Kolonya Cumhuriyeti Haberleri

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 19 Ağustos reyting birincisi kim oldu?

19 Ağustos reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Dönence, Buz Devri 5, Kolonya Cumhuriyeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, Dönence, Buz Devri 5, Kolonya Cumhuriyeti, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 20-08-2023 12:56

Kolonya Cumhuriyeti filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Bu akşam Star TV'de!

Kolonya Cumhuriyeti filmi ile ilgili detaylar, film severler tarafından merak edildi. 2017 yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin gibi oyuncular yer alıyor. Uzaylılar ile karşılaşılmasını konu alan film, izleyicilere eğlenceli dakikalar sunuyor. Peki, Kolonya Cumhuriyeti filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Bu akşam Star TV'de!

Magazin 19-08-2023 18:56

Reyting sonuçları açıklandı! Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star 13 Temmuz 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 13 Temmuz Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün, Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, Kolonya Cumhuriyeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte, 13 Temmuz Perşembe gününün reyting sonuçları...

Magazin 14-07-2023 15:19

Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Kolonya Cumhuriyeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Çağlar Çorumlu'dan kahkaha tufanı!

Kolonya Cumhuriyeti filmi ile ilgili detaylar, film severler tarafından merak edildi. 2017 yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin gibi oyuncular yer alıyor. Peki, Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Kolonya Cumhuriyeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Çağlar Çorumlu'dan kahkaha tufanı!

Magazin 13-07-2023 19:22

Kolonya Cumhuriyeti

Kolonya Cumhuriyeti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kolonya Cumhuriyeti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.