Kulak Içi Bluetooth Kulaklık Haberleri

Fiyatı 1299 TL'ye düştü! Jabra Elite 4 kulaklıkta kaçırılmayacak fırsat

Kaliteli ses deneyimi arayanlar için Jabra Elite 4 Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulak İçi Kulaklık harika bir seçenek. Gelişmiş ANC özelliği sayesinde çevrenizdeki gürültüyü engeller ve sadece müziğinize odaklanmanızı sağlar. Şık tasarımının yanı sıra 28 saatlik pil ömrüyle de dikkat çeken kulaklık kısa süreliğine indirimde! Ürüne %20 indirim fırsatıyla sahip olmak ister misiniz? İşte detaylar!

Haber 14-06-2023 09:56

Teknoloji meraklısı yakınlarınıza alabileceğiniz en güzel hediyeler

Teknoloji tutkunu yakınlarınızın gözlerinden kalpler çıkaracak, hem işlevsel hem kaliteli hediye önerisi arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Kulaklıktan hoparlöre, eşya bulucudan televizyon çubuğuna kadar uzanan teknolojik ürünlerle dolu bir liste ile karşınızdayız! Listelediğimiz teknolojik ürünler arasından en beğendiğinizi seçerek sevdiklerinize unutamayacakları, kullandıkça size teşekkür etmek isteyecekleri hediyeler vermenin tadını çıkarabilirsiniz.

Haber 07-12-2022 15:39

ABD'li model uyardı... Aman dikkat! Bu yöntemle takip ediyorlar

ABD'li bir model, Cory ismiyle açtığı TikTok hesabından üç kez görüştüğü bir kişinin çantasına gizlice kablosuz kulak içi kulaklıklardan bıraktığını belirterek kadınları bu yolla takip edilebilecekleri konusunda uyardı.

Haber 19-11-2022 18:10

İster sporda ister yolculukta gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bluetooth kulaklık çeşitleri

Mükemmel bir müzik keyfi için kulaklığınızın modeli kadar ses kalitesi oldukça önemli. Özellikle son zamanlarda revaçta olan bluetooth kulaklıklar sayesinde kablo derdi ortadan kalkıyor. Piyasada pek çok renk ve modeldeki bu ürünleri birbirinden farklı özellikte bulmak mümkün. İşte spor yaparken, yürüyüşteyken ya da uzun yolculuklarda rahatlıkla kullanabileceğiniz birbirinden farklı bluetooth kulaklıklar…

Haber 19-10-2022 15:27

Kulak Içi Bluetooth Kulaklık

Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.