Kişisel Bakım Ürünleri Haberleri

Tam bir selülit düşmanı! Hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların gözdesi

Son dönemde kullanımı oldukça artan ‘kabak lifi’ hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların 1 numaralı tercihi olma yolunda ilerliyor.

Kadin 19-03-2024 13:58

Bahar Fırsatları'nın kaçırmamanız gereken indirimli kişisel bakım ürünlerini seçtik

Bahar Fırsatları ikinci haftasında da hız kesmeden devam ediyor. Moda, elektronik, ev yaşam derken kişisel bakım kategorisinde de harika fırsatlar siz alışveriş severleri bekliyor. Philips'ten Remington'a sevilen markaların indirimdeki ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 12-03-2024 13:30

Deodoranttan nemlendirici kreme kişisel bakım kategorisinin çok satan ürünlerini sizin için seçtik

Günlük yaşamın koşuşturmacası içinde bazen kendimize vakit ayırmakta zorlansak da iyi bir kişisel bakım rutini, güvenimizi artırır ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlar. Tabii doğru ürünleri seçmek ve düzenli bir bakım rutini oluşturmak da oldukça önemli. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, kendinizi taze ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak sizin için seçtiğimiz 15 ürüne birlikte bakalım.

Haber 01-03-2024 18:34

2023 yılının en çok satan kişisel bakım ürünlerini sizin için bir araya getirdik

Güzellik ve bakım konusunda bir adım öne çıkmak isteyenler için 2023 yılının en çok konuşulan ve satın alınan ürünlerini bir araya getirdik. Saçlarınızın olduğundan daha parlak görünmesini, cildinizin ışıl ışıl parlamasını ya da pürüzsüz bir vücuda kavuşmayı ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise işte karşınızda 2023'ün yüksek kullanıcı memnuniyetine sahip kişisel bakım ürünleri...

Haber 12-12-2023 17:53

Güzellik ve kişisel bakımın “en iyileri” 9. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde sahiplerini buldu

Geleneksel Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nin 9.’su 26 Temmuz Çarşamba akşamı Swissôtel The Bosphorus - Istanbul’da gerçekleşti. İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katıldığı özel gecede kazanan ürünler ve ünlü isimler ödülleriyle buluştu.

Kadin 28-07-2023 09:41

Şarjlı diş fırçası, tıraş makinesi, düzleştirici... Kişisel bakımın en sevilenleri şimdi indirimde!

Kişisel bakımınıza önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Amazon'un Anneler Günü Fırsatları kapsamında devam eden kişisel bakım ürünlerindeki indirimleri sizin için derledik. Ünlü markaların en sevilen ürünlerini keşfetmeye ne dersiniz? Haydi, gelin detaylara geçelim.

Haber 08-05-2023 01:54

Mynet Kadın takipçilerinin severek kullandığı favori kişisel bakım ürünleri

Takipçilerimizin fikirlerini önemsiyoruz. Bu yüzden Mynet Kadın Instagram sayfamızdaki kullanıcılarımıza severek kullandıkları kişisel bakım ürünlerini sorduk. Gelen yanıtları teker teker inceledik, her kategori için en sevilen ürünleri belirledik ve öneriler doğrultusunda bir seçki oluşturduk! İşte Mynet Kadın takipçilerimizin severek kullandığı favori kişisel bakım ürünleri...

Kadin 24-10-2022 23:16

Soğuk havalar yaklaşırken cildi en iyi şekilde koruyup nemlendirecek cilt bakım ürünleri

Sonbaharın gelmesiyle yaklaşan soğuk havalar, cilt üzerinde yoğun etkiler bırakıyor. Sizin cildiniz de kış aylarında kuruyup cansızlaşıyorsa bakım ürünleriyle teninize etkili bir bakım yapabilirsiniz. Cildinizi en iyi şekilde koruyup nemlendirecek cilt bakım ürünlerini sizler için bir araya getirdik. Haydi, detaylara geçelim!

Kadin 22-09-2022 14:08

Yolculuklarda yer kaplamadığı için tercih edilen seyahat boy kişisel bakım ürünleri

Seyahat çantası hazırlarken yaşanan en büyük sıkıntılardan biri, yanınıza almanız gereken malzemelerin fazla yer kaplaması ya da çantanıza sığmaması oluyor. Bu nedenle pek çok ürünün, seyahat boy olanları üretiliyor. Sizin için şampuandan diş fırçasına, cilt bakım setinden güneş koruyucuya kadar en kullanışlı seyahat boy ürünleri bir araya getirdik. Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 16-09-2022 14:53

Onlarca kategorideki binlerce üründe sezon sonu indirimleri başlıyor

Kişisel bakım ürünlerinden elektrikli ev aletlerine, modadan elektroniğe onlarca kategorideki binlerce üründe sezon sonu indirimleri başlıyor. Şimdiden alışveriş tutkunlarını sevindiren büyük indirimleri ve fırsatları sizin için derledik! Haydi, detaylara geçelim!

Haber 09-08-2022 15:59