Işıl Haberleri

İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a zehir zemberek sözler! ''Ahlaki değil, Trabzon'da da aynısını yapsana...''

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Pendikspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1’lik skorla mağlup etti. Hakem kararlarının tartışıldığı mücadelede kırmızı kart gören Pendikspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, maçtan bir gün sonra açıklamalarda bulundu.

Spor 11-03-2024 14:51

Şansal Büyüka'nın iddiaları Türk futbolundaki taşları yerinden oynatacak!

Futbol dünyasının duayen gazetecisi Şansal Büyüka, VAR hakemleriyle ilgili olay yaratacak bir iddiada bulundu. TFF binasında yaşandığını iddia ettiği mevzuyu da paylaşan Büyüka'nın sözleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 05-03-2024 14:04

Beşiktaş'tan Halil Umut Meler ve Koray Gençerler açıklaması: 'Artık bu iki ismi maçlarımızda görmek istemiyoruz'

Beşiktaş, derbi hakemleri hakemi Halil Umut Meler ile VAR hakemi Koray Gençerler hakkında bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada “Beşiktaş camiası olarak, Halil Umut Meler’i ve Koray Gençerler’i artık maçlarımızda görmek istemiyoruz" denildi.

Spor 04-03-2024 20:51

Dursun Özbek'ten TFF çıkışı! Koalisyona karşı savaşıyoruz! Icardi'nin cezasına sert çıktı

Antalyaspor maçının ardından Galatasaray Başbakanı Dursun Özbek sitem dolu bir açıklama yaptı. TFF'yi hedef alan Özbek, "Galatasaray birçok cephede savaşıyor, isim açıklamaya gerek yok" dedi.

Spor 27-02-2024 11:53

Diğer Haber Etiketleri

Işıl

Işıl Hakkındaki Haberler Mynet'te. Işıl Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fenerbahçe'den Süper Kupa için açıklama!

Fenerbahçe; Süper Kupa maçının iptal kararıyla ilgili Ali Koç'a yapılan eleştirileri CİMER'e sunduğunu açıkladı.

Spor 19-02-2024 12:10

Fenerbahçe, Serdar Dursun transferini resmen açıkladı!

Fenerbahçe'de golcü transferinde sürpriz bir isimle anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan Serdar Dursun'un transferi resmen duyuruldu.

Spor 09-02-2024 14:10

Fenerbahçe'den son gün bombası! Serdar Dursun takıma geri döndü

Fenerbahçe'de golcü transferinde sürpriz bir isimle anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan Serdar Dursun'un yeniden takıma dönmesi için el sıkışıldı. Milli oyuncunun bugün resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Spor 09-02-2024 10:05

Fenerbahçe, eski golcüsü Serdar Dursun'u 5 aylığına kiralık olarak kadrosuna katıyor!

Fenerbahçe'de golcü transferinde sürpriz bir isimle anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan Serdar Dursun'un yeniden takıma dönmesi için el sıkışıldı. Milli oyuncu ile anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler önümüzdeki günlerde bu transferi resmen açıklayacak.

Spor 08-02-2024 07:53

Kerem Aktürkoğlu'nun konuşmaları ifşa oldu, Tete paylaşımı apar topar sildi!

Galatasaray'da son oynanan mücadelede kaçırdığı golle taraftarın tepkisini çeken Kerem Aktürkoğlu gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Tete'nin sosyal medyada paylaştığı bir videoda sesi duyulan Aktürkoğlu, ilginç ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 03-02-2024 17:54

Fenerbahçe'den Serdar Dursun atağı! Milli golcü ile yeniden anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de golcü transferinde sürpriz bir isim masaya geldi. Geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan Serdar Dursun'un yeniden takıma dönmesi gündeme geldi. Milli oyuncu ile anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler önümüzdeki günlerde bu transferi resmen açıklayacak.

Spor 30-01-2024 08:10

Okan Buruk yılın en iyi fotoğraflarını oyladı! O fotoğrafları görünce gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katılırken beğendiği fotoğrafları oyladı. Buruk'un Gazze katliamına dair çekilen fotoğraflar da ise duygulandığı görüldü.

Spor 09-01-2024 16:50

Buffon'dan futbol tarihini değiştirecek öneri! ''Kale boyutları büyütülsün''

Eski İtalyan kaleci Buffon, kalecilerin boylarının geçmişe kıyasla daha uzun olduğunu belirterek, kale boyutlarının büyütülmesi gerektiğini söyledi.

Spor 02-01-2024 07:34

Fenerbahçe'den Süper Kupa açıklaması: Aksaklıklar tartışmaya açık olmayan değerlerimizle ilgili hassasiyetimiz nedeniyle yaşanmıştır

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan fakat Atatürk tişörtleri ve pankartlarına izin verilmediği için iptal edilen Süper Kupa finali gündemdeki yerini koruyor. Fenerbahçe Spor Kulübü ise yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada "Süper Kupa finali öncesinde yaşanan aksaklıklar tartışmaya açık olmayan değerlerimizle ilgili hassasiyetimiz nedeniyle yaşanmıştır, bunun ötesinde herhangi başka bir sebebi ve amacı yoktur" ifadeleri kullanıldı.

Spor 31-12-2023 18:39

İletişim Başkanlığı paylaştı! Suudi Arabistan'da neler oldu? İşte anbean yaşananlar...

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi Suudi yetkililerin talepleri reddetmesi sonrası hem Galatasaray hem de Fenerbahçe karşılaşmaya çıkmayı reddetmişti. Riyad'da yaşananlara dair İletişim Başkanlığı yaşananları paylaştı. İşte detaylar...

Spor 30-12-2023 13:51

Fenerbahçe'den Icardi'nin gözünün morarmasıyla ilgili açıklama! ''Penaltı pozisyonuyla alakası yok''

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, TRT SPOR' a açıklamalarda bulundu. Kızılhan,"Galatasaray kulübü olmayan bir pozisyonda mağduriyet yaratmak istiyor." açıklamasını yaptı.

Spor 25-12-2023 16:56

Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi sonrası TFF'ye başvuru! ''Gerekli cezalar verilsin, takipçisi olacağız''

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. Yazgan, "Derbi süper süper keyifli değildi. Her sene orada 3 atacağız diye bir şey yok. İnşallah seneye yeneriz. 29 Aralık'ta benzer bir skor yakalarız." ifadelerini kullandı.

Spor 24-12-2023 23:16

SON DAKİKA: Merakla beklenen derbinin hakemi belli oldu... Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Arda Kardeşler yönetecek!

Son dakika haberi: Spor kamuoyu geçtiğimiz hafta hakem Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu saldırı skandalıyla sarsılırken, merakla beklediği derbinin hakemi belli oldu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Pazar günü oynanacak karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler oldu.

Spor 22-12-2023 14:57

Üst üste yapılan açıklamalar sonrası, Ankaragücü'nden de bir paylaşım geldi!

MKE Ankaragücü Basın sözcüsü Hüseyin Aytekin, yaptığı açıklamada hakem Halil Umut Meler'in açıklamarını eleştirirken, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun olayların içine çekilmeye çalışıldığını söyledi. İşte detaylar...

Spor 20-12-2023 14:45

Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın sözleşmesi dondurulabilir! Sakatlığı sanılandan daha da ciddi

Galatasaray'da salonda ağırlık çalışırken göğüs kasına kopuk oluşan Sergio Oliveira'nın ameliyat ihtimali bulunuyor. Sarı-kırmızılılar böyle bir durum başlarına gelirse yıldız oyuncunun sözleşmesini dondurabilir.

Spor 17-12-2023 11:11

Beşiktaş'ta da forma giymişti, ağır silahlarla poz verdi! Bir saldırı vakası daha, hem de iki hafta üst üste... Rıdvan Şimşek'e 31 maç ceza!

Süper Lig'de Başkent'te oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitiminde ev sahibi ekibin Başkanı Faruk Koca'nın karşılaşmayı yöneten FIFA Hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atarak hastanelik etmesinin yankıları sürerken, İzmirli eski ünlü futbolcu Rıdvan Şimşek'in de bir değil iki hafta üst üste hakemleri darp ettiği ortaya çıktı.

Spor 12-12-2023 15:56

Deniz Türüç'ün saha içinde yaptığı hareketler izleyenleri korkuttu! Hastalığı mı var?

RAMS Başakşehir forması giyen Deniz Türüç'ün saha içindeki anları izleyenleri endişelendirdi. Maç esnasında topsuz alanda yaptığı hareketler kameralara yansıyan Deniz Türüç için ortaya birçok iddia atıldı.

Spor 04-12-2023 17:08

Manchester City-Tottenham maçında hakem skandalı, 6 golün önüne geçti! Avantajı oynatmadı, futbolcular çılgına döndü... Haaland'dan maç sonu küfürlü paylaşım

İngiltere Premier Ligi'n 14. haftasında oynanan Manchester City-Tottenham karşılaşmasının uzatma dakikalarında çok konuşulacak bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın hakemi Simon Hooper Manchester City'nin son saniyelerde yakaladığı gol pozisyonu öncesi Haaland'a yapılan faulde avantajı oynatmayarak maçı durdurdu ve bariz gol şansını engellemiş oldu. Bu karar sonrası tüm futbolcular yoğun itirazda bulunurken Haaland tepkisini maçın ardından da sürdürdü. İşte detaylar...

Spor 03-12-2023 23:37

Fenerbahçe-Karagümrük maçının yankıları sürüyor! Sarı-Lacivertli yönetici Ahmet Ketenci'den açıklama: Bizim de penaltımız es geçildi!

Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci imzasıyla Fenerbahçe'nin resmi kanallarından bir açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada Galatasaray'a göndermede bulunulurken, Karagümrük maçında yaşananlara dair "Takımımızın da yüzde yüz penaltısının es geçildiği tartışılmaz bir gerçektir" denildi. İşte detaylar...

Spor 28-11-2023 16:48

Bursaspor Başkanı, Bursaspor'un kapanmasının gündemde olduğunu açıkladı!

Bursaspor Başkanı Recep Günay, Bursaspor’da Bugün’e yaptığı açıklamada, “Kulübün geleceğini kurtarmaya çalışıyoruz. UEFA’ya, CAS’a, TFF’ye şikayetlerde bulunduk. Kamuoyu yapalım da Bursaspor camiası güçlü olarak TFF karşısında dik dursun. Onların vereceği karar kulübün yaşamasına veya kapanmasına neden olacak. Önümüzdeki hafta karar belli olur. Bursaspor camiası büyük olursa bu karar kulübümüzün lehine çıkar” dedi.

Spor 28-11-2023 08:08

Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe - Karagümrük maçı sonrasında gündem olan sözler: 'Fenerbahçe'nin santrforu Hüseyin Göçek!', 'İğrenç bir olay!'

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Sarı - lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve liderliğini korudu. Karşılaşmanın 54. dakikasında yaşanan penaltı pozisyonu ise spor kamuoyunun gündemine oturdu. Yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu'ndan olay yaratacak değerlendirmeler geldi. İşte detaylar...

Spor 26-11-2023 21:46

Hakeme itiraz eden yandı! Futbola basketbol kuralı gelebilir: 10 dakika cezası!

Dünya futbolunda günden güne birçok gelişme yaşanmaya devam ediyor. FIFA Gelişim Direktörü Arsene Wenger'in yeni ofsayt tanımı için çalışmaları devam ederken, sürpriz bir kural üzerinde daha çalışılıyor. Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), hakeme şiddetli itirazda bulunan oyuncular için "10 dakika kenarda bekleme" cezası getirmeyi düşünüyor. İşte detaylar...

Spor 19-11-2023 21:18

Son dakika: Ahmet Nur Çebi'den çarpıcı açıklama! Pandeminin ortasında kaçarcasına giden futbolcunun yargı süreci devam etmektedir!

Son dakika haberleri: Beşiktaş'ta tüm gözler, aralık ayında yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a çevrildi. Başkan Ahmet Nur Çebi, son dönemde gündeme gelen iddialarla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. 25 milyon euro iddiasını cevaplayan Çebi, pandemi döneminde takımdan ayrılan Victor Ruiz'le ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 17-11-2023 16:02

Raphael Dwamena maç sırasında yere yığıldı, hayatını kaybetti! Ölümündeki ardından şaşırtan gerçek

Arnavutluk Süper Ligi'nde oynanan Egnatia Rrogozhine - Partizani Tirana maçında herkesi derinden üzen bir olay yaşandı. Ligin gol kralı Raphael Dwamena maç esnasında bir anda yere yığılırken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı. İşte detaylar...

Spor 12-11-2023 13:19

Fenerbahçe'den TFF'ye cevap! 'Biz bu filmi daha önce de gördük!'

Fenerbahçe Kulübü, önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan basın açıklamasına yanıt verdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "TFF Yönetimi; Türk futbolu adına adeta okların çevrildiği kişilerin ve sorgulanan olayların avukatı ve tarafı gibi davranmıştır. Biz bu filmi daha önce de gördük, değişen hiçbir şey göremiyoruz" denildi.

Spor 10-11-2023 21:11

TFF'den son dakika açıklaması! Tüm iddialara tek tek cevap verdiler

Türkiye Futbol Federasyonu, son günlerde gündemi sarsan kara para aklama ve hakem camiasıyla ilgili ortaya atılan iddialara toplu bir cevap yayımladı.

Spor 09-11-2023 16:09

İspanya'da Ancelotti'yi Arda Güler konusunda eleştirmeyen kalmadı! ''Sen bir mumya parçasısın''

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, son iki maçtır, maç kadrosuna almasına rağmen sahada kullanmayı tercih etmediği Arda Güler'in oynamak için tam hazır olmadığını söyledi. Bu sözlerine rağmen büyük tepki çeken Ancelotti, Arda Güler'i oynatmadığı için Real Madrid taraftarından ağır eleştiriler alıyor.

Spor 09-11-2023 08:04

Tecrübeli hakem Mete Kalkavan'ın Fenerbahçe-Trabzonspor maçında aldığı ceza sonrası düdük astığı iddia edildi!

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinde hakem kararları çokça tartışılırken Karadeniz basınından mücadelenin VAR hakemi Mete Kalkavan için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 08-11-2023 16:23

Okan Buruk'tan Beşiktaş derbisine saatler kala karar! Savunma tamamen değişti, yıldız isim kulübeye

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar rakibi karşısında mutlak galibiyet ararken teknik direktör Okan Buruk zorlu mücadeleye az bir zaman kala sürpriz bir karar verdi. İşte detaylar...

Spor 21-10-2023 10:31

Sakatlıklar hakkında bilinmeyenleri Ferda Saraçoğlu anlattı! Sporcular bu problemden nasıl kaçınmalı, sakatlık süreci nasıl geçirilmeli? İşte cevapları...

Futbolcuların en büyük kabusu maalesef ki sakatlıklar... Birçok futbolcu, kariyerlerini sürdürdüğü süreç içerisinde sakatlıklara maruz kalıyor. Yaşanan bu sakatlıkların boyutu, oyuncuların formuna ve geleceklerine direkt etki edebiliyor. Peki futbolcuların yaşadığı sakatlıkların sebepleri neler, sporcular sakatlıktan kaçınmak için neler yapmalıdır? Spor camiasının ünlü fizyoterapisti ve bütünsel terapisti Ferda Saraçoğlu, merak edilenleri yanıtladı. İşte detaylar...

Spor 16-10-2023 20:26

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Beşiktaş Stadı Euro 2032'de neden yok?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, İtalya-Türkiye ortaklığında düzenlenecek 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2032) için belirlenen aday statların tartışılmasıyla alakalı, "Biz kimseye ulufe dağıtmıyoruz. Burada UEFA’nın kriterleri var, en yüksek seyirci kapasiteli statların olması gerekiyor. Bu statlarda yapılan maçların gelirleri ne o kulübe gidecek ne de TFF’ye gidecek. Bütün gelirler UEFA’ya gidiyor" dedi.

Spor 11-10-2023 17:19

Ve Trabzonspor'da düğüm çözülüyor! Nenad Bjelica, fesih için şehre geliyor! Yeni hoca ise...

Trabzonspor, büyük umutla yola çıkılan yeni sezonda yaşanan istikrarsızlık ve puan kayıpları nedeniyle teknik direktör Nenad Bjelica ile düşündüğü ayrılığı resmiyete döküyor. Ülkesinde olan Hırvat hoca bugün Trabzon’a gelerek tazminat görüşmeleri için masaya oturacak.

Spor 09-10-2023 16:19

Son dakika: Trabzonspor'da yönetim Nenad Bjelica için 'ayrılık' dedi! İlk aday Abdullah Avcı...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Yukatel Adana Demirspor'a konuk olan Trabzonspor, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Bordo - mavililerde üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Nenad Bjelica'nın geleceği tartışmalara neden olmuştu. Taraftarların tepki gösterdiği Hırvat teknik adam ile ilgili yönetimden karar çıktı. İşte detaylar...

Spor 07-10-2023 15:39

Son dakika: Sergen Yalçın canlı yayında küplere bindi! 'Kuntz hoca değil!', 'A Milli Takım'dan teklif bekledim!', 'Yeni hoca Kluivert olsun!'

Son dakika haberleri: Beşiktaş ile 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın, Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım'ın başına Vincenzo Montella'yı getirmesine tepki gösterdi. Yalçın ayrıca sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Stefan Kuntz ile ilgili de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 03-10-2023 20:49

2. Lig maçı sonrası soyunma odasında silahlı kavga iddiası!

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, “Vanspor kulüp başkanı, korumaları ve bir iki yönetici ile birlikte soyunma odasına gelmiş, futbolculara küfür etmeye başlayınca olaylar koridorlarda devam etmiştir. Spor alanlarına silahla girilmesinin yasak olduğu herkes tarafından bilinmektedir. İhmali olanlarla alakalı en üst seviyede müracaatlarımızı yaptık” dedi. Bu olay kısa süre içinde sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spor 02-10-2023 07:43

Son dakika: Süper Lig'de Sergen Yalçın sürprizi! A Milli Takım iddiaları vardı ama...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de 6. hafta geride kalırken, henüz galibiyet alamayan takımlar arasında yer alan Samsunspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıllar sonra yükseldiği Süper Lig'de henüz 1 puanı bulunan ve son sırada yer alan Karadeniz ekibinde teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun geleceği tartışılmaya başlanmıştı. Köklü kulübün Sergen Yalçın ile görüştüğü öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 26-09-2023 14:33

Son dakika: A Milli Takım'da büyük sürpriz! Fatih Terim, Sergen Yalçın derken Joachim Löw ve Mesut Özil tercihi...

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü başkan Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere davet etmesinin ardından ayrılık iddiaları konuşulmaya başlandı. Fatih Terim, Sergen Yalçın ve Vincenzo Montella isimlerinin gündemde yer aldığı öne sürülürken, İngiliz basınından flaş bir iddia geldi. Daily Mail, Joachim Löw ve Mesut Özil ikilisinin A Milli Takım'ın başına geçeceğini yazdı. İşte detaylar...

Spor 19-09-2023 07:26

A Milli Takım'da Fatih Terim sesleri! Geri dönüyor... Tek koşul: Arda Turan ve Emre Belözoğlu

A Milli Takım'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından Alman teknik adam Stefan Kuntz ciddi eleştirilere maruz kalırken, yeni hoca için birçok isim zikredilmeye başlanmış durumda. TFF eski yöneticilerinden Selim Soydan da verdiği bir röportajda bu konuya dair konuşurken, oldukça sert açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 16-09-2023 10:27

Yeni hocayı bile açıkladı! A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi bitti

A Milli Takım'da alınan kötü sonuçlar sonrası Alman teknik adam Stefan Kuntz eleştiri oklarının hedefindeki isim olurken, sosyal medyada kendisi için 'istifa et' paylaşımları yapılmıştı. Tüm bunlar yaşanırken, milli takım için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 15-09-2023 09:39

Son dakika: A Milli Futbol Takımı'na da 'Melissa Vargas' geliyor! Kuntz'un esprisi gerçek oluyor, Büyükekşi'den yeşil ışık...

Son dakika haberleri: A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda oynadığı 5 maçta topladığı 10 puanla 2. sırada yer alıyor. Grupta son olarak konuk ettiği Ermenistan ile 1-1 berabere kalan, dostluk maçında ise Japonya'ya 4-2 yenilen Ay-Yıldızlılar'da ortaya konan performans eleştiri toplamıştı. Teknik direktör Stefan Kuntz'un geleceği tartışılırken, Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na benzer bir sistemin getirilmesi gündeme geldi.

Spor 14-09-2023 18:36

Galatasaray'ın rakibi Manchester United'dan rekor anlaşma

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United, forma sponsorunu değiştirdi. Snapdragon ile anlaşmaya varan İngiliz devi, yıllık 70 milyon euro'yu kasasına koyacak.

Spor 14-09-2023 08:17

Beşiktaş'tan istifa etmişti, Ceyhun Kazancı ilk kez konuştu! İtiraf etti Keşke yapmasaydım

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan Ceyhun Kazancı ayrılığı herkesi şaşırtırken Kazancı yaşanan ayrılık sonrası ilk kez kameraların karşısına geçti. Ceyhun Kazancı yaşananlara dair açıklamalarda bulunurken, dikkat çeken bir itirafta da bulundu. İşte detaylar...

Spor 13-09-2023 22:24

Beşiktaş'a 7.5 milyon euro'luk müjde! Stat isim sponsorluğu konusunda anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta stat sponsorluğu konusunda artık sona gelindi. Sosyal medyada yer alan iddiaya göre siyah-beyazlılar, Türk bir firmayla 7.5 milyon euro'dan anlaşma sağladı.

Spor 13-09-2023 15:26

Fenerbahçe'nin tarihi kongresi sona erdi! Aziz Yıldırım detayı dikkat çekti

Fenerbahçe Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulu yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından başladı ve uzun süren konuşmalar sonrası sona erdi.

Spor 09-09-2023 11:32

Fenerbahçe de istemişti... Galatasaray Ndombele ile anlaşma aşamasına geldi!

Galatasaray Tanguy Ndombele'nin transferini bitiriyor. Fenerbahçe'nin de çok istediği Fransız orta saha oyuncusu kararını sarı-kırmızılı takımdan yana kullandı.

Spor 31-08-2023 15:57