Kına Haberleri

12 çifti mağdur eden hard disk! Zonguldak'ta başlayan hikâyenin ucu Rusya'ya kadar uzandı: Aşırı derecede mutsuzuz, sadece bekliyoruz

Zonguldak'ta 12 çifte ait kına ve düğün videoları, ani elektrik kesintisi sonrası hard disk bozulunca silindi. Mutlu günlerine ait videoları alamayan çiftler mağdur olurken, fotoğrafçı Nejat Kaskun (36), hard diskteki görüntüleri kurtarmak için belleklerin Rusya'da bir firmaya gönderildiğini söyledi. 6 aydır mağdur olduklarını belirten Yusuf Akbıyık ise "Aşırı derecede mutsuzuz. En mutlu günümüz zaten ilk ve son oluyor. Mağduruz, sadece bekliyoruz. En mutlu günümüzün videosunu izleyemedik” dedi.

Haber 07-01-2024 13:25

Yüzüne kil maskesi yerine kına sürdü! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Kurgu olduğuna yemin edebilirim

TikTok'ta 'diladoa1' kullanıcıa adıyla paylaşım yapan bir kadın kil maskesi ile kınayı karıştırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kil maskesi yerine yüzüne kına sürdüğü anları ve sonrasını paylaşan kadının görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı. Kullanıcıların büyük bir kısmı görüntülere inanmadığını söyledi.

Trend 18-11-2023 15:06

Son dakika | Bursa'da orman yangını! Ekiplerin müdahalesi sürüyor

Son dakika haberi: Bursa’da ormanlık alanda dün çıkan yangına müdahale sürüyor. Ekipler alevlere havadan helikopterler ile müdahale ederken, karadan ise 132 araç ve 420 personelle söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

Haber 03-09-2023 08:24

Kırşehir'de kına gecesi kana bulandı! Gelin av tüfeğiyle vuruldu

Kırşehir'de kına eğlencesinde kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar sonucunda 28 yaşındaki gelin yaralandı. Önce Yerköy Devlet Hastanesi’ne ardından da Yozgat Şehir Hastanesi’ne sevk edilen gelinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber 02-09-2023 23:25

Diğer Haber Etiketleri

Kına

Kına Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kına Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kınayla boyadığı saçı felakete dönüştü! David Bowie'ye benzetildi

Saç rengini değiştirmek için kimyasal saç boyası kullanmak istemeyen kişilerin ilk başvurduğu yöntem kına oluyor. Saçına kına yakan profesyonel kişiler bu yöntemin saç sağlığına ve rengine iyi geldiğini paylaşsa da bazı durumlarda istenmeyen renkler meydana gelebiliyor. Saçına kına yakarak yaşadığı değişimi videoya alan bir kadın yaşadıklarını gösterdi.

Kadin 18-06-2023 15:01

Kınanın saça faydaları nelerdir, saça kına yakmak ne işe yarar? Kına saçı gürleştirir mi, kına saçta ne kadar süre durmalı?

Kına saçlarımızın doğal olarak güçlenmesine ve daha sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olan doğal bir üründür. Kına saç derisini besleyen ve saç tellerinin güçlenmesini sağlayan keratin proteinini arttıran birçok vitamin ve mineral içerir. Ayrıca kınanın saçlara parlaklık ve hacim katma özelliği de vardır. Bu nedenle kına saçların doğal yollarla güçlenmesini ve daha sağlıklı görünmesini sağlayan popüler bir saç bakım ürünüdür. Peki, kına saçta ne kadar süre durmalı?

Haber 08-05-2023 13:47

Ortadoğulu kadınların şaşırtan güzellik sırları! Genç ve parlak bir cilt için...

Güzellik sırları ve bakımları ülkeden ülkeye değişim gösteriyor. Kadınlar daha bakımlı ve sağlıklı görünen saç ve cilt için çeşitli yöntemler uyguluyor. Güzellikleriyle bilinen Ortadoğulu kadınların da doğal malzemeler kullanarak yaptıkları şaşırtan güzellik sırları bulunuyor.

Kadin 28-02-2023 14:41

Çözümü mutfaktan geçiyor! Ayak mantarını yok edecek etkili kürler

Ayak ve el mantarları görünüm olarak oldukça rahatsız edici olabiliyor. Ayak mantarı nasıl geçer sorusu sıklıkla aratılıyor. Ayak mantarından kurtulmak isteyenler çeşitli doğal çözümler arıyor. Ayak mantarını yok edecek malzemeler mutfaktan geçiyor. Her evde bulunan malzemeler ile ayak mantarından kurtulabilirsiniz.

Haber 14-12-2022 10:44

Ellerden sonra şimdi de dudaklarda! TikTok’ta dudaklara kına sürme akımı hızla yayılıyor... Uzmanlar uyardı

Sosyal medyanın gündelik hayatının her alanında kendisine yer bulmasıyla beraber kullanıcı sayısında artış yaşadı. Dünyanın pek çok noktasından kullanıcıların aktif olduğu sosyal medyada her gün bir yeni akıma ev sahipliği yapıyor. TikTok’un son akımı ise dudakları kına ile renklendirmek oldu. Ancak uzmanlar tehlikeli olduğunu dile getirerek akım konusunda kullanıcıları uyardı.

Trend 12-11-2022 09:03

Bir yıllığına partiden çıkarma cezası verilen Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan açıklama:

"13 Haziran'da evime, yuvama, Cumhuriyet Halk Partisine geri döneceğim"

Yurthaber 27-09-2022 16:07

Tanju Özcan, HDP'ye kına gönderdi! 'Birini Öcalan'a, birini de Karayılan şerefsizine...'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından hakkında verilen 1 yıl geçici çıkarma cezasının ardından, HDP Genel Merkezi'ne kargoyla kına gönderdi. Uzun bir süredir HDP'nin hedefinde olduğunu ve CHP'den ihraç edilmesinin istendiğini söyleyen Özcan, "Yeterli miktarda genel merkezde bulundursunlar bu kınayı. Bir tanesini terör örgütü lideri Öcalan'a göndersinler. Bir tanesini de o Kandil'deki Karayılan şerefsizine göndersinler diye bu kınaları hazırladık” dedi.

Haber 27-09-2022 15:10

Türkiye’de yaşadığı tatil burnundan geldi! Endişeli anne kimyasal yanık hakkında uyardı

Lynne Humphreys, geçen ay oğlu ile birlikte Türkiye’de tatil yapmaya geldi. 10 yaşındaki oğlu koluna hint kınası ile geçici dövme yaptırdı. Bu geçici dövme zamanla tepkimeye girerek cildinde kimyasal yanıkların oluşmasına neden oldu. Endişeli anne hint kınası yaptırmak isteyen herkesi uyardı.

Haber 28-06-2022 11:45

Eski zamanlardan beri kullanılıyor: Saça öyle faydaları var ki…

Saç bakımı kadınlar için oldukça büyük önem taşıyor. Çok daha bakımlı ve güzel görünmeyi sağlayan saçların bakımına dikkat etmek gerekiyor. Eski dönemlerden beri kadınlar saçları için bakım tarifleri uyguluyorlar. Bu tarifler arasında yer alan kına yakmanın saça öyle faydaları var ki şaşıracaksınız.

Kadin 28-06-2022 08:28

Bilecik'te down sendromlu genç için temsili asker eğlencesi düzenlendi

Bilecik'te down sendromlu genç için temsili asker eğlencesi düzenlendi

Yurthaber 20-06-2022 23:07

Sünnet, nişan ve kına yapılıyor mu? Sünnet, nişan ve kına yapmak yasak mı?

Temmuz ayına ilişkin kuralları kapsayan beklenen genelge İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlandı. Haziran ayı vaka sayıları göz önünde bulundurulmuş ve Kabine Toplantısı'nda buna göre kararlar verilmişti. Temmuz ayında uygulanacak kurallar genelge ile kamuoyuna paylaşıldı. Peki Sünnet, nişan ve kına yapılıyor mu? Sünnet, nişan ve kına yapmak yasak mı? İşte ayrıntılar...

Haber 28-06-2021 09:43

Nikahlar, kınalar ve düğünler yapılacak mı? Düğünler ne zaman yapılacak?

17 gündür devam eden tam kapanma uygulaması 17 Mayıs itibariyle sona ermiş olacak. Vatandaşlar merakla normalleşme dönemi kararlarını beklerken, tam kapanma döneminin bitişiyle beraber geçilecek olan 'kademeli normalleşme' kararları da yayınlanan yeni genelge ile belli oldu. Peki nikahlar, kınalar ve düğünler yapılacak mı? Düğünler ne zaman yapılacak? İşte yanıtı...

Haber 16-05-2021 17:33

Meşhur türkünün hikayesinden çok etkileneceksiniz

Ülkemizde her yörenin bir türküsü var, bazı türküler sadece o yörede bilinirken bazıları yıllar boyunca herkes tarafından marş gibi söylenebiliyor. Kına gecelerinde kadınların hep bir ağızdan söylediği 'Yüksek Yüksek Tepelere' türküsünü bilmeyen yoktur, kına gecelerinin olmazsa olmazı bu derin türkünün hikayesini sizin için araştırdık.

Trend 12-04-2021 12:19

Asker kınasında ceza yediler, yine de uslanmadılar!

Pandemi nedeniyle yasaklanan asker eğlencelerini devam ettiren gençler, asker kınasında polis baskınına uğradı. Artan vaka sayılarına aldırış etmeyen grup, polis bölgeden uzaklaştıktan sonra uslanmadan yeniden konvoy yaparak caddelerde dolaşmaya devam etti. Ortalığı birbirine katan grup, trafiği kapatıp lastik yaktı. Asker adayının “Bu kokuyu çok seviyorum” demesi ise pes dedirtti.

Haber 29-10-2020 10:54

Kınalı elleriyle Kovid-19 ile mücadele ediyorlar

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi dahiliye yoğun bakım ünitesinde Kovid-19 tedavisi gören hastaların iyileşmesi için çaba gösteren doktor ve hemşireler, ellerindeki kınayla dikkati çekiyor - İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Akbudak: - "Annem bir gün bana 'Oğlum askere giderken kınanı yaktık. Bu da bir savaş, kınanı yakalım.' diyerek ellerime kına yakıp hastaneye öyle uğurladı. Biz hastanede dualarla mücadele ettik"

Yurthaber 12-10-2020 11:13

Kızının kınasında oynarken öldü! Fenalaştığı anlar kamerada

Bursa'da koronavirüs nedeniyle yasaklanmasına rağmen düzenledikleri kına gecesinde kızı ile oynayan 38 yaşındaki Nermin Benli, fenalaşarak yere yığıldı. Fenalaşan anne Benli, hemen hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Benli'nin oynarken yere yığıldığı anlar kameralara yansıdı.

Haber 06-10-2020 11:06

Bursa'da kaçak kına gecesi pahalıya patladı! 15 kişiye toplam 22 bin 500 TL ceza

Bursa'da koronavirüs tedbirleri kapsamında yasaklanmasına rağmen, kurallara uymayarak kaçak kına gecesi düzenlenen salona, polis ekipleri baskın yaptı. Kaçak kına gecesine katılan 15 kişiye toplamda 22 bin 500 TL ceza yazıldı.

Haber 08-09-2020 22:58

Bursa'da polisten otele kına baskını! 75 bin 600 lira ceza kesildi

Bursa'da, İçişleri Bakanlığının "Kovid-19 Tedbirleri" konulu genelgesi kapsamında yasak olmasına rağmen kına gecesi yapılan otele polis ekiplerince baskın düzenlendi.

Haber 04-09-2020 01:56

Mutlulukları kazayla yarım kalmıştı! Birlikte son görüntüleri ortaya çıktı

Aydın'daki kına gecesi dönüşü Bursa- İzmir yolunda kaza yapan hafif ticari araçta 32 yaşındaki Mutlu Varol yaşamını yitirdi, nişanlısı 25 yaşındaki Seren Taşdemir ile 2 akrabası ise ağır yaralandı. Hastanede tedavisi süren Seren Taşdemir'in "Cuma günü düğünüm olacak taburcu olabilir miyim" sözleri acı haberi henüz veremeyen yakınlarını üzüntüye boğdu. Öte yandan çiftin kına gecesinde çekilen mutlu anlarının yer aldığı görüntüler ortaya çıktı.

Haber 03-09-2020 14:19

Saçları hem renklendiriyor hem de besliyor! Saça kına yakarken..

Kına deyince pek çok kadının aklına kına geceleri gelir. Kına gecelerinin vazgeçilmezi olan kına aslında pek çok zaman güzellik için de kullanılır. Mesela saç ya da kaş boyamak! Kızıl rengi elde etmek istediğinizde başvurabileceğiniz tek şey çeşitli markalara ait boyalar değil. Doğal bir ürün olan kına ile saçınızın rengini değiştirmeniz mümkün. İşte kına ile saç boyama yöntemi...

Kadin 30-08-2020 01:49

Saça kına nasıl yakılır?

Saç kınası, geleneksel bir saç boyama yöntemi olmasına rağmen, tekrar doğala dönmek isteyen modern kadınların da güncel tercihlerinden biri.

Kadin 23-06-2020 11:54

Kına koronavirüse karşı etkili mi? Sosyal medya söylentisi satışları arttırdı

Sosyal medyada koronavirüsüne karşı kınanın elleri dezenfekte ettiği söylentisi vatandaşların kınaya olan talebini arttırdı.

Finans 15-03-2020 10:10

Çubuk'ta engelli genç kızın düğün hayali gerçek oldu

Çubuk'ta engelli genç kızın düğün hayali gerçek oldu

Yurthaber 06-12-2019 19:20

Muğla'da engelli askerlere kına yakıldı

Bir günlük temsili askerlik yapacak engelliler için kına gecesi düzenlendi

Haber 15-05-2019 22:40

Asker adayları azık torbasıyla uğurlandı

Çubuk ilçesinde, şehit Yener Kırıkcı'nın memleketi Akkuzulu Mahallesi'nde askere gidecek 25 genç için sabah namazının ardından geleneksel uğurlama töreni yapıldı - Büyüklerinin elini öpüp helallik isteyen asker adayları, 100 yıldır sürdürülen geleneğe göre "azık torbası" verilerek dualarla yolcu edildi

Yurthaber 25-04-2019 11:06

Asker adayları azık torbasıyla uğurlandı

Çubuk ilçesinde, şehit Yener Kırıkcı'nın memleketi Akkuzulu Mahallesi'nde askere gidecek 25 genç için sabah namazının ardından geleneksel uğurlama töreni yapıldı - Büyüklerinin elini öpüp helallik isteyen asker adayları, 100 yıldır sürdürülen geleneğe göre "azık torbası" verilerek dualarla yolcu edildi

Haber 25-04-2019 11:05

Çanakkale Kara Savaşları'nın 104. yıl dönümü

1315 doğumluların cepheye gidişini anlatan "Hey Onbeşli" türküsüne ithafen, Tokat'ta askeri üniforma giymiş 15 yaşındaki çocuklara kına yakıldı

Yurthaber 24-04-2019 14:34

Çanakkale Kara Savaşları'nın 104. yıl dönümü

1315 doğumluların cepheye gidişini anlatan "Hey Onbeşli" türküsüne ithafen, Tokat'ta askeri üniforma giymiş 15 yaşındaki çocuklara kına yakıldı

Haber 24-04-2019 14:33

Ferhan Şensoy kına gecesi yaptı! Ünlü isimler akın etti

Oyuncu Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy, dün akşam kına gecesi yaptı.

Magazin 02-09-2018 15:05

Özel Askerlere Temsili Askerlik Kına Gecesi programı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen Temsili Askerlik Kına Gecesi programında, yaklaşık 250 engelli temsili asker adayına, türküler eşliğinde kınalar yakıldı

Haber 10-05-2018 21:31

Vatan için gidin sağ salim dönün

Denizli'de vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek gençlere protokol üyeleri tarafından kına yakıldı

Haber 19-04-2018 23:42

Gelinlere motifleri kına ile resmediyor

Geçmişten günümüze gelen özellikle el ve ayakları boyamak, saç renklerini değiştirmek için kullanılan kına, Eskişehir'de geçici dövme yapan genç bir kadının da geçim kaynağı oldu - Güzel sanatlar fakültesi mezunu kına dövmecisi Özkeçeci: - "Genellikle kına gecelerine, nişanlara çağrılıyorum. Çalışırken hem eğleniyorum hem de kazanıyorum. Yaptığım uygulama bir yapıştırma değil. Kalem gibi hazırladığım kınalarla el ve kollara, boyuna, ayaklara, sırta ressam gibi özel çizimler yapıyorum"

Haber 11-04-2018 11:23

O sadece ele sürülen bir boya değil: Faydalarına inanamayacaksınız...

Adettendir, geleneklerimiz arasına girmiştir. Askere gidene, düğün öncesi gelinlere kına yakılır. Uzun yıllar boyunca da ağırlıklı olarak dünyada süs aracı olarak kullanılmış ancak tıbbi amaçlı olarak da kınadan faydalanılmıştır. Özellikle cilt, saç ve ayak sağlığında kınanın sayısız faydası vardır.

Kadin 29-11-2017 10:26

Meral Akşener'in yeni kampanyası sosyal medyayı salladı

Meral Akşener'in eline kınayla Türk Bayrağı yaparak başlattığı hareket sosyal medyada çığ gibi büyüdü.

Haber 17-02-2017 10:11

Valilik sokak düğünlerini yasakladı

Mersin Valiliği, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Müdürlüğü’nün yazılı talimatı gereği açık alanda düğün, kına, sünnet ve benzeri organizasyon yapılmasının yasaklandığını açıkladı.

Haber 18-10-2016 21:42

Damat hastalanınca gelin kınayı acil serviste yaptı

Kocaeli'de akciğer zarı yırtılması teşhisiyle kına gecesini hastanede geçiren damada, gelin unutulmayacak bir sürpriz yaptı.

Trend 14-10-2015 09:39

Şehit babası, Başbakan Erdoğan'a kına gönderdi

Şehit Aileleri Federasyonu eski Başkanı Mehmet Gencer, bugün eşi Nebahat Gencer ile birlikte Başbakan Erdoğan'a kına gönderdi.

Haber 14-07-2014 13:54

Topbaş: Bakan maksadını aştı

Kadir Topbaş, İstanbul'un olimpiyatları kaybetmesinin ardından Spor Bakanı Suat Kılıç'ın "Kına stokları tükenmiş" şeklindeki tweeti ile ilgili olarak ''Bakan maksadını aştı'' yorumunda bulundu.

Haber 11-09-2013 10:16

Devlet Bahçeli: Başbakan şimdi ne durumdasın

Bahçeli gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 10-09-2013 15:47

Çanakkale'de çok konuşulacak dava

Çanakkale'de iki komşu arasındaki husumet ’kına davasına’ dönüştü.

Haber 18-07-2013 12:34

Kına gecesinde cinayet: 1 ölü

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan bir kafede kına gecesi yapıldığı sırada aralarında alacak verecek meselesi olduğu...

Haber 24-12-2012 08:12

Çocuk gelinin yardım çığlığını asker duydu

Babasının 5 bin TL karşılığında evlendirmek istediği 15 yaşındaki kız çocuğu jandarmayı arayıp "asker abi beni kurtarın" dedi.

Haber 09-02-2012 10:21

Kına kanseri önler mi?

Gaziantep Üniversitesi’nde fareler üzerinde yapılan araştırmada kına, kanser hücresinin büyümesini durdurdu. Yanı sıra kanserle mücadelede önemli rol oynayan enzimlerin ve antioksidan aktivite kapasitesinin de arttığı gözlendi.

Haber 12-01-2012 14:19

Sünnet işi tamammış!

22 Kasım'da Yunan Alex ile Yunanistan'da evlenecek olan Tanyeli, önceki gece Balizza'da kına gecesi düzenledi.

Haber 16-11-2009 10:36

Kına kansere yol açabilir!

Prof. Dr. Ekrem Aktaş, kınanın yüksek dozda ve uzun süre geniş yüzeylerde kullanılmasının karaciğer ve rahim kanserine sebep olduğunu bildirdi..

Haber 28-01-2009 08:09