiyaç sahiplerine 1.250 TL yardım! İşte Aile Destek Paketi ödeme tarihleri!

Aile Destek Paketi Aralık ayı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık daha önce yaptığı açıklamada bahsi geçen ödemelerde tutarın artırıldığını ifade etmişti. Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerde gözler aralık ayı ödemelerine çevrildi. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak?

Finans 03-12-22 12:20

Aile destek paketi ödemeleri kasım ayı ödemeleri hesaplara yatıyor! Aile destek programı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Aile destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hesaplara yatırılan aile destek ödemelerine ilişkin detayları aktardı. Peki, aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri ile ilgili detaylar haberimizde...

Finans 08-11-22 14:41

Esnaf kredi destek paketi kimlere verilecek, başvurusu ne zaman yapılacak? 100 milyar liralık esnaf kredi destek paketinde 60 ay vade!

Esnaf kredi destek paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. 100 milyar TL'lik kredi paketinde 60 ay vade seçeneğiyle 7,5 faiz oranı ve yapılan açıklamanın detayları ilgi çekti. Kredi üst limitleri 350 bin TL'den 500 bin TL'ye çıkarılırken, iş yeri edindirme ve taşıt kredisi limitleri de 1 milyon TL'den 1,5 milyon TL'ye yükseltildi. Peki, esnaf kredi destek paketi kimlere verilecek? Esnaf destek paketi başvuruları ne zaman yapılacak, şartları nelerdir?

Finans 11-10-22 11:54

Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak? 2022 Aile Destek Programı Ödemeleri başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

'Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak?' sorusu gündemde yer alıyor. Aile Destek ödemelerinin ilki 29 Temmuz'da gerçekleşmişti. Eylül ayı ile beraber Aile Destek Paketi ikinci ödeme tarihi merak edildi. Ayrıca Aile Destek Paketi ödemeleri, başvurusu ve başvuru şartları ilgililer tarafından araştırılıyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak? 2022 Aile Destek Programı Ödemeleri başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Finans 01-10-22 13:21

Aile Destek Programı Ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı Ödemeleri başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Aile Destek Paketi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirildi. Aile Destek Paketi ödemeleri, başvurusu ve başvuru şartları ilgililer tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Aile Destek Programı Ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı Ödemeleri başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İşte merak edilenler...

Finans 29-09-22 20:49

Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? 2022 Aile Destek Paketi Eylül ayı ödemeleri ne zaman, hangi gün yatacak?

Aile Destek Programı'na başvuran bir çok vatandaş Aile Destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını arama motorlarında sorguluyor. Aile Destek ödemelerinin ilki 29 Temmuz'da gerçekleşmişti. Eylül ayının gelmesiyle beraber Aile Destek Paketi ikinci ödeme tarihi merak edildi. Peki, Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? 2022 Aile Destek Paketi Eylül ayı ödemeleri ne zaman, hangi gün yatacak? İşte yanıtı...

Finans 05-09-22 10:05

Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemeleri ne zaman yatar, başvurular bitti mi, sürüyor mu?

Aile Destek Programı ödemelerinin yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu. Öte yandan birçok vatandaş aile destek paketi için nasıl başvuru yapılacağını araştırıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ödemeler için ihtiyaç sahibi tüm vatandaşların başvuruda bulunabileceği belirtilmişti. Peki Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemeleri ne zaman yatar, başvurular bitti mi, sürüyor mu?

Finans 29-08-22 12:17

Aile Destek Paketi programı başvurusu nasıl yapılır? Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman ve nereden yapılacak?

Aile Destek Programı'nın detayları ve başvurunun nasıl yapılacağı merak ediliyor. Destek paketi ile ihtiyaç sahiplerine 12 ay süresince 450 lira ile 600 lira arasında destek ödemesi gerçekleştirilecek. Programdan ise yaklaşık 4 milyon hanenin faydalanabilecek. Peki Aile Destek Paketi programı başvurusu nasıl yapılır? Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman ve nereden yapılacak? İşte ayrıntılar...

Finans 27-07-22 16:47

Göbeklitepe Girişimci Kadınlar Üretim ve İşletme Kooperatifi / Emine Çakmak ÜKY Kadın Kooperatifleri 3.’sü / Medya İletişim Paketi Soruları

Kooperatifinizi kurma fikri nasıl oluştu? Ne zaman ve nasıl kurdunuz? Kuruluş öykünüzü paylaşır mısınız?

Kadin 21-06-22 11:32

EKOTÜRK Stüdyo VOA 27 Ekim

Amerika Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında G-20’de yapılması beklenen görüşme Roma’da değil Glasgow’da yapılacağı açıklamasına Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki’den nasıl bir açıklama geldi? Erdoğan’ın G-20 gündeminde Fransa Cumhurbaşkanı Macron’la da görüşmesi bekleniyor. Senato’da resmen onaylanan Amerika’nın yeni büyükelçisi Jeff Flake ne zaman göreve başlayacak. Amerika’da Demokrat Parti içinde sosyal altyapı paketi konusunda uzlaşma sağlanması için zamana...

Haber 27-10-21 23:41