Kot Pantolon Haberleri

'Kıyafetlerimi yılda bir kez yıkarım' Kotlarını dondurucuya koyuyor! 'Gerçekten kokmuyor' Herkes şaşırtıcı yöntemini konuşuyor

Kirli çamaşırların yıkanması pek çok kişi için oldukça zahmetli bir iş. Ancak hijyenin önemi düşünüldüğünde herkes buna belirli zaman ayırmaktan geri durmuyor. İngiltere'de yaşayan çevreci bir kadın ise su tasarrufu sağlamak ve kaynakları korumak için yaptığı ilginç uygulamayı paylaşmasıyla sosyal medyada gündem yarattı. Kazaklarını yılda sadece bir defa yıkadığını, kot pantolonlarını da temizlemek için dondurucuya koyduğunu söyleyen kadının paylaştığı videoya yorum yağdı.

Kadin 01-02-2024 15:30

Bu fiyata jean mi kaldı? diyeceksiniz! İşte 500 TL altı jean modelleri

Günümüzde uygun fiyatlı kaliteli giyim ürünleri bulmak giderek zorlaşıyor olsa da endişelenmeyin çünkü tarzınıza renk katacak, uygun fiyatlı jean pantolonlardan oluşan bir seçki hazırladık. Bejden griye, dar paçadan wide leg kalıba kadar her zevke uygun tasarımlarla dolu bu koleksiyon, şıklığı bütçenize uygun fiyatlarla sunuyor. Uygun fiyatlarının yanında kaliteli içeriğiyle hem konforu hem de şıklığı aynı anda sağlayan pantolonlara birlikte daha yakından bir göz atalım.

Haber 26-12-2023 14:23

Fiyatı 805 TL'ye düştü! Gardırobunuzun yıldızı olacak Levi's pantolonda 850 TL indirim

Yüksek kalitesi ve şık tasarımlarıyla adından söz ettiren Levi's, şıklığı ve rahatlığı bir araya getirerek her zevke hitap ediyor. Markanın geniş ürün yelpazesi içinde öne çıkan jeanler moda severler tarafından övgü topluyor. Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında indirime giren Levi's jeanler, alışveriş severlerin yüzünü güldürüyor. Levi's'in ikonikleşmiş modellerden biri olan 511 Slim Jean'deki kısa süreli indirimi kaçırmamak için acele edin.

Haber 04-09-2023 15:29

Kaliteli, dayanıklı, rahat! Levi's kadın erkek jean pantolonlarda indirim

Kalite, dayanıklık ve şıklık; hepsi bir arada! Dünyaca ünlü jean markası Levi's'ın birbirinden ikonik modellerinde kısa süreliğine indirim başladı. Tüm kombinlere uyum sağlayan, her zaman her yerde kurtarıcı nitelikte olan kaliteli bir jean pantolona yarı fiyatına sahip olmak için acele edin.

Haber 01-09-2023 14:25

Kot Pantolon

Kot Pantolon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kot Pantolon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Vücut tipinize göre hangi kesim ve model kot pantolon seçmelisiniz? İşte cevabı!

Şıklığın kapılarını aralamak için yalnızca tarz kıyafetler almak yetmez, sahip olunan vücuda göre giyinebilmek de bir o kadar önemlidir. Aksi hâlde ne kadar şık parçalarla kombinler oluştursanız da istediğiniz etkiyi almanız mümkün olmaz. Siz de vücut tipinize en uygun pantolonu bulmak ve daha çekici kombinlere imza atmak istiyorsanız rehber niteliğindeki yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Haber 03-03-2023 13:48

Kadınların ayrıştırdığı tekstil atıkları geri dönüştürülerek ihraç ediliyor

Kahramanmaraş'ta geri dönüştürülen tekstil atıkları, pamuk ve iplik haline getirilerek çevre dostu kumaşların üretiminde kullanılıyor.

Yurthaber 18-11-2022 12:08

2022'nin Denim on denim modasına gönül verenler için her bütçeye uygun kombin çeşitleri

Son günlerin trend moda akımını öğrenmeye hazır mısınız? Cevabınız "Evet." ise kesinlikle doğru yerdesiniz. Denim on denim modası, bugünlerde olduğu gibi önümüzdeki günlerde de oldukça konuşulacağa benziyor. Konfor ve şıklığı bir arada vadeden trendle tarzınızı ön plana çıkarabilir, ortamlarda adınızdan sıkça söz ettirebilirsiniz. Siz de denim on denim modasının rüzgârına kapılanlardansanız vakit kaybetmeden şahane kombin önerilerine göz atmayı unutmayın!

Haber 13-09-2022 15:31

Moda uzmanı belirtti! Bu kıyafetler ucuz görünüme sebep oluyor

Kıyafetlerin ucuz veya pahalı görünmesinin fiyatlarıyla alakası yok. Çok pahalıya alınan kıyafetler bile basit bir görünüme sebep olabiliyor. Moda uzmanı Liz Teich TikTok'ta yaptığı paylaşımda günlük hayatta dikkat etmediğimiz ucuz görünüme sebep olan detayları belirtti.

Kadin 11-09-2022 17:02

Eski kot pantolonunu satmak için ilan verdi! Pozları bir anda viral olunca kadınların gözdesi oldu

İtalya’nın Plymouth bölgesinde yaşayan Mario Graziano isimli bir adam Facebook’ta eski kot pantolonunu satmak için ilan verdi. Graziano satış için ilana kendi pozlarını koymayı tercih etti. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşen seksi pozlarının sonrasında Graziano kadınların gözdesi haline geldiğini anlattı.

Trend 06-09-2022 14:19