Künefe Haberleri

Ülkemizin dört bir köşesinde ağzımızı tatlandıran yöresel tatlılar

Türkiye'nin her bir köşesi kendine özgü tatlarla dolu. Şerbetlisinden peynirlisine her biri ağız sulandıran 7 yöresel tatlıyı listeledik. Gelin, damakları şenlendiren yöresel tatlıları birlikte keşfedelim!

Yemek 13-02-2024 12:20

MASTERCHEF KÜNEFE TARİFİ! Evde kolay ve lezzetli künefe nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları

Künefe tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Genellikle dışarıda severek tüketilen künefeyi evde denemek isteyenler hem lezzetli hem de pratik künefe yapımını araştırıyorlar. Görüntüsü ile misafir sofralarına çok yakışan künefe, püf noktalarına dikkat edildiğinde oldukça şahane oluyor. Hatay'ın meşhur lezzeti künefe tarifinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 13-09-2023 21:04

Tescilli Antakya künefesi konteyner çarşıda müşterilere sunuluyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde iş yeri yıkılan Hataylı 58 yaşındaki künefe ustası Ragıp Bekfilavioğlu, konteyner çarşıdaki yeni yerinde hizmete başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Yurthaber 10-05-2023 13:53

Ramazan ayının olmazsa olmazı künefe tarifi! Evde künefe nasıl yapılır?

Ramazan ayında hangi tatlı yapılır sorusu sıklıkla aratılıyor. Bütün gün oruç tuttuktan sonra tatlı yemek vücuda enerji sağlıyor. Çayın ve kahvenin yanına en uyumlu olan tatlılar arasında bulunan künefe sevilerek tüketiliyor. Evde künefe nasıl yapılır merak ediyorsanız bu enfes künefe lezzetini denemeniz gerekiyor.

Yemek 28-03-2023 18:44

Künefe

Künefe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Künefe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Özel jetle künefe söyleyen' iş adamı iflas etti! 'Tacir değilim...'

Ünlü işadamlarından Ekim Alptekin’in firması hakkında alınan iflas kararı dikkat çekti. Alptekin, 6 yıl önce özel jetiyle Yunanistan'a künefe getirttiği iddiaları gündem olmuştu. Türkiye Amerikan İş Konseyi (TAİK) Başkanlığı da yapan Ekim Alptekin’in EA Mühendislik Müteahhitlik İnş. San. ve Tic. A.Ş.’nin iflasına İstanbul Anadolu Ticaret Mahkemesi karar verdiği ortaya çıktı.

Haber 19-10-2022 08:16

MasterChef Künefe tarifi! Künefe nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? En pratik çıtır çıtır lezzetli künefe!

Çıtır Çıtır kızaran tel kadayıfı, Antakya peyniri ve tereyağın buluşmasıyla ortaya çıkan bu muhteşem lezzet künefe yiyenlerde unutulmayacak bir tat bırakıyor. Künefe tarifi, ekranların sevilen yarışması MasterChef'te yarışmacılardan yapılması istendi. En iyi şekilde künefe tarifi yapmak isteyenler künefenin detaylı ve evde kolaylıkla yapılabilen tarifini internette sorguluyorlar. İşte çıtır çıtır künefe tarifi ve malzemeleri haberimizde...

Yemek 27-07-2022 18:05