Kuru Haberleri

Cilt doktoru genital ağdanın zararlarını paylaştı! Bikini bölgesine ağda yapmanın 4 tehlikesi

Ağda yaptırmak istenmeyen tüyleri kökünden alma konusunda çok daha başarılı sonuçlar sağlıyor. Ancak cilt uzmanları ağdanın ve tıraşın bazı zararları olduğunu belirterek genital bölgede yarattıkları tehlikelere karşı uyarıyor. Bir cilt bakım uzmanı

Kadin 28-05-2023 17:50

Bikini ağdacısı kadınları uyardı! Sakın bunu yapmadan ağdaya gitmeyin

Yaz ayları yaklaşırken birçok kadın uzun süre pürüzsüz kalabilmek için ağdacıya gidiyor. Ağda tıraş bıçaklarına göre çok daha pürüzsüz bir sonuç sağlasa da acısı katlanılmaz olabiliyor. TikTok'ta profesyonel bikini ağdacısı bir kadın ağdaya gitmeden önce yapmanız gerekenleri açıkladı.

Kadin 10-05-2023 10:00

Kuru zıt anlamlısı nedir? Kuru kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçeyi hem yazılı hem de sözlü olarak doğru kullanmak için kelime anlamlarına ve diğer kelime ilişkilerine hâkim olmak gerekir. Kelimelerin eş veya zıt anlamlarını doğru kullanmak iletişim sorunlarından uzak durmak için oldukça önemlidir. Bu sayede daha anlaşılır ve verimli bir iletişim süreci yaşanabilir. Kuru kelimesi ve zıt anlamı günlük hayatta birçok durumda çok sık kullanılır. Peki, kuru kelimesinin zıt anlamı nedir, cümle içinde nasıl kullanılır?

Egitim 03-02-2023 17:52

Maskaramızı tamamen yanlış kullanıyormuşuz! Bozulmasına neden oluyor

Maskara gözlerin çok daha güzel ve çekici gözükmesini sağlıyor. Her ihtiyaca göre farklı özellikleri bulunan maskaralar bulunuyor. Ancak maskara kullanırken daha etkili olduğunu düşünerek yaptığımız bir alışkanlığın maskaranın ömrünü kısalttığı belirtildi.

Kadin 03-02-2023 14:04

Diğer Haber Etiketleri

Fed Emtia Parite Kuaför Ekonomi gram altın döviz bal kabağı havuç maydanoz üzüm kolesterol saç dökülmesi göbek yağı 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü bebek dolar son dakika abd doları Ütü maskara Altın orman yangını saç bakımı Göz Euro Amerikan Doları İzmir Trabzon Datça uçuk Gümüş tatil temizlik İhracat Akaryakıt altın fiyatları petrol fiyatları ağrı kesici Kadir Şeker peeling ağda ons altın seçim yangın bikini tiktok astım boğaz ağrısı kanser kepek öksürük tansiyon Macaristan Vahit Kirişci Ali Babacan altın ne altın ne kadar altın tl altın ve dolar altında altını altının fiyatı altının ons fiyatı bugün euro bugün euro ne kadar bugün euro ne kadar oldu bugün ne kadar faydaları euro dolar euro dolar paritesi euro kaç euro kaç tl euro ne euro ne kadar euro ne kadar oldu euro tl euro tl kuru güncel dolar güzellik gram gram altın fiyatı gram fiyatı hamile anlık anne at kılı fırçası altın fiyatı emtia fiyatları dolar paritesi dolar tl dolar tl kuru dolar türkiye dolar ve altın dolar ve euro dolarda yükseliş dollar döviz kuru doğum dolar altın dolar bugün dolar bugün kaç dolar bugün kaç tl dolar fiyatları dolar kaç dolar kuru dolar kuru ne kadar dolar ne dolar ne kadar dolar ne kadar bugün dolar ne kadar oldu dolar neden yükseliyor ipucu yöntem yaş mon ne faydası var ne kadar dolar saç profesyonel rimel piyasa piyasalar piyasalarda son durum politika faizi nedir sterlin tehlike son dakika euro kripto kadın kur para piyasaları ons ons altın fiyatı ons fiyatı uzman tıraş tl euro tl kuru fiyatlar kur bugün ne kadar bugün doları tl son dakika euro dolar tl döviz döviz kuru serbest petrol fiyatı dolar euro euro fiyatları kuru ne kadar dolar ve euro fiyatları faiz hesaplama nasıl yapılır dolar kuru ne dolar almak serbest piyasada 1 gram fiyatları ne kadar altının gram altın ne kadar olur abd dolar piyasalar bugün euro fiyatları ne kadar dolar1 altın dün satış fiyatı gümüşün altının ons zıt anlamlı kelimeler zarar genital bölge eo ense

Kuru

Kuru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kuru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uzmanı paylaştı: Hamile olanları ve yeni doğum yapanları saçlara baktığı an anlıyor!

Hamilelik sürecinde hem ruhsal hem de bedensel çok çeşitli değişimler yaşanıyor. Anne adayları bu süreç içerisinde daha farklı biri gibi görünebiliyor. Ancak bazen hamile olduğunu çok geç fark edenler olabiliyor. Uzman bir kuaför hamileleri ve yeni doğum yapanları saçlarına baktığı anda anladığını açıkladı.

Kadin 25-12-2022 13:41

Tam mevsimi! Sofranızdan eksik etmeyin: Kış hastalıklarına karşı tam koruma sağlıyor

Kış aylarında artan soğuklar ve iç alanların yeterince havalandırılmaması çok daha kolay hastalanmaya ve hastalıkların bulaşmasına neden oluyor. Hastalıklardan korunmak için sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemi vurgulanıyor. Kışın pazarlarda ve manavlarda yer alan mucizevi yiyeceğin faydaları şaşırtıyor.

Haber 29-10-2022 15:29

Çekirdeksiz kuru üzüm ihracatı 2021-2022 sezonunda 250 bin tonu aştı

Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Ali Işık: - "Üretici ve ihracatçı açısından tatmin edici bir sezonu geride bıraktık, 2022-2023 sezonunda 300 bin tonun üzerinde rekolte bekliyoruz"

Yurthaber 18-09-2022 11:18

Saçları ne sıklıkla yıkamalıyız? Saçınıza yaptığınız en büyük hata!

Saçlar güzel görünmesi hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önem taşıyor. Saçların istenilen şekilde ve görünümde olması için çeşitli bakım uygulamaları yapılıyor. Bu uygulamaların birçoğu saçın görünümünü olumsuz yönde etkiliyor. Saç uzmanları saç yıkama rutininizi değiştirmeniz gerektiğini belirtiyor.

Kadin 08-08-2022 17:23

Meteoroloji'den korkutan orman yangını uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklama ile Muğla ili ve ilçeleri için orman yangını uyarısı yaptı. Geçtiğimiz günlerde çıkan ve günler süren yangının ardından Meteoroloji tedbirli olunması çağrısında bulundu.

Haber 16-07-2022 18:21

Koronavirüs hızla yayılıyor! En yaygın belirti artık değişti…

Omicron’un iki alt varyantı BA.4 ve BA.5’in baskın hale gelmesiyle vaka sayıları bir ayda 10 kat arttı. Sınırlı test uygulamasına karşın bir haftada 117 bin kişinin sonucu pozitif çıktı. İngiltere’de de yaygın varyant olan BA.4 ve BA.5 belirtileri değiştirdi. 17 bin 500 kişinin verilerine göre en sık görülen semptom yüzde 58 ile boğaz ağrısı. Onu baş ağrısı ve burun tıkanıklığı izliyor. Koku kaybı ise yüzde 10 ile son sırada. İşte koronavirüsle ilgili yapılan son araştırmanın detayları…

Haber 16-07-2022 08:30

15 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 15 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 15-07-2022 09:20

15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü şehitlerinin isimleri ve meslekleri

2016 Türkiye askerî darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 240'ı aşkın sivil, polis ve askeri anmak için o gün Demokrasi ve Millî Birlik Günü olarak ilan edildi. Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. yılı doluyor. Türkiye halkı şehitleri anıp, dualar edecekler. Genç, yaşlı, sivil demeden birçok kişi olayda şehit düştü. Peki 15 Temmuz şehitlerinin adları nedir? İşte 15 Temmuz şehitleri...

Haber 15-07-2022 06:28

Koronavirüs belirtilerinin görülme sıklığı değişti! İşte en sık görülen 20 semptom...

Dünya ve Türkiye'de koronavirüs yayılmaya devam ederken İngiltere'den gelen bir haber belirtilerin değiştiğini ortaya koydu. İngiltere'de 17 bin 500 kişiden gelen verilere göre, Kovid testi pozitif çıkanların en yaygın bildirdiği semptom artık boğaz ağrısı.

Haber 15-07-2022 05:55

SON DAKİKA: Türkiye'nin gözü Çeşme ve Datça'da! Bakan Kirişci müjdeli haberi canlı yayında duyurdu

Son dakika: Muğla Datça'da dün başlayan yangın bugün öğle saatlerinde kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangında 3 bin 520 kişi tahliye edildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yaptığı açıklamada "10 ev hasar gördü, can kaybımız yok, 7 kişi tedavi ediliyor. Vatandaşlarımızın zararını tespit edip ödemeleri gerçekleştireceğiz." diye konuştu. Öte yandan Çeşme'de dün başlayan yangın da sabah saatlerinde kontrol altına alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 14-07-2022 12:44

Macaristan'da vergi artışı protestosu: Göstericiler Budapeşte'de ana caddeleri ve bazı köprüleri trafiğe kapattı

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bazı vergi kalemlerindeki değişiklikler nedeniyle önceki gün başlayan gösteriler dün de devam etti. Binlerce gösterici bütün gün şehrin merkezindeki ana caddeleri ve bazı köprüleri trafiğe kapattı. Gösterilerin bugün de sürmesi bekleniyor.

Haber 14-07-2022 11:37

Kanser savaşçısı besinler ve asla ağzınıza sürmemeniz gereken besinler

Kanser, çağımızın en büyük hastalıklarından biri olarak korku salmaya devam ediyor. Kanserde erken teşhis hayat kurtardığı kadar yaşam tarzı ve sağlıklı beslenme de kansere karşı vücudunuzu etkili şekilde koruyor. Kanserin neden olduğu tam olarak bilinmese de kanser oluşumunu tetikleyen bazı unsurların olduğu biliniyor. Bunların başında ise sağlıksız beslenme yer alıyor. Kanseri tetikleyen besinler olduğu gibi kansere savaş açan besinler de var.

Haber 14-07-2022 10:28

Çeşme'deki yangının çıkış nedeni belli oldu! Gözaltına alınan işçiler itiraf etti

Ege'deki orman yangınları ciğerlerimizi yakmaya devam ederken İzmir'in Çeşme ilçesindeki yangının kontrol altına alındığı belirtildi. Sevindiren haber sonrası soğutma çalışmaları devam ederken yangına ilişkin gözaltına alınan 7 işçinin ifadeleri ortaya çıktı. Bölgedeki bir çiftlikte çalıştığı öğrenilen şahısların ifadeleri yangının çıkış nedenini de ortaya çıkardı.

Haber 14-07-2022 09:47

14 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 14 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 14 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 14 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 14-07-2022 09:20

Doğadaki en etkili ağrı kesici: Çemen otu nedir?

Çemen otu, doğanın bize bahşettiği en etkili doğal ağrı kesicilerden biridir. Hint mutfağında baharat olarak sıklıkla kullanılan Çemen otunun tek faydası ağrı kesmek değil. Yemeklere kattığınızda lezzetine lezzet katan Çemen otu, şeker hastalığı, obezite, iltihaplanma ve yüksek kolesterolü karşı da oldukça etkili bir besindir.

Haber 14-07-2022 09:10

Çeşme'de fiyatlar uçtu, sokaklar boş kaldı: Gömlek ütületmek 2 bin TL!

Tatilin en gözde merkezlerinden olan Çeşme bu yıl boş kaldı. Özellikle Kurban Bayramı tatilinde, ünlü tatil merkezindeki sakinlik dikkat çekti. Fiyatların beklenenin de çok üstünde olduğunu belirten tatilciler, Çeşme esnafının vatandaşı 'kazıklamak' istediğini iddia etti. Sosyal medyada fiyatlardaki anormal artış sebebiyle sokakların boş kaldığını belirten vatandaşlar, gömlek ütületen müşteriden bile bazı otellerde 2 bin TL alınmasına isyan etti.

Haber 14-07-2022 08:50

Son dakika: Ucuz benzin ve motorin için formülü açıkladılar! Petrol Rusya’dan akaryakıt fiyatları İtalya’dan…

Son dakika: Ağır yaptırımlarla karşı karşıya olan Rusya ham petrolü iskontolu olarak satmaya başladı. EPDK’nın nisan ayı raporunda Rusya’dan hem ham petrolde hem de motorinde ithalatın arttığı belirtiliyor. Ancak petrolün Rusya’dan alınmasına karşın akaryakıt fiyatları İtalya’ya göre belirleniyor. Enerji Uzmanları pompa fiyatlarının yüksek piyasaya endeksli olduğunu ve bu durumdan vazgeçilirse ucuz benzin ile motorin fiyatlarını tabelalarda görebileceğimizin altını çiziyor.

Finans 14-07-2022 08:34

Son dakika: Çeşme'de orman yangını! Rüzgar Enerji Santralleri’nin etrafı sarıldı, ekipler bölgede...

Son dakika haberine göre İzmir'in Çeşme ilçesinde makilik alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Alevler, Rüzgar Enerji Santralleri’nin de (RES) etrafını sardı. İzmir-Çeşme otoyolunun Çeşme yönünün açık olduğu, İzmir istikametinin ise tedbir amaçlı ulaşıma kapatıldığı belirtildi. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da iki sitenin boşaltıldığını, yangının çok yakın bir alana kadar geldiğini söyledi. Öte yandan yangının çıkış sebebi belli oldu ve 7 kişi gözaltına alındı.

Haber 13-07-2022 20:03

Son dakika: ABD enflasyon verisi zirve yaptı! Dolar, euro ve gram altın… Piyasalar nasıl etkilenecek?

Dolar, altın ve euro için piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. Zirve yapan enflasyon sonrası dolar, euro ve altın fiyatlarındaki hareketlilik araştırılmaya başlandı. Gram altın fiyatları da ons altındaki düşüşe rağmen dolar kurundan etkilenmeye devam ediyor. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Enflasyon verisi sonrası piyasalardaki son dakika gelişmelerini ilişkin konuşan Finans Uzmanı Murat Özsoy dolar/TL kuru için yeni bir tahmin yaptı.

Finans 13-07-2022 15:33

Trabzon'da katil salyangoz alarmı! Güneşten kaçıp, yağmurda ise adeta saldırıya geçiyorlar: Devletimize sesleniyoruz bizi bundan kurtarın

Trabzon’un Düzköy ilçesinde dünyada ’katil salyangoz’ ya da ’İspanyol salyangozu’ olarak bilinen Arion Vulgaris türü istilası yaşanıyor. Güneşten kaçan, yağmurda ise adeta saldırıya geçen katil salyangoz özellikle patates, fasulye ve lahana gibi tarım ürünlerine zarar verirken, bölge sakinleri yetkililerden yardım istiyor.

Haber 13-07-2022 11:15

Son dakika: Euro ve dolar eşitlendi: ABD’li yatırım bankasının yorumu olay oldu: ‘Daha güçlü adımlar gelebilir’

Son dakika: Euro/dolar paritesi 20 yıl sonra ilk kez eşitlenmesinin yankıları bugün de devam ediyor. Fed’in faiz adımları ve resesyon endişeleriyle hareket eden piyasalar için bugün açıklanacak ABD enflasyon verisindeki yükseliş beklentisi yatırımcıyı tedirgin etti. 13 Temmuz Çarşamba yatırımcılar “Dolar bugün ne kadar?” Euro kaç TL?” sorusunu araştırırken ABD’li yatırım bankası Goldman Sachs’tan yeni bir yorum geldi. İşte piyasalarda yaşanan son dakika gelişmeleri...

Finans 13-07-2022 07:26

Seçimde parmak boyama geri mi dönüyor? Ali Babacan'dan dikkat çeken sözler! 'İlkel ama maalesef...'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim güvenliğine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Babacan, "Şu andaki hükûmete de devlet yapısına da YSK'ya da zerre kadar güvenim yok. Hatta biz parmak boyamayı önereceğiz. İlkel ama maalesef her türlü oyunu oynuyorlar." dedi.

Haber 12-07-2022 11:05

Öksürük geçmiyorsa ne yapılır? Öksürüğe iyi gelen mucizevi etkenler nelerdir?

Öksürük genellikle kış aylarında olmasıyla bilinen fakat alerjik olarak mevsimsel de oluşabilen bir rahatsızlıktır. Öksürük ile karşı karşıya kalan ve bir türlü çözüm yolu bulamayan kişiler internette öksürük tedavi yöntemlerini araştırıyor. Öksürük, kuru öksürük veya balgamlı öksürük şeklinde olabilir. Uzun süre geçmeyen öksürük için evde tedavi yöntemleri, öksürüğe iyi gelen bitki çayları ve mucizevi etkenler haberimizde.

Haber 12-07-2022 11:01

12 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 12 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 12 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 12 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 12-07-2022 09:20

20 yıl sonra ilk kez oldu! Dolar ve euro eşitlendi

Dolar ve euro cephesinde piyasalarda çok ses getiren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bir süredir dolar karşısında düşüş yaşayan euro 20 yıl sonra ilk kez böylesini yaşadı. Euro/Dolar paritesi 2002 yılından beri ilk defa yeniden eşitlendi. Küresel piyasalarda diğer para birimlerine karşı değer kazan dolar, euro ile başa baş seviyesine geldi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise Eylül ayında yeni atakların olacağını ifade ederken doların çıkacağı seviyeyi verdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 12-07-2022 07:18

Motorin ve benzin fiyatları her şeyi değiştirdi! Arabalar kapıda kaldı! Akaryakıt masrafından kaçan vatandaş artık…

Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili petrol fiyatlarında son dakika hareketliliği yaşanıyor. Geçen hafta motorin litre fiyatı için üst üste indirim ve zam haberleri gelmiş, benzin zammı ise iptal edilmişti. Akaryakıt fiyatları yüksek kalmaya devam ederken vatandaşın elektrikli araca yöneldiği ifade edildi. Elzem yere araç kullanmak ise artık tarih oldu. İşe gidiş için bile araç kullanımı da düşerken, vatandaşlar ortak araç kullanımına yöneldi. İşte akaryakıt piyasasında son dakika gelişmeleri...

Finans 11-07-2022 09:33

11 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 11 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 11 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 11 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 11-07-2022 09:20

Kanser riskini yüzde 30'a kadar azaltıyor! Mucizevi faydaları saymakla bitmiyor...

Kanserden korunmanın en güçlü yollarından biri de tüketilen gıdalara dikkat etmek. Kansere iyi gelen besinlerden biri de, faydaları saymakla bitmeyen maydanoz... Yemeklere lezzet katmak için en çok tüketilen besinlerden biri olan maydanoz besin değerleri bakımından da oldukça zengindir. İşte detaylar...

Haber 10-07-2022 15:54

Saç uzatmayı hızlandıran için 3 süper besin

Saç dökülmesi, zayıflayan saç telleri, sık sık yapılan fön, boya gibi işlemler veya genetik olarak ortaya çıkabilir. Bu faktörleri her zaman kontrol altına alamasanız da bazı önlemler alabilirsiniz. Saç uzatmak için saça bazı uygulamalar yapmak yerine beslenme programını değiştirmeyi düşündünüz mü hiç? İşte beslenme programınıza dahil ettiğiniz zaman saç uzamasını hızlandırabilecek 3 süper besin!

Haber 09-07-2022 14:42

Hastalık nedir unutturacak reçete! Gün içinde mutlaka...

Çağımızın en büyük sorunu olarak gösterilen obezitenin önümüzdeki yıllarda daha da büyük sorunlara yol açabileceği tahmin ediliyor. Sağlıksız beslenme, yaşam tarzı ve hareketsizliğin neden olduğu obezite peşi sıra kalp hastalıkları, şeker, kolesterol ve kansere neden oluyor. Hastalanmamak için önleminizi erkenden almak istiyorsanız beslenmenize çok dikkat etmelisiniz. İşte bu yüzden gün içinde mutlaka bu besinleri tüketin!

Haber 09-07-2022 11:24

Son dakika: Önce indirim sonra zam! Akaryakıtta bayram tarifesi! Motorin ve benzin… (Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?)

Akaryakıt fiyatları için son dakika haberi geldi. Rusya - Ukrayna kriziyle birlikte brent petrolün artması, döviz kurundaki dalgalanmalar nedeniyle 30 TL'ye kadar çıkan motorin fiyatlarına iki haftada 5,44 TL indirim yapılmıştı. Ancak vatandaşlar Kurban Bayramı sabahına bu kez zam haberi ile uyandı. Motorin litre fiyatına 84 kuruş zam geldi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir’de 9 Temmuz Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte son dakika haberinin detayları…

Finans 09-07-2022 07:23

Bağışıklığı çelik gibi yapar, kolesterolü düşürür, göbek yağlarını cayır cayır yakar! Etkisini hissedeceksiniz! Havucun faydaları...

Havuç, turuncu rengiyle göz dolduran lezzetiyle damakları şenlendiren besinlerin başında yer alır. Vitamin ve mineral açısından çok zengin olan havucun faydaları saymakla bitmez. Her gün en az iki havuç tüketmek cildinizi güzelleştirir, dişlerinizi çürükten korur, bağışıklığınızı çelik gibi güçlendirir ve en önemlisi meme ve kolon kanserine karşı korur.

Haber 09-07-2022 07:17

Politika faizi nedir? Politika faizi ne demek, ne işe yarar?

Politika faizi, Merkez Bankasının belirli bir vade sonrasında geri almak üzere verdiği borçlara uyguladığı faizdir. Bu faiz genellikle uzun süre sabit kalmaz, değişkenlik gösterebilir. Politika faizi nedir, ne işe yarar?

Finans 09-07-2022 01:13

Son dakika: Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! İndirimin ardından zam haberi! Benzin ve motorin fiyatları...

Petrol ve dolar kurundaki gelişmelerin ardından akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluşmuştu. Bu kapsamda benzin ve motorin fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Cuma gününden itibaren motorin litre fiyatında indirim yapıldı. Öte yandan yine bir zam haberi geldi. Cumartesi gününden geçerli olmak üzere motorine 81 kuruş zam yapılması bekleniyor. İşte akaryakıt fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri ve 8 Temmuz güncel benzin, motorin, LPG fiyatları...

Finans 08-07-2022 16:10

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Arafat'ta vakfe duası yaptı:

"Asırlardır yüce dinimiz İslam'ın yolunda, her türlü kötülüğün, haksızlık ve zulmün karşısında, mazlumların, muhacirlerin, gariplerin, yetim ve kimsesizlerin yanında olan aziz milletimizi ve devletimizi ilelebet payidar eyle Allah'ım" - "Dünyanın değişik yerlerinde yüce dinimize, mukaddes kitabımıza, sevgili Peygamberimize, camilerimize, inancı sebebiyle Müslüman kardeşlerimize saldıran, düşmanlık yapan azgınlara fırsat verme Allah'ım"

Haber 08-07-2022 14:40

Seyahat çantanıza mutlaka eklemeniz gereken kişisel bakım ve güzellik ürünleri

Yaz mevsiminin gelmesi ve havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Seyahat sırasında bakım ve güzellik rutinlerini bozmamak için birkaç yardımcıyı valize eklemeniz tatilinizin kalitesini arttırabilir. Seyahat çantanıza mutlaka eklemeniz gereken kişisel bakım ve güzellik ürünlerini sizin için inceledik. Diş fırçasından maskaraya, saç bakım kreminden far paletine kadar birbirinden kaliteli olan bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 08-07-2022 11:38

SON DAKİKA: Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı

Son dakika: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yıl sonu için enflasyon tahminini duyurdu. Buna göre enflasyonun yıl sonunda yüzde 69,94 olması bekleniyor. Yıl sonu dolar/TL kuru tahmini ise 18,89 TL'den 18,99'a yükseldi.

Finans 08-07-2022 10:16

Türkiye'nin konuştuğu Kadir Şeker olayında son dakika gelişmesi! Beklenen haber geldi: Kadir Şeker tahliye oldu

Son dakika haberi: Türkiye'nin iki yıldır konuştuğu Kadir Şeker'e tahliye kararı verildi. Son olarak geçen duruşmada cezası azaltılan Kadir Şeker'in avukatı itirazda bulunmuştu. Mahkeme itirazı kabul etti ve Kadir Şeker'in tahliye olmasına karar verdi. Kadir Şeker, 2020'de Ayşe Dırla'yı darp eden Özgür Duran'ı öldürüp hapse girmişti. Son dakika gelişmesine göre ise Kadir Şeker tahliye oldu. Şeker'in tahliye anlarına ilişkin görüntüler de geldi. İşte detaylar...

Haber 08-07-2022 09:35

08 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 08 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 08-07-2022 09:20

Uzamayan saçları coşturuyor! Mayonez saç maskesi ile kuru, kırık ve uzamayan saçlara veda edin

Uzamayan saçlar kadınlar arasında oldukça yaygın sorunlardan biridir. Özellikle saçlarını uzatmak isteyen kadınlar bu sorunu daha fazla kafasına takar ve stres yaparak saçların uzamasını ister istemez engeller. Saçların uzamamasının birçok nedeni olabilir. Sık uygulanan kimyasal işlemler, genetik, yanlış bakım gibi nedenler en sık yaşananlardır. Saçların uzaması için bir de mayonez saç maskesi tarifini denemeye ne dersiniz?

Haber 08-07-2022 08:08

8 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 8 Temmuz 2022 Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

8 Temmuz 2022 Cuma haftanın beşinci gününde vatandaşlar piyasayı takip etmeyi sürdürüyor. Rusya Ukrayna savaşı sonrası dolar ve eurodaki son durum yakından takip edilmişti. Önceki günlerde 17 TL'ye yükselen dolarda ibre bugün aşağıyı gösteriyor. Peki 8 Temmuz'da dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? Dolar bugün kaç TL, euro kaç TL? İşte son rakamlar...

Finans 08-07-2022 07:11

Geleneksel şekillerde ütü yapmayı sevmeyenler için dikey ütü önerileri

Yaz mevsiminin gelmesiyle seyahatler için valizler hazırlanmaya başladı. Valizde kırışan çamaşırlar için artık endişe etmenize gerek yok. Buharlı dikey ütüler, en kısa sürede kıyafetlerinizi ütülemenizi sağlıyor. Yüksek buhar gücü ile bu ürünler, tüm çamaşırlarınızın kuru temizlemeden çıkmışçasına ütülenmesine olanak tanıyor. Eğer siz de ütü masası kullanmaktan sıkıldıysanız dikey ütülere şans verebilirsiniz. Gelin, birbirinden kaliteli dikey ütü modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 07-07-2022 15:54

Dolar neden yükseliyor? 7 Temmuz dolar kuru ne kadar, kaç TL? İşte Piyasalarda son durum...

Dolar ve euro ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL yeniden rekora doğru koşuyor. Birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki Dolar neden yükseliyor? 7 Temmuz dolar kuru ne kadar, kaç TL? İşte Piyasalarda son durum...

Finans 07-07-2022 11:11

Altın ve dolar için olay sözler: ‘Çekirdek parası’ diyerek uyardı: İslam Memiş’in bu açıklamaları çok konuşulacak

Dolar ve altın fiyatlarında hafta başından beri yaşanan hareketlilik bugün de devam ediyor. Dolar endeksi 20 yılın zirvesinde mola verse de yurt içinde dolar/TL kuru yükselişini sürdürüyor. Ons altın dün 9 ayın dibine yaklaşmasının ardından yaralarını sarmak isterken gram altın fiyatları üzerinde baskı oluşturuyor. Küçük yatırımcıya seslenen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Sizin yatırımınız, perde arkasından finans sektörünü yönetenler için bir çekirdek parası” dedi.

Finans 07-07-2022 10:38

07 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 07 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 07 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 07 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 07-07-2022 09:20