Emlakçı Haberleri

Borsada 10 milyon TL kaybeden emlakçı dehşet saçtı! Önce çevreye ateş açtı, sonra kendini vurdu

Ankara'da, emlakçı Yusuf D., pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti. Yusuf D.'nin, borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL kaybettiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Haber 21-12-2023 17:25

İstanbul'da sokak ortasında satırlı dehşet: Kiracıyla emlakçı birbirine girdi!

İstanbul'da dün akşam saatlerinde görenleri dehşete düşüren anlar yaşandı. Esenyurt'ta bir emlakçıyla kiracı arasında tartışma çıktı, kiracı eline satır alınca sokak ortasında kan çıktı. Korkunç olay kameraya anbean yansıdı.

Haber 27-10-2023 08:30

Mezbahadan kaçan dana, emlakçıya girince... O anlar kamerada!

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde mezbahadan kaçan dananın emlakçıya girmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 25-05-2023 10:05

Depremler nedeniyle evini terk etti, geri geldiğine hayatının şokunu yaşadı! 60 bin TL'ye...

Adana'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bir vatandaş, 1,5 aylığına evini terk etti. Geri geldiğinde evinin başkasına kiraya verildiğini ve eşyaları ile altınlarının olmadığını gören adam şok yaşadı. Evi kiraya veren emlakçı gözaltına alındı. Ev sahibi, “Ben evimin kapı kilidini 3 kez değiştirip çilingir ile girmek zorunda kaldım. Eve geldim evde kiracı var şok oldum" dedi.

Haber 23-03-2023 09:26

Diğer Haber Etiketleri

Emlakçı

Emlakçı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emlakçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bursalı emlakçılar sahipleriyle anlaştıkları 120 daireye depremzedeleri yerleştirdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilde evlerinin yıkılması ya da zarar görmesi nedeniyle Bursa'ya gelen afetzedelerden bazıları, emlak müşavirlerinin sağladığı imkanlarla boş dairelere yerleştirildi.

Yurthaber 14-02-2023 15:23

Kimse ilandaki kiraya da inanamayacak! Kiralık evlerde akılalmaz ‘yeni dönem’ Yarışa döndürdüler! Açık artırmayla fiyat yükseltiyorlar

Son dönemde ev sahipleriyle kiracılar arasındaki anlaşmazlıklara dair çok sayıda olay yaşanıyor. Bazı ev sahiplerinin kiraları artırmak ya da kiracıları evden çıkarmak için başvurduğu yöntemler akıllara durgunluk verirken bu kez uygulanan yeni bir yöntem 'Pes' dedirtti. Ev sahiplerinin kiracılar arasında adeta yarışa dönüştürdüğü bu oyunda kiralık evlerde açık artırma yapılmaya başlandığı öğrenildi. Ev sahiplerinin ilandaki fiyattan daha fazla veren var diyerek fiyatı artırdığı belirtildi.

Finans 27-01-2023 12:10

'20 bin TL'nin altında yok' Yüksek kiradan sonra yeni tartışma sebebi! Faturası ağır... Ev sahibi dava açabilir

Ev sahibi ile kiracı anlaşmazlıkları, uzun süredir Türkiye'nin gündeminde. Yüksek kira artışları nedeniyle çıkan bu anlaşmazlıklarda yeni bir sorun baş göstermeye başladı. İstanbul merkezinde 20 bin TL'nin altında ev olmadığı ve taşınmanın faturası ağır olduğu için kiracıların, satılığa çıkarılan evleri göstermedikleri belirtildi. Kiracı evi göstermediği için internette ilanı olan bazı evlerin 6 aydır satılamadığı ve bir kez bile gösterilemediği aktarıldı. Ancak ortada dava ihtimali de var...

Haber 18-01-2023 09:57

Adana'da vatandaşların ev kriterleri değişti! Emlakçılar şaşkına döndü: İlk defa böyle bir taleple karşılaşıyorum

Adana'da vatandaşlar başı boş şekilde gezen köpeklerden şikayetçi. Öyle ki bu durum ev arama kriterlerini bile etkilemiş durumda. Vatandaşlar artık ev ararken öncelikli olarak sokak köpeklerinin olmadığı bölgeleri tercih ediyor. Emlakçılar bu durum karşısında şaşkına dönerken, ev satışı yaparken sıkıntı yaşama başladı. Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, "27 yıldır emlak sektöründeyim ilk defa böyle bir taleple karşılaşıyorum" dedi.

Haber 06-01-2023 10:38

Kiracıya göstermeye gitmişti! Boş mülkün havuzunda cinsel ilişkiye giren yabancıları görünce şaşkına döndü

ABD, Floridalı bir emlakçı, bir müşterisine göstermeye hazırlandığı bir mülkün garaj yolunda gizemli bir araç gördü. Bunun üzerine alarma geçen talihsiz adam, polislere haber verdi. Olay yerine gelen polislerle birlikte durumu keşfeden emlakçı, tanımadığı bir çiftin mülkün havuzunda çırılçıplak cinsel ilişkiye girdiğini görünce şaşkına döndü.

Trend 13-12-2022 17:53

Ev alacaklar dikkat! Hayaliniz kabusa dönüşmesin, gerçeği sosyal medyadan öğrendi

Ankara'da ev almak isteyen bir kişinin başına beklenmedik bir olay geldi. Emlakçının 635 bin TL dediği ev gerçekte 600 bin TL çıktı. Her şeyin alıcının satıcıyı sosyal medyadan tanımasıyla başladı. Alıcının 35 bin TL parası emlakçıda kalırken iddiaların hedefindeki emlakçı suçlamaları reddetti. Şimdi son sözü yargı söyleyecek.

Haber 20-11-2022 08:27

Emlakçıdan akılalmaz tuzak! Ev almak isteyen müşteri başına gelenlere inanamadı…

Mersin’de gerçekleşen ve ev almak isteyen herkesin dikkat etmesi gereken olayda emlakçı, müşterisinin paralarını akılalmaz bir tezgahla çaldı. Ev alması için aracı oldukları müşterinin bankadan kredi olarak çektiği paranın araçta bırakılan 1 milyon lirasını, hazırladıkları tuzakla ele geçirdiler. Paraları çalan 2 emlakçı çalışanı ile birlikte suç ortağı 4 kişi yakalandı.

Haber 19-11-2022 13:03

Öğrencisinin tanıştırdığı emlakçıdan ev aldı, hayatı altüst! Yıllar içinde başına gelmeyen kalmadı

Bursa'da yaşayan öğretmen Fatma Karasu, bir öğrencisi vasıtasıyla tanıştığı emlakçıdan ev satın aldı. İddiaya göre emlakçı, parasını alıp sattığı ev için, Karasu adına sahte kontrat yaptı ve başkasına kiraya verdi. Yıllar sonra ise senet düzenleyerek borçlu durumuna düşürdü. 575 lira borç yüzünden evine 7 defa haciz gelen öğretmenin hayatı adeta altüstü oldu.

Haber 19-11-2022 10:44

İzmir'de çok sayıda öğrenciye aynı evi kiraladığı iddia edilen şüpheli tutuklandı

İzmir'de çok sayıda öğrenciye aynı evi kiraladığı iddia edilen şüpheli tutuklandı

Yurthaber 14-09-2022 14:54

Ev sahipleriyle anlaşan emlakçıların yaptığı akıllara durgunluk verdi! Sahte ilanlar, hayali evler...

Yüksek kira ve satılık ev bedelleri cep yakmaya devam ederken emlakçılar ile ev sahiplerinin el ele verip uyguladığı yöntemler akıllara durgunluk verdi. Özellikle satılık evler için uygulanan bu tezgahta, ev sahibi ile anlaşan emlakçı, 'sahte' ilanlar vererek sitenin, mahallenin ya da bölgenin fiyatlarını yükseltiyor. Aslında hayali olan bu evin fiyatı, ilana koyulan sitede her ay yükseltiliyor. Amaç ise bölgenin rayicini yükseltmek...

Finans 18-08-2022 07:20

Kiralık ev arayanlar dikkat! Emlakçıların bu oyununa düşmeyin...

Ev kiralamak isteyenlere emlakçıların yeni dolandırıcılığına karşı uyarı geldi. Farklı daireyi ucuz fiyata gösteren sözde emlakçılar, vatandaş ofise gelince kapora sözleşmesi imzalatıp borçlandırıyor.

Finans 17-08-2022 15:54

Antalya'da kayıp emlakçı cinayetiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı

Antalya'da kayıp emlakçı cinayetiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı

Yurthaber 24-06-2022 12:55

Ölüm haberinin ardından kız arkadaşı intihara kalkıştı! Kayıp emlakçı cinayeti aydınlandı: Son gören kişi...

Antalya’da kayıp olarak aranan emlakçı Ahmet Ataoğlu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ormanlık alanda yapılan aramalar sırasında cansız bedeni bulunan Ataoğlu’nu son gören şahıs, öldürdüğünü itiraf etti. Şahıs ifadesinde aralarında tartışma çıktığını, öfkeye kapılarak keserle başını vurduğunu ve daha sonra halıya sararak gömdüğünü söyledi. Öte yandan emlakçının ölüm haberinin ardından kız arkadaşı intihara kalkıştı. Kadın, polis ekipleri tarafından son anda balkondan çekilip alındı.

Haber 23-06-2022 21:48

Depremde hasar gören evi almaktan vazgeçti, başına gelenle şaşkına döndü

İzmir'de yaşayan Enver Akgöz, yıllarca biriktirdiği parayla ev almak istedi. Bornova ilçesindeki bir daireyi beğenen Akgöz, emlakçı A.A. ve ev sahibi ile anlaştı. Ancak satın almanın gerçekleşeceği gün, 117 kişinin öldüğü İzmir depremi meydana geldi. Alacağı evin de hasar görmesi üzerine vazgeçen Akgöz, caydığı gerekçesiyle emlakçı tarafından dava edildi. Kendisinden 30 bin TL istendiğini söyleyen Akgöz, "Neden hasarlı bir ev alayım" dedi.

Haber 27-05-2022 11:18

Akılalmaz olay! Evlilik hayali kuran iki çifti de aynı şekilde dolandırdı

Küçükçekmece’de, ev kiralamak isteyen evlilik arifesindeki çiftlere aynı evi gösterip, onlardan komisyon, kapora ve bir kira da peşin alıp dolandıran biri kadın 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Parayı aldıktan sonra tadilat gerekçesiyle evi göstermeyen ikisi kardeş, 3 kişi emniyetteki ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 10-05-2022 19:59

Avcılar'da emlakçı evi satıp, kiracıyı sokağa attı: İftara 2 saat kala kapının önüne koydular

Avcılar'da bir emlakçı kontratı devam eden kiracının evine iki kişiyle birlikte girerek eşyaları sokağa attı. Çocuklarıyla birlikte dışarıda kalan kaymakamlığın desteğiyle bir otele yerleştirilen Ebru Öksüz, ''Çocuklarımın okulu eve yakın olduğu için haziran ayına kadar süre vermesini istedim. İki kişiyle birlikte, iftara 2 saat kala gelip eşyalarımı boşalttı. Elimdeki kira sözleşmesine göre 2 aylık depozitom da onlarda. Buna rağmen gelip eşyalarımı kapının önüne koydular. Şikayetçiyim'' dedi.

Haber 28-04-2022 15:44

Konutta 'ucuz ev' oyunu! “Tabiri caizse çatır çatır evler satılıyor”

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşları ‘ucuz ev’ arayışına sokarken dolandırıcı emlakçılar boş durmadı. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, yetki belgesiz emlakçılara dikkat çekerek uyarılarda bulundu. Ayrıca fiyatlarda yaşanan yükselişe rağmen konut satışlarının tüm hızıyla sürdüğünü kaydeden Aşa, “Tabiri caizse çatır çatır evler satılıyor” dedi.

Finans 14-04-2022 08:32

Sonunda bu da oldu! Kiralık ev bulamayanlar ona yöneldi: Daire fiyatına...

Ev kiralarında son 1 yılda yaşanan artış vatandaşı oda kiralamaya yöneltti. Emlakçılar son dönemde oda kiralama ilanlarındaki artışı işaret ederek, fiyatların ise normal kiralarla eşdeğer olduğunu söyledi. Temmuz, ağustos ve eylül aylarının kiralık ev zamanı olduğunu kaydeden emlakçılar, kiraların bir miktar daha yükseleceğini öngörüyor.

Finans 13-04-2022 09:59

Yok böyle tezgah! 'Avcı emlakçılar' yakalandı... 3 milyon lira dolandırmışlar

Dolandırıcılar bu kez, ev sahibi olmak isteyenleri hedef aldı. Ankara'da, sözde emlak ofisi açarak 29 kişiyi ev sahibi yapma vaadiyle dolandıran 37 şüpheli yakalandı. 'Avcı emlakçılar' operasyonuyla yakalanan dolandırıcıların, 3 milyon TL vurgun yaptığı belirlendi. Öte yandan devlet memurlarının da işin içinde olduğu ortaya çıktı.

Haber 08-03-2022 11:36

'Doğa manzaralı' diye kiraya verdiği daire görenleri şaşkına çevirdi

Kadıköy'de bir emlakçı, 5 katlı binanın bodrumundaki, 1 odalı 12 metrekarelik daireyi, 'Doğa manzaralı' diyerek aylık 1250 liraya kiralıyor. Penceresi olmayan, güneş görmeyen harabe dairenin doğayla ilişkisi, holünden çıkan akasya ağacı ve duvarlardaki örümcek ağları.

Haber 26-10-2021 11:37

Ev sahipleri evini kiraya verirken bunu da yaptı!

Son günlerde Türkiye'nin dört bir yanından ev kiralarının artışına ilişkin şikayetler gelmeye devam ediyor. Sokakta kalan öğrenciler, yeni evlenip ev bulamayanlar, tayin isteyip kira yüzünden geri vazgeçenler... Öte yandan ev kiralarındaki hızlı artış ev sahiplerinin de fırsatçılığını gün yüzüne çıkarıyor. Ev sahipleri şimdi de, evlerini açık artırma yöntemiyle kiraya vermeye başladı.

Finans 07-10-2021 09:34

Ev sahiplerinden emlakçılar da dertli! Kiracılara baskı yapılıyor: Ya yüzde 60 arttır, ya da evimden çık

Fahiş kira fiyatlarının kendilerini de mağdur ettiğini söyleyen Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, bazı ev sahiplerinin kiracılara "Ya yüzde 60 arttır, ya da evden çık" baskısı yaptığını, bazılarının ise emlakçı gibi komisyon aldıklarını iddia etti.

Haber 25-09-2021 10:31

Küçükçekmecede emlakçı dehşeti! Dükkan basıp kurşun yağdırdı

Küçükçekmece’de, iki emlakçı arasında bir dairenin satışı ile ilgili çıkan anlaşmazlık nedeniyle telefonda tartışan taraflardan biri akrabalarıyla diğerinin dükkanını basarak pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Vatandaşların araya girmesiyle havaya ateş açan şahıslar kaçarak uzaklaşırken, olayda 1 kişi hafif şekilde yaralındı.

Haber 25-09-2021 09:31

Ev sahipleri emlakçı gibi çalışmaya başladı! Komisyon alıyorlar

Düzce'de özellikle üniversitenin yeni akademik yılı öncesi artan kira fiyatlarının nedenlerini araştıran Düzce Emlakçılar Derneği, daire sahiplerinin kendilerini emlakçı gibi gösterip, öğrencilerden bir kira peşin, bir aylık depozito ve 'emlakçı komisyonu' istediklerini tespit etti. Dernek Başkanı Ömer Kaya, rapor hazırladıklarını ve Ticaret İl Müdürlüğü ile duruma müdahale edeceklerini söyledi.

Finans 14-09-2021 11:18

Ev kiralayacaklar dikkat! Yeni dolandırıcılık yöntemi...

Kira fiyatlarındaki fahiş artışların ardından uygun ev bulmak isteyen vatandaşlara bir uyarıda sektör temsilcilerinden geldi. "Sahte ilanlara dikkat" edilmesi gerektiğini belirten uzman isimler, ev sahibini görmeden kapora gönderilmemesini belirtti.

Finans 26-08-2021 14:16

Türkiye'den en çok ev alan ülke belli oldu! Konut satışları temmuz ayında geriledi

Türkiye genelinde konut satışları Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 53,0 azalarak 107 bin 785 oldu. Konut satışlarında İstanbul 18 bin 884 konut satışı ve yüzde 17,5 ile en yüksek paya sahip oldu. Öte yandan Türkiye'den en çok konut alan ülke ise Irak oldu.

Finans 13-08-2021 16:45

Taşınmak isteyenler dikkat! Ev kirası fiyatları fırladı

Bursa'da artan talepler sebebiyle kiralık daireler karaborsaya düştü. 2 bin 500 liralık daireye 4 bin lira kira vermeye razı olanlar bile kiralık ev bulmakta zorlanıyor. Öte yandan uzmanlar konut fiyatları ve kiralardaki gözle görülür artışların nedenini ertelenen evlilikler olarak değerlendirdi.

Finans 12-08-2021 09:49

Yetki belgesi muafiyetinde son iki gün kaldı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında yetki belgesi alınabilmesi için sağlanan muafiyetlerde son günlere girildi" dedi.

Finans 30-07-2021 09:22

Yetki belgesi alınabilmesi için sağlanan muafiyetlerde son haftaya girildi

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında yetki belgesi alınabilmesi için sağlanan muafiyetlerde son haftaya girildi" dedi.

Finans 27-07-2021 09:44

Kiracı olanlar dikkat! İşte kira kontratında dikkat edilmesi gerekenler…

Türkiye’de özellikle son dönemlerde kirada yaşayan aile sayısı giderek artıyor. Artan ev fiyatlarının yanında bir de kira fiyatları özellikle belirli şehirlerde artış gösteriyor. Milyonlarca kişinin her ay ev sahiplerine kira ödemesi de, kiracıların kendi haklarını bilmeleri konusunda önem arz ediyor. Pandemi sebebiyle birçok insan ev değiştirmeyi bıraktığı için kira fiyatları da bir o kadar yükseldi.

Finans 28-06-2021 13:50

Hayalet Dayı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte Hayalet Dayı filmi oyuncuları...

Hayalet Dayı filmi ,Türk sinemasında çok fazla yer almayan bir hayalet hikâyesiyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Oyuncuların samimi diyalogları ve komedi unsurlarıyla izleyenleri kahkahaya boğan Hayalet Dayı filminin çekildiği mekanlar da oldukça dikkat çekiyor.

Trend 23-04-2021 12:03

Kuzey Marmara Otoyolu ile bölgedeki arazi fiyatlarında yüzde 25 artış

Kocaeli'nin Körfez ve Derince ilçelerinde bulunan arazi ve tarlalar, Kuzey Marmara Otoyolu açıldıktan sonra ulaşımın kolaylaşması ve İstanbul’a yakın olması nedeniyle yoğun ilgi görmeye başladı. Bölgedeki emlakçılar arazilerde yıllık yüzde 25 civarında değer artışı olduğunu özellikle İstanbul'da yaşayanların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Finans 18-04-2021 09:16

Emlak ticaretinde yeni dönem! En az ilköğretim mezunu olma şartı getirildi

Artık emlakçılık yapmak isteyenlere en az ilköğretim mezunu olma şartı getirildi. Daha önce emlakçılık ofislerinin açılması için ofis sahiplerinin en az lise mezunu olma şartı aranıyordu.

Finans 16-04-2021 15:24

İzinsiz ödeme hizmeti, yetkisiz döviz alım satımı ve emlakçılıkla ilgili Bakanlık harekete geçti

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yetkisiz şekilde döviz alım satımı gerçekleştiren iş yerleri, izinsiz ödeme hizmeti sunanlar ve yetki belgesi olmadan emlakçılık yapanlarla ilgili harekete geçti.

Finans 11-03-2021 17:28

Babadan oğula pazar tezgahı: Aylık kazanç dudak uçuklatıyor! Sahipleri arasında iş adamları ve sanatçılar bile var

İstanbul'da yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. Tezgahlar internet üzerinden bile kiralanırken bu durumun fiyatlara da yansıdığı belirtiliyor. Bahçelievler'de 14 tezgahı olduğunu söyleyen bir pazarcı "Bir tahtayı günlük 100 liradan kiralıyorum. Kiraya verdiğimde 4-5 bin lira kazanıyorum." dedi. Öte yandan yapılan açıklamalarda, tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar ve iş adamları olduğu da belirtildi.

Haber 21-02-2021 13:27

TİHEK bekar erkeğe ev kiralamayan emlakçı ve ev sahibine ayrımcılık gerekçesiyle ceza verdi

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, ev sahibi hakkında 5 bin, emlakçı hakkında 3 bin lira idari para cezası uygulanmasına hükmetti - Karardan: - "Kiralanmak istenen evin internet sitesindeki ilanına bakıldığında 'bayana ve aileye' uygundur ibaresi görülmektedir. Bu ilandan, bekar kadınların evi kiralama konusunda sorun yaşamadıkları, dolayısıyla ev sahibinin medeni hal temelinde değil, cinsiyet temelinde bir ön yargısının olduğu anlaşılmaktadır"

Yurthaber 10-02-2021 11:08

TİHEK bekar erkeğe ev kiralamayan emlakçı ve ev sahibine ayrımcılık gerekçesiyle ceza verdi

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, ev sahibi hakkında 5 bin, emlakçı hakkında 3 bin lira idari para cezası uygulanmasına hükmetti - Karardan: - "Kiralanmak istenen evin internet sitesindeki ilanına bakıldığında 'bayana ve aileye' uygundur ibaresi görülmektedir. Bu ilandan, bekar kadınların evi kiralama konusunda sorun yaşamadıkları, dolayısıyla ev sahibinin medeni hal temelinde değil, cinsiyet temelinde bir ön yargısının olduğu anlaşılmaktadır"

Yurthaber 10-02-2021 11:08

Böylesi görülmedi: Fotoğraflarını çekene 10 bin lira ödül

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir emlakçı, kendisine ait tabelaları kesip atanların fotoğrafını çekene 10 bin lira ödül verecek.

Haber 12-12-2020 09:52

Ev kiralarken imzaladı gelen hacizle hayatının şokunu yaşadı

Bursa'da üniversite öğrencisi Edanur Şirin’in (20) banka hesaplarına, kiraladığı evdeki eşyalar için emlakçıyla imzaladığı 14 bin liralık senet yüzünden haciz kondu. Evden çıkarken eşyalarda hiçbir sorun olmadığını belirterek dolandırıldığını öne süren Şirin, durumu sosyal medyada paylaşınca, birçok kişinin aynı durumdan mağdur olduğunu öğrendi. Şirin, yetkililerden yardım bekliyor.

Haber 08-10-2020 13:48

Adana'da bir emlakçıyı kundaklayan zanlı tutuklandı

İş yerine molotofkokteyli atılması güvenlik kamerasına yansıdı

Yurthaber 20-09-2020 10:04

Adana'da bir emlakçıyı kundaklayan zanlı tutuklandı

İş yerine molotofkokteyli atılması güvenlik kamerasına yansıdı

Yurthaber 20-09-2020 10:04

Emlakçıdan emlakçıya molotofkokteyli ile saldırı

Adana'da, emlakçı C.B.'nin (60) iş yerine gece molotofkokteyli atan Serkan B. (32) yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Serkan B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. C.B emniyetteki ifadesinde "Beni sürekli tehdit ediyordu ama kendisini tanımıyorum. Dediğine göre kendisi de emlakçıymış" dedi.

Haber 20-09-2020 09:53

Tatilciler de emlakçılar da 'sertifikalı ev' modelinden memnun

Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda Edirne sınırlarında yer alan Saros Körfezi'nde emlakçılar ile tatilciler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde başlatılan "sertifikalı ev" uygulamasından memnuniyet duyuyor.

Finans 12-08-2020 12:12

Emlakçı yetki belgesinin son günü ne zaman? Emlak yetki belgesi alma süresi uzatılacak mı?

Emlak işleten vatandaşların emlak yetki belgelerini uzatmak için son gün geldi çattı. Resmi Gazete'de yayımlanarak uygulamaya giren Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik uygulaması süresi geldi. Emlakçı yetki belgesinin son günü ne zaman? Eğer yetki belgesi olmayan işletmeler olursa emlakçı olamayacaklar. Peki emlak yetki belgesi alma süresi uzatılacak mı?

Finans 07-08-2020 11:33

Emlakçılar dışında 'satılık' veya 'kiralık' yazanlara 30 bin TL ceza geliyor

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, emlak müşavirliği yasası çıktığında emlakçılar dışındaki kişilerin akraba ya da başka birisinin gayrimenkulünü satmak istemeleri halinde 30 bin TL para cezası alacaklarını söyledi.

Finans 19-06-2020 09:45