Kontrat Haberleri

Arda ile kıyaslanan Galatasaray'ın genç yıldızı takımsız kaldı!

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler ile bir dönem kıyaslanan Galatasaray'ın genç yıldızı Hamza Akman kulüpsüz kaldı. Sözleşmesi sona eren genç isme kontrat önermeyen sarı-kırmızılılar yollarını ayırdı.

Spor 2024-07-19 08:22:23

Yüzde 25’ten yüzde 60’a 1 günde geçecekler! 1 Temmuz’da kaldıkları yerden devam… Yüksek zam talebi şimdiden başladı

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! 1 Temmuz sonrası yüzde 25 kira sınırlaması uygulamasına son verilecekti. Kritik tarihe günler kala ev sahiplerinden hiç de şaşırtmayan zam talepleri gelmeye başladı. Sektör temsilcileri, ev sahiplerinin kiracıları altışar aylık iki ayrı kontrat yapmaya zorladığını dile getiriyor. Kira zammında ise Temmuz ayında en az yüzde 60’lık artış yaşanabileceğini kaydediyorlar.

Finans 2024-06-18 07:19:56

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş istemeyerek imzayı attı!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş'a yeni kontrat önerildi. Sarı-lacivertlilerde devam etmek isteyen milli oyuncu yönetimden istediği teklifi alamadı.

Spor 2024-06-17 13:57:26

Kira zammında 5 yıl detayı! 2 Temmuz'dan sonra 'kafaya göre' zam korkusu! Ev sahibi TÜFE oranını beğenmezse...

Kira zammında yeni dönem 2 Temmuz'da başlıyor, yüzde 25 sınırı kalkıyor. Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren karar sonrası kira zamlarının nasıl belirleneceği merak konusu oldu. Ev sahipleri istediği oranda zam yapabilecek mi? Kiracısını evinden tahliye edebilecek mi? sorularına yanıt aranırken, Uzmanlar 'Kiracılar korkmasın' dedi ama, 5 yıl detayına dikkat çekti. Yeni dönemde kontrat yılı büyük önem taşıyacak. İşte tüm detaylar...

Finans 2024-05-23 08:23:27

VİOP'ta BIST 30 Kontratı yüzde 0,1 yükseldi

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,1 artışla 12.030,00 puandan başladı.

Finans 08-05-24 09:45

VİOP'ta endeks kontratı haftaya yükselişle başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, haftaya yüzde 0,5 artışla 11.953,50 puandan başladı.

Finans 06-05-24 09:40

Galatasaray'da Okan Buruk gelişmesi! Sözleşme önerildi...

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün oyuncularıyla sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar Okan Buruk'a da yeni kontrat önerdi.

Spor 20-04-24 17:04

VİOP'ta endeks haftaya düşüşle başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, haftaya yüzde 0,7 azalışla 10.674,50 puandan başladı.

Finans 15-04-24 10:15

Beşiktaş'ta Cenk Tosun dönemi sona eriyor! Yeni adresi belli oldu...

Beşiktaş ile henüz kontrat imzalamayan Cenk Tosun'un geleceği belli oldu. Siyah-beyazlılarla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayan milli oyuncunun yeni adresi netleşti.

Spor 31-03-24 15:00

Alperen Şengün'den Türk spor tarihine geçecek kontrat! Gelmiş geçmiş en çok kazanan isim o olacak...

NBA ekiplerinden Houston Rockets'ta forma giyen Alperen Şengün, alacağı yeni kontratla Türk spor tarihine geçecek. Genç oyuncuya 5 yıllık sözleşme önermeye hazırlanan Houston Rockets'ta tüm detaylar ortaya çıktı.

Spor 14-03-24 14:58

VİOP'ta endeks kontratı güne yatay seyirle başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) aralık vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yatay seyirle 9.640,25 puandan başladı. Analistler yurt içinde Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan'ın bugünkü mesajlarını takip ediyor.

Finans 08-02-24 09:36

VİOP'ta endeks kontratı güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) aralık vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,1 yükselişle 9.670,00 puandan başladı.

Finans 07-02-24 09:40

Galatasaray'da Fernando Muslera efsanesi sona eriyor! TFF 1. Lig ekibi Uruguaylı kaleciye reddedilmesi zor bir teklif sundu

Galatasaray'da 13 yıllık Muslera serüveni sezon sonunda bitiyor. Sözleşmesi bu yıl sona erecek Uruguaylı eldiven için TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor devreye girdi. İlerleyen yaşı nedeniyle uzun süreli sözleşme yapmak istemeyen sarı-kırmızılılar, Muslera'ya maksimum 1 yıllık sözleşme önerme kararı almıştı. Maaşında da indirim yapmak isteyen Galatasaray'ın bu tavrını fırsat bilen Eyüpspor, tecrübeli kaleciye reddedilmesi zor bir kontrat önerdi. Sosyal medyada bazı taraftarlar bu olaya tepki gösterdi.

Spor 04-02-24 16:27

Kirada Temmuz karmaşası! ‘Yüzde 25 sınırı bizi bağlamaz…’ Kontrat dışı sözleşme imzalatıyorlar

Temmuz ayına kadar devam edecek yüzde 25 kira zammı sınırlamasının uzatılıp uzatılmayacağı hem kiracılar hem de ev sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Konu şimdilik muallakta kalsa da ev sahiplerinin sözleşmelere yeni ek madde eklettiği ortaya çıktı. “Kanunların belirlediği yüzde 25’lik zam sınırı yeni zam döneminde bağlayıcı olmayıp, kiraların enflasyon oranında artırılması” gibi maddeler kira sözleşmelerine girdi.

Finans 23-01-24 08:42

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! e-kontrat uygulaması yolda: 'Bunun en büyük avantajı...'

Kira ve ev sahipleri arasında anlaşmazlıklar devam ediyor. Yaşanan tartışmaların altında ise fiyat konusunda anlaşılamaması yatıyor. Anlaşmazlıkların önüne geçmek için yeni bir uygulama hayata geçiyor. Birçok özellik barındıran e-kontrat sistemi ile birlikte eski nesil kira kontratları rafa kalkacak. Uygulamayla yaşanan sorunların önüne geçilmesi hedeflenirken bölge bölge kira haritası da çıkarılacak.

Finans 29-12-23 07:52

Beşiktaş'ta yeni yönetim ilk transferini yapıyor! Samet Aybaba görüştü, prensip anlaşmasına varıldı

Beşiktaş'ta yeni yönetim ilk transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı ekipte genel koordinatör Samet Aybaba, 18 yaşındaki golcüyle yeni kontrat konusunda el sıkıştı. İşte detaylar...

Spor 28-12-23 12:42

Kira fiyatlarında 3 yıl sonra ilk! Mehmet Şimşek büyükşehirleri işaret etti: 2024'te yeni sistem devreye alınacak

Yeni düzenlemeler sonrası konut kira fiyatlarında 3 yıl sonra ilk kez gerileme yaşandı. Bakan Şimşek, kira fiyatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, özellikle büyükşehirlerde kiraların gerilemeye başladığını belirtirken, "Kira fiyatlarındaki katılığın azalması enflasyonu düşürme çabalarımızı destekler nitelikte" dedi. Sektör temsilcileri düşüşün 5 nedenini açıklarken, 2024 yılında e-kontrat sisteminin devreye alınacağı bilgisini paylaştı.

Finans 12-12-23 11:08

KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI 2023! TEFE TÜFE ile kira artış oranı ne zaman oldu, kira zammı ne kadar? TÜİK enflasyon oranını açıkladı!

Kira artış oranına yön verecek son dakika açıklaması TÜİK tarafından yapıldı. Bilindiği üzere kira artışına yüzde 25 sınırlama getiren düzenleme Temmuz ayına kadar sürüyor. Açıklanan rakamlar kontrat süresi dolan ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor. Peki TEFE TÜFE ile kira artış oranı ne zaman oldu, kira zammı ne kadar? İşte 2023 Kasım ayı kira artış oranı...

Finans 03-11-23 10:05

Alex de Souza'dan yıllar sonra gelen itiraf! ''İnanılmaz bir kontrat önerdiler''

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, sarı-lacivertli kulüp ile ilgili yıllar sonra itiraflarda bulundu.

Spor 18-09-23 16:22

Chicago Bulls, milli basketbolcumuz Onuralp Bitim'i kadrosuna kattığını açıkladı!

Chicago Bulls, milli basketbolcumuz Onuralp Bitim ile iki yönlü kontrat imzalandığını duyurdu.

Spor 25-07-23 23:10

Son dakika: Fenerbahçe, Dusan Tadic transferini resmen açıkladı! Duyuruda Ali Cabbar göndermesi...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Ajax ile sözleşmesi sona eren Dusan Tadic'in transferinin resmen tamamlandığını açıkladı. Sarı - lacivertliler, oyuncuyla 2 yıllık kontrat imzalandığını duyurdu. Sırp yıldızın Fenerbahçe'den alacağı yıllık ücretin ise 4.2 milyon euro olacağı ifade edildi. İşte detaylar...

Spor 16-07-23 22:03

‘Evi satıyorum, tahliye edin’ lafı tarihe karışıyor! Ev sahibi ve kiracı herkesi ilgilendiriyor: Kira sözleşmesinde ‘taraf’ detayı

Kiracılarından daha yüksek kira almak isteyen ev sahipleri, mülklerini akrabalarına ya da üçüncü şahıslara devredip kontrat yenilemeye çalışıyor. Fakat uzmanlara göre evin bir başkasına devredilmesi tahliye sebebi değil.

Finans 10-06-23 11:22

Messi'ye akılalmaz teklif! Sözleşmenin içinde para olmamasına rağmen dudak uçuklatan olay...

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi'nin henüz PSG ile kontrat imzalamaması dedikoduları ayyuka çıkardı. Eski takımı Barcelona'ya döneceği konuşulan Messi için Katalanların Başkanı Joan Laporta, Messi'nin babasıyla görüştüklerini doğrulamıştı. Messi ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 22-03-23 13:57

Messi'den tarihi sözleşmeye 'evet' cevabı! Ronaldo'nun komşusu oluyor

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi'nin henüz PSG ile kontrat imzalamaması dedikoduları ayyuka çıkardı. Eski takımı Barcelona'ya döneceği konuşulan Messi için Katalanların Başkanı Joan Laporta, Messi'nin babasıyla görüştüklerini doğrulamıştı. Messi'nin görüştüğü ve sözleşme şartlarına 'evet' dediği kulüp bambaşka çıktı.

Spor 15-03-23 20:39

Lionel Messi'nin yeni takımını gören hayranları şimdiden kutlama yapmaya başladı! Barcelona başkanı görüşmeyi doğruladı

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi'nin henüz PSG ile kontrat imzalamaması dedikoduları ayyuka çıkardı. Eski takımı Barcelona'ya döneceği konuşulan Messi için Katalanların Başkanı Joan Laporta, Messi'nin babasıyla görüştüklerini doğruladı. Bu haberin ardından Messi'nin hayranları büyük sevinç yaşadı.

Spor 08-03-23 19:43

Messi'ye antrenmanda büyük ayıp! Fransız basını bu olay karşısında sessiz kalmadı

PSG ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Messi'nin hala yeni kontrat imzalamaması akıllarda soru işareti bırakmıştı. Son antrenmanda Messi ve Vitinha arasında ufak bir çekişme yaşandı. Vitinha, sakinleşmesini söyleyen Messi'ye sert bir müdahalede bulundu. 23 yaşındaki oyuncunun Messi'ye yaptığı bu davranış Fransız basınında büyük yankı uyandırdı.

Spor 24-02-23 08:29

Kiracılar ve ev sahiplerini ilgilendiriyor! Tahliye kararında ‘usulsüz tebligat’ kararı: O detay her şeyi değiştirdi

Antalya'da, yasal üst sınır olan yüzde 25 kira artışını kabul etmeyen ev sahibinin yaklaşık bir yıl önceki kontrat ile eş zamanlı imzalanan tahliye taahhütnamesine dayanarak gönderdiği tebligat, yasal itiraz süresi aşılsa da kiracının eline geçmediği gerekçesiyle "usulsüz" kabul edilerek iptal edildi. Kesinleşen kararda ise o detay, mahkemenin hamlesini değiştirdi.

Finans 20-12-22 15:31

Ev sahiplerinin yeni zam bahanesi! Kirada oturanlar dikkat... Bu oyuna gelmeyin

Türkiye'de yüksek seyreden enflasyon sebebiyle ev fiyatları sert yükselmiş, kiralar da fahiş rakamlara ulaşmıştı. 2023 yılına sayılı günler kala ev sahiplerinin yeni zam bahanesi ortaya çıktı. Kiracıların kontrat dönemi bitmemesine rağmen yeni yılda maaşlara yapılacak zamları gerekçe gösteren ev sahipleri, kiralara zam istemeye başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İTO Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan, "Yılbaşında maaşlara gelecek zamlar nedeniyle zam talep edilemez" dedi.

Finans 05-12-22 22:03

Son dakika: Herkes ters köşe oldu, fırtına futbolu da vurdu! Lionel Messi, kariyerinin en sürpriz imzasını atıyor! PSG, Barcelona derken Premier Lig'e gidiyor...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda performansı en çok merak edilen isimler arasında yer alan yıldız futbolcu Lionel Messi'nin geleceği belli oluyor. Sezon sonunda Paris Saint-Germain ile sözleşmesi bitecek olan Arjantinli starın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. PSG'nin kontrat uzatma teklifini reddeden Messi'nin Barcelona'ya döneceği konuşulurken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Messi'nin eski hocası Guardiola'nın yönetimindeki Manchester City'e imza atacağı iddia edildi.

Spor 22-11-22 09:57

Öğrencisinin tanıştırdığı emlakçıdan ev aldı, hayatı altüst! Yıllar içinde başına gelmeyen kalmadı

Bursa'da yaşayan öğretmen Fatma Karasu, bir öğrencisi vasıtasıyla tanıştığı emlakçıdan ev satın aldı. İddiaya göre emlakçı, parasını alıp sattığı ev için, Karasu adına sahte kontrat yaptı ve başkasına kiraya verdi. Yıllar sonra ise senet düzenleyerek borçlu durumuna düşürdü. 575 lira borç yüzünden evine 7 defa haciz gelen öğretmenin hayatı adeta altüstü oldu.

Haber 19-11-22 10:44

Son dakika: 3 yıllık imza! Barcelona, Galatasaray'a engel oluyor! Fernando Muslera'nın yerine düşünülen Inaki Pena'ya yeni kontrat...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız 10 haftada 17 puan toplayarak 7. sırada yer alan Galatasaray'da transfer için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan kaleci Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı ve 'ayrılık' açıklaması nedeniyle yeni bir file bekçisi arayışına giren Galatasaray'ın gündemine, geçen sezon Barcelona'dan kiralanan Inaki Pena gelmişti. Katalan ekibinin Pena için düşündüğü planlama ortaya çıktı...

Spor 19-10-22 12:22

Swap anlaşması nedir? Ülkeler arası swap anlaşması ne işe yarar?

Finans dünyasında birçok işlem yapılmaktadır. Bunlardan biri de "swap"tir. Swap, değiş tokuş anlamına gelen finansal bir terimdir. Karşılıklı para birimlerinin değiştirilmesi olarak özetlenebilir. Swap işlemi, faiz ödemeleri ya da varlık değiş tokuşu için de kullanılır. Bu değiş tokuşu yapacak ülkelerin aralarında belli bir kontrat yapmasına ise swap anlaşması denilir.

Finans 07-10-22 17:23

Lionel Messi gerçeği ortaya çıktı! Bedavaya imzayı atacak...

Geçtiğimiz sezonun başında Barcelona'dan Paris Saint-Germain'e bonservis bedeli olmadan transfer olan Lionel Messi için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezona fırtına gibi bir giriş yapan ve sözleşmesindeki son senenin içinde bulunan Messi hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransa Ligue 1'de geçen sezonu şampiyonlukla kapatan PSG'de Arjantinli yıldızın sözleşmesinin uzatılması gündeme geldi ancak Messi aldığı karar nedeniyle yeni kontrat imzalama teklifini geri çevirdi.

Spor 29-09-22 14:15

Son dakika: Galatasaray devre arasında bitirecek! Adama Traore defteri yeniden açıldı...

Son dakika haberleri: Yaz transfer dönemini son güne kadar oldukça hareketli bir şekilde geçiren Galatasaray'da birçok futbolcunun adı gündeme gelmişti. James Rodriguez, Anderson Talisca gibi isimlerin sarı - kırmızılılara transfer olacağı iddia edilirken, Adama Traore için de girişimlerde bulunulmuş ancak anklaşma gerçekleşmemişti. Galatasaray'ın yıldız futbolcuyla görüşmelerini sürdürdüğü ve sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı ocakta ön kontrat imzalamak istediği kaydedildi.

Spor 28-09-22 07:20

Son dakika: Taraftarın merakla beklediği hamle: Fenerbahçe'de Jorge Jesus için 'yeni sözleşme' kararı! Dünya Kupası'ndan sonra imza...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezonu teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de sezon başında göreve Jorge Jesus getirilmişti. Portekizli çalıştırıcının takımına oynattığı futbol taraftarlar ve camia tarafından beğeni toplarken, akıllara imzalanan 1 yıllık kontrat geldi. Sarı - lacivertli yönetim, deneyimli teknik direktörün sözleşmesini devre arasında uzatmak için harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 21-09-22 11:31

Öğrenciye kiralık ‘kedi evi!’ Artık neredeyse imkansız… Harabe gibi evlere istenen rakamlar şoke etti

Üniversite öğrencilerinin barınma sorunu her geçen gün daha da büyüyor. Ancak fahiş fiyat ve kiralık ev arz sorunu ile karşı karşıya olan öğrencilerin işi artık daha zor. Ev sahipleri bir kedinin bile yaşayamayacağı evlere 6.500 TL, sobalı evlere ise 4.500 TL kira istiyor. Çoğu ise öğrenciye ev kiralamaya karşı. Kontrat süreleri de 6 aya inmiş durumda. Sadece emlakçılarda değil internet sitelerinde de kiralık ev bulmak artık neredeyse imkânsız…

Finans 23-08-22 08:51

Son dakika: Burak Yılmaz'ın açıklamaları olay yarattı! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor sözleri...

Son dakika haberleri: 2020 yazında Beşiktaş'tan Lille'e transfer olan ve Fransız ekibindeki ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Burak Yılmaz, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard'ın yolunu tutmuştu. Kulübüyle 2 yılı oyuncu, 3 yılı antrenör olmak üzere 5 yıllık kontrat imzalayan Yılmaz'ın Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyada olay oldu. Golcü oyuncu, daha önce 4 takımın da formasını giymişti.

Spor 16-07-22 23:10

Borsada pamuk fiyatı nasıl hesaplanır? Pamuk fiyatı hesaplama nasıl yapılır?

Borsada pamuk fiyatı, aylık kontrat zamanlarında belirlenmektedir. Pamuk fiyatlarının belirlenmesinde etkin rolü olan şey ise A Endeks’tir. A Endeks, pamuk ticareti yapanların günlük olarak yaptıkları pamuk ihracatının genel ortalamasıdır. Pamuk fiyatları ise senelik mahsulün miktarından ekonominin durumuna kadar her şeyden etkilenebilmektedir. Borsada pamuk fiyatı nasıl hesaplanır?

Finans 09-07-22 01:28

Galatasaray Domenec Torrent ile devam edecek mi? Resmi açıklama geldi

Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş. yöneticilerinden Nihat Kırmızı yapmış olduğu açıklamada, mevcut teknik direktör Domenec Torren'in tazminat maddesinin olmadığını söyledi. Kırmızı, "Domenec Torrent, 'Devam etmek isterim ama gelen yönetim benimle devam etmek istemezse, benim sunumumu yeterli bulmazsa, zorluk çıkartacak değilim, gereğini yaparım' dedi. Herhangi bir tazminat yok. Kontrat üzerinden oturulur, konuşulur. Devam ederse 1.5 milyon euroluk bir kontratı var" dedi.

Spor 09-06-22 11:18

Jorge Jesus kimdir? Jorge Jesus Fenerbahçe teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe ile kaç yıllık sözleşme imzaladı?

Jorge Jesus; Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan son dakika açıklaması sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Deneyimli çalıştırıcı ile 1 yıllık kontrat imzalandığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklandı. Peki Jorge Jesus kimdir? Jorge Jesus Fenerbahçe teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe ile kaç yıllık sözleşme imzaladı? İşte detaylar...

Spor 02-06-22 14:17

Son dakika: Jorge Jesus, resmen Fenerbahçe'de! Jorge Jesus, Fenerbahçe ile kaç yıllık sözleşme imzaladı?

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirdiği teknik direktör Jorge Jesus ile sözleşme imzaladı. KAP'a yapılan açıklamada Jesus ile 1 yıllık kontrat imzalandığı açıklandı. Sarı - lacivertliler, Jesus'un alacağı yıllık ücreti de duyurdu. İşte detaylar...

Spor 02-06-22 14:08

GroupM, Turkcell Veri Merkezini seçti

Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata: - "Bugüne kadar 4,5 milyar TL kontrat değerine sahip 7 binden fazla projeye imza attık. Bu projeler arasında yer alan GroupM’in fiziki sunucularını Turkcell veri merkezlerine emanet etmesinden mutluluk duyuyoruz"

Yurthaber 30-05-22 14:34

Galatasaray'da kaos çıktı! ''Fatih Terim varsa ben yokum'' dedi ve rest çekti

Galatasaray'da seçim süreci devam ederken gelecek sezon kadroya dönmesi beklenen Emre Akbaba'da flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray ile 3 yıllık yeni kontrat yaptıktan sonra Alanyaspor'a kiralanan 30 yaşındaki orta sahanın taraftar baskısı ve sosyal medya tepkisinden dolayı geri dönmeye sıcak bakmadığı öğrenildi. Dursun Özbek'in Fatih Terim ile görüştüğünün duyulmasının ardından Emre Akbaba Galatasaray'a dönmek istemediğini söyledi.

Spor 30-05-22 11:10

Kontrat ne demek? Kontrat kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Lisanlar, kültürler gibi birbirlerinden etkilenen değerlerdir. Yaşanan etkileşimler sonucu kullanılmaya başlanan sözcükler ise Türkçedeki kelimelerin artışını beraberinde getirir. Bu durum dilbilimcilerin, Türkçeye katılmak istenen kelimeler ile ilgili araştırma yaparak dilimize uyarlanması sürecini doğurur. Kontrat kelimesi de tüm kelimeler gibi Türk Dil Kurumu'nda görev alan yetkililer tarafından araştırılmıştır. Kontrat ne demektir?

Egitim 18-05-22 00:00

Kontrat yapmak ne demek? Kontrat yapmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Kontrat yapmak ne demektir? Kontrat yapmak, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:22

Gizli ihbar ortaya çıkardı! Yazı işleri müdürü, Manukyan'ın dairelerine çöktü

Ünlü genel ev patroniçesi ve eski vergi rekortmeni Matild Manukyan'ın İstanbul Şişli'deki 3 dairesi, Beyoğlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İkbal O. tarafından sahte kontrat hazırlanarak aylık 150 liradan kendisi ve akrabalarına kiralandığı ortaya çıktı. Beyoğlu Kaymakamlığı ve İçişleri Bakanlığına yapılan gizli ihbarla ortaya çıkan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 14-02-22 09:40

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'a hayatının şoku! Böyle transfer çalımı görülmedi! Kerem Aktürkoğlu ve Bartuğ Elmaz...

Son dakika Galatasaray haberleri: Fransız devinden çok konuşulacak bir hamle geldi... Galatasaray'da sezon sonunda takımdan ayrılıp Marsilya'ya transfer olacağı konuşulan Kerem Aktürkoğlu için Fransız devinin 10 milyon Euro gibi bir bedel ödemeye hazır olduğu aktarılmıştı. Marsilya yönetimi sağ gösterip adeta sol vurdu... Kerem Aktürkoğlu ile ilgili görüşme gerçekleştiren Fransızlar, Galatasaray'la yeni kontrat imzalamayan Bartuğ Elmaz ile anlaştı. İşte haberin detayları...

Spor 31-01-22 14:38

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'da mutlu son! Gomis ile anlaşma sağlandı...

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray eski futbolcusu Fransız golcü Bafetimbi Gomis ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılıların Gomis ile 1.5 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi. Transferi çok konuşulan ve menajerinin açıklamasıyla Galatasaray'a gelmek istediğini söyleyen Fransız yıldızın isteği sonunda gerçekleşti. Sarı-Kırmızılı taraftarların da çok istediği golcü oyuncunun sözleşme bedeli ise 2 milyon 250 bin Euro. Ayrıca sözleşmede kontrat uzatma opsiyonu da bulunacak.

Spor 30-01-22 19:31

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray niyeti bozdu! Beşiktaş'ın değişilmez oyuncusu Larin'i kadrosuna katıyor

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kanadalı futbolcunun durumunu menajeri vasıtasıyla sorduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetim, Larin'e yıllık 1.5 milyon euro'dan 4 yıllık kontrat teklif etmiş, Kanadalı futbolcu 2.2 milyon euro istediği için anlaşma zemini oluşmamıştı. Bu olayın ardından Ahmet Nur Çebi'nin kesin talimatıyla 1.5 milyon euro'nun üstüne çıkılmayacağı öğrenilmişti. Galatasaray sezon sonu Larin'i kadrosuna katabilir.

Spor 25-01-22 12:54